Cobeco Immo & Invest BVBA

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • Cobeco Immo & Invest BVBA
Private companiesTransportation Services • Cobeco Immo & Invest BVBA

Contactgegevens Cobeco Immo & Invest BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cobeco Immo & Invest BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cobeco Immo & Invest BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vooruitgangsstraat 106; 2830; Willebroek, België

Telefoon (phone): 03 866 51 86 (+32-03 866 51 86) 03 866 51 86 (+32-03 866 51 86)

Fax (fax): 03 860 93 38 (+32-03 860 93 38) 03 860 93 38 (+32-03 860 93 38)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cobeco Immo & Invest BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cobeco Immo & Invest BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cobeco Immo & Invest BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cobeco Immo & Invest BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cobeco Immo & Invest BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cobeco Immo & Invest BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cobeco Immo & Invest BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cobeco Immo & Invest BVBA
Products information Cobeco Immo & Invest BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01120574951
Ondernemingsnummer: 6674987792
Hoofdstad (capital): 940,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 114,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in Cobeco Immo & Invest BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Real estate

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cobeco Immo & Invest BVBA
(Get full report from official database of BE for Cobeco Immo & Invest BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cobeco Immo & Invest BVBA
Addition kinds of activities for Cobeco Immo & Invest BVBA

28990405. Ontstek korrels, borium kaliumnitraat | Igniter grains, boron potassium nitrate
35439902. Gieterij patroonmaking | Foundry patternmaking
47419900. Verhuur van spoorauto's, nec | Rental of railroad cars, nec
55719907. All-terrain voertuig onderdelen en accessoires | All-terrain vehicle parts and accessories
80110502. anesthesist | Anesthesiologist

Werken bij Cobeco Immo & Invest BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cobeco Immo & Invest BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cobeco Immo & Invest BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cobeco Immo & Invest BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • maatschappelijk werker kinderarmoede B1-B3 (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: OCMW DENDERMONDE

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als maatschappelijk werker kinderarmoede binnen het sociaal huis bent u het aanspreekpunt rond het thema kinderarmoede. U staat mee in voor het ontwikkelen en uitwerken van projecten rond kinderarmoede en dit in samenwerking met diverse welzijnsactoren. Bovendien draagt u (pro-)actief bij tot de bestrijding van kinderarmoede in Dendermonde, zowel op beleids- als op operationeel niveau.

  • Pistoolschilder/ Zandstaler (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Beveren-Aan-De-Ijzer zijn wij op zoek naar een pistoolschilder/zandstraler. Volgende zaken horen tot uw takenpakket: Bij de handmatige zandstraalkabine: - Stukken op karren in de straalkabine zetten. - Een buis die onder druk staat richten op het stuk tot dat dit stuk proper is. Bij de taken automatische zandstraalkabine: - Stukken op de band leggen van de zandstraalmachine. - De gestraalde stukken terug van de band nemen met behulp van een rolbrug Na het stralen schildert u de stukken met behulp van een verfpistool.

  • Operator Zagerij (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Aarschot zijn we op zoek naar een operator in onze zagerij. Je zal instaan voor het bedienen van de bandzaagmachines en je zal de productie bevoorraden met de gezaagde materialen. Ook zal je metingen uitvoeren en je werkplek proper houden.

  • Monteur-Demonteur Parasols (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je een handig persoon die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Voor onze klant te Beveren zoeken we momenteel iemand om parasols te (de)monteren en kleine herstellingen uit te voeren. Het werk is in daguren en al zeker voor een drietal weken. Indien het positief verloopt is zeker verlenging mogelijk. Je werkt in daguren: Maandag tot donderdag van 8u tot 16u30, vrijdag 8u tot 14u30. Je komt terecht in een klein team.

  • Schrijnwerker plaatser (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Zoersel zijn we op zoek naar een SCHRIJNWERKER PLAATSER (m/v) voor zowel in het atelier als op de werf te werken. Je werkt een met zaag-, schaaf- en freesmachine, en installeert het gemaakte op de werf. Je plaatst deuren, ramen, kasten op maat,...

  • DAKWERKER (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als dakwerker ziet je dag er als volgt uit: opbouw van de werf verlijmen van EPDM zowel renovatie als nieuwbouwprojecten uitvoeren van zink en koperwerken dakramen plaatsen isolatie van daken zowel platte als hellende daken

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Ranst (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Gemotiveerde Huishoudhulpen/poetshulpen - Regio Bocholt/Kaulille (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Huishoudhulp in Lovendegem (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team Dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom gauw bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden graag een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • Jobstudent enquêteur - ideaal voor kotstudenten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, actief in marktonderzoek, zijn we altijd op zoek naar enquêteurs die willen werken vanuit het kantoor in Gent. Je rekruteert telefonisch respondenten waarmee je meteen een enquête afneemt. Dit kan bijvoorbeeld een tevredenheidsenquête zijn. Je stem is je kracht, je kunt mensen ermee overtuigen en motiveren om de gehele enquête te doorlopen per telefoon. Een gezonde dosis commerciële feeling gecombineerd met een neutrale houding tijdens de enquête zijn je niet vreemd. Indien je van thuis uit werkt, beschik je over een ruimte waar je in alle rust kan werken. Let op: thuiswerk kan op termijn (na een grondige opleiding) en indien je beschikt over een vaste lijn en internet. De bedoeling is dat je je ongeveer 3 avonden per week kan vrijmaken. De werkuren zullen meestal van 17u00 tot en met 21u00 zijn. Werkuren kunnen wel variëren, afhankelijk van jouw planning. Deze functie is ideaal voor kotstudenten die graag een centje bijverdienen wanneer ze geen les hebben. Heb je interesse in deze functie? Bel ons dan via het nummer 09 233 90 77 en wij leggen je de functie uit. Er zullen regelmatig infosessies plaatsvinden.

  • Technical Buyer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Vaste Job

    Voor onze partner in Hasselt zijn we op zoek naar een Technical Buyer. Jouw takenpakket zal bestaan uit: Je bent verantwoordelijke voor de aankoop van technische componenten, hier focus je op koeltechnische installaties, vrachtwagens en hun onderdelen en bouwmaterialen. Je bespeurt opportuniteiten als de beste en kan door middel van tenders leveranciers reduceren en besparingen realiseren. Je werkt KPI's uit en door middel van deze KPI's verhoog je de performantie door verbeterprojecten uit te werken. Je houdt rekening met TCO terwijl je naar een strategisch aankoopbeleid streeft. Je optimaliseert de supply chain en denkt mee over de magazijninrichting. Je ontwikkelt en onderhoudt lange-termijnrelaties met de leveranciers, zorgt voor de nodige evaluaties en bijsturingen om zo een optimale samenwerking te bekomen. Tot slot help je mee aan de professionalisering van de aankoopafdeling. Je stelt de inhoud van de functie in vraag en denkt actief mee naar verbeteringen.

  • Docent / Auteur cursus 'Uitvaartverzorger' (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: NHA Opleidingen

    Type: Zelfstandige activiteit

    U herwerkt de Nederlandse cursus 'Uitvaarverzorger' tot een Vlaamse variant. Deze Vlaamse versie dient aan te sluiten bij de Vlaams/Belgische regel- en wetgeving, tradities en gebruiken. Hierbij rekening houdend met het feit dat de lessen geschikt zijn voor afstandsonderwijs/e-learning. Deze werkzaamheden kunnen vanuit uw eigen woonplek worden gedaan. Het nadien corrigeren van huiswerk is wenselijk, maar geen verplichting.

Zoek naar antwoorden van Cobeco Immo & Invest BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Cobeco Immo & Invest BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cobeco Immo & Invest BVBA. Laat een reactie achter voor Cobeco Immo & Invest BVBA. Cobeco Immo & Invest BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cobeco Immo & Invest BVBA. Leave a respond for Cobeco Immo & Invest BVBA. Cobeco Immo & Invest BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cobeco Immo & Invest BVBA op de google maps. Adres en contacten Cobeco Immo & Invest BVBA
Location of Cobeco Immo & Invest BVBA on the google maps. Address and contacts of Cobeco Immo & Invest BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Cobeco Immo & Invest BVBA Cobeco Immo & Invest BVBA: Fiduciaire de la Cense scrl SCRL | LAHOUSSE | MARILAINE COIFFURE | LOCATION COLLARD | Regards Productions

Other related companies as Cobeco Immo & Invest BVBA: Fiduciaire de la Cense scrl SCRL | LAHOUSSE | MARILAINE COIFFURE | LOCATION COLLARD | Regards Productions

Cobeco Immo & Invest BVBA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cobeco Immo & Invest BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01120574951. Het bedrijf Cobeco Immo & Invest BVBA bevindt zich op het adres: Vooruitgangsstraat 106; 2830; Willebroek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 940,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 114,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Real estate. Producten gemaakt in Cobeco Immo & Invest BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cobeco Immo & Invest BVBA is Transportdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cobeco Immo & Invest BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cobeco Immo & Invest BVBA, openstaande posities, locatie van Cobeco Immo & Invest BVBA op de kaart.

Cobeco Immo & Invest BVBA is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cobeco Immo & Invest BVBA, company assigned to the tax number BE01120574951. The company Cobeco Immo & Invest BVBA is located at the address: Vooruitgangsstraat 106; 2830; Willebroek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 940,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 114,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Real estate. Products created in Cobeco Immo & Invest BVBA were not found.
The main activity of Cobeco Immo & Invest BVBA is Transportation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Cobeco Immo & Invest BVBA is not available. You also can look at reviews of Cobeco Immo & Invest BVBA, open positions, location of Cobeco Immo & Invest BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cobeco Immo & Invest BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cobeco Immo & Invest BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cobeco Immo & Invest BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cobeco Immo & Invest BVBA, employees, financial statistics.