JETTE CLEAN SA

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • JETTE CLEAN SA
Private companiesFood Stores • JETTE CLEAN SA

Contactgegevens JETTE CLEAN SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JETTE CLEAN SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

JETTE CLEAN SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): R. Leon Theodor 155 1090 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-24-26-03-08 32-24-26-03-08

Fax (fax): 32-24-20-55-95 32-24-20-55-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JETTE CLEAN SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JETTE CLEAN SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JETTE CLEAN SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JETTE CLEAN SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JETTE CLEAN SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JETTE CLEAN SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JETTE CLEAN SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JETTE CLEAN SA
Products information JETTE CLEAN SA

BTW identificatienummer (tax): BE04654876708
Ondernemingsnummer: 2233215332
Hoofdstad (capital): 224,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 230,000,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in JETTE CLEAN SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Cleaning, industrial

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JETTE CLEAN SA
(Get full report from official database of BE for JETTE CLEAN SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor JETTE CLEAN SA
Addition kinds of activities for JETTE CLEAN SA

357800. Berekenings- en boekhoudapparatuur | Calculating and accounting equipment
737600. Computer faciliteiten management | Computer facilities management
764101. Bekleding werk | Upholstery work
20150104. Kip, verwerkt: vers | Chicken, processed: fresh
30890000. Kunststofproducten, nec | Plastics products, nec
34239923. Schroevendraaiers, tang, beitels, enz. (Handgereedschap) | Screw drivers, pliers, chisels, etc. (hand tools)
35820101. Drogers, wasgoed: commercieel, inclusief muntenbedrijf | Dryers, laundry: commercial, including coin-operated

Werken bij JETTE CLEAN SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JETTE CLEAN SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JETTE CLEAN SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JETTE CLEAN SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE bachéwerk dagritten (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Kortemark zijn we op zoek naar een CE chauffeur om met de baché + kooiaap te rijden. Het werk is van maandag - vrijdag. Je vertrekt dagelijks vanuit Kortemark of Rumbeke en levert voornamelijk isolatiemateriaal naar werven. Je begint dagelijks tussen 4 en 5u in de ochtend, waarbij je gemiddeld tussen 10 en 12u rijdt. Hierdoor ben je rond 18 en 19u klaar. Dit is uiteraard afhankelijk van je beginuur, wat onderling bespreekbaar is. Na een interimperiode is er mogelijkheid tot vast contract. Je komt tevens terecht in een leuke werksfeer!

  • Verkoop Colruyt - Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bediende-verkoper heb je een heel afwisselende job. Je zorgt ervoor dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn voor onze klanten. Dat doe je door de rayons zo goed mogelijk aan te vullen. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de winkel er net en ordelijk bijligt. Zo kunnen onze klanten op een efficiënte en gemakkelijke manier hun boodschappen doen. Daarnaast kan je later deels aan de slag gaan in een bepaalde afdeling zoals non-food, vers, diepvries of de afhaaldienst Collect&Go. Als je in de winkel ziet dat bijvoorbeeld een bepaalde werkmethode efficiënter kan, neem je zelf het initiatief om die te verbeteren . Verder bedien je onze klanten aan de kassa. Je bent dus voor hen het eerste aanspreekpunt en het 'gezicht' van Colruyt. Je stelt je dan ook dienstbaar op. Je informeert hen correct en helpt hen graag een handje in de winkel en aan de kassa. Als een klant een vraag of probleem heeft, neem je jouw verantwoordelijkheid. In dat kader neem je ook commerciële beslissingen.

  • Chauffeur B / C (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een distributiebedrijf regio Brugge zijn wij op zoek naar chauffeur B of C. Je staat in voor de lokale distributie aan vooral horeca regio Brugge en omgeving. Je levert vooral bij bestaande klanten.

  • Huishoudhulp met dienstencheques m / v (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: Actief Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp met dienstencheques poets je bij particulieren thuis. Je voert volgende taken uit op vraag van de klant: * Schoonmaken van de woning * Wassen en strijken van huishoudlinnen

  • huishoudhulp Kruibeke (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Huishoudhulp dienstencheques Bocholt (m/v) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen die de handen uit de mouwen willen steken bij verschillende gezinnen. Jouw takenpakket zal bestaan uit de woning onderhouden en eventueel wassen en strijken. Momenteel zijn we op zoek naar een huishoudhulp regio Bocholt voor 12 per week. Dagen zijn overeen te komen.

  • Nachtchauffeur CE (VAC195) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Chauffeur CE die bereid is om geregeld wat fysiek werk te doen. Je zal voor het bedrijf Fun rondrijden. Je start +/- tussen 20 à 23h en werkt gemiddeld 11h/dag. Je zal gemiddeld tussen de 2 – 8 stops doen. Je hebt de codes en sleutels van deze winkels en levert hier voornamelijk pallets, rolkarren,.. Het bedrijf waarvoor je werkt is een topbedrijf, heeft oog voor de chauffeur, je wordt gehoord, van de collega’s tot de directrice. Iedereen helpt je graag. Materiaal is altijd Tip-Top onderhouden, dit wordt ook van jou verwacht. Je krijgt een interne opleiding en wordt pas losgelaten als je het kent.

  • Team member OKay Wingene (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: OKAY

    Type: Vaste Job

    OKay is een winkelformule van Colruyt Group. In deze gezellige buurtwinkel doen klanten op een vlotte manier hun dagelijkse boodschappen. Als medewerker bied je hen service en kwaliteit voor de laagste prijzen in de buurt. Bij OKay kom je terecht in een hecht team met medewerkers uit de buurt. En omdat je dicht bij huis werkt, hoef je ook geen lange afstanden af te leggen of in de file te staan. Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega’s een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Projectmanager Marketing Colruyt (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Colruyt heeft heel wat klanten en allemaal zijn ze anders. Ons marketingteam zorgt ervoor dat we elk van hen op de juiste manier bereiken met het juiste aanbod. Als projectmanager ondersteun je de marketingdirectie om al deze projecten om te zetten naar werkelijkheid. Een marketeer brieft je over de marketingprojecten en daarna neem jij de rol op van coördinator: je brengt structuur in het project, stelt een projectteam samen en houdt de doelstelling, het budget en de timings in de gaten. Zo breng je samen met het team alles tot een goed einde en implementeer je de strategie. Daarnaast werk je mee aan kleinere projecten binnen marketing. Je kruipt dan in de huid van een marketeer, denkt inhoudelijk mee en neemt beslissingen over de te volgen richting en de realisatie van het project. Daarna coördineer je het project en zorg je dat het van a tot z uitgevoerd wordt. Ten slotte zorg je voor een evaluatie en trek je conclusies voor de toekomst. Ook marketingprocessen analyseren en knelpunten signaleren is een deel van je job. Je zoekt mee naar oplossingen en verdedigt je ideeën bij de juiste stakeholders, zodat het proces zo snel mogelijk geoptimaliseerd kan worden. Je werkt in ons hoofdkantoor in Halle.

  • Freelance docent 'webdesigner' campus Brugge (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Verpleegkundige (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: HEILIG HART ZIEKENHUIS

    Type: Werfreserve

    Voor de aanleg van een werfreserve zijn wij op zoek naar een verpleegkundige (m/v) voor het operatiekwartier . Je voert medisch toevertrouwde handelingen en verpleegtechnische verstrekkingen uit met aandacht voor de psycho - sociale context.

  • Heftruckchauffeur dag- en nachtwerk (werfreserve) (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: ASAP.be

    Type: Werfreserve

    Afhankelijk van de afdeling staat u in voor het laden en lossen van vrachtwagens en / of voor orderpicking.

Zoek naar antwoorden van JETTE CLEAN SA in sociale netwerken
Look for responds of JETTE CLEAN SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor JETTE CLEAN SA. Laat een reactie achter voor JETTE CLEAN SA. JETTE CLEAN SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JETTE CLEAN SA. Leave a respond for JETTE CLEAN SA. JETTE CLEAN SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JETTE CLEAN SA op de google maps. Adres en contacten JETTE CLEAN SA
Location of JETTE CLEAN SA on the google maps. Address and contacts of JETTE CLEAN SA

Andere gerelateerde bedrijven als come JETTE CLEAN SA JETTE CLEAN SA: COIFFURE VALENTIN | ERIC GOOSSENS | JEUGDHUIS DE BLEEK | PAUL VANDENHAUTE | PHARMACIE DE PIPAIX

Other related companies as JETTE CLEAN SA: COIFFURE VALENTIN | ERIC GOOSSENS | JEUGDHUIS DE BLEEK | PAUL VANDENHAUTE | PHARMACIE DE PIPAIX

JETTE CLEAN SA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is JETTE CLEAN SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04654876708. Het bedrijf JETTE CLEAN SA bevindt zich op het adres: R. Leon Theodor 155 1090 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 224,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 230,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Cleaning, industrial. Producten gemaakt in JETTE CLEAN SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JETTE CLEAN SA is Voedingswinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JETTE CLEAN SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JETTE CLEAN SA, openstaande posities, locatie van JETTE CLEAN SA op de kaart.

JETTE CLEAN SA is a company, that was registered 1985 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is JETTE CLEAN SA, company assigned to the tax number BE04654876708. The company JETTE CLEAN SA is located at the address: R. Leon Theodor 155 1090 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 224,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 230,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Cleaning, industrial. Products created in JETTE CLEAN SA were not found.
The main activity of JETTE CLEAN SA is Food Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JETTE CLEAN SA is not available. You also can look at reviews of JETTE CLEAN SA, open positions, location of JETTE CLEAN SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JETTE CLEAN SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JETTE CLEAN SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JETTE CLEAN SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JETTE CLEAN SA, employees, financial statistics.