ABAY T.S.

Contactgegevens ABAY T.S.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ABAY T.S.: address, phone, fax, email, website, opening hours

ABAY T.S.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE GEN?VE 4B30-31; 1140; EVERE, België

Telefoon (phone): 27296111 (+32-27296111) 27296111 (+32-27296111)

Fax (fax): +32 (3) 246-42-41 +32 (3) 246-42-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ABAY T.S.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ABAY T.S."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ABAY T.S."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ABAY T.S., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ABAY T.S.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ABAY T.S., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ABAY T.S.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ABAY T.S.
Products information ABAY T.S.

BTW identificatienummer (tax): BE02245574951
Ondernemingsnummer: 3299987792
Hoofdstad (capital): 603,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 214,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Activités: Electriciens.. Activités: Evacuation des Déchets,Collecte des Déchets Ménagers.. Produits & Activités: B?timents Résidentiels.. Types de Matériaux: Canalisations & Accessoires de Tuyauteries.

Product categorie (product category): Ramassage and traitement des déchets ménagers. Installation électrique résidentielle. Installation électrique industrielle. Matériaux de construction Construction de maisons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ABAY T.S.
(Get full report from official database of BE for ABAY T.S.)

Aanvulling soorten activiteiten voor ABAY T.S.
Addition kinds of activities for ABAY T.S.

106104. Tungstenmalmwinning | Tungsten ores mining
17910000. Structurele stalen erectie | Structural steel erection
22110702. Wasnetten | Laundry nets
24340000. Houten keukenkasten | Wood kitchen cabinets
28650307. chloorbenzeen | Chlorobenzene
50789901. Condenserende eenheden, koeling | Condensing units, refrigeration

Werken bij ABAY T.S.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ABAY T.S.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ABAY T.S.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ABAY T.S.. Looking for open vacancies in other companies

  • Tankcontainerhersteller (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote logistieke speler zijn we op zoek naar een tankcontainerhersteller (m/v). Je staat open voor een breed takenpakket. Fysiek werk mag je zeker niet afschrikken. Jouw takenpakket: - Uitvoeren van onderhoudswerken - Herstellen van ventielen - Vervangen van dichtingen - Reinigen, ontvetten en schilderen - Snijden, slijpen, lassen en boren - Vervangen van isolatie en bekleding van tanks - Opruimen na het werken

  • Tuinarbeider (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een tuinbouwbedrijf regio Roeselare, in Gits zoeken wij EEN TUINARBEIDER  Functieomschrijving  - planten van bomen, hagen, tuinplanten, struiken en zaaien van gras - de tuinarbeider maakt tuinelementen zoals : paden , terrassen, vijvers en afsluitingen - het snoeien en trimmen van bomen, struiken en hagen - het plaatsen van plantsteunen en plantbescherming - het rollen, maaien en verticuleren van gazons en afsteken van graskanten - het onderhouden van tuinen : vb opruimen van bladeren, sneeuw en afval verwijderen, water geven, onkruid wieden - het onderhouden en repareren van tuingereedschap en uitrusting

  • OPERATOR SCHILLIJN WORTELEN (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een operator voor de verpakkingsmachinelijn in een verse groentenbedrijf. Als operator start je de lijn op en hou je deze zo goed mogelijk draaiende. Je verpakt op vraag van de bestellijst die je 's morgens doorkrijgt steekt zelf de juiste verpakkingsrol op de machine en stelt de stempel in en controleert die ook regelmatig zodat je lijst op het einde van je werkdag juist klaar staat voor de klant.

  • BANKETBAKKER CONFISEUR PRODUCTIE DAG (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevende confiserie, zijn wij op zoek naar een PATISSIER KOK / CONFISEUR. Als kok ben je de verantwoordelijke voor de bereiding en afwerking van het snoepgoed. Je bereid de productie voor en staat in van de dagelijkse productie van het snoepgoed. Je bent verantwoordelijk voor het juist en nauwkeurig toepassen van de recepturen en het bereidingsproces. Je zorgt er ook voor dat het product op de juiste manier verder wordt behandeld om zo te komen tot een kwalitatief eindproduct.

  • Technisch Operator vaste nacht regio Waregem: Let's Work Together! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Let's Work Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Graag ben je verantwoordelijk voor het bedienen van geautomatiseerde machines. Volgens opgegeven instructies stel je de parameters in en volg je nauwgezet de kwaliteit op. Hierbij coördineer je ook de planning en sta je in voor een optimale werking van de productielijn. Solliciteer snel voor JOUW TOP JOB bij Let\'s Work Waregem! 056 62 28 10

  • Junior technieker (basiskennis elektriciteit) (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend bedrijf actief in diverse werkzaamheden, zijn we op zoek naar een junior technieker met basiskennis elektriciteit. Hoe ziet jouw dag eruit als technieker? - Je bent actief in de wondere wereld van Telecom, zowel Proximus als Telenet zijn binnen het bedrijf grote spelers; - Je staat in voor de plaatsing en het lassen van glasvezelkabels; (Hier een beter idee van krijgen? https://www.youtube.com/watch?v=h4k_qBqS7zU ) - Je spoort actief fouten op binnen het glasvezelnet en zorgt ervoor dat deze storingen verholpen worden; - Je voert verschillende controlemetingen uit, dit om de goede werking te waarborgen; - Hier zit ook een deeltje adminstratie bij nl. dagrapporten opmaken en deze toelichten aan de werfleider. Dit alles leer je tijdens een on-the-jobtraining waarbij je wordt begeleid door een ervaren technieker.

  • Huishoudhulp (M/V/X) in regio Zonhoven, Houthalen en Heusden Zolder (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: WERKENDE HANDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    DC Werkende Handen vzw bestaat uit een team van meer dan 200 toffe huishoudhulpen waarvan er vele met meer dan 15 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Zonhoven, Hasselt, Houthalen en Heusden Zolder. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en het netjes achter te laten? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • Studenten kerstmarkt Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Nieuwpoort en ben je vrij in de periode van 15/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur!

  • Jobstudent administratie (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Wegens sterke groei zijn wij op zoek naar een Jobstudent (m/v)met de juiste waarden, en passie voor de job!   Je zorgt voor de administratieve ondersteuning bij financiële dossiers.

  • Hulpkelner jobstudent (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DE WITTEKOP

    Type: Studentenjob

    Voor ons restaurant zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal klanten begroeten bij het binnenkomen en hen naar hun tafel wijzen. Je bedient hen de hele avond met een glimlach zodat ze tevreden buitengaan.

  • Rijschoolinstructeur auto en/of motor (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: erasmusrijschool.be - Drivelicious

    Type: Vaste Job

    Ten gevolge van onze structurele groei hebben wij meerdere vacatures voor praktijklesgever cat B (auto) en/of AM+A (bromfiets+motor). U wordt tewerkgesteld in ons kantoor te Leuven, Aarschot of Diest, voltijds of deeltijds (verschillende tewerkstellingsbreuken mogelijk). U bent in het bezit van een stagetoelating praktijklesgever of het gehomologeerde brevet praktijklesgever.

  • Logopedist (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd logopedist. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

Zoek naar antwoorden van ABAY T.S. in sociale netwerken
Look for responds of ABAY T.S. in social networks

Lees alle opmerkingen voor ABAY T.S.. Laat een reactie achter voor ABAY T.S.. ABAY T.S. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ABAY T.S.. Leave a respond for ABAY T.S.. ABAY T.S. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ABAY T.S. op de google maps. Adres en contacten ABAY T.S.
Location of ABAY T.S. on the google maps. Address and contacts of ABAY T.S.

Andere gerelateerde bedrijven als come ABAY T.S. ABAY T.S.: Morliterm | JEAN MEVIS | Sego | BLEESER | ECOLE FOND. COMMUNALE

Other related companies as ABAY T.S.: Morliterm | JEAN MEVIS | Sego | BLEESER | ECOLE FOND. COMMUNALE

ABAY T.S. is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ABAY T.S., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02245574951. Het bedrijf ABAY T.S. bevindt zich op het adres: RUE DE GEN?VE 4B30-31; 1140; EVERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 603,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 214,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Ramassage and traitement des déchets ménagers. Installation électrique résidentielle. Installation électrique industrielle. Matériaux de construction Construction de maisons. Lijst met producten zijn Activités: Electriciens.. Activités: Evacuation des Déchets,Collecte des Déchets Ménagers.. Produits & Activités: B?timents Résidentiels.. Types de Matériaux: Canalisations & Accessoires de Tuyauteries..
De hoofdactiviteit van ABAY T.S. is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ABAY T.S. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ABAY T.S., openstaande posities, locatie van ABAY T.S. op de kaart.

ABAY T.S. is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is ABAY T.S., company assigned to the tax number BE02245574951. The company ABAY T.S. is located at the address: RUE DE GEN?VE 4B30-31; 1140; EVERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 603,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 214,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Ramassage and traitement des déchets ménagers. Installation électrique résidentielle. Installation électrique industrielle. Matériaux de construction Construction de maisons. List of products are Activités: Electriciens.. Activités: Evacuation des Déchets,Collecte des Déchets Ménagers.. Produits & Activités: B?timents Résidentiels.. Types de Matériaux: Canalisations & Accessoires de Tuyauteries..
The main activity of ABAY T.S. is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ABAY T.S. is not available. You also can look at reviews of ABAY T.S., open positions, location of ABAY T.S. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ABAY T.S., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ABAY T.S., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ABAY T.S., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ABAY T.S., employees, financial statistics.