AERTSSEN AANNEMERS BEDRIJF

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • AERTSSEN AANNEMERS BEDRIJF
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • AERTSSEN AANNEMERS BEDRIJF

Contactgegevens AERTSSEN AANNEMERS BEDRIJF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AERTSSEN AANNEMERS BEDRIJF: address, phone, fax, email, website, opening hours

AERTSSEN AANNEMERS BEDRIJF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LAAGEIND 128; 2940; STABROEK, België

Telefoon (phone): 35610950 (+32-35610950) 35610950 (+32-35610950)

Fax (fax): +32 (87) 238-24-69 +32 (87) 238-24-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AERTSSEN AANNEMERS BEDRIJF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AERTSSEN AANNEMERS BEDRIJF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AERTSSEN AANNEMERS BEDRIJF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AERTSSEN AANNEMERS BEDRIJF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AERTSSEN AANNEMERS BEDRIJF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AERTSSEN AANNEMERS BEDRIJF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AERTSSEN AANNEMERS BEDRIJF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AERTSSEN AANNEMERS BEDRIJF
Products information AERTSSEN AANNEMERS BEDRIJF

BTW identificatienummer (tax): BE07940063476
Ondernemingsnummer: 6873016357
Hoofdstad (capital): 520,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 839,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Activités: Collecte des Déchets Ménagers,Evacuation des Déchets.. Activités: Travaux de Démolition,Préparation de terrain.. Marchandises Transportées: Machines.. Produits: Machines pour Travaux Préparatoires.. Types de Machines: Grues,Plates-Formes Hydrauliques.

Product categorie (product category): Ramassage and traitement des déchets ménagers. Démolition d?immeubles and terrassements. Transports routiers de marchandises. Locations de machines and équipement pour la construction. Equipements pour la construction Génie hydraulique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AERTSSEN AANNEMERS BEDRIJF
(Get full report from official database of BE for AERTSSEN AANNEMERS BEDRIJF)

Aanvulling soorten activiteiten voor AERTSSEN AANNEMERS BEDRIJF
Addition kinds of activities for AERTSSEN AANNEMERS BEDRIJF

379901. Aanhangwagens en aanhangwagens | Trailers and trailer equipment
396500. Bevestigingen, knopen, naalden en spelden | Fasteners, buttons, needles, and pins
26310412. Specialiteitsbord | Specialty board
26720206. Maskeringstape: gemaakt van aangekochte materialen | Masking tape: made from purchased materials
36120317. Tripping transformatoren | Tripping transformers

Werken bij AERTSSEN AANNEMERS BEDRIJF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AERTSSEN AANNEMERS BEDRIJF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AERTSSEN AANNEMERS BEDRIJF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AERTSSEN AANNEMERS BEDRIJF. Looking for open vacancies in other companies

  • Machinebouwer (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machinebouwer word je opgeleid in de assemblage van stroomaggregaten, gedurende een periode van 6 tot 12 maanden. Hiervoor werk je nauw samen met collega's en supervisors en onderhou je de nodige contacten met ondersteunende afdelingen. Je assembleert stroomaggregaten van A tot Z aan de hand van vooropgestelde werkwijzen Je assembleert voortdurend verschillende types Je controleert je werkpost qua bevoorrading materiaal. Je registreert ontbrekende onderdelen. Je voert de voorgeschreven testprocedures uit en vult de testrapporten in Je maakt de stroomaggregaten volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport verzendklaar.

  • Productiearbeider (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werk je graag de hele dag buiten? Zoek je een job waar veel afwisseling in zit? Dan hebben we een leuke job gevonden voor jou! Voor een betonbedrijf in Lier zoeken we een lader/losser. Op hun buitenplein hebben ze nood aan iemand die een constant overzicht heeft over waar alles zich bevindt, van waar het komt en waar het heen moet. Verder horen er tot de taken: o Bedienen van de torenkraan van op de grond. o Laden en lossen met een heftruck o Levering controleren o Producten voor levering laatste controle check + bijwerken/afwerken waar nodig. Heb je hier ervaring met een heftruck of torenkraan, geweldig. Zo niet, is er een opleiding 'on the job'. Je werkt in ochtend uren van 6.00-14.45

  • HVAC technieker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het onderhoud installaties en afstellen van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen airconditioning koelen vrieskasten... Je voornaamste taken: ?Je staat in voor het onderhoud en controle van de goede werking en lekdichtheid van koelinstallatie. ?Installeren en aansluiten van enkel fasige en driefasige motoren en hun startunit. ?Mechanische en elektrische onderhoud van elektrische machines en hun sturingen. ?Monteren van leidingen en componenten. ?Installeren en onderhoud van meet- en regelelementen (thermo- pressostaten ... ?Koperen leidingen bewerken: braseren plooien en flare trekken. ?Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. ?Je plaatst de onderdelen en componenten zoals draadkanalen stroomrails klemmen en elektronische componenten. ?Je brengt de bedrading en labeling aan. ?Je test de kast en werkt ze af.

  • Poetshelden regio LIER. Solliciteer per SMS! (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Lier, Boechout en Vremde. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bilzen (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: PUUUR BILZEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap. Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is jou functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen Dan ben jij de geknipte huishoudhulp, poetsvrouw, schoonmaakster bij particulieren die voor Ons met dienstencheques aan het poetsen kan. Aarzel zeker niet om ons te contacteren.

  • HUISHOUDHULP GAVERE/ZINGEM (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS Sint-Andries (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint-Andries zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhulp in Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden jou graag een deeltijdse of voltijdse job en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • Jobstudenten verkoopmedewerker (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: SPORTBOETIEK

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de verkoop van sportartikelen en kledij en het onderhoud van de winkel.

  • studenten zorgkundige (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: MOUTERSHOF

    Type: Studentenjob

    je draait mee in de zorg in weekends en schoolvakanties. Je bent student in een zorgrichting en hebt affiniteit met onze doelgroep.

  • Studenten voor BIS-Beurs 2018 te Gent weekends (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Hostess en begeleiden van potentiële klanten.

  • Privacy Praxis - IT Risk Officer / Information Security / Data Protection (LASNE)

    Regio: LASNE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Company information   Privacy Praxis is specialized leading provider of end to end Data Privacy and Information Security solutions.  Our core focus is offering Data Protection Officer (DPO) support in a flexible "as-a-service" model.  We help our customers fulfill their EU GDPR requirements in terms of appointing a DPO, without having to engage one or more internal resources. Then we customize the services to fit the particular needs of each organization, based on their business sector, their geographical exposure, the type and amount of personal data they access and their specific maturity level.    Our experience with Data Privacy goes back already more than 10 years before the new EU General Data Protection Regulation was published. Since the GDPR was published, in May 2016, we have been one of the first firms to invest in understanding the requirements and the impact the Regulation would have on medium and large organizations.  Today we serve a diverse portfolio of organizations from many different sectors and geographies.      Summary   In a global environment where collecting, processing and storing data is vital for businesses, Privacy Praxis partners with organizations, offering them end to end Data Protection solutions. Our offering is unique and it focuses on service delivery rather than consulting. Due to business growth, we expand further our team and we seek to engage a Data Protection specialist     Function Description  you execute security risk assessmentsin IT and business, scoping projects or legacy assets (applications, business solutions, 3rd-parties organization, processes...). Maintenance of identified risks in the risk registry database.  you setup processes and procedures for an end to end security management for assets and Third-parties.  you perform securityrisk quality assurancefrom the creation to the closure.  you deliver consulting on risk management to internal customers (IT and Business) : Proposition or validation of measures to mitigate risks. Creation of detailed or synthetic risk report, structured and formulated in line with bank and Information Security Risk Management best practices. Support in increasing risk control maturity by providing a valuable follow up and reporting. You report risks and overall risk posture to Information Security, IT or Business Management. Correlate risks across a portfolio of projects or activities; identify and propose transversal risk mitigating actions. Create risk dashboards and reports for a management audience, in line with the defined risk appetite for the company. Create one-pagers and synthetic risk reports for a management audience. you manage customer relationship, and are  the Single Point Of Contact for the risk management services you delivered. You customize services to meet customer needs or expectations while ensuring compliance with risk management methodologies and guidelines.  you contribute to definition and improvement of risk management methods and tools supporting those activities (risk identification guide, risk evaluation matrix, industrialization of risk monitoring and reporting framework and deliverables) taking into account your field experience as well as best practices coming from the BNP Paribas Group or other sources like regulators, Basel II, COBIT, ISO27000/31000 ... you contribute to writing  procedures and processes supporting risk management activities outlined above, for both an expert and non-expert audience. Experience on linking different ISMS processesis... ...

Zoek naar antwoorden van AERTSSEN AANNEMERS BEDRIJF in sociale netwerken
Look for responds of AERTSSEN AANNEMERS BEDRIJF in social networks

Lees alle opmerkingen voor AERTSSEN AANNEMERS BEDRIJF. Laat een reactie achter voor AERTSSEN AANNEMERS BEDRIJF. AERTSSEN AANNEMERS BEDRIJF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AERTSSEN AANNEMERS BEDRIJF. Leave a respond for AERTSSEN AANNEMERS BEDRIJF. AERTSSEN AANNEMERS BEDRIJF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AERTSSEN AANNEMERS BEDRIJF op de google maps. Adres en contacten AERTSSEN AANNEMERS BEDRIJF
Location of AERTSSEN AANNEMERS BEDRIJF on the google maps. Address and contacts of AERTSSEN AANNEMERS BEDRIJF

Andere gerelateerde bedrijven als come AERTSSEN AANNEMERS BEDRIJF AERTSSEN AANNEMERS BEDRIJF: KBC | Cabinet Solutions | TOUCH | Z.A. VERZEKERINGEN | Beach Inn

Other related companies as AERTSSEN AANNEMERS BEDRIJF: KBC | Cabinet Solutions | TOUCH | Z.A. VERZEKERINGEN | Beach Inn

AERTSSEN AANNEMERS BEDRIJF is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AERTSSEN AANNEMERS BEDRIJF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07940063476. Het bedrijf AERTSSEN AANNEMERS BEDRIJF bevindt zich op het adres: LAAGEIND 128; 2940; STABROEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 520,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 839,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Ramassage and traitement des déchets ménagers. Démolition d?immeubles and terrassements. Transports routiers de marchandises. Locations de machines and équipement pour la construction. Equipements pour la construction Génie hydraulique. Lijst met producten zijn Activités: Collecte des Déchets Ménagers,Evacuation des Déchets.. Activités: Travaux de Démolition,Préparation de terrain.. Marchandises Transportées: Machines.. Produits: Machines pour Travaux Préparatoires.. Types de Machines: Grues,Plates-Formes Hydrauliques..
De hoofdactiviteit van AERTSSEN AANNEMERS BEDRIJF is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AERTSSEN AANNEMERS BEDRIJF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AERTSSEN AANNEMERS BEDRIJF, openstaande posities, locatie van AERTSSEN AANNEMERS BEDRIJF op de kaart.

AERTSSEN AANNEMERS BEDRIJF is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is AERTSSEN AANNEMERS BEDRIJF, company assigned to the tax number BE07940063476. The company AERTSSEN AANNEMERS BEDRIJF is located at the address: LAAGEIND 128; 2940; STABROEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 520,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 839,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Ramassage and traitement des déchets ménagers. Démolition d?immeubles and terrassements. Transports routiers de marchandises. Locations de machines and équipement pour la construction. Equipements pour la construction Génie hydraulique. List of products are Activités: Collecte des Déchets Ménagers,Evacuation des Déchets.. Activités: Travaux de Démolition,Préparation de terrain.. Marchandises Transportées: Machines.. Produits: Machines pour Travaux Préparatoires.. Types de Machines: Grues,Plates-Formes Hydrauliques..
The main activity of AERTSSEN AANNEMERS BEDRIJF is Fishing, Hunting and Trapping, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AERTSSEN AANNEMERS BEDRIJF is not available. You also can look at reviews of AERTSSEN AANNEMERS BEDRIJF, open positions, location of AERTSSEN AANNEMERS BEDRIJF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AERTSSEN AANNEMERS BEDRIJF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AERTSSEN AANNEMERS BEDRIJF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AERTSSEN AANNEMERS BEDRIJF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AERTSSEN AANNEMERS BEDRIJF, employees, financial statistics.