ALLIFT

Contactgegevens ALLIFT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALLIFT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALLIFT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KLEISTRAAT 65-67; 1785; MERCHTEM, België

Telefoon (phone): 52374041 (+32-52374041) 52374041 (+32-52374041)

Fax (fax): +32 (64) 801-12-60 +32 (64) 801-12-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALLIFT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALLIFT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALLIFT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALLIFT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALLIFT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALLIFT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALLIFT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALLIFT
Products information ALLIFT

BTW identificatienummer (tax): BE03783660888
Ondernemingsnummer: 7896667480
Hoofdstad (capital): 985,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 339,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Activités: Débouchage des Canalisations,Curage des Egouts.. Activités: Evacuation des Déchets,Collecte des Déchets Ménagers.. Activités: Nettoyage de Pierres & Fa?ades,Restauration de Pierres & de Fa?ades.. Produits & Services: Rejointoyage.. Services: Aménagement Immobilier.

Product categorie (product category): Ramassage and traitement des déchets ménagers. Locations de machines and équipement pour la construction. Travaux de finition and nettoyage de b?timents. Constructions résidentielles spécifiques. Collecte and épuration des eaux usées. Promoteurs immobiliers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALLIFT
(Get full report from official database of BE for ALLIFT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALLIFT
Addition kinds of activities for ALLIFT

2796. Platemaking diensten | Platemaking services
28340602. smeersels | Liniments
55510104. Buitenboordboten | Outboard boats
76929901. Automotive lassen | Automotive welding
79910202. Slankende salon | Slenderizing salon

Werken bij ALLIFT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALLIFT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALLIFT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALLIFT. Looking for open vacancies in other companies

  • Storingstechnieker (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij als storingstechnieker op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zijn op zoek naar een ervaring storingstechnieker om flexibel te werken waar nodig. Je staat in voor het algemeen onderhoud van de productiemachines en installaties Dit zowel preventief als curatief Gezien de diversiteit van de installaties is ook kennis van koeling, perslucht en stoom nodig De klemtoon van de werkzaamheden ligt vnl op elektrisch vlak, maar ook mechanisch moet je je plan kunnen trekken Je werkt met PLC S7, kennis van programmatie is niet nodig

  • ERVAREN AUTOVERKOPER M/V (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: APPRO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, een garage/carrosserie in regio Leuven, zijn wij op zoek naar een ervaren autoverkoper. Als ervaren autoverkoper denk je klantgericht. Klantgericht, communicatief en commercieel zijn deze woorden jou op het lijf geschreven? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Je verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van wagens, testritten, plaatsing van bestellingen en opvolging van leveringen. Voor levering controleer je het voertuig. Daarnaast sta je ook in voor het beheer van de showroom en het onthaal van de klanten.

  • Organisatorische Sales Assistant - Topklant regio Halle (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een echte topklant regio Halle zijn we op zoek naar de ideale Sales Assistant. Ben je vlot in omgang, organisatorisch en communicatief ingesteld? Ben je op zoek naar een uitdaging binnen een internationaal kader? Zijn jouw antwoorden op deze vragen ja, ja en nog eens ja? Lees zeker verder, solliciteer en wie weet ben jij de persoon die Uniek zoekt! Jouw takenpakket bestaat uit: je ondersteunt het Sales Team met allerhande administratieve taken je volgt dossiers grondig op en vult deze aan indien nodig met juiste documentatie je bent verantwoordelijk voor gegevensinvoer uitwerken van offertes aanpassingen binnen projecten doorspelen naar het sales team

  • Jobstudent (m/v) winkel Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Studentenjob

    Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

  • Studierelevante bijbaan: Inside Sales Representative (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als inside salesmedewerker ben je commercieel, resultaatgericht, dynamisch en een echte multitasker! Je bent verantwoordelijk voor: Actieve telefonische verkoop van bieren om de volumes en distributie te verhogen Het optimaliseren van het productgamma van de klant om zo de market share te vergroten Realiseren van gestelde verkoopsdoelstellingen Controleren van orderverkoop en ordergrootte en het signaleren en oplossen van problemen bij afwijkingen Onderhouden van contacten met administratie, customer service en accountmanagement inzake afwikkeling van klantenorders en het onderhouden van succesvolle klantenrelatie

  • JOBDAG ACTION (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Je helpt mee aan de kassa Je hebt bij het lossen van de vracht Je staat in voor het algemeen onderhoud van de winkel Bedrijfsprofiel: Op de jobdag leggen we je van A tot Z uit hoe een studentenjob bij Action eraan toe gaat. Je krijgt de nodige tips en tricks. Bij afloop van de infosessie word je persoonlijk uitgenodigd voor een gesprek bij de verantwoordelijke.

  • Project Lead HVAC /X) (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Projectleider HVAC zorg je voor de technische opvolging van de projecten binnen het domein HVAC (Verwarming – Airco – Klimatisatie – Ventilatie - Sanitair) Je bent de contactpersoon van de opdrachtgevers Je zorgt voor de opvolging van de projecten van A tot Z (financieel, operationeel…) Je beschikt over een multidisciplinair takenpakket Je werkgebieden zijn Antwerpen – Kempen – Brussel – Gent Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een actieve speler in de elektrische onderhoudstechnologie, is op zoek naar een ervaren Project Leider binnen HVAC.

  • Technisch commercieel bediende (binnendienst) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: MANPOWERGROUP SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Als Technical Sales / Commercieel bediende ben je verantwoordelijk voor de volledige flow van het verkoopproces. Vanaf de offerte tot en met de uitlevering sta je garant voor de aanbieding van het juiste product, service en een tijdige levering van de aan jou toegewezen klantenportefeuille. Je bent contactpersoon voor de aan jou toegewezen klantenportefeuille en zorgt ervoor dat de klant zo snel mogelijk geholpen wordt (telefonisch/per mail). Je maakt duidelijke afspraken omtrent levertermijn, aantallen, facturatie,… In communicatie met de klant detecteer je de klantenbehoeften en zoek je samen naar de optimale oplossing. Uiteraard staat klantentevredenheid bij jou hoog in het vaandel. Je onderhoudt de relaties met je klanten en probeert door middel van cross-selling de opportuniteiten optimaal te benutten. In overleg met je klantenteam (buitendienstmedewerkers) maak je offertes en volg je deze pro-actief verder op Je werkt niet alleen intensief samen met klanten, maar ook met de medewerkers van de verschillende productdivisies, alsook de ondersteunende afdelingen. Je rapporteert aan de Teamleader.

  • Assistent-Plaatser Rolluiken per direct (GELEEN)

    Regio: GELEEN

    Bedrijf: INDUSTRIËLE DIENSTVERLENENDE BEDRIJVEN

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen in Sittard zijn we op zoek naar iemand die zo snel mogelijk kan starten als assistent plaatser van rolluiken en horren. Je dient hiervoor geen bepaald diploma te hebben maar wel handig zijn en enig inzicht hebben! Je bent verantwoordelijk voor het monteren, repareren en onderhouden van alle soorten rolluiken en horren! Lijkt dit je wat? Solliciteer dan nu met je CV en dan bellen wij je zo spoedig mogelijk op!

  • Medewewerker gevaarlijke stoffen (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: DG-EXPERTS

    Type: Werfreserve

    Het inspecteren van zendingen gevaarlijke stoffen voor vervoer over de weg en door de lucht. Het opmaken van de correcte documenten voor dit vervoer.

  • Stagiair personeelsdienst (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Leercontract

    Bestseller is een door waarden gedreven familiebedrijf met een duidelijke visie: we brengen de nieuwste modetrends naar een breed publiek, betaalbaar en van de beste kwaliteit. Met meer dan 3000 shops in 38 landen en zo’n 15000 werknemers, plaatst BESTSELLER zich tussen de leiders binnen de branche. We bieden je een stage aan als Human Resources Assistant in ons kantoor te Antwerpen. Tijdens deze stage zal je alle administratieve aspecten met betrekking tot het personeelsbeheer kunnen ontdekken en dit vanaf de start van een nieuw personeelslid tot de beëindiging van een overeenkomst. Indien gewenst, kunnen alle aspecten doorlopen worden in het Frans en het Nederlands. Er is zeker en vast de mogelijkheid om de taalvaardigheid uit te breiden gedurende de stage.

  • Flexi zaalmedewerker - Pizza Hut Brugge St-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

Zoek naar antwoorden van ALLIFT in sociale netwerken
Look for responds of ALLIFT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALLIFT. Laat een reactie achter voor ALLIFT. ALLIFT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALLIFT. Leave a respond for ALLIFT. ALLIFT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALLIFT op de google maps. Adres en contacten ALLIFT
Location of ALLIFT on the google maps. Address and contacts of ALLIFT

Andere gerelateerde bedrijven als come ALLIFT ALLIFT: Nicole | RAVAL | VOLSLANKBOETIEK SODRIE BVBA | ELEKTRO LICHT DESIGN | TREXX

Other related companies as ALLIFT: Nicole | RAVAL | VOLSLANKBOETIEK SODRIE BVBA | ELEKTRO LICHT DESIGN | TREXX

ALLIFT is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALLIFT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03783660888. Het bedrijf ALLIFT bevindt zich op het adres: KLEISTRAAT 65-67; 1785; MERCHTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 985,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 339,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Ramassage and traitement des déchets ménagers. Locations de machines and équipement pour la construction. Travaux de finition and nettoyage de b?timents. Constructions résidentielles spécifiques. Collecte and épuration des eaux usées. Promoteurs immobiliers. Lijst met producten zijn Activités: Débouchage des Canalisations,Curage des Egouts.. Activités: Evacuation des Déchets,Collecte des Déchets Ménagers.. Activités: Nettoyage de Pierres & Fa?ades,Restauration de Pierres & de Fa?ades.. Produits & Services: Rejointoyage.. Services: Aménagement Immobilier..
De hoofdactiviteit van ALLIFT is Depotinstellingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALLIFT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALLIFT, openstaande posities, locatie van ALLIFT op de kaart.

ALLIFT is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALLIFT, company assigned to the tax number BE03783660888. The company ALLIFT is located at the address: KLEISTRAAT 65-67; 1785; MERCHTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 985,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 339,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Ramassage and traitement des déchets ménagers. Locations de machines and équipement pour la construction. Travaux de finition and nettoyage de b?timents. Constructions résidentielles spécifiques. Collecte and épuration des eaux usées. Promoteurs immobiliers. List of products are Activités: Débouchage des Canalisations,Curage des Egouts.. Activités: Evacuation des Déchets,Collecte des Déchets Ménagers.. Activités: Nettoyage de Pierres & Fa?ades,Restauration de Pierres & de Fa?ades.. Produits & Services: Rejointoyage.. Services: Aménagement Immobilier..
The main activity of ALLIFT is Depository Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ALLIFT is not available. You also can look at reviews of ALLIFT, open positions, location of ALLIFT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALLIFT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALLIFT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALLIFT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALLIFT, employees, financial statistics.