A.I.D/ Immo Reality

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • A.I.D/ Immo Reality

Contactgegevens A.I.D/ Immo Reality: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.I.D/ Immo Reality: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.I.D/ Immo Reality

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kramosstraat 74; 2560; Nijlen, België

Telefoon (phone): 03 295 88 53 (+32-03 295 88 53) 03 295 88 53 (+32-03 295 88 53)

Fax (fax): +32 (16) 669-94-20 +32 (16) 669-94-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.I.D/ Immo Reality: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.I.D/ Immo Reality"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.I.D/ Immo Reality"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.I.D/ Immo Reality, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.I.D/ Immo Reality. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.I.D/ Immo Reality, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.I.D/ Immo Reality. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.I.D/ Immo Reality
Products information A.I.D/ Immo Reality

BTW identificatienummer (tax): BE02651519775
Ondernemingsnummer: 3941040039
Hoofdstad (capital): 716,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 390,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in A.I.D/ Immo Reality zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Real estate

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.I.D/ Immo Reality
(Get full report from official database of BE for A.I.D/ Immo Reality)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.I.D/ Immo Reality
Addition kinds of activities for A.I.D/ Immo Reality

25140201. Ontbijt sets, huishouden: metaal | Breakfast sets, household: metal
38260109. Polariscopes | Polariscopes
38279915. Optische elementen en samenstellingen, behalve oogheelkundig | Optical elements and assemblies, except ophthalmic
39310504. Cymbalen en delen | Cymbals and parts
45229901. Luchtvrachtvervoerders, onopgelost | Air cargo carriers, nonscheduled
55410000. Benzine tankstations | Gasoline service stations
72170203. Tapijt- en tapijtverfplant | Carpet and rug dyeing plant
79910301. Aërobe dans- en oefenklassen | Aerobic dance and exercise classes

Werken bij A.I.D/ Immo Reality: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.I.D/ Immo Reality: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.I.D/ Immo Reality. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.I.D/ Immo Reality. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Opwijk zijn we momenteel op zoek naar een Chauffeur CE M/V. Je voornaamste taak zal het nationaal vervoer van voeding zijn. Daarnaast zal je laden en lossen met elektronische transpallet.

  • WASSERIJMEDEWERKER (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een wasserij in de regio zijn we dringend op zoek naar een wasserijmedewerker. Je wordt polyvalent ingezet en dit voornamelijk aan de strijkrol.

  • Call Agent M/V (Regio Limburg (B)-Limburg (NL))

    Regio: Regio Limburg (B)-Limburg (NL)

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij dit Contact Center gaan gezelligheid en kwaliteit hand in hand. Daarom zoeken wij voor ons callcenter in Maastricht leuke, energieke mensen die onze teams komen versterken. Heb jij een vlotte babbel, hou je van verkopen en van afwisseling en uitdagingen?

  • Huishoudhulp regio Kortemark-Zarren (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: DEGRYSE KATRIEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een stabiele werkgever ? Is huishoudelijk werk uw passie ? Wij zijn op zoek naar betrouwbare huishoudhulpen met ervaring. Uren vrij te bepalen. Kan zowel voltijds (37u) als deeltijds ingevuld worden

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Heusden - Destelbergen solliciteer via sms (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Vertegenwoordiger - studentenjob tijdens academiejaar - uren zelf te bepalen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Randstad is opzoek naar een student om commerciële functie uit te voeren. We zoeken een mondig & joviaal iemand die een bedrijf gespecialiseerd in papierrollen voor kassa/ bancontactsystemen gaat voorstellen aan bedrijven en detailhandels. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Jobstudent enquêteur - ideaal voor kotstudenten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, actief in marktonderzoek, zijn we altijd op zoek naar enquêteurs die willen werken vanuit het kantoor in Gent. Je rekruteert telefonisch respondenten waarmee je meteen een enquête afneemt. Dit kan bijvoorbeeld een tevredenheidsenquête zijn. Je stem is je kracht, je kunt mensen ermee overtuigen en motiveren om de gehele enquête te doorlopen per telefoon. Een gezonde dosis commerciële feeling gecombineerd met een neutrale houding tijdens de enquête zijn je niet vreemd. Indien je van thuis uit werkt, beschik je over een ruimte waar je in alle rust kan werken. Let op: thuiswerk kan op termijn (na een grondige opleiding) en indien je beschikt over een vaste lijn en internet. De bedoeling is dat je je ongeveer 3 avonden per week kan vrijmaken. De werkuren zullen meestal van 17u00 tot en met 21u00 zijn. Werkuren kunnen wel variëren, afhankelijk van jouw planning. Deze functie is ideaal voor kotstudenten die graag een centje bijverdienen wanneer ze geen les hebben. Heb je interesse in deze functie? Bel ons dan via het nummer 09 233 90 77 en wij leggen je de functie uit. Er zullen regelmatig infosessies plaatsvinden.

  • Shopmanager Antwerpen (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VSD TRADING

    Type: Vaste Job

    Uw steentje bijdragen om van NET / M-Market een successtory te maken wordt uw grootste missie. Wij wensen namelijk dat als de klanten de winkel uitstappen, ze tevreden zijn dat ze hun aankopen bij ons gedaan hebben. Enerzijds dankzij onze mini prijzen, maar ook voornamelijk dankzij ons aangenaam, enthousiast en vriendelijk personeel dat altijd klaar staat onze klanten met de glimlach te bedienen. Een team verkopers leiden De planning opmaken Uurroosters opstellen volgens de regels Verantwoordelijk zijn voor de kassa Een doorgedreven kennis hebben van het assortiment Zorgen voor een goede verstandhouding binnen de groep De klanten bedienen op een vriendelijke manier Bestellingen doorgeven Verantwoordelijk zijn voor het goede behoud van de winkel …

  • Tekenaar (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: De Bondt Verandas

    Type: Vaste Job

    Debondt Verandas staat als familiebedrijf sinds 35 jaar in voor de vakkundige plaatsing van veranda’s, pergola’s, overkappingen en zonneluifels in aluminium of hout. Vanuit het hoofdkantoor in Herne wordt elke klant op professionele wijze begeleid, vanaf de eerste potloodschets tot de overhandiging van de sleutel. Vermits Debondt Verandas alles in eigen beheer doet en dus zonder tussenpersonen werkt, kunnen we zeer flexibel inspelen op de wensen van de klant. In het kader van onze groei zijn wij op zoek naar een (m/v) tekenaar. Bekijk onze jobvideo hier Tekenaar Als tekenaar speel jij een vitale rol in het hele productieproces. Zo stel je bijvoorbeeld de detailtekeningen voor bouwvergunningen op, breng je de voorbereidende ruwbouwwerken in kaart en teken je de constructiedetails uit. In een volgende fase werk je de technische plannen uit voor de productieafdeling en de plaatsingsdienst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega-tekenaars en maakt gebruik van AutoCAD en/of Vectorworks.

  • Schoonheidsspecialiste (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • collaborateur fast food (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    OKMEN, SARIAN située à Avenue Léon Mahillon 61, 1030 Schaerbeek recherche un collaborateur fast food*******Tâches: Recherche une personne motivée pour travailler 2-3 heures comme indépendant au sein d'une sandwicherie. Description de la fonction : Acceuil clientèle, préparation des sandwiches et aide au nettoyage.

  • Flexijob zaalhulp (middag) voor vegetarisch restaurant (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: MARKIES DE SALADE

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor het ontvangen van de klanten, het opnemen van de bestellingen, het uitschenken en brengen van dranken en gerechten aan tafel en afrekenen. Tussendoor, of op het einde van de shift wordt er afgewassen met een professionele vaatwasmachine. We zijn geopend dinsdag t.e.m. vrijdag voor de lunch

Zoek naar antwoorden van A.I.D/ Immo Reality in sociale netwerken
Look for responds of A.I.D/ Immo Reality in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.I.D/ Immo Reality. Laat een reactie achter voor A.I.D/ Immo Reality. A.I.D/ Immo Reality bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.I.D/ Immo Reality. Leave a respond for A.I.D/ Immo Reality. A.I.D/ Immo Reality on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.I.D/ Immo Reality op de google maps. Adres en contacten A.I.D/ Immo Reality
Location of A.I.D/ Immo Reality on the google maps. Address and contacts of A.I.D/ Immo Reality

Andere gerelateerde bedrijven als come A.I.D/ Immo Reality A.I.D/ Immo Reality: FORTIS | ASSOCIATION TRAVIESO | IJsbreker NV | VEERLE CLERX | MADELEINE LECAPITAINE

Other related companies as A.I.D/ Immo Reality: FORTIS | ASSOCIATION TRAVIESO | IJsbreker NV | VEERLE CLERX | MADELEINE LECAPITAINE

A.I.D/ Immo Reality is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.I.D/ Immo Reality, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02651519775. Het bedrijf A.I.D/ Immo Reality bevindt zich op het adres: Kramosstraat 74; 2560; Nijlen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 716,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 390,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Real estate. Producten gemaakt in A.I.D/ Immo Reality zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.I.D/ Immo Reality is Kleding en accessoires, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.I.D/ Immo Reality is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.I.D/ Immo Reality, openstaande posities, locatie van A.I.D/ Immo Reality op de kaart.

A.I.D/ Immo Reality is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.I.D/ Immo Reality, company assigned to the tax number BE02651519775. The company A.I.D/ Immo Reality is located at the address: Kramosstraat 74; 2560; Nijlen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 716,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 390,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Real estate. Products created in A.I.D/ Immo Reality were not found.
The main activity of A.I.D/ Immo Reality is Apparel and Accessory Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A.I.D/ Immo Reality is not available. You also can look at reviews of A.I.D/ Immo Reality, open positions, location of A.I.D/ Immo Reality on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.I.D/ Immo Reality, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.I.D/ Immo Reality, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.I.D/ Immo Reality, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.I.D/ Immo Reality, employees, financial statistics.