Covens-Versin BVBA

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • Covens-Versin BVBA
Private companiesFurniture and Fixtures • Covens-Versin BVBA

Contactgegevens Covens-Versin BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Covens-Versin BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Covens-Versin BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gemeenteplein 16; 3320; Hoegaarden, België

Telefoon (phone): 016 76 76 50; 016 76 63 30; 0475 81 94 94 (+32-016 76 76 50; 016 76 63 30; 0475 81 94 94) 016 76 76 50; 016 76 63 30; 0475 81 94 94 (+32-016 76 76 50; 016 76 63 30; 0475 81 94 94)

Fax (fax): +32 (9) 252-71-28 +32 (9) 252-71-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Covens-Versin BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Covens-Versin BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Covens-Versin BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Covens-Versin BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Covens-Versin BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Covens-Versin BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Covens-Versin BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Covens-Versin BVBA
Products information Covens-Versin BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06180328369
Ondernemingsnummer: 1475708007
Hoofdstad (capital): 642,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 623,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Fuel oils

Product categorie (product category): Real estate

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Covens-Versin BVBA
(Get full report from official database of BE for Covens-Versin BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Covens-Versin BVBA
Addition kinds of activities for Covens-Versin BVBA

14790300. Zout- en zwavelwinning | Salt and sulfur mining
23930100. Canvas tassen | Canvas bags
28330300. antibiotica | Antibiotics
32550400. Vuuroven en accessoires, klei | Firing oven and accessories, clay
34639906. Machinale smeedstukken, nonferrous | Machinery forgings, nonferrous
36920000. Primaire batterijen, droog en nat | Primary batteries, dry and wet
38420414. Splinters, pneumatisch en hout | Splints, pneumatic and wood

Werken bij Covens-Versin BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Covens-Versin BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Covens-Versin BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Covens-Versin BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker metaalhandel (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ASAP BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt de klanten bij het wegen en sorteren van materiaal. Je stelt vast welke materialen de klanten binnenbrengen, neemt ze aan, sorteert ze, weegt ze en geeft klanten een bonnetje mee. Je stockeert de materialen daarna op de juiste plaats. Ondertussen heb je oog voor de orde in het magazijn en doe je diverse andere kleine taken binnen de firma.

  • monteur sanitair (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Sint-Truiden zijn we op zoek naar een ervaren monteur met elektrische kennis  Je zal instaan voor het plaatsen van sanitaire toestellen, elektrische installaties, hvac, verwarming, ... 

  • Machine operator 2 ploegen en vaste nacht (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een houtverwerkend bedrijf zoeken we machine-operatoren om in 2 ploegen of de vaste nacht te werken. Je takenpakket bestaat uit het controleren van schermen met productieparameters. Wanneer de machine in alarm gaat, doe je de nodige interventie. Je neemt stalen en controleert de kwaliteit van de geproduceerde stukken. Op het einde van je shift doe je een overdracht naar je collega van de volgende shift.

  • Projectleider elektrische installaties (PLOEGSTEERT)

    Regio: PLOEGSTEERT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de afdeling Elektrische installaties in Ploegsteert Olsene en Doornik ?Je ontwerpt berekent en begroot elektrotechnische installaties. ?Je verzorgt en bewaakt de noodzakelijke planningen het kostenbudget en de werfopvolging. ?Je adviseert en overlegt met klanten en onderhoudt contact met leveranciers onderaannemers en de werkvloer.

  • Logistiek Operationeel Supervisor (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de functie Logistiek Operationeel Supervisor kom je terecht in een cleanroom (stofvrije omgeving) waar prototypes van elektronische chips in de productie worden gemaakt. Dit wordt uitgevoerd door 4 teams van operatoren en hun supervisor wat wil zeggen dat elk team in drie shiften werkt: de vroege de late en de nachtploeg. Als Logistiek Operationeel Supervisor zal je volgende taken op je rekening nemen: Het aansturen coachen en motiveren van ongeveer 15 operatoren Het organiseren van gerichte trainingen en evaluaties Zorgen voor een efficiënte taakverdeling Verantwoordelijk voor de resultaten van je team: kwaliteit volume kosten en doorlooptijd) Prioriteiten stellen en zorgen dat deadlines gehaald worden Op toezien dat de strikte regels in de stofvrije omgeving gerespecteerd worden Mee denken over optimalisatie binnen het warehouse Overleggen met je collega-supervisors

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: IN-Z NOORDERKEMPEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Brasschaat en omgeving

  • jobstudent nachtploeg (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: t-interim Sint-Truiden

    Type: Studentenjob

    Vooronze klant zoekt t- interim Sint- Truiden gemotiveerde postpakketsorteerdersvoor de nachtploeg voor onze depot te Sint-Truiden. In de pakketten zittenallerlei goederen verpakt: boeken, kleding, elektronica, kattenvoer,alcoholische dranken enz... Jewerkt tussen 2u en 10u. Onzeklant is een logistieke speler met een sterk B2C-netwerk. Dagelijks worden erdoor 365 medewerkers (m/v) meer dan 40.000 pakketten verwerkt en afgeleverd bijeindconsumenten thuis. Dit is slechts 6% van de totale hoeveelheid pakkettendie het bedrijf elke dag verwerkt. Dankzij de transparantie, kennis ine-commerce en hun (inter)nationaal netwerk, is het bedrijf de marktleider inpakketdistributie voor de hele Benelux

  • Student bakkerij (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in Boutersem zijn we op zoek naar studenten voor het weekend. Je staat in voor de bediening. Je helpt de mensen verder, snijdt brood en zorgt voor een mooi ogende toog. Je bent ook niet vies van bij rustige momenten mee te helpen met de opkuis.

  • Technisch jobstudent (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Om de verlofperiodes van onze vaste medewerkers op te vangen en de vraag van onze klanten toch te kunnen beantwoorden kijken we uit naar een jobstudent om technisch uitvoerend werk uit te voeren in de lijn van je technische opleiding. Takenpakket: meehelpen aan het mechanisch onderhoud van machines monteren/demonteren van machines lassen (indien dit tot je studierichting behoort) algemene technische werken

  • Student Grand café (Zaterdagwerk) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HGC - HANOS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en klantvriendelijke Medewerker voor in het Grand Café of onze Personeelskantine. Je werkzaamheden bestaan onder meer uit het opnemen van de bestelling van de klant, het klaarmaken of voorbereiden van de bestelling in de keuken en vervolgens het bedienen van de klant. Het uitdenken van week specials, deze uitwerken en calculeren, bestellingen verzorgen, verwerken van aangekochte goederen volgen fifo systeem. Ook ben je verantwoordelijk voor overige werkzaamheden, handhaving HACCP, het opruimen en schoonhouden van het grand café en verzorg je de afwas. Je bent elke zaterdag vrij om te werken!

  • Accountancy Medewerker voor modern boekhoudkantoor (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een sterk boekhoudkantoor gelegen in de regio Lokeren, ben ik momenteel op zoek naar een Accountancy Medewerker.  Als Accountancy Medewerker zal je verantwoordelijk zijn voor het beheren van enkele accountancy-dossiers, gaande van het verwerken van documenten, over het voorbereiden van BTW-aangiften en listings tot het voorbereiden van jaarrekeningen en van aangiften vennootschaps- en personenbelasting. Je vormt daarnaast het aanspreekpunt voor de klanten bij verdere vragen over hun boekhouding. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • VERPLEEGKUNDIGE (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: MARIA BOODSCHAP

    Type: Vaste Job

    Voor ons rust- en verzorgingstehuis zij wij op zoek naar een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan. Je durft je verplaatsen in de leefwereld van bejaarde mensen en wil bijdragen tot een waardevol en gelukkig verblijf in ons woon- en zorgcentrum. Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en werkt graag binnen een multidisciplinair team. Dan ben jij degene die we zoeken.

Zoek naar antwoorden van Covens-Versin BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Covens-Versin BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Covens-Versin BVBA. Laat een reactie achter voor Covens-Versin BVBA. Covens-Versin BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Covens-Versin BVBA. Leave a respond for Covens-Versin BVBA. Covens-Versin BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Covens-Versin BVBA op de google maps. Adres en contacten Covens-Versin BVBA
Location of Covens-Versin BVBA on the google maps. Address and contacts of Covens-Versin BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Covens-Versin BVBA Covens-Versin BVBA: Giarelli JP | GARAGE VERVOORT | BELGIAN SCREEN COMPANY | KANTOOR VAN DROOGENBROECK | Lielens & Partners S.A.

Other related companies as Covens-Versin BVBA: Giarelli JP | GARAGE VERVOORT | BELGIAN SCREEN COMPANY | KANTOOR VAN DROOGENBROECK | Lielens & Partners S.A.

Covens-Versin BVBA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Covens-Versin BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06180328369. Het bedrijf Covens-Versin BVBA bevindt zich op het adres: Gemeenteplein 16; 3320; Hoegaarden. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 642,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 623,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Real estate. Lijst met producten zijn Fuel oils.
De hoofdactiviteit van Covens-Versin BVBA is Meubels en uitrustingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Covens-Versin BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Covens-Versin BVBA, openstaande posities, locatie van Covens-Versin BVBA op de kaart.

Covens-Versin BVBA is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Covens-Versin BVBA, company assigned to the tax number BE06180328369. The company Covens-Versin BVBA is located at the address: Gemeenteplein 16; 3320; Hoegaarden. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 642,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 623,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Real estate. List of products are Fuel oils.
The main activity of Covens-Versin BVBA is Furniture and Fixtures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Covens-Versin BVBA is not available. You also can look at reviews of Covens-Versin BVBA, open positions, location of Covens-Versin BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Covens-Versin BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Covens-Versin BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Covens-Versin BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Covens-Versin BVBA, employees, financial statistics.