ABO-ADVIESBUREAU VOOR BODEMONDERZOEK

Particuliere bedrijvenAutomotive Reparatie, Diensten en Parkeren • ABO-ADVIESBUREAU VOOR BODEMONDERZOEK
Private companiesAutomotive Repair, Services and Parking • ABO-ADVIESBUREAU VOOR BODEMONDERZOEK

Contactgegevens ABO-ADVIESBUREAU VOOR BODEMONDERZOEK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ABO-ADVIESBUREAU VOOR BODEMONDERZOEK: address, phone, fax, email, website, opening hours

ABO-ADVIESBUREAU VOOR BODEMONDERZOEK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DERBYSTRAAT 303; 9051; GENT, België

Telefoon (phone): 92428866 (+32-92428866) 92428866 (+32-92428866)

Fax (fax): +32 (14) 235-73-94 +32 (14) 235-73-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ABO-ADVIESBUREAU VOOR BODEMONDERZOEK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ABO-ADVIESBUREAU VOOR BODEMONDERZOEK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ABO-ADVIESBUREAU VOOR BODEMONDERZOEK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ABO-ADVIESBUREAU VOOR BODEMONDERZOEK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ABO-ADVIESBUREAU VOOR BODEMONDERZOEK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ABO-ADVIESBUREAU VOOR BODEMONDERZOEK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ABO-ADVIESBUREAU VOOR BODEMONDERZOEK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ABO-ADVIESBUREAU VOOR BODEMONDERZOEK
Products information ABO-ADVIESBUREAU VOOR BODEMONDERZOEK

BTW identificatienummer (tax): BE08745635986
Ondernemingsnummer: 5478027343
Hoofdstad (capital): 766,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 524,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Activités: Analyse du Sol.. Activités: Nettoyage du Sol.. Type d'Etudes: Génie Civil.

Product categorie (product category): Ramassage and traitement des déchets agricoles,industriels and de construction. Forages and sondages. Etudes techniques and ingénierie

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ABO-ADVIESBUREAU VOOR BODEMONDERZOEK
(Get full report from official database of BE for ABO-ADVIESBUREAU VOOR BODEMONDERZOEK)

Aanvulling soorten activiteiten voor ABO-ADVIESBUREAU VOOR BODEMONDERZOEK
Addition kinds of activities for ABO-ADVIESBUREAU VOOR BODEMONDERZOEK

0711. Bodemvoorbereiding | Soil preparation services
2392. Huishoudelijke meubels | Household furnishings, nec
267909. Kartonproducten, uitgezonderd sterven | Cardboard products, except die-cut
14999901. Agate mijnbouw | Agate mining
17990800. Decontaminatie diensten | Decontamination services
20990202. Bakpoeder | Baking soda
29529900. Asfaltvlokken en coatings, nec | Asphalt felts and coatings, nec
50820402. Crushing, pulveriseren en screening machines | Crushing, pulverizing and screening machinery
67199901. Beleggingsholdingsmaatschappijen, behalve banken | Investment holding companies, except banks

Werken bij ABO-ADVIESBUREAU VOOR BODEMONDERZOEK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ABO-ADVIESBUREAU VOOR BODEMONDERZOEK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ABO-ADVIESBUREAU VOOR BODEMONDERZOEK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ABO-ADVIESBUREAU VOOR BODEMONDERZOEK. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE enkel lossen niet laden! €12.9062/u + arab (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Wervik zijn we zoek naar een chauffeur CE om vooral te rijden op Frankrijk. De vrachtwagen staat volgeladen klaar en dan werk je tot donderdag. Je gaat telkens bij een meubelwinkel lossen. Het kan gebeuren dat ze zullen helpen om te lossen bij de meubelwinkel, soms kan het ook gebeuren dat het over een kleinere winkel gaat en er hier geen ruimte voor is. Normaal slaap je de hele week uit, maar indien dit niet kan is het ook bespreekbaar om 1x à 2 x uit te slapen per week.

  • Betontechnoloog (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kwaliteitsverantwoordelijke sta je in voor het behouden en verbeteren van de productie- en productkwaliteit van het beton, het controleren van de bekistingen en nakijken van de afgewerkte producten voor ze naar de klant vertrekken. Volgende taken behoren tot jouw verantwoordelijkheid: Opvolgen van het productieproces door middel van controlemetingen, visuele controles, …; Nakijken en controleren van de bewapende bekistingen; Nakijken en opvolgen van de afgewerkte elementen voor ze naar de klant vertrekken; Uitvoeren van ijkingen, analyses en testproeven; Analyse van technische opmerkingen; Problemen onderzoeken binnen het productieproces; Betonsamenstellingen verbeteren en/of vernieuwen; Alle controles voor het behalen van CE-certificaat; Testen en onderzoeken van nieuwe producten en systemen; Collega’s op de werkvloer aanspreken en hen tijdig wijzen op fouten of afwijkingen van de kwaliteitseis

  • Binnenbepleisteraar (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als binnenbepleisteraar regio Leuven ben je zeer gedreven om aan de slag te gaan. Dit takenpakket wordt jou toevertrouwd: je bekleedt binnenmuren en plafonds met allerlei pleisterproducten (zoals gips en cement); je bereidt ondergronden voor; je mengt de producten en brengt ze manueel of met de spuit aan; je plaatst hoekprofielen en brengt sierlijsten aan; je strijkt de bepleistering glad en werkt ze af; je plaatst de draagstructuren bevestigt de gipskartonplaten en werkt de naden af; je voert voornamelijk renovatiewerken uit; je werkuren zijn regelmatig maar kunnen variëren naargelang de opdrachten en de weersomstandigheden; je werkt zelfstandig maar vaak ook in teamverband; je past alle veiligheidsregels toe.

  • Stikker/Stoffeerder te Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Stikker/stoffeerder te Boom ben je dagelijks bezig met het produceren van meubels en zien jouw dagelijkse taken er als volgt uit: Je stoffeert stoelen aan de hand van een stoffeermachine. Je knipt de stoffen met de nodige mallen en patronen. Je stikt en lijmt de stoffen op een zorgvuldige manier. Je levert nauwkeurig en kwalitatief werk. Je rolt de stoffen uit en je tekent de juiste maten af.

  • Enthousiaste Poetsvrouw / Poetsman Regio Noorderwijk (NOORDERWIJK)

    Regio: NOORDERWIJK

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals, Grobbendonk Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Huishoudhulp regio Haaltert (M/V) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,... Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Berlaar-Itegem - uitstekend betaald (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp omgeving Genk - Opglabbeek (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Actief NV

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van orde en netheid? Op zoek naar een job combineerbaar met de schooluren van je kids? En bovendien bij jou in de regio? Komt goed uit!! Actief NV is op zoek naar gemotiveerde deeltijdse of voltijdse huishoudhulpen om vast in dienst te treden.

  • Student in Digital Marketing (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Als Student in Digital Marketing, maak je deel uit van het marketing team. Je verzorgt de opmaak van flyers enzovoort in het kader van interne en externe communicatie en marketing communicatie. Als Student in Digital Marketing ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: Opmaak van flyers, video's Posts creëren voor social media en TV Administratieve ondersteuning

  • Medewerker technische dienst (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    het preventief en curatief onderhoud van het machinepark interventies in het machinepark Contact met en opvolging van buitenfirma's Beheer wisselstukken ism technisch aankoper Samenwerking met technisch verantwoordelijken ...

  • PERSONEN VOOR BIJLES EN STUDIEBEGELEIDING (regio DIKSMUIDE/WEST-VLAANDEREN) (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: DIK2018

  • Zelfstandige eerstelijnspsycholoog (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Lokaal Multidisciplinair Netwerk Centraal West-Vlaanderen

    Type: Zelfstandige activiteit

    De eerstelijnspsycholoog (ELP) biedt ondersteuning aan de eerstelijn in het screenen en opvangen van patiënten met een lichte psychische problematiek. M.a.w. kan de ELP advies geven, een patiënt screenen en na overleg eventueel een kortdurende en oplossingsgerichte behandeling opstarten. Indien nodig, wordt samen met de huisarts en de patiënt gezocht naar een gepaste doorverwijzing in 1ste, 2de of 3de lijn. De zelfstandige eerstelijnspsycholoog houdt een 8-tal uur per week consultaties in het Eerstelijnshuis. Uurrooster in overleg te bepalen. • U heeft een overeenkomst van onbepaalde duur • U vertrekt in uw begeleiding steeds vanuit een generalistische visie en vanuit de stepped-care gedachte. • U staat in voor screening en detectie, diagnostiek, indicatiestelling en kortdurende behandeling i.f.v. preventie, activering of herstel van evenwicht. • U verwijst door naar gespecialiseerd aanbod indien nodig (dit steeds op doorverwijzing vanuit en in overleg met de huisarts) en onderhoudt hiertoe goede contacten met de GGZ-actoren uit het netwerk • U registreert uw patiëntcontacten in een standaarddocument.

Zoek naar antwoorden van ABO-ADVIESBUREAU VOOR BODEMONDERZOEK in sociale netwerken
Look for responds of ABO-ADVIESBUREAU VOOR BODEMONDERZOEK in social networks

Lees alle opmerkingen voor ABO-ADVIESBUREAU VOOR BODEMONDERZOEK. Laat een reactie achter voor ABO-ADVIESBUREAU VOOR BODEMONDERZOEK. ABO-ADVIESBUREAU VOOR BODEMONDERZOEK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ABO-ADVIESBUREAU VOOR BODEMONDERZOEK. Leave a respond for ABO-ADVIESBUREAU VOOR BODEMONDERZOEK. ABO-ADVIESBUREAU VOOR BODEMONDERZOEK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ABO-ADVIESBUREAU VOOR BODEMONDERZOEK op de google maps. Adres en contacten ABO-ADVIESBUREAU VOOR BODEMONDERZOEK
Location of ABO-ADVIESBUREAU VOOR BODEMONDERZOEK on the google maps. Address and contacts of ABO-ADVIESBUREAU VOOR BODEMONDERZOEK

Andere gerelateerde bedrijven als come ABO-ADVIESBUREAU VOOR BODEMONDERZOEK ABO-ADVIESBUREAU VOOR BODEMONDERZOEK: Poulain Francois SPRL | GINA'S LOOK | Toilettage Pascale | J.A. PLEKIJZER | W.C. ST.KORNELIUSVRIENDEN

Other related companies as ABO-ADVIESBUREAU VOOR BODEMONDERZOEK: Poulain Francois SPRL | GINA'S LOOK | Toilettage Pascale | J.A. PLEKIJZER | W.C. ST.KORNELIUSVRIENDEN

ABO-ADVIESBUREAU VOOR BODEMONDERZOEK is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ABO-ADVIESBUREAU VOOR BODEMONDERZOEK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08745635986. Het bedrijf ABO-ADVIESBUREAU VOOR BODEMONDERZOEK bevindt zich op het adres: DERBYSTRAAT 303; 9051; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 766,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 524,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Ramassage and traitement des déchets agricoles,industriels and de construction. Forages and sondages. Etudes techniques and ingénierie. Lijst met producten zijn Activités: Analyse du Sol.. Activités: Nettoyage du Sol.. Type d'Etudes: Génie Civil..
De hoofdactiviteit van ABO-ADVIESBUREAU VOOR BODEMONDERZOEK is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ABO-ADVIESBUREAU VOOR BODEMONDERZOEK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ABO-ADVIESBUREAU VOOR BODEMONDERZOEK, openstaande posities, locatie van ABO-ADVIESBUREAU VOOR BODEMONDERZOEK op de kaart.

ABO-ADVIESBUREAU VOOR BODEMONDERZOEK is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is ABO-ADVIESBUREAU VOOR BODEMONDERZOEK, company assigned to the tax number BE08745635986. The company ABO-ADVIESBUREAU VOOR BODEMONDERZOEK is located at the address: DERBYSTRAAT 303; 9051; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 766,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 524,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Ramassage and traitement des déchets agricoles,industriels and de construction. Forages and sondages. Etudes techniques and ingénierie. List of products are Activités: Analyse du Sol.. Activités: Nettoyage du Sol.. Type d'Etudes: Génie Civil..
The main activity of ABO-ADVIESBUREAU VOOR BODEMONDERZOEK is Automotive Repair, Services and Parking, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ABO-ADVIESBUREAU VOOR BODEMONDERZOEK is not available. You also can look at reviews of ABO-ADVIESBUREAU VOOR BODEMONDERZOEK, open positions, location of ABO-ADVIESBUREAU VOOR BODEMONDERZOEK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ABO-ADVIESBUREAU VOOR BODEMONDERZOEK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ABO-ADVIESBUREAU VOOR BODEMONDERZOEK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ABO-ADVIESBUREAU VOOR BODEMONDERZOEK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ABO-ADVIESBUREAU VOOR BODEMONDERZOEK, employees, financial statistics.