King Sturge

Contactgegevens King Sturge: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data King Sturge: address, phone, fax, email, website, opening hours

King Sturge

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Loi 26; 1040; Bruxelles (Etterbeek), België

Telefoon (phone): 02 230 79 00; 011 22 79 00 (+32-02 230 79 00; 011 22 79 00) 02 230 79 00; 011 22 79 00 (+32-02 230 79 00; 011 22 79 00)

Fax (fax): 02 230 36 80; 011 61 22 90 (+32-02 230 36 80; 011 61 22 90) 02 230 36 80; 011 61 22 90 (+32-02 230 36 80; 011 61 22 90)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) King Sturge: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "King Sturge"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "King Sturge"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van King Sturge, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen King Sturge. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of King Sturge, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees King Sturge. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti King Sturge
Products information King Sturge

BTW identificatienummer (tax): BE08774200439
Ondernemingsnummer: 7800537109
Hoofdstad (capital): 490,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 718,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Real estate

Product categorie (product category): Real estate - Abroad

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor King Sturge
(Get full report from official database of BE for King Sturge)

Aanvulling soorten activiteiten voor King Sturge
Addition kinds of activities for King Sturge

22960201. Koord voor het versterken van de industriële riem | Cord for reinforcing industrial belting
27599915. Platteloze gravure | Plateless engraving
34110103. Voedselcontainers, metaal | Food containers, metal
34969913. Nietjes, gemaakt van gekochte draad | Staples, made from purchased wire
39990102. Meubelen, kapper en schoonheidssalon | Furniture, barber and beauty shop
50820307. Stellingen | Scaffolding
83999905. Gezondheids- en Welzijnsraad | Health and welfare council

Werken bij King Sturge: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in King Sturge: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor King Sturge. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for King Sturge. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    TIJDELIJKE OPDRACHT! U hebt ervaring als magazijnier en bent in het bezit van een geldig heftruckattest. Je beheerst de taal Nederlands goed. Gemotiveerd en flexibel staat bovenaan in je woordenboek. U bent niet snel uit uw lood geslagen, en kan goed om met druk. Dan bent u degene waar wij naar op zoek zijn!

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Denderleeuw (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Monteurs voor werven (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, gevestigd in Meeuwen, is een allround bouwpartner voor agrarische of industriële bouwprojecten. Of u nu stallen, loodsen, kantoren, winkels, bedrijfsunits of garages wilt realiseren, hun specialisten in bedrijfsbouw nemen uw project volledig in handen. Voor verdere uitbreiding zoeken wij voor hen naar monteurs om op diverse werven stalen constructies, wandbekleding, schrijnwerk en afwerkhoeken te plaatsen. Eventueel leg je ook golfplaten, steeldeck en sandwichdaken. Je maakt het gebouw wind- en waterdicht. Dit doe je op werven in binnen- en buitenland.

  • Koeltechnieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een logistiek bedrijf in de Antwerpse haven zijn wij op zoek naar een technieker gespecialiseerd in de herstelling van koelcontainers.  Je zal instaan voor het onderhoud en de herstellingen aan koelcontainers. Je controleert de staat, de installatie en de besturing ervan. Daarnaast sta je in voor het solderen van koper en het maken van estimates. Je zal kleine onderhoudswerkzaamheden uitvoeren en reinigt containers in de wasplaats. Licht administratieve taken kunnen eveneens tot de job behoren.

  • MECANICIEN / BANKWERKER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een internationale onderneming die zich toelegt op ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten, bussen en eindproducten. Met hoofdvestiging in Eindhoven tellen ze ongeveer 7500 medewerkers. Voor hun vestiging in Roeselare, zijn ze op zoek naar een mecanicien/bankwerker (M/V): je monteert en demonteert het chassis je helpt bij het terugplaatsen van componenten je helpt bij de opbouw van de bussen (airco, pneumatiek, verwarming, ...) dagwerk van 7u36 - 16u15

  • Hovenier regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een hovenier. Je zal instaan voor het onderhoud van tuinen van bedrijven en winkels. Deze taken bestaan uit het scheren van hagen, onderhouden van perken en het maaien van gazons. Tijdens de winterdienst zorg je voor strooien en sneeuwruimen. Daarnaast steek je ook een handje toe bij de werkzaamheden van je collega’s. Ten slotte verwerk je tuinafval en onderhoud je dagelijks je machines.

  • Huishoudhulp met dienstencheques Regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ARIEL Thuisdiensten

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor onze klanten zijn we op zoek naar nieuwe medewerkers die de klanten bijstaan in het huishouden wat betreft schoonmaken, wassen, strijken, enz. Dit is een zeer afwisselende job met veel verantwoordelijkheid en een flexibel in te plannen werkrooster.

  • Verkoper slagerij bijverdienste (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie traiteurzaak te Ingelmunster zoekt Randstad een medewerker om op één van volgende momenten mee te helpen in de winkel voor het bedienen van klanten. woensdagnamiddag zaterdagvoormiddag (7u - 14u) zondagvoormiddag (7u - 14u)

  • COMMUNICATIEF STERKE STUDENTEN GEZOCHT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Studentenjob

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - Promoten van een nieuw model van een gekend automerk - Pregeselecteerde database opbellen om te horen of er interesse is in het nieuwe model en/of er interesse is in een proefrit - Minstens 2 halve dagen of 1 volledige dag

  • Calculator (Tielt) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: TALENT4PEOPLE

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een veelzijdige bouwgroep, gespecialiseerd in de constructie van kantoorruimtes, toonzalen, winkelruimtes, werkplaatsen, productieruimtes, enzovoort. Ze werken vanuit verschillende sites in België en steken hierbij ook regelmatig de landsgrenzen over. Voor hun vestiging in Tielt, zijn ze op zoek naar Calculator

  • POLYVALENT MEDEWERKER communicatie & administratie (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: DE MILIEUBOOT

    Type: Vaste Job

    Wij op zoek naar een nieuwe medewerker voor een gevarieerde functie in het kader van een 'Startjob' : communicatie, redactiewerk en administratie. Activiteiten, verantwoordelijkheden en taken: Tijdens de beginperiode van deze 'Startjob' leer je de verschillende aspecten van onze werking kennen, de partnerorganisaties, de bestaande subsidiërende overheden, de projecten en educatieve producten. Je leert ook de structuur en de geschiedenis van De Milieuboot kennen. Je zal in een eerste fase vooral de bestaande medewerkers ondersteunen die de projecten beheren: Redactioneel werk, communicatie, promotie van de activiteiten – in de eerste plaats het project van de ‘Educatieve Milieuboottochten’, contacten met de scholen, groepen, medewerkende wateractoren. Alle administratieve taken die bij de werking horen Verwerking van de inschrijvingen voor de educatieve milieuboottochten en vormings- en studiedagen. Hulp bij de projectaanvragen en de rapporteringen. Meehelpen om nieuwe projecten te schrijven, er financiering voor te zoeken en op poten te zetten. De administratieve opvolging (begroting, boekhouding, financiën, ...) van de projecten. Je groeit gaandeweg naar meer verantwoordelijkheid voor deze belangrijke aspecten van onze werking.

  • Lesgever blind typen - Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Flexijob

    Je begeleidt kinderen bij het leren blind typen aan de hand van een motiverend computer programma. Je hebt geen voorkennis nodig. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 15 kinderen gedurende 11 weken per trimester. Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen worden gegeven op maandag en dinsdag van 15:45 tot 16:45 in Kontich.

Zoek naar antwoorden van King Sturge in sociale netwerken
Look for responds of King Sturge in social networks

Lees alle opmerkingen voor King Sturge. Laat een reactie achter voor King Sturge. King Sturge bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for King Sturge. Leave a respond for King Sturge. King Sturge on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie King Sturge op de google maps. Adres en contacten King Sturge
Location of King Sturge on the google maps. Address and contacts of King Sturge

Andere gerelateerde bedrijven als come King Sturge King Sturge: RESTO-PRESTO | DANIEL LOONTJENS | KANTOOR VERASS | GILBERT BEAURIN | JEAN-FRAN?OIS GERMAIN

Other related companies as King Sturge: RESTO-PRESTO | DANIEL LOONTJENS | KANTOOR VERASS | GILBERT BEAURIN | JEAN-FRAN?OIS GERMAIN

King Sturge is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is King Sturge, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08774200439. Het bedrijf King Sturge bevindt zich op het adres: Rue de la Loi 26; 1040; Bruxelles (Etterbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 490,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 718,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Real estate - Abroad. Lijst met producten zijn Real estate.
De hoofdactiviteit van King Sturge is Transportdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van King Sturge is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van King Sturge, openstaande posities, locatie van King Sturge op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

King Sturge is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is King Sturge, company assigned to the tax number BE08774200439. The company King Sturge is located at the address: Rue de la Loi 26; 1040; Bruxelles (Etterbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 490,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 718,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Real estate - Abroad. List of products are Real estate.
The main activity of King Sturge is Transportation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of King Sturge is not available. You also can look at reviews of King Sturge, open positions, location of King Sturge on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over King Sturge, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf King Sturge, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about King Sturge, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company King Sturge, employees, financial statistics.