RANDSTAD

Contactgegevens RANDSTAD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RANDSTAD: address, phone, fax, email, website, opening hours

RANDSTAD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KORTRIJKSTRAAT 7-9; 8930; MENEN, België

Telefoon (phone): 56518333 (+32-56518333) 56518333 (+32-56518333)

Fax (fax): +32 (81) 717-15-85 +32 (81) 717-15-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RANDSTAD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RANDSTAD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RANDSTAD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RANDSTAD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RANDSTAD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RANDSTAD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RANDSTAD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RANDSTAD
Products information RANDSTAD

BTW identificatienummer (tax): BE06223724365
Ondernemingsnummer: 6561828613
Hoofdstad (capital): 794,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 501,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Spécialisations: Management.. Services: Conseils Professionnels,Formations,Sélection,Recrutement. Spécialisations: Personnel Médical,Secrétariat,Secteur Juridique,Chauffeurs,Personnel pour Démonstrations & Promotions,Ouvriers,Techniciens,Personnel Administratif,Secteur Financier,Personnel Horeca,Informaticiens,Vente,Tourisme,Personnel Soignant,Gens de Maison,Marketing & Communication,Management. Intérimaires Spécifiques: Etudiants,Seniors.

Product categorie (product category): Randstad

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RANDSTAD
(Get full report from official database of BE for RANDSTAD)

Aanvulling soorten activiteiten voor RANDSTAD
Addition kinds of activities for RANDSTAD

314399. Heren schoeisel, behalve atletisch, nec | Men's footwear, except athletic, nec
478999. Transportdiensten, NIET, NIET | Transportation services, nec, nec
731300. Radio, televisie, uitgeververteenwoordigers | Radio, television, publisher representatives
22410403. Bindingen, textiel | Bindings, textile
34890103. Pistolen of geweer delen, meer dan 30 mm. | Guns or gun parts, over 30 mm.
51499904. Voedsel cadeau manden | Food gift baskets
59410302. Skimateriaal | Skiing equipment

Werken bij RANDSTAD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RANDSTAD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RANDSTAD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RANDSTAD. Looking for open vacancies in other companies

  • Deinze - Chauffeur CE (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Deinze, zoeken wij een chauffeur CE voor de distributie van palletgoederen. Je levert aan klanten in Belgie en Noord-Frankrijk, maar doet geen overnachtingen. -Start om 6:00 uur. -Gemiddeld 12 uur / dag -gemiddeld 7 à 10 klanten per dag -laden en lossen Palletvervoer Opligger Laden/lossen

  • Slagershulp (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant waar men een hoge kwaliteit van de gerechten en een goede service nastreeft en waar de klant steeds centraal staat zijn wij op zoek naar een slagershulp. Jouw takenpakket bestaat uit: - niet uitbenen, maar wel het winkel-klaar maken van het vlees (gehaktbereidingen, barbecuegerechten,...) - bereidingen maken afhankelijk van het gewenst aantal werkuren vul je bovenstaande taken aan met: - het helpen in de keuken - bijspringen in de verkoop

  • vrachtwagenbestuurder met ervaring gezocht (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: International Recruitment OVL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een van onze klanten in de regio Wetteren  zijn wij op dit ogenblik op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met ervaring. Wij zoeken naar iemand die zeer flexibel.Dagelijks moet je jouw vrachtwagen ophalen aan de firma in regio Wetteren en na je werkuren zet je deze terug.  Je staat in voor het: Laden/lossen van machines op de werven Aftekenen van documenten, controle van goederen Vervoer van hoogwerkers Vroeg beginnen

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp regio Liedekerke, Affligem, Ternat (AFFLIGEM)

    Regio: AFFLIGEM

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp in Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die wij zoeken! Reken op Tempo-Team Dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden jou graag een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • Huishoudhulp regio GENK - onmiddellijke opstart! (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • STUDENT Online Marketing (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob die niet afstompend is? Wil je als student iets bijverdienen en het tegelijk boeiend houden? Lees dan zeker verder. Conversal zoekt namelijk een student voor een job als (online) marketeer. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle ingrediënten voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag zoeken we een student (online) marketing. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Marketing’-afdeling. Als student (online) marketing werk je mee aan de online marketingcampagnes die wij voeren voor onze klanten. Onder verantwoordelijkheid van onze marketeer pas je jouw kennis van courante online marketingtechnieken toe op de campagnes. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffende online marketing. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw studentenjob.

  • JOBSTUDENTEN TIJDENS HET JAAR - INPAK RIJSTWAFELS - 2-PLOEGEN OF NACHT (GROTENBERGE)

    Regio: GROTENBERGE

    Bedrijf: SanoRice Belgium

    Type: Studentenjob

    Om vakantie en verlofperiodes van onze vaste medewerkers op te vangen, is SanoRice op zoek naar diverse jobstudenten! In deze functie sta je samen met je collega's in voor het kwalitatief inpakken van de diverse soorten rijstwafels. Dit is zeer fijn en secuur tempowerk. Daarnaast sta je ook in voor de kwaliteitscontrole en zorg je steeds voor een nette werkplek. Er wordt gewerkt in 2-ploegen of vaste nacht: 2-ploegenrooster: maandag tot en met vrijdag van 6u tot 14u of 14u tot 22u Nacht: Zondagnacht tot en met donderdagnacht van 22u tot 06u Je wordt steeds maximaal ingepland in functie van je eigen beschikbaarheid. Werkdagen en werkuren in overleg!

  • Medewerker TOP doe-het-zelfzaak voor afdeling BOUW optie VAST (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Vaste Job

    Voor een TOP doe- het – zelfzaak zijn wij op zoek naar een voltijdse vaste medewerker. Je zal werken op de afdeling BOUW als vaste basis en ook hulp bij de seizoenartikelen. Dat is bijvoorbeeld de campingartikelen in de zomer en de kerstbomen uitzetten in de winter. Taken: Aanvullen van bvb: riolen, cement, gyproc, Hulp bij adviseren van klanten met vragen ivm bouwmaterialen Stock aanvullen Bestellingen plaatsen Kerstbomen uitvouwen en opzetten Ook allerhande artikelen uit de stock halen en deze labelen Basis computerwerk Rijden met de heftruck Je moet niet aan de kassa staan!

  • Marketing Partner (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Je bent bereid jouw eigen team uit te bouwen en de mensen in jouw team dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. EN vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. U werkt van thuis uit en krijgt een op maat geleverde opleiding aangereikt.

  • .Net Developer Sharepoint 2013 (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: TECH TRONICX

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are urgently looking for someone who can start from 1st of Dec 2018. 1.Context of the mission Next to our business applications, we use SharePoint for our public site, our intranet andcollaboration sites. We are looking for a developer with experience in SharePoint 2013 tostrengthen the team. He/She will be responsible of the technical design, theimplementation and the delivery of projects/sites with success. 2.Mission period Start date: ASAP Duration: 12 months (Depending on project evolution, extension is possible) 3.*Dutch and French, one fluent, second one basic, second language has to be English(sound knowledge). 4.Localisation Belgium, Brussels centre. ( This is only for EU nationals or for people who have rights to work in Belgium , Please note we do not provide any work permit or sponsership) 5.Level of education required A Bachelor or Master Degree in Information Technology 6. Required Knowledge and Experience Personal Skills Good analytical skills • Work in an organized and structured way • Team player • Able to work in a large complex organisation • Flexible • Problem solving attitude • Good coaching and communication skills Business experience required Mandatory: (3 Years) Professional experience in an IT Services environment Preferable: (3 Years)Knowledge of the Insurance industry is a plus Technical experience required (3-5 Years) • Advanced knowledge of SharePoint Standard edition 3 2013 (Content management, Publishing features, Collaboration, Search) • Advanced knowledge of ASP.NET and C# technologies • Visual studio • JQuery • Experience with websites and applications design (css) • Understanding of relevant technologies and development life cycles • Experienced user of MS Office tools • Experience with SharePoint 2010 • Knowledge of the future evolution in the SharePoint Area Functional experience required (3 Years) Experience of client-server web based applications 7. Objective of the job • Develop web applications based on functional input documents • Developer new web projects in SharePoint 2013 • Provide work estimations • Write technical design documents and/or technical analyses for other developers • Perform pre-integration testing • Offer coaching and/or technical support in the team

  • Busbegeleid(st)er (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: GO! MPI POTTELBERG KORTRIJK

    Type: Werfreserve

    Begeleider van busvervoer leerlingen buitengewoon onderwijs ('s morgens en 's avonds en op woensdagmiddag)

Zoek naar antwoorden van RANDSTAD in sociale netwerken
Look for responds of RANDSTAD in social networks

Lees alle opmerkingen voor RANDSTAD. Laat een reactie achter voor RANDSTAD. RANDSTAD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RANDSTAD. Leave a respond for RANDSTAD. RANDSTAD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RANDSTAD op de google maps. Adres en contacten RANDSTAD
Location of RANDSTAD on the google maps. Address and contacts of RANDSTAD

Andere gerelateerde bedrijven als come RANDSTAD RANDSTAD: Consteca BVBA | Katrijselhoeve | IMGECO | CARROSSERIE MARTIN | METAFRANC SA

Other related companies as RANDSTAD: Consteca BVBA | Katrijselhoeve | IMGECO | CARROSSERIE MARTIN | METAFRANC SA

RANDSTAD is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RANDSTAD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06223724365. Het bedrijf RANDSTAD bevindt zich op het adres: KORTRIJKSTRAAT 7-9; 8930; MENEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 794,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 501,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Randstad. Lijst met producten zijn Spécialisations: Management.. Services: Conseils Professionnels,Formations,Sélection,Recrutement. Spécialisations: Personnel Médical,Secrétariat,Secteur Juridique,Chauffeurs,Personnel pour Démonstrations & Promotions,Ouvriers,Techniciens,Personnel Administratif,Secteur Financier,Personnel Horeca,Informaticiens,Vente,Tourisme,Personnel Soignant,Gens de Maison,Marketing & Communication,Management. Intérimaires Spécifiques: Etudiants,Seniors..
De hoofdactiviteit van RANDSTAD is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RANDSTAD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RANDSTAD, openstaande posities, locatie van RANDSTAD op de kaart.

RANDSTAD is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is RANDSTAD, company assigned to the tax number BE06223724365. The company RANDSTAD is located at the address: KORTRIJKSTRAAT 7-9; 8930; MENEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 794,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 501,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Randstad. List of products are Spécialisations: Management.. Services: Conseils Professionnels,Formations,Sélection,Recrutement. Spécialisations: Personnel Médical,Secrétariat,Secteur Juridique,Chauffeurs,Personnel pour Démonstrations & Promotions,Ouvriers,Techniciens,Personnel Administratif,Secteur Financier,Personnel Horeca,Informaticiens,Vente,Tourisme,Personnel Soignant,Gens de Maison,Marketing & Communication,Management. Intérimaires Spécifiques: Etudiants,Seniors..
The main activity of RANDSTAD is Fishing, Hunting and Trapping, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of RANDSTAD is not available. You also can look at reviews of RANDSTAD, open positions, location of RANDSTAD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RANDSTAD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RANDSTAD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RANDSTAD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RANDSTAD, employees, financial statistics.