AGRIPPINA SA

Contactgegevens AGRIPPINA SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AGRIPPINA SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AGRIPPINA SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Principale 4; 6280; Gerpinnes, België

Telefoon (phone): 071 50 45 68 (+32-071 50 45 68) 071 50 45 68 (+32-071 50 45 68)

Fax (fax): 071 50 55 25 (+32-071 50 55 25) 071 50 55 25 (+32-071 50 55 25)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AGRIPPINA SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AGRIPPINA SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AGRIPPINA SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AGRIPPINA SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AGRIPPINA SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AGRIPPINA SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AGRIPPINA SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AGRIPPINA SA
Products information AGRIPPINA SA

BTW identificatienummer (tax): BE07309997558
Ondernemingsnummer: 9470733642
Hoofdstad (capital): 839,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 624,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in AGRIPPINA SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Real estate

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AGRIPPINA SA
(Get full report from official database of BE for AGRIPPINA SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AGRIPPINA SA
Addition kinds of activities for AGRIPPINA SA

781903. Editing diensten, film productie | Editing services, motion picture production
26310404. Voedingsbord, speciaal | Food board, special
28510403. Verf verwijderaars | Varnish removers
30690803. Vingerkleden, rubber | Finger cots, rubber
34430703. Kabelbakken, metalen plaat | Cable trays, metal plate
35690403. Gasafscheiders (machines) | Gas separators (machinery)
37280107. Vinnen, vliegtuigen | Fins, aircraft
75389901. Reparaties van recreatieve voertuigen | Recreational vehicle repairs

Werken bij AGRIPPINA SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AGRIPPINA SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AGRIPPINA SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AGRIPPINA SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Vertegenwoordiger (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je bezoekt klanten en prospecten - Je stelt hen de brede waaier aan diensten en producten voor - Je realiseert een directe verkoop en levering - Je zorgt voor een correcte communicatie en administratieve afhandeling - Je beheert zelf je productvoorraad

  • Chauffeur CE met kooiaap (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant uit de houtsector zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Je zal 's morgens vertrekken tussen 5 en 7, afhankelijk van de rit die je dient te doen. Je regio is Limburg en Kempen bij de klanten lost de goederen bij de klanten aan de hand van een Kooiaap. Verder zal je werkdag rond 18 uur eindigen. Dit is afhankelijk van de planning.

  • Ervaren teamcoach call te Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een extra team coach voor ons call center. Taken: -      aansturen call agents -      scripts opmaken -      rapporteringen opmaken -      echte people manager -      resultaat gericht werken -      mensen beter kunnen laten presteren -      Nederlands, Engels -      goed met software overweg kunnen

  • Machineoperator (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Gistel zijn we op zoek naar een machineoperator. Je werkt in dagregime van maandag tot vrijdag. Je staat in voor het bedienen van een machine die meerdere aansturingen omvat en hebt een passie voor alles wat met dit soort werk te maken heeft. Technisch geschoold zijn is een groot pluspunt. Een heftruckattest is daarnaast een must gezien de machine buizen produceert die je met de heftruck dient te verplaatsen. Je leert snel aan en kunt goed overweg met de PC.

  • CONVENTIONEEL DRAAIER (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een conventioneel draaier. Deze firma is gespecialiseerd en actief in lagers, aandrijvingen, bevestigingsmaterialen en gereedschappen. Zij besteden hun onderhoudsdiensten uit naar industrie, met als specialisatie balanceren (uitlijnen). Je krijgt jouw opleiding ter plekke in het atelier. Schoolverlaters komen dus zeker ook in aanmerking! Als conventioneel draaier werk je uitsluitend in het atelier. Het werk is niet computergestuurd maar manueel. Ervaring met frezen is een plus! Je werkt van maandag tot en met donderdag van 7u30 - 16u, en op vrijdag tot 15u. Heel sporadisch werk je ook op zaterdag.

  • Medewerker broodjeszaak (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een hippe broodjeszaak gelegen te Geel, zijn wij op zoek naar een parttime medewerker. In deze functie zal je instaan voor het opnemen van bestellen, het bereiden van broodjes, mee helpen met de afwas, afrekenen,... Je zal 15u/week tewerkgesteld worden. Je dient voornamelijk beschikbaar te zijn tijdens de namiddagen. (maandag -zaterdag, uitgezonderd op vrijdag)

  • Plaatser Buitenschrijnwerk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ASAP Construct is vlijtig op zoek naar hands- on monteurs voor het plaatsen van buitenschrijnwerk. Onze klant is een specialist in het beliprofileren van ramen, deuren en glasgevels. Het bedrijf doet het professioneel plannen, installeren en afwerken van unieke bouwprojecten. Samen met je ploegmaten sta je in voor de montage op werven in Limburg, Brussel en Antwerpen.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Torhout (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Poetshulp Genk (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PUUUR HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • student deeltijds callagent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXTRA- INTERIM

    Type: Studentenjob

    Ben jij student en minimum 2 dagen beschikbaar om in een callcenter te werken? Is werken op zaterdag voor jou geen probleem? Heb jij een aangename stem en bel jij graag? Wij zijn op zoek naar jou!

  • KRAANMAN (SLIJPE)

    Regio: SLIJPE

    Bedrijf: AGRIFEMA

    Type: Vaste Job

    Wij zijn nog steeds op zoek naar een ervaren, secure en gemotiveerde kraanman voor grond- en afbraakwerken. Je zal instaan voor graafwerken, rioleringswerken, nivelleringswerken,… De toestand en de werking van de machine controleren en positioneren in functie van de manoeuvres. Eerstelijnsonderhoud van toestellen en uitrustingen uitvoeren alvorens de werkzaamheden starten; Goederenbehandelingsmachines en installaties beveiligen; Lasten hijsen en verplaatsen volgens de aanwijzingen van de teams op de grond .

  • Eurostaff - IOS Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is looking for a Senior iOS developer for a 5 month freelance contract (extension is very likely). You will be based in either the Ghent or Antwerp offices, you are expected to be onsite fulltime. Requirements The candidate must have at least 4 years of professional iOS development experience working as part of Agile teams (Scrum). Extensive mastery of Objective-C and Swift is a must, including experience with Core Data, Core Animation, Foundation, and UIkit.. He/She must have a working knowledge of Microsoft VSTS and CI/CD release pipelines. Experience adopting layouts to different screen sizes. An excellent understanding of development and testing methodologies (TDD/BDD), object-oriented and protocol-oriented programming best practices, and automated software testing approaches. You must have a strong, successful record of developing iOS apps from scratch. Strong experience with mobile UX is a big plus. Be excited about collaborating daily with your team and other groups while working via a distributed model. Be comfortable with iterative and incremental development. Be eager to help your teammates, share your knowledge with them, and learn from them. Be open to receiving constructive feedback. Be a world-class individual contributor who can quickly get up to speed and join an existing team of experience developers English is mandatory

Zoek naar antwoorden van AGRIPPINA SA in sociale netwerken
Look for responds of AGRIPPINA SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AGRIPPINA SA. Laat een reactie achter voor AGRIPPINA SA. AGRIPPINA SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AGRIPPINA SA. Leave a respond for AGRIPPINA SA. AGRIPPINA SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AGRIPPINA SA op de google maps. Adres en contacten AGRIPPINA SA
Location of AGRIPPINA SA on the google maps. Address and contacts of AGRIPPINA SA

Andere gerelateerde bedrijven als come AGRIPPINA SA AGRIPPINA SA: CRةDIT ہ L'INDUSTRIE | MICHEL LEGROS | LINCO NV | Persyn P | Memling

Other related companies as AGRIPPINA SA: CRةDIT ہ L'INDUSTRIE | MICHEL LEGROS | LINCO NV | Persyn P | Memling

AGRIPPINA SA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AGRIPPINA SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07309997558. Het bedrijf AGRIPPINA SA bevindt zich op het adres: Rue Principale 4; 6280; Gerpinnes. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 839,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 624,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Real estate. Producten gemaakt in AGRIPPINA SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AGRIPPINA SA is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AGRIPPINA SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AGRIPPINA SA, openstaande posities, locatie van AGRIPPINA SA op de kaart.

AGRIPPINA SA is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is AGRIPPINA SA, company assigned to the tax number BE07309997558. The company AGRIPPINA SA is located at the address: Rue Principale 4; 6280; Gerpinnes. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 839,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 624,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Real estate. Products created in AGRIPPINA SA were not found.
The main activity of AGRIPPINA SA is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AGRIPPINA SA is not available. You also can look at reviews of AGRIPPINA SA, open positions, location of AGRIPPINA SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AGRIPPINA SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AGRIPPINA SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AGRIPPINA SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AGRIPPINA SA, employees, financial statistics.