BELGIUM RECYCLE NETWORK

Contactgegevens BELGIUM RECYCLE NETWORK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BELGIUM RECYCLE NETWORK: address, phone, fax, email, website, opening hours

BELGIUM RECYCLE NETWORK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KUNSTDAL 8; 9900; EEKLO, België

Telefoon (phone): 080099087^^093769683 (+32-080099087^^093769683) 080099087^^093769683 (+32-080099087^^093769683)

Fax (fax): +32 (64) 894-23-14 +32 (64) 894-23-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BELGIUM RECYCLE NETWORK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BELGIUM RECYCLE NETWORK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BELGIUM RECYCLE NETWORK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BELGIUM RECYCLE NETWORK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BELGIUM RECYCLE NETWORK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BELGIUM RECYCLE NETWORK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BELGIUM RECYCLE NETWORK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BELGIUM RECYCLE NETWORK
Products information BELGIUM RECYCLE NETWORK

BTW identificatienummer (tax): BE01523498535
Ondernemingsnummer: 5253082275
Hoofdstad (capital): 867,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 354,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Activités: Collecte des Déchets Ménagers,Evacuation des Déchets.^^Activités: Location de Conteneurs à Déchets.

Product categorie (product category): Ramassage and traitement des déchets ménagers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BELGIUM RECYCLE NETWORK
(Get full report from official database of BE for BELGIUM RECYCLE NETWORK)

Aanvulling soorten activiteiten voor BELGIUM RECYCLE NETWORK
Addition kinds of activities for BELGIUM RECYCLE NETWORK

20480203. Paardvlees, ingeblikt: bereid als diervoeder | Horse meat, canned: prepared as animal feed
31490000. Schoeisel, met uitzondering van rubber | Footwear, except rubber, nec
34630201. Missile smeedstukken, nonferrous | Missile forgings, nonferrous
35670102. Metalen smeltovens, industrieel: elektrisch | Metal melting furnaces, industrial: electric
35770101. Plotters, computer | Plotters, computer
35850302. Warmtepompen, elektrisch | Heat pumps, electric
47899900. Transportdiensten, NIET, NIET | Transportation services, nec, nec
82210202. Theologisch seminarie | Theological seminary

Werken bij BELGIUM RECYCLE NETWORK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BELGIUM RECYCLE NETWORK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BELGIUM RECYCLE NETWORK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BELGIUM RECYCLE NETWORK. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C of CE - Izegem (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging regio Izegem als chauffeur C of CE? Voor Suez zijn we op dit moment op zoek naar een flexibele chauffeur C of CE. Je komt in een klein maar hecht team terecht waarin je met plezier jouw verantwoordelijkheden opneemt. Je zal steeds 's ochtends vroeg werken en ingezet worden om de klant te bedienen met afzetcontainers. Hiervoor sta je in nauw contact met de verantwoordelijke van Suez, die jou ook van A tot Z zal begeleiden in je tewerkstelling. De geschikte kandidaat voor deze functie steek met alle plezier de handen uit de mouwen, ziet werk en is er zeker niet vies van om z'n handen vuil te maken. Indien ook weekendwerk voor jou geen probleem vormt ben jij misschien wel de geknipte kandidaat! Is bovenstaande een match met jouw toekomstvisie? Aarzel dan zeker niet om je kandidatuur te stellen! Jouw vertreklocatie is Izegem.

  • Klantenadviseur met een hart voor dier en tuin (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is op zoek naar een enthousiaste medewerker (m/v) voor de functie van klantenadviseur/verkoop. Taken: - je komt terecht in een professioneel team waar je mag rekenen op een doorgedreven opleiding je maakt kennis met de winkel, de producten en de processen je leert hoe we bij advies en service verlenen aan onze klanten vervolgens trainen we je in het beheer van je rayons : bevoorrading, productplacement, merchandising je schept plezier in het contact met klanten en ondersteunt hen met deskundig advies je gaat geen uitdaging uit de weg en je wil ook in de toekomst blijven bijleren

  • Employé Logistique (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de marktleider in de parkeersector zijn wij op zoek naar een CONTROL ROOM OPERATOR voor de parkings te centrum Brussel. Wat houdt de functie in? Als operator in de Control Room zal je via telefoon/interfonie fungeren als het aanspreekpunt voor de klanten in de parkings. Dat houdt in dat je op vraag van de klant de nodige informatie versterkt (vb. openingsuren, tarieven, productinformatie, ...)  Daarnaast geef je ook de nodige ondersteuning aan klanten bij incidenten/probleemmeldingen en, indien mogelijk, los je het probleem vanop afstand op. Als het probleem echter niet vanop afstand opgelost kan worden, dan stuur jij een team van collega's ter plaaste om de klant te helpen. Achteraf maak je een duidelijke analyse van het vastgestelde probleem en stel je de juiste prioriteiten.  Tot slot sta je eveneens in voor de registratie van iedere ontvangen oproep en de ondernomen actie(s) in het logboek. 

  • Telenet Brussel zoekt enthousiaste collega's! (36u/w) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: IPG Group Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Telenet zoekt een gemotiveerde enthousiaste verkoper voor hun Telenetshops regio Brussel. Profiel: - Enige ervaring in de verkoop van telecom/ICT-producten is een pluspunt, maar geen vereiste - Je houdt ervan om te werken met targets/commissieloon - Je werkt in een flexibel uurrooster waaronder zaterdag en een (vaste) recup dag gedurende de week - Je ondersteunt klanten in het maken van de juiste keuze van de Telenetproducten

  • Administratief Bediende (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Wekelijkse en maandelijkse rapporteringen opmaken - Opmaken van aanvraag van afwijkingen voor klanten - Blokkeren en vrijgeven van materiaal in SAP - Documentbeheer: opvolging en controle van ISO-documenten - Speciale vrijgave: Kwaliteitscontrole op product en administratieve controle voor vrijgave naar klant

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Melle solliciteer via sms (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • ALL-ROUND ARBEIDER RUWBOUW (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: BOLCKMANS

    Type: Vaste Job

    Bolckmans nv is momenteel op zoek naar een all-round arbeider ruwbouw uit de regio Brecht - Hoogstraten. Als all-round arbeider ruwbouw voert u diverse karweiwerken op onze werven uit zodat deze correct, efficiënt en tijdig uitgevoerd zijn. Uw takenpakket bestaat uit funderingswerken (zowel traditionele als systeembekisting), montage kleine constructiewerken, montage dak -en wandbekleding en de afwerking ervan, oplossen van diverse opleveringspunten en uitvoeren aanpassingswerken. Deze werken voert u samen uit met uw collega's die ook in de regio Hoogstraten-Brecht woonachtig zijn.

  • TUINARBEIDER met ervaring (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Tuinonderneming Monbaliu

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde tuinarbeider met ervaring voor het scheren, snoeien en tot in de perfectie onderhouden van eigen aangelegde tuinen. U staat in voor het onderhoud van tuinen: bemesten, sproeien, snoeien en scheren van tuinen, maaien gazon, aanplanten van tuinen en diverse andere tuinwerken.

  • Diëtist (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: M&B SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Diëtistenpraktijk Voeding op maat is opzoek naar een gemotiveerde diëtiste, te beginnen met 4u per week in Hemiksem en Aartselaar. Het gaat om het uitwerken van workshops rond diabetes, vermagering en beweging samen met de aanwezige diëtiste. Daarnaast ook het geven van individuele consultaties.

  • Support Engineer (DENDERHOUTEM)

    Regio: DENDERHOUTEM

    Bedrijf: ERGATEL

    Type: Werfreserve

    Helpdesk : 1ste en 2de lijn voor DATA en VoIP producten Configureren van IP Telefoons en SIP- TRUNKEN Basisconfiguratie van routers On-site installatie van bovengenoemde producten Het analyseren en remediëren van problemen en eventueel de nodige interne en externe escalatie doorvoeren. Deze persoon rapporteert aan de Senior Network Engineer. Beheer van het eigen IT-park ( laptops, desktops, core- infrastructuur,...)

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Huyze Gezelle (Kuurne) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Huyze Gezelle (Kuurne) gaat op zoek naar gemotiveerde medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

  • Flexi-job medewerkers zaal en keuken (NOORDERWIJK)

    Regio: NOORDERWIJK

    Bedrijf: 'T ZUIDERHUIS

    Type: Flexijob

    Flexi-job medewerkers voor keuken en zaal voor inzet in het weekend.

Zoek naar antwoorden van BELGIUM RECYCLE NETWORK in sociale netwerken
Look for responds of BELGIUM RECYCLE NETWORK in social networks

Lees alle opmerkingen voor BELGIUM RECYCLE NETWORK. Laat een reactie achter voor BELGIUM RECYCLE NETWORK. BELGIUM RECYCLE NETWORK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BELGIUM RECYCLE NETWORK. Leave a respond for BELGIUM RECYCLE NETWORK. BELGIUM RECYCLE NETWORK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BELGIUM RECYCLE NETWORK op de google maps. Adres en contacten BELGIUM RECYCLE NETWORK
Location of BELGIUM RECYCLE NETWORK on the google maps. Address and contacts of BELGIUM RECYCLE NETWORK

Andere gerelateerde bedrijven als come BELGIUM RECYCLE NETWORK BELGIUM RECYCLE NETWORK: FLSOFTWARE DEVELOPMENTS NV | Standaard Boekhandel NV | JENNY DEMAN | FERME WARCHAIS | SYLVIE VAN GASTEL

Other related companies as BELGIUM RECYCLE NETWORK: FLSOFTWARE DEVELOPMENTS NV | Standaard Boekhandel NV | JENNY DEMAN | FERME WARCHAIS | SYLVIE VAN GASTEL

BELGIUM RECYCLE NETWORK is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BELGIUM RECYCLE NETWORK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01523498535. Het bedrijf BELGIUM RECYCLE NETWORK bevindt zich op het adres: KUNSTDAL 8; 9900; EEKLO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 867,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 354,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Ramassage and traitement des déchets ménagers. Lijst met producten zijn Activités: Collecte des Déchets Ménagers,Evacuation des Déchets.^^Activités: Location de Conteneurs à Déchets..
De hoofdactiviteit van BELGIUM RECYCLE NETWORK is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BELGIUM RECYCLE NETWORK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BELGIUM RECYCLE NETWORK, openstaande posities, locatie van BELGIUM RECYCLE NETWORK op de kaart.

BELGIUM RECYCLE NETWORK is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is BELGIUM RECYCLE NETWORK, company assigned to the tax number BE01523498535. The company BELGIUM RECYCLE NETWORK is located at the address: KUNSTDAL 8; 9900; EEKLO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 867,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 354,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Ramassage and traitement des déchets ménagers. List of products are Activités: Collecte des Déchets Ménagers,Evacuation des Déchets.^^Activités: Location de Conteneurs à Déchets..
The main activity of BELGIUM RECYCLE NETWORK is Printing, Publishing and Allied Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BELGIUM RECYCLE NETWORK is not available. You also can look at reviews of BELGIUM RECYCLE NETWORK, open positions, location of BELGIUM RECYCLE NETWORK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BELGIUM RECYCLE NETWORK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BELGIUM RECYCLE NETWORK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BELGIUM RECYCLE NETWORK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BELGIUM RECYCLE NETWORK, employees, financial statistics.