Century 21 C.I.H.

Contactgegevens Century 21 C.I.H.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Century 21 C.I.H.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Century 21 C.I.H.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Route de Ramillies 4; 5310; Eghezée, België

Telefoon (phone): 081 74 70 70; 081 61 69 70 (+32-081 74 70 70; 081 61 69 70) 081 74 70 70; 081 61 69 70 (+32-081 74 70 70; 081 61 69 70)

Fax (fax): 081 63 59 50 (+32-081 63 59 50) 081 63 59 50 (+32-081 63 59 50)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Century 21 C.I.H.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Century 21 C.I.H."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Century 21 C.I.H."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Century 21 C.I.H., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Century 21 C.I.H.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Century 21 C.I.H., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Century 21 C.I.H.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Century 21 C.I.H.
Products information Century 21 C.I.H.

BTW identificatienummer (tax): BE04174224853
Ondernemingsnummer: 8671752929
Hoofdstad (capital): 555,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 842,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Century 21 C.I.H. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Real estate

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Century 21 C.I.H.
(Get full report from official database of BE for Century 21 C.I.H.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Century 21 C.I.H.
Addition kinds of activities for Century 21 C.I.H.

2834. Farmaceutische preparaten | Pharmaceutical preparations
275404. Wrapper en zegel drukwerk, gravure | Wrapper and seal printing, gravure
635101. Verzekeringsverzekering | Surety insurance bonding
22820204. Polyesterfilamentgaren: gooien, draaien, kronkelen, enz. | Polyester filament yarn: throwing, twisting, winding, etc.
28330207. Cocaine en derivaten | Cocaine and derivatives
31519904. Handschoenen van lassers | Welders' gloves
35569903. Chocoladeverwerkende machines | Chocolate processing machinery
51120402. Gegevensverwerking benodigdheden | Data processing supplies
51910000. Landbouwbenodigdheden | Farm supplies

Werken bij Century 21 C.I.H.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Century 21 C.I.H.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Century 21 C.I.H.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Century 21 C.I.H.. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakmedewerker Voeding (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: ASAP MORTSEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Borsbeek zijn wij op zoek naar gemotiveerde en getalenteerde inpakmedewerkers. Ben jij stressbestendig en flexibel ingesteld? Voel jij je thuis in de voedingssector? Dan zijn wij op zoek naar jou! Onze klant is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren en verpakken van chocolade.

  • Verkoop / kassa / onthaal (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent medeverantanwoordelijke voor de afdeling ruitersport en zwemmen. Je vult de rekken aan en zorgt dat de afdeling er altijd tip top uit ziet. Je leert alle producten kennen, zodat je klanten met jouw advies kan verderhelpen.

  • Administratief medewerker facturatie (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: QJOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als administratief medewerker facturatie zorg jij ervoor dat alle facturen op een correcte manier uitgestuurd worden. Dit betekent : - Dat je obv verschillende documenten (gepresteerde uren, offerte, werkbonnen, brandtekeningen, …) een dossier per werf opmaakt en structureert - Dat je facturen administratief opmaakt, structureert en opvolgt - Dat je obv betaallijsten de betalingen van opgemaakte facturen opvolgt en controleert - Dat je klanten contacteert nav openstaande facturen

  • Mechanieker (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant legt zich toe op maintenance activiteiten, revisie van pompen, onderhoud van roterende machines en verspanning. Voor hun atelier te Zelzate, zijn we op zoek naar mechaniekers. • algemeen onderhoud productielijnen, pompen, kleppen... in atelier of on site bij klanten • oplossen elektrische en mechanische storingen • vervangen mechanische onderdelen • uitvoeren preventieve controles • vervangen pneumatische en hydraulische onderdelen

  • Groenarbeider (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Geel zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en ervaren groenarbeider met rijbewijs B. jou takenpakket zal bestaan uit: snoeien gras afdoen onkruid verwijderen werken met allerhande machines klinkers leggen ( paden die door de tuin lopen) ... trefwoorden: tuinarbeider, groen, groenmedewerker, tuin, landbouw, groendienst, ...

  • Huishoudhulp - KAPELLE OP DEN BOS (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: hands@home

    Type: Dienstenchequebaan

    Om elke klant de gewenste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen, zijn wij bij Hands @ Home op zoek naar extra gemotiveerde werknemers (man/vrouw) die in een aangename omgeving tewerkgesteld willen worden. Uw profiel bij Hands @ Home U bent gemotiveerd en hebt oog voor detail U heeft voldoende (relevante) werkervaring U bent altijd stipt, correct en betrouwbaar ! U wilt minimum 12 uur per week aan de slag U wil zelf in een propere omgeving fungeren U bent ook fier over het werk dat u aflevert U heeft basiskennis van de Nederlandse taal Indien deze kenmerken u eigen zijn, dan zal u zeer gemotiveerd en tevreden deel kunnen uitmaken van ons enthousiast team!

  • HUISHOUDHULP (M/V) SINT-MICHIELS (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student(e) Atelier bakkerij (ERONDEGEM)

    Regio: ERONDEGEM

    Bedrijf: Synergie Aalst Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij, gevestigd te Aalst en Erondegem zijn we op zoek naar een vroege vogel die tijdens het weekend wil tewerkgesteld worden in het atelier van de winkel. Je zal hier helpen met het versieren van het gebak, maar ook meehelpen met de schoonmaak.Je zal op zaterdag en/of zondag werken, waarbij het startuur zal variëren tussen 5u en 7u30 's ochtends.

  • Jobstudent Recruiter - Intelect Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Intelect

    Type: Studentenjob

    Intelect is de partner van KMO's op het vlak van selectie, uitzend, advies en payroll. Over alle sectoren heen zoeken we voor onze klanten naar kandidaten die matchen met de bedrijfscultuur. Onze geheime wapens? Doorzettingsvermogen, humor, ons motto: "No Guts No Glory" en een passie voor talent en groei. Omdat die passie voor "groei" in ons DNA zit, staan we te popelen om uit te breiden en om binnenkort ons achtste kantoor te openen. Daarom zoeken we gepassioneerde studenten die mee willen bouwen aan onze groei. Hoe ziet jouw dag er uit? -Je zoekt actief naar potentiële kandidaten -Je screent kandidaten tijdens een telefonisch gesprek -Je interviewt kandidaten face to face -Je stelt potentiële kandidaten voor bij de klant -Je schrijft vacatures uit -Je staat in voor de volledige opvolging van je dossiers -Je begeleidt de kandidaat tot aan de ondertekening van de arbeidsovereenkomst -Je staat mee in voor algemene taken zoals onthaal, telefonie en administratieve ondersteuning van het kantoor.

  • automechanieker - Mooi merk van luxewagens - VAST CONTRACT (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Voor een héél mooie autogarage in Roeselare zelf gelegen gaan wij op zoek naar een automechanieker. Als technieker in de garage wordt je ingezet voor het uitvoeren van algemeen onderhoud en opsporen + herstellen van defecten. Indien we een automechanieker vinden met ervaring van diagnosetechnieken is dit zeker een pluspunt, maar deze kennis kan ook ter plaatse aangeleerd worden.

  • Magazijn medewerker (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: ALL DRINKS BEVERNAGIE

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden zijn: Het uitladen van de vracht en deze op een gestructureerde manier een plaats geven in het magazijn Het klaarzetten en overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Een goed georganiseerd magazijn dat ten allen tijde operationeel bruikbaar is Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad

  • DEELTIJDSE/VOLTIJDSE STOTTERTHERAPEUT(E) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Logopedisch Team DAISY VANDE MAELE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons logopedisch team is op zoek naar een gemotiveerde collega! Je komt terecht in een leuk team waar de collega's steeds klaar staan om elkaar te helpen! Je behandelt voornamelijk kinderen met stotter-, taal-, articulatie- en leerstoornissen. Ook andere stoornissen kunnen naar jou worden doorverwezen, indien je dit zelf wenst. Uurregeling en aantal uren zijn te bespreken

Zoek naar antwoorden van Century 21 C.I.H. in sociale netwerken
Look for responds of Century 21 C.I.H. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Century 21 C.I.H.. Laat een reactie achter voor Century 21 C.I.H.. Century 21 C.I.H. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Century 21 C.I.H.. Leave a respond for Century 21 C.I.H.. Century 21 C.I.H. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Century 21 C.I.H. op de google maps. Adres en contacten Century 21 C.I.H.
Location of Century 21 C.I.H. on the google maps. Address and contacts of Century 21 C.I.H.

Andere gerelateerde bedrijven als come Century 21 C.I.H. Century 21 C.I.H.: BOULANGERIE ST-LAURENT | STEFAN KUIPERS | VANDERSMISSEN SA | BAKKERIJ VAN DE KERKHOVE | FUERZA S.P.R.L.

Other related companies as Century 21 C.I.H.: BOULANGERIE ST-LAURENT | STEFAN KUIPERS | VANDERSMISSEN SA | BAKKERIJ VAN DE KERKHOVE | FUERZA S.P.R.L.

Century 21 C.I.H. is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Century 21 C.I.H., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04174224853. Het bedrijf Century 21 C.I.H. bevindt zich op het adres: Route de Ramillies 4; 5310; Eghezée. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 555,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 842,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Real estate. Producten gemaakt in Century 21 C.I.H. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Century 21 C.I.H. is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Century 21 C.I.H. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Century 21 C.I.H., openstaande posities, locatie van Century 21 C.I.H. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Century 21 C.I.H. is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Century 21 C.I.H., company assigned to the tax number BE04174224853. The company Century 21 C.I.H. is located at the address: Route de Ramillies 4; 5310; Eghezée. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 555,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 842,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Real estate. Products created in Century 21 C.I.H. were not found.
The main activity of Century 21 C.I.H. is Construction - Special Trade Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Century 21 C.I.H. is not available. You also can look at reviews of Century 21 C.I.H., open positions, location of Century 21 C.I.H. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Century 21 C.I.H., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Century 21 C.I.H., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Century 21 C.I.H., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Century 21 C.I.H., employees, financial statistics.