Bourse Immobilière Belge

Contactgegevens Bourse Immobilière Belge: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bourse Immobilière Belge: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bourse Immobilière Belge

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place Saint-Paul 2; 4000; Liège 1, België

Telefoon (phone): 04 221 21 21 (+32-04 221 21 21) 04 221 21 21 (+32-04 221 21 21)

Fax (fax): 04 221 21 21; 04 221 21 20 (+32-04 221 21 21; 04 221 21 20) 04 221 21 21; 04 221 21 20 (+32-04 221 21 21; 04 221 21 20)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bourse Immobilière Belge: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bourse Immobilière Belge"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bourse Immobilière Belge"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bourse Immobilière Belge, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bourse Immobilière Belge. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bourse Immobilière Belge, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bourse Immobilière Belge. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bourse Immobilière Belge
Products information Bourse Immobilière Belge

BTW identificatienummer (tax): BE06984527587
Ondernemingsnummer: 7324829101
Hoofdstad (capital): 148,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 338,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Surveyors - Building

Product categorie (product category): Real estate

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bourse Immobilière Belge
(Get full report from official database of BE for Bourse Immobilière Belge)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bourse Immobilière Belge
Addition kinds of activities for Bourse Immobilière Belge

2599. Meubels en armaturen, niet inbegrepen | Furniture and fixtures, nec
6798. Vastgoed beleggingsfondsen | Real estate investment trusts
091299. Finfish, nec | Finfish, nec
34290200. Sleutels, sloten en bijbehorende hardware | Keys, locks, and related hardware
35239905. Aanhangwagens en wagons, boerderij | Trailers and wagons, farm
51470000. Vlees en vleesproducten | Meats and meat products

Werken bij Bourse Immobilière Belge: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bourse Immobilière Belge: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bourse Immobilière Belge. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bourse Immobilière Belge. Looking for open vacancies in other companies

  • LAGO zoekt: horecaverantwoordelijke in een sportief jasje! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! Met hun hip Rest-eau-Café speelt LAGO perfect in op je buikgevoel: want zeg nu zelf, wat is er heerlijker dan een lekkere maaltijd na een middagje zwemmen? Om hun team enthousiaste obers te leiden, gaat LAGO op zoek naar een horecaverantwoordelijke. Er wordt je een uitdagende job in een boeiende omgeving aangeboden, waar je de mogelijkheid krijgt om samen met je collega's dit veelbelovend project verder te laten ontwikkelen. Als horecaverantwoordelijke stuur je niet alleen je collega's aan, maar ben je ook attent voor de noden van je klanten. Je bent tevens het boegbeeld van LAGO en kan je dan ook perfect vinden in hun bedrijfswaarden en normen.

  • Schoonmaker + medewerker voor de refter (Melle) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor het poetsen van de gangen, klaslokalen, de refter, burelen,.. Je gaat ook meehelpen tijdens de middagdienst in de refter, voor de maaltijden te serveren aan de kinderen. Schoonmaken

  • Tijdelijke verkoper/verkoopster chocoladewinkel (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een pralinewinkel regio Menen zijn we op zoek naar een tijdelijke verkoopster. Je zal meehelpen in de winkel, de klanten bedienen, de winkel proper houden. Dit betreft een tijdelijke, fulltime functie vanaf 5 november tot 7 januari.

  • Chauffeur CE - namiddag 13u-21u (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je vervoert groenten en fruit in België en de buurlanden. Je werkt telkens in de namiddag van 13u-21u.

  • Magazijnier (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Orderpicker in een koud magazijn (8°). U werkt lijsten met bestellingen af en zet ze klaar voor de vrachtwagenchauffeurs. U helpt klanten bij het inladen van materiaal. Indien u beschikt over een rijbewijs B of C is dit een pluspunt. U werkt van dinsdag t.e.m. zaterdag (8u30-12u en 13u-17u30)

  • PRODUCTIEMEDEWERKER/STER INPAKAFDELING 2PL. (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als inpakker/ster sta je in voor het inpakken van kartonnen doosjes voor de voedingsindustrie. Je staat ook in voor het uitrapen van overgebleven restjes karton alsook het correct aantal doosjes verzamelen en toekleven + etiketteren

  • Deeltijds student Adecco permanentiedienst m/v (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Studentenjob

    Als Customer Service agent permanentiedienst verzeker je aan de klanten en prospecten van The Adecco Group een maximale beschikbaarheid buiten de openingsuren van de agentschappen. Je verzekert het snelle en correcte beheer van de aanvragen en de onmiddellijke follow-up van de kandidaten. Bovendien lever je ondersteuning aan onze National Accounts klanten op vlak van rekrutering. Je werkt 28u/week in shiften. Jouw taken: Je verzorgt de permanentie voor alle de kantoren na sluitingstijd door de inkomende oproepen bij Adecco 24/7 te beheren. Dit betekent onder meer het aannemen en registreren van aanvragen, het onmiddellijk zoeken en contacteren van mogelijke kandidaten, het voorstellen van deze kandidaten aan de klant, het opmaken van het contract, het informeren van het kantoor, de opvolging van de aanvraag en het aanleggen van een rekruteringsreserve. Voorbeelden van oproepen: de annulatie van 40 uitzendkrachten; een uitzendkracht die niet is komen opdagen en vervangen moet worden; de nood aan extra uitzendkrachten door een piek in het werkproces. Je verzorgt enige administratieve opvolging van de Adecco 24/7 en de nationale klanten. Zoals het opvolgen van afwezige associates, het verzamelen van timesheets en het doorgeven van mogelijke verleningen, rapportering van de uitgevoerde acties naar de betrokken kantoren.

  • Bijlesgever statistiek (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor statistiek aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Studentenjob schoonmaak regio Aalter van 29/10 tot 5/11 (herfstvakantie) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent om te poetsen in een vestiging in Aalter. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Periode: van maandag 29 oktober t.e.m. maandag 5 november Uurrooster (17u30/week): maandag t.e.m. vrijdag van 7u - 10u30

  • Technisch Support ingenieur (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Vaste Job

    Je bent het technische aanspreekpunt voor deze klanten voor collega's (in zowel het binnen- en buitenland) betreffende de diverse producten en oplossingen. Je verzorgt de technische invulling van commerciële aanbiedingen en werkt offertes voor klanten en distributeurs uit. Je helpt bij het up-to-date houden van technische documentatie (folders, instructies, handleidingen, ...) Je superviseert in tweede lijn de kwaliteitscontrole van inkomende goederen. Je staat de Senior Technical manager bij en bent mede verantwoordelijk voor het technische aspect van de producten en oplossingen. Je verzorgt de opleiding van distributeurs betreffende de producten en de installatie. Je geeft support op werven (in eerste instantie België maar op termijn eveneens rest of Europa, Afrika en Azië) en zorgt ervoor dat de HSSE en kwaliteitsstandaarden nageleefd worden. Je rapporteert hierbij rechtstreeks aan de Senior Technical Manager van het bedrijf. Voor deze functie krijg je na een inwerkperiode de mogelijkheid om regelmatig te reizen binnen Europa (verblijf van 2-3 dagen 1-2 X /maand). Occasioneel zijn er verplaatsingen naar Afrika / Azië.

  • Klinisch Kinderpsycholoog – Klinisch Orthopedagoog (M/V) (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK BALANS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent bereid je te engageren om onze groepspraktijk mee te dragen en vorm te geven. Dit toon je door organisatorische engagementen op te nemen (bv. telefoonpermanentie, PR, …) en aanwezig te zijn op teamvergaderingen.

  • kinesitherapeut (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: www.kinesist-antwerpen.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een praktijk op het drukke en levendige Zuid, vlakbij het nieuwe gerechtsgebouw te Antwerpen (2018) ben ik op zoek naar een toffe collega kinesitherapeut. Iemand die zelfstandig kan werken en van aanpakken weet. kijk op www.kinesist-antwerpen.be

Zoek naar antwoorden van Bourse Immobilière Belge in sociale netwerken
Look for responds of Bourse Immobilière Belge in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bourse Immobilière Belge. Laat een reactie achter voor Bourse Immobilière Belge. Bourse Immobilière Belge bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bourse Immobilière Belge. Leave a respond for Bourse Immobilière Belge. Bourse Immobilière Belge on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bourse Immobilière Belge op de google maps. Adres en contacten Bourse Immobilière Belge
Location of Bourse Immobilière Belge on the google maps. Address and contacts of Bourse Immobilière Belge

Andere gerelateerde bedrijven als come Bourse Immobilière Belge Bourse Immobilière Belge: MENUISERIE DE BELOEIL | INSTITUUT EDEN | NEYRINCKS | ARZONI | JAN VAN LANDEGHEM

Other related companies as Bourse Immobilière Belge: MENUISERIE DE BELOEIL | INSTITUUT EDEN | NEYRINCKS | ARZONI | JAN VAN LANDEGHEM

Bourse Immobilière Belge is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bourse Immobilière Belge, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06984527587. Het bedrijf Bourse Immobilière Belge bevindt zich op het adres: Place Saint-Paul 2; 4000; Liège 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 148,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 338,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Real estate. Lijst met producten zijn Surveyors - Building.
De hoofdactiviteit van Bourse Immobilière Belge is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bourse Immobilière Belge is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bourse Immobilière Belge, openstaande posities, locatie van Bourse Immobilière Belge op de kaart.

Bourse Immobilière Belge is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bourse Immobilière Belge, company assigned to the tax number BE06984527587. The company Bourse Immobilière Belge is located at the address: Place Saint-Paul 2; 4000; Liège 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 148,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 338,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Real estate. List of products are Surveyors - Building.
The main activity of Bourse Immobilière Belge is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Bourse Immobilière Belge is not available. You also can look at reviews of Bourse Immobilière Belge, open positions, location of Bourse Immobilière Belge on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bourse Immobilière Belge, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bourse Immobilière Belge, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bourse Immobilière Belge, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bourse Immobilière Belge, employees, financial statistics.