DE COSTER DOMINIQUE

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • DE COSTER DOMINIQUE
Private companiesEating and Drinking Places • DE COSTER DOMINIQUE

Contactgegevens DE COSTER DOMINIQUE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE COSTER DOMINIQUE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE COSTER DOMINIQUE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROTE BAAN 572; 3530; HELCHTEREN, België

Telefoon (phone): 11606581 (+32-11606581) 11606581 (+32-11606581)

Fax (fax): +32 (53) 769-42-32 +32 (53) 769-42-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE COSTER DOMINIQUE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE COSTER DOMINIQUE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE COSTER DOMINIQUE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE COSTER DOMINIQUE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE COSTER DOMINIQUE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE COSTER DOMINIQUE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE COSTER DOMINIQUE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE COSTER DOMINIQUE
Products information DE COSTER DOMINIQUE

BTW identificatienummer (tax): BE04830932617
Ondernemingsnummer: 9538299560
Hoofdstad (capital): 905,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 490,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Activités: Construction d'Egouts.. Activités: Evacuation des Déchets,Location de Conteneurs à Déchets,Décharges.. Activités: Travaux de Terrassement,Travaux de Démolition,Travaux de Creusement,Préparation de terrain.. Constructions: Aires de Stationnement. Type de Revêtement: Asphalte. Services: Devis Gratuit,Références Disponibles.. Type de Location: Location à Court Terme..

Product categorie (product category): Ramassage and traitement des déchets agricoles,industriels and de construction. Construction industrielle and commerciale. Ramassage and traitement des déchets ménagers. Démolition d?immeubles and terrassements. Location de matériel divers. Construction de revêtements and voies d'accès résidentiels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE COSTER DOMINIQUE
(Get full report from official database of BE for DE COSTER DOMINIQUE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE COSTER DOMINIQUE
Addition kinds of activities for DE COSTER DOMINIQUE

28510402. Penseelreinigers | Paintbrush cleaners
30690603. Cyclo rubbers, natuurlijk | Cyclo rubbers, natural
45129902. Luchtvaartmaatschappij, gepland | Air passenger carrier, scheduled
50239902. Huishoudelijke artikelen, rieten, rotan of riet | Home furnishings, wicker, rattan or reed
56999907. Vierkante danskleding | Square dance apparel
57199905. Huishoudelijke artikelen, nec | Housewares, nec
57350100. Video discs en tapes, vooraf opgenomen | Video discs and tapes, prerecorded
59619920. Televisie, thuis winkelen | Television, home shopping
72190402. Franse handwas | French hand laundry
86610126. Gereformeerde kerk | Reformed church

Werken bij DE COSTER DOMINIQUE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE COSTER DOMINIQUE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE COSTER DOMINIQUE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE COSTER DOMINIQUE. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur sanitair en HVAC (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: G.DE PRETER

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je staat in voor het plaatsen en installeren van sanitair installaties. Je komt terecht in een stabiele onderneming met de nodige vakkennis in huis. .

  • UNICEF - HR ADMINISTRATION & PAYROLL OFFICER (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je staat autonoom in voor de uitvoering en coördinatie van de volledige personeelsadministratie: Het beheer van de personeelsdossiers (arbeidsovereenkomsten, vakantie-en afwezigheidsaanvragen, loopbaanonderbrekingen, sociale documenten, rapporteringen en statistieken,e.a.m...); Tijdige en correcte loonadsministratie in samenwerking met het sociaal secretariaat evenals de jaarlijkse (sociale & fiscale) afsluiting; Administratieve ondersteuning & begeleiding van het project over de herziening van de arbeidsvoorwaarden, Ondersteuning van de HR Manager bij de verschillende opdrachten/projecten, zoals o.a. bij aanwervingen : Opmaken en publiceren van vacatures op verschillende websites Beantwoorden en opvolgen van spontane sollicitaties Organiseren van afspraken bij functiebeschrijvingen/evaluaties, e.a.m.... Bedrijfsprofiel: Unicef België is op zoek naar een gedreven HR Administration & Payroll Officer gedurende één jaar.

  • Operator CNC schaafbank (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma die gekend staar voor zijn kwaliteitsvolle producten op vlak van buitenbeleving waar er zwembaden, tuinhuizen, poorten, enzovoort  worden geproduceerd. Jouw taken? Opstarten van de schaafmachine (vierzijdig) Bedienen van de machine Aan de had van de orders, stel je de machine in Scannen van orders Kwaliteit controleren Nakijken of machine goed loopt Uren? Je werkt in 2 ploegen. Vroege ploeg: 5u - 13u / Late ploeg: 13u - 21u

  • Onderhoudsteam restaurant - vroege uren - deeltijds (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek voor deze klant naar 5 mensen die zullen instaan voor het onderhoud. Samen met 4 collega's sta je in voor:  Onderhouden van de zaal, vloer, meubilair, binnenkant ramen en binnenkant muren  Speelruimte kinderen Onderhoud van de personeelsruimte Alle sanitair Onderhoud terras Onderhoud parking Het onderhoud van de keuken Uurrooster:  Je begint om 6 uur en werkt tot ongeveer 10 à 11 uur Je hebt wekelijks 2 dagen vrij Ook op zaterdag, zondag en op feestdagen zal je ingeschakeld worden Het uurrooster kan ook besproken worden, afhankelijk van wat mogelijk is voor jou Bedrijfsprofiel: Onze klant is één van 's werelds grootste voedingsketens. Eind september 2018 is het volledige keukengedeelte vernieuwd en gemoderniseerd. 

  • Service technieker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Roeselare zoeken wij: EEN SERVICE TECHNIEKER LIFTEN (m/v) Functie : installeren, opstarten en onderhoud van RDL liften en goederenliften. installeren en onderhoud van manipulator (er is opleiding voorzien) kablage en bordenbouw van zowel liftsystemen als interne transportsystemen

  • Meestergast elektricien (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Sint-Niklaas zoeken we een MEESTERGAST ELEKTRICIEN (M/V) U staat in voor het plaatsen van elektrische huishoudelijke installaties in zowel nieuwbouw als renovatieprojecten U doet dit zowel bij particulieren thuis alsook in scholen of bedrijven De werven zijn gelegen in gans Vlaanderen Daarbij geef je leiding aan een kleine groep elektriciens 

  • Stockbeheerder labomaterialen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in Geel zijn we op zoek naar een Stockbeheerder van labomaterialen. Het takenpakket is driedelig: je staat in voor logistieke activiteiten, labo ondersteunende taken en administratie. Heb jij interesse in de farmaceutische sector? Heb je graag beweging in jouw job en zoek je een voltijdse job (optie vast)? Misschien kan jij dan binnenkort opstarten bij onze klant. Als Stockbeheerder sta je in voor volgende taken: Beheer van de voorraadkasten en stockrooms Ontvangen, uitpakken en verdelen van inkomende goederen Plaatsen en opvolgen van bestellingen Interne en externe communicatie m.b.t. de bestellingen Labo ondersteunende taken : afvoer van afval, opvolgen gasflessen,… Up to date houden van de datafile Opvolgen van KPI’s …

  • Jobstudent +18 | Weekend | Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij als student op zoek naar een studentenjob om een mooi centje te verdienen? Aarzel dan niet, wij hebben de job voor jou! Wij zoeken studenten die beschikbaar zijn in het weekend en/of zomer om te werken in een magazijnsomgeving. Je takenpakket bestaat uit algemeen magazijnswerk: Orders picken Orders packen Orders labellen Orders controleren Retourns behandelen Orders inputten en herverpakken ... We bieden jou een mooie studentenjob aan in Grobbendonk. Ben je beschikbaar in het weekend op zaterdag en/of zondag. Indien mogelijk bestaat de kans hier doorheen de zomer ook te werken.

  • JOBSTUDENT WEEKEND (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Let\\\'s Work is op zoek naar een jobstudent die ervaring heeft in de horeca. Jouw taken zijn volgende: - je werkt wekelijks op zaterdag en of zondag - tijdens de vakanties ben je ook beschikbaar om te werken - je doet de afwas - je ruimt de tafels af - je staat aan de kassa en bestelt de klanten - je vult de frigo\\\'s aan

  • DV00494 Ingenieur aandrijvingstechnieken (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het dimensioneren van de elektrische aandrijfsystemen (o.a. servo componenten en andere actuatoren) Je doet het softwareontwerp van de motion control functies Je bent verantwoordelijk voor het testen, meten en aanpassen van de verschillende toepassingen tot op de machine, o.a. met behulp van Matlab Je stelt de technische specificaties, lastenboeken en schema’s op, rekening houdende met de veiligheidsrichtlijnen

  • ICT Consulting Group (ICTCG) - Développeurs / Consultants Java (LUXEMBOURG)

    Regio: LUXEMBOURG

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Votre profil De 3 à 15 ans d'expérience professionnelle en développement orienté objet avec une connaissance du coeur de la technologie Java Avoir de bonnes notions des technologies et des architectures web (partie graphique : HTML / CSS / JavaScript, XML / JSON, Web Services, Bases de données / Transactions, Multithreading) Connaissance de l'anglais Attrait pour le changement, le contact client et le travail en équipe   Capacité à travailler de manière autonome Nous vous offrons Un emploi stable, indépendamment d'une mission client Une rémunération dynamique, sur mesure et directement liée à vos performances, avec un bonus versé en bitcoin, ou crypto-monnaie La meilleure voie pour maintenir à jour vos connaissances et utiliser les technologies de pointe Un rôle important au sein d'une équipe de projets créative, dans les différents départements de multiples clients de renom pour livrer et soutenir de nouveaux produits et de nouvelles solutions (y compris la documentation et des modes d'emploi techniques) Une collaboration avec d'autres développeurs, analystes techniques, chefs de projets et utilisateurs Une diversité de rôles (de l'architecture au testing notamment), avec une participation au cycle de développement complet et une intervention à chaque étape du processus Un processus de recrutement clair, rapide et transparent organisé comme suit : Vous remplissez un formulaire (5 minutes). Vous recevez notre feedback dans les 8 jours. Si vous correspondez au profil recherché, un entretien téléphonique de 30 à 60 minutes avec notre CEO permettra d'aborder avec vous aussi bien les aspects techniques que généraux du poste   Si l'entretien est positif et si la philosophie d'ICTCG colle à la vôtre, vous serez convié à une interview en face à face Si la correspondance se confirme, nous vous ferons une proposition concrète   Vous n'êtes pas mis en compétition avec d'autres candidats Pour postuler, envoyez directement votre candidature via le bouton ci-dessous.

  • Gepassioneerde Flexijobber voor een frituur! (M/V) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een goed draaiende zaak, zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega die graag een mooi centje willen bijverdienen! Heb je reeds een fulltime job (minstens 4/5de) of ben je een nog bruisende en actieve gepensioneerde (volwaardig pensioenstatuut) en wil je nog onder de mensen zijn en meedraaien in een leuk team? Dan ben jij de volgende geschikte collega! * Je werkt elke week een 15 à 20-tal uren op woensdag, donderdag en vrijdag zowel 's middags (11u30-14u) als 's avonds (17u- 20u30

Zoek naar antwoorden van DE COSTER DOMINIQUE in sociale netwerken
Look for responds of DE COSTER DOMINIQUE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE COSTER DOMINIQUE. Laat een reactie achter voor DE COSTER DOMINIQUE. DE COSTER DOMINIQUE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE COSTER DOMINIQUE. Leave a respond for DE COSTER DOMINIQUE. DE COSTER DOMINIQUE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE COSTER DOMINIQUE op de google maps. Adres en contacten DE COSTER DOMINIQUE
Location of DE COSTER DOMINIQUE on the google maps. Address and contacts of DE COSTER DOMINIQUE

Andere gerelateerde bedrijven als come DE COSTER DOMINIQUE DE COSTER DOMINIQUE: LE PLAISIR DES SENS | GARAGE ROES | VID?O DIFFUSION | P. DE LOORE | HAPPY GARDEN

Other related companies as DE COSTER DOMINIQUE: LE PLAISIR DES SENS | GARAGE ROES | VID?O DIFFUSION | P. DE LOORE | HAPPY GARDEN

DE COSTER DOMINIQUE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE COSTER DOMINIQUE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04830932617. Het bedrijf DE COSTER DOMINIQUE bevindt zich op het adres: GROTE BAAN 572; 3530; HELCHTEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 905,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 490,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Ramassage and traitement des déchets agricoles,industriels and de construction. Construction industrielle and commerciale. Ramassage and traitement des déchets ménagers. Démolition d?immeubles and terrassements. Location de matériel divers. Construction de revêtements and voies d'accès résidentiels. Lijst met producten zijn Activités: Construction d'Egouts.. Activités: Evacuation des Déchets,Location de Conteneurs à Déchets,Décharges.. Activités: Travaux de Terrassement,Travaux de Démolition,Travaux de Creusement,Préparation de terrain.. Constructions: Aires de Stationnement. Type de Revêtement: Asphalte. Services: Devis Gratuit,Références Disponibles.. Type de Location: Location à Court Terme...
De hoofdactiviteit van DE COSTER DOMINIQUE is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE COSTER DOMINIQUE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE COSTER DOMINIQUE, openstaande posities, locatie van DE COSTER DOMINIQUE op de kaart.

DE COSTER DOMINIQUE is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE COSTER DOMINIQUE, company assigned to the tax number BE04830932617. The company DE COSTER DOMINIQUE is located at the address: GROTE BAAN 572; 3530; HELCHTEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 905,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 490,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Ramassage and traitement des déchets agricoles,industriels and de construction. Construction industrielle and commerciale. Ramassage and traitement des déchets ménagers. Démolition d?immeubles and terrassements. Location de matériel divers. Construction de revêtements and voies d'accès résidentiels. List of products are Activités: Construction d'Egouts.. Activités: Evacuation des Déchets,Location de Conteneurs à Déchets,Décharges.. Activités: Travaux de Terrassement,Travaux de Démolition,Travaux de Creusement,Préparation de terrain.. Constructions: Aires de Stationnement. Type de Revêtement: Asphalte. Services: Devis Gratuit,Références Disponibles.. Type de Location: Location à Court Terme...
The main activity of DE COSTER DOMINIQUE is Eating and Drinking Places, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DE COSTER DOMINIQUE is not available. You also can look at reviews of DE COSTER DOMINIQUE, open positions, location of DE COSTER DOMINIQUE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE COSTER DOMINIQUE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE COSTER DOMINIQUE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE COSTER DOMINIQUE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE COSTER DOMINIQUE, employees, financial statistics.