RANDSTAD

Contactgegevens RANDSTAD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RANDSTAD: address, phone, fax, email, website, opening hours

RANDSTAD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RODE KRUISLAAN 7/3; 3530; HOUTHALEN, België

Telefoon (phone): 11603590 (+32-11603590) 11603590 (+32-11603590)

Fax (fax): +32 (68) 906-53-19 +32 (68) 906-53-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RANDSTAD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RANDSTAD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RANDSTAD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RANDSTAD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RANDSTAD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RANDSTAD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RANDSTAD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RANDSTAD
Products information RANDSTAD

BTW identificatienummer (tax): BE05485992431
Ondernemingsnummer: 1097778320
Hoofdstad (capital): 907,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 173,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Services: Formations,Sélection,Conseils Professionnels,Recrutement. Spécialisations: Personnel Administratif,Personnel Horeca,Chauffeurs,Marketing & Communication,Secteur Financier,Secrétariat,Management,Personnel pour Démonstrations & Promotions,Gens de Maison,Tourisme,Informaticiens,Personnel Médical,Ouvriers,Personnel Soignant,Vente,Techniciens,Secteur Juridique. Intérimaires Spécifiques: Etudiants,Seniors.

Product categorie (product category): Randstad

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RANDSTAD
(Get full report from official database of BE for RANDSTAD)

Aanvulling soorten activiteiten voor RANDSTAD
Addition kinds of activities for RANDSTAD

07220104. Sojabonen, machine oogstdiensten | Soybean, machine harvesting services
20489909. Vis eten | Fish food
22110904. broek van moleskin | Moleskins
28999903. Antiscalingverbindingen, boiler | Antiscaling compounds, boiler
36929900. Primaire batterijen, droog en nat, nec | Primary batteries, dry and wet, nec
36999911. Pulseversterkers | Pulse amplifiers
38120119. Inertiale begeleidingssystemen | Inertial guidance systems
39930102. Scoreborden, elektrisch | Scoreboards, electric
49240200. Gaskrachters | Gas power marketers
87429902. Bedrijfsadviseur | Business management consultant

Werken bij RANDSTAD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RANDSTAD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RANDSTAD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RANDSTAD. Looking for open vacancies in other companies

  • Controller Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad Inhouse DAF Trucks

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Controller ben je verantwoordelijk voor het generen van de financieel-economische input voor de besluitvormingsprocessen binnen de Cabinefabriek. Jouw verantwoordelijkheden: participeren in feasibility en maak-/koopstudies opstellen en beoordelen van investeringsaanvragen en kostprijzen zorgdragen voor een adequate management accounting betrokken bij het bepalen van de lange termijn doelstellingen van de fabriek, het opstellen van de jaarbegroting en de maandelijkse resultaatsprognoses in samenwerking met het management Als Controller ben je lid van het managementteam van de Cabinefabriek, gelegen op de DAF-locatie in Westerlo. De Cabinefabriek is volop in beweging. Investeren en ontwikkelen, van zowel mens als product, staat hier centraal. De mensen die hier werken zijn gebeten door techniek en bereid te investeren in de eigen ontwikkeling om niet alleen zichzelf, maar ook DAF als organisatie te laten groeien.

  • Verkoper / Verkoopster Tuincentrum & Hobby (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper/verkoopster bij onze klant die gespecialiseerd is in Tuin en hobby artikelen zal jouw takenpakket bestaan uit Begroeten van de klanten met een grote glimlach Actief verkopen Aanvullen Winkel op orde houden Adviseren van de klanten

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wolvertem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Keerbergen - Boortmeerbeek M/V (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust, recentelijk nog bekroond tot l'entreprise de l' Année 2016, is een Belgisch Human Resources bedrijf dat al meer dan 60 jaar lang actief is in de volgende domeinen: Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. Sinds haar ontstaan hecht Daoust veel belang aan onthaal en diversiteit Daoust Dienstencheques werd opgericht in 2003 en sindsdien stelden onze meer dan 3.200 huishoudhulpen ruim 13.000 klanten tevreden. Onze gespecialiseerde Dienstenchequesconsulentes zorgen voor een professionele omkadering en staan bovendien steeds tot je beschikking! Schoonmaken van particuliere woningen, met inbegrip van de ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerkjes (optioneel) Bereiden van maaltijden (optioneel) Afwassen en de vaat opbergen, de keuken en het sanitair opruimen en schoonmaken Boodschappen doen volgens instructies Kleding en ander textiel onderhouden en opbergen (wassen, naaien, strijken, ...) Lakens verversen en bedden opdekken Schoonmaakmaterieel onderhouden, opbergen en toezien op de productvoorraad Schoonmaken: Parket en meubels boenen Schoonmaken: Ramen lappen Vloeren en meubilair schoonmaken en onderhouden Vloeren, tapijten, meubels, voorwerpen ontstoffen en kamers verluchten Voedingswaren voorbereiden (schoonmaken, wassen, ...) of maaltijden bereiden

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij personen thuis met dienstencheques. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lanaken (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: PUUUR BILZEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap. Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen.

  • Handlanger (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Studentenjob

    Als palletreiniger sta je in voor het reinigen en opstapelen van palletten.

  • MEDERWERKER SNIJZAAL M/V (WIJTSCHATE)

    Regio: WIJTSCHATE

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Vaste Job

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant zijn wij op zoek naar een medewerker snijzaal. Het takenpakket bestaat uit: - Versnijden van karkassen - Uitbenen van deelstukken

  • Energiecoördinator Eoly (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: WE POWER

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group zet al jaren in op het verduurzamen van haar activiteiten en besteedt daarom veel aandacht aan de vergroening van haar energieverbruik. Naast de productie van hernieuwbare energie, is energie-efficiëntie prioritair. Als energie-coördinator stroomlijn je de initiatieven rond energie-efficiëntie binnen Colruyt Group. Je zorgt mee voor de opmaak en het beheer van een energiereductieplan en informeert over het globaal energieverbruik van de groep. Je eerste focus ligt op het bewustzijn van energie en energie-efficiëntie bij de collega’s binnen Colruyt Group. In je job als energie-coördinator werk je samen met verschillende afdelingen en mensen over de hele firma waaronder technisch experts en leidinggevenden. Je bekijkt samen met hen de mogelijkheden om het energieverbruik actief te verlagen en enthousiasmeert hen om hierop in te zetten. Je maakt deel uit van Eoly, een jong energiebedrijf binnen Colruyt Group met een ambitieus groeipad. Ons team staat in voor de productie van duurzame energie en is energieleverancier voor de verschillende partners binnen Colruyt Group en externe bedrijven. Slim omgaan met energie is hierbij ons uitgangspunt.

  • Storemanager regio Kempen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: LIDL

    Type: Vaste Job

    Eén nieuwe job? Wat dacht je van drie nieuwe jobs. Want als store manager bij Lidl ben je eigenlijk drie personen in één. Je bent in de eerste plaats een nauwkeurige harde werker die pas tevreden is als de hele winkel er perfect bijligt: van blinkende appels tot kraakverse croissants. Maar je bent ook een motivator en een coach die zijn hele team elke dag scherp aan de start krijgt. En je bent een ondernemer die opstaat en gaat slapen met harde verkoopcijfers in je hoofd. Zin in gekregen?

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio MALDEGEM (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • 3D-ICT - Project Manager Junior (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are looking for an IT Patient Safety Solutions Architect and Technical Project Manager.      Role   The candidate will work on the release of several small projects and interact mainly with offshore vendors. The main tasks will be:  Coordinate the implementation & validation activities of IT projects in patient safety systems like:  Oracle Argus 8  Oracle Empirica Signal RxLogix PVSignal  PVI CaseIntake  Collaborate with the external technical support group to implement changes  Assist validation lead with design, review, and approval of test plans and test scripts  Author, and review system design documents and validation documents    Required experience Ability to communicate with non-technical experts and translate details into non-technical language  Driven by the motivation to deliver results  Ambition to work independently and to structure workload  Project management experience  Knowledge of PL/SQL is a plus  Experience in working with offshore partners is a plus  3 to 5 years experience and at least 1 to 2 year of project management experience Language: Dutch/French + English   The position is for Braine site and the candidate can work remotely

Zoek naar antwoorden van RANDSTAD in sociale netwerken
Look for responds of RANDSTAD in social networks

Lees alle opmerkingen voor RANDSTAD. Laat een reactie achter voor RANDSTAD. RANDSTAD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RANDSTAD. Leave a respond for RANDSTAD. RANDSTAD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RANDSTAD op de google maps. Adres en contacten RANDSTAD
Location of RANDSTAD on the google maps. Address and contacts of RANDSTAD

Andere gerelateerde bedrijven als come RANDSTAD RANDSTAD: LE CAMPUS | Halleux Christian | ALE | Nimy Photo | Janssen Danielle

Other related companies as RANDSTAD: LE CAMPUS | Halleux Christian | ALE | Nimy Photo | Janssen Danielle

RANDSTAD is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RANDSTAD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05485992431. Het bedrijf RANDSTAD bevindt zich op het adres: RODE KRUISLAAN 7/3; 3530; HOUTHALEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 907,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 173,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Randstad. Lijst met producten zijn Services: Formations,Sélection,Conseils Professionnels,Recrutement. Spécialisations: Personnel Administratif,Personnel Horeca,Chauffeurs,Marketing & Communication,Secteur Financier,Secrétariat,Management,Personnel pour Démonstrations & Promotions,Gens de Maison,Tourisme,Informaticiens,Personnel Médical,Ouvriers,Personnel Soignant,Vente,Techniciens,Secteur Juridique. Intérimaires Spécifiques: Etudiants,Seniors..
De hoofdactiviteit van RANDSTAD is Voedingswinkels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RANDSTAD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RANDSTAD, openstaande posities, locatie van RANDSTAD op de kaart.

RANDSTAD is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is RANDSTAD, company assigned to the tax number BE05485992431. The company RANDSTAD is located at the address: RODE KRUISLAAN 7/3; 3530; HOUTHALEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 907,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 173,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Randstad. List of products are Services: Formations,Sélection,Conseils Professionnels,Recrutement. Spécialisations: Personnel Administratif,Personnel Horeca,Chauffeurs,Marketing & Communication,Secteur Financier,Secrétariat,Management,Personnel pour Démonstrations & Promotions,Gens de Maison,Tourisme,Informaticiens,Personnel Médical,Ouvriers,Personnel Soignant,Vente,Techniciens,Secteur Juridique. Intérimaires Spécifiques: Etudiants,Seniors..
The main activity of RANDSTAD is Food Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of RANDSTAD is not available. You also can look at reviews of RANDSTAD, open positions, location of RANDSTAD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RANDSTAD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RANDSTAD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RANDSTAD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RANDSTAD, employees, financial statistics.