RADIO NRJ LA ROCHE

Contactgegevens RADIO NRJ LA ROCHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RADIO NRJ LA ROCHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

RADIO NRJ LA ROCHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE A. EINSTEIN 11BI; 1348; OTTIGNIES-LOUVAIN-LA-NEUVE, België

Telefoon (phone): 10485140 (+32-10485140) 10485140 (+32-10485140)

Fax (fax): +32 (86) 387-57-84 +32 (86) 387-57-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RADIO NRJ LA ROCHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RADIO NRJ LA ROCHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RADIO NRJ LA ROCHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RADIO NRJ LA ROCHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RADIO NRJ LA ROCHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RADIO NRJ LA ROCHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RADIO NRJ LA ROCHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RADIO NRJ LA ROCHE
Products information RADIO NRJ LA ROCHE

BTW identificatienummer (tax): BE01918731689
Ondernemingsnummer: 8398193359
Hoofdstad (capital): 971,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 758,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in RADIO NRJ LA ROCHE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Radioproductie and uitzendingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RADIO NRJ LA ROCHE
(Get full report from official database of BE for RADIO NRJ LA ROCHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor RADIO NRJ LA ROCHE
Addition kinds of activities for RADIO NRJ LA ROCHE

228100. Garen spin mills | Yarn spinning mills
229502. Kunststofcoating of stoffen | Plastic coated yarns or fabrics
07210410. Onkruidbeheer, na het planten | Weed control services, after planting
26310101. Jute linerboard | Jute linerboard
28210209. Polyoxymethyleenharsen | Polyoxymethylene resins

Werken bij RADIO NRJ LA ROCHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RADIO NRJ LA ROCHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RADIO NRJ LA ROCHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RADIO NRJ LA ROCHE. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier | Farmaceutisch bedrijf | Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het magazijn van een farmaceutisch bedrijf in Bornem zoeken wij magazijniers. Je takenpakket zal vooral bestaan uit: het orderpicken van lenzen uitsorteren van de goederen goederen klaarzetten voor verzending

  • Technieker/monteur (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen in Puurs zijn we opzoek naar een technieker die na een interimperiode vast aan het werk zou kunnen gaan. Je kan een vooropgesteld plan lezen en deze op een correcte en nauwkeurige manier uitvoeren. Enige ervaring met lassen, houtbewerking, ... is een pluspunt, maar je bent vooral bereid om bij te leren via interne opleidingen.

  • HUISHOUDHULPEN VOLTIJDS PUURS (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Puurs zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kasterlee/Lichtaart– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Jobstudent voor trendy beenhouwerij (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor een trendy beenhouwerij, gevestigd in een gekende supermarkt in Tessenderlo, zijn wij op zoek naar een enthousiaste jobstudent. Als jobstudent in de beenhouwerij bedien je de klanten steeds met een glimlach en zorg je ervoor dat alles hygiënisch en netjes verloopt. Op de minder drukke momenten in de verkoop, help je ook mee in het atelier voor het afwassen en het maken van eenvoudige bereidingen. Op zoek naar een leuke studentenjob, waarbij je veel in contact komt met mensen en je in een leuk team kan werken? Bezorg dan nu je gegevens aan het team van Konvert Tessenderlo!

  • Hogeschoolstudenten dinsdag 25 september (m/v) (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Studenten gezocht voor het uitdelen van gadgets op dinsdagochtend 25 september. Je start om 9u tot einde (max. tot 12u). Tewerkstelling aan het station van Lier - Berlaar - Heist OD Berg - Mechelen

  • Studentenjob herfstvakantie (m/v) te Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: HUNKEMOLLER

    Type: Studentenjob

    Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

  • Talent Officer (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AUSY

    Type: Vaste Job

    Je overlegt op regelmatige basis met de business omtrent personeelstekorten, vacatures, opleidingsbehoeften, team functioneren, etc. Je staat mee in voor de rekrutering van diverse profielen (vnl. ingenieurs). Je volgt het RCR proces op van A tot Z: intakes, job postings, sourcing, CV screening en interviews, testing, contractonderhandelingen en follow-up. Je bent verantwoordelijk voor de uitzendkrachten, neemt het contact met de partners op alsook de administratieve opvolging. Je werkt campus recruitment activiteiten uit en volgt het Televic stage programma op. Je garandeert een correct onboarding proces voor nieuwe collega's. Je werkt mee aan de implementatie van de Televic Training Academy.

  • METAALBEWERKER INROLMACHINE 2plg optie vast (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalbedrijf zijn wij op zoek naar een bedienaar van de inrolmachine. Deze machine maakt door middel van een tandwiel inkepingen in metalen latten. In deze inkeping wordt een tussenstuk geplaatst waarop vervolgens een tweede lat bevestigd wordt. Je moet dus de latten in het magazijn gaan halen en ze manueel in de machine plaatsen. Je moet de machine instellen en activeren. Je zal handmatig de tussenstukken bevestigen.

  • Zelfstandig logopediste (zwangerschapsvervanging) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: DE BABBELUTE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn binnen de groepspraktijk De Babbelute op zoek naar een logopedist(e) van 1.12.18 tem. 30.06.19 (zwangerschapsvervanging). Ongeveer 25 uren therapie, met mogelijkheid tot uitbreiding. Ook blijvende uren na 30.06.19 zeker mogelijk. In de praktijk worden voornamelijk kinderen behandeld met leer-, spraak- en/of taalstoornissen. Behandelingen gaan door in de praktijk & op school (rijbewijs-auto noodzakelijk). Administratie gebeurt door de coördinator. Inhoudelijke ondersteuning door alle collega's in de praktijk mogelijk, pas afgestudeerden zeker welkom. Graag solliciteren met CV en motivatiebrief via [email protected] .

  • Flexijob zaalmedewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BELGE

    Type: Flexijob

    Cafe Belge is op zoek naar een enthousiaste flexibele flexi medewerker voor de bar/zaal, beschikbaar tydens weekend, weekavonden is een pluspunt. Uren en dagen zijn bespreekbaar

Zoek naar antwoorden van RADIO NRJ LA ROCHE in sociale netwerken
Look for responds of RADIO NRJ LA ROCHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor RADIO NRJ LA ROCHE. Laat een reactie achter voor RADIO NRJ LA ROCHE. RADIO NRJ LA ROCHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RADIO NRJ LA ROCHE. Leave a respond for RADIO NRJ LA ROCHE. RADIO NRJ LA ROCHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RADIO NRJ LA ROCHE op de google maps. Adres en contacten RADIO NRJ LA ROCHE
Location of RADIO NRJ LA ROCHE on the google maps. Address and contacts of RADIO NRJ LA ROCHE

Andere gerelateerde bedrijven als come RADIO NRJ LA ROCHE RADIO NRJ LA ROCHE: FLTRANSPORTS DANDOY SA | Synavant Belgium | DANNY PEELMAN | De Coster BVBA | A l'Univers du Sommeil

Other related companies as RADIO NRJ LA ROCHE: FLTRANSPORTS DANDOY SA | Synavant Belgium | DANNY PEELMAN | De Coster BVBA | A l'Univers du Sommeil

RADIO NRJ LA ROCHE is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RADIO NRJ LA ROCHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01918731689. Het bedrijf RADIO NRJ LA ROCHE bevindt zich op het adres: AVENUE A. EINSTEIN 11BI; 1348; OTTIGNIES-LOUVAIN-LA-NEUVE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 971,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 758,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Radioproductie and uitzendingen. Producten gemaakt in RADIO NRJ LA ROCHE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RADIO NRJ LA ROCHE is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RADIO NRJ LA ROCHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RADIO NRJ LA ROCHE, openstaande posities, locatie van RADIO NRJ LA ROCHE op de kaart.

RADIO NRJ LA ROCHE is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is RADIO NRJ LA ROCHE, company assigned to the tax number BE01918731689. The company RADIO NRJ LA ROCHE is located at the address: AVENUE A. EINSTEIN 11BI; 1348; OTTIGNIES-LOUVAIN-LA-NEUVE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 971,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 758,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Radioproductie and uitzendingen. Products created in RADIO NRJ LA ROCHE were not found.
The main activity of RADIO NRJ LA ROCHE is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of RADIO NRJ LA ROCHE is not available. You also can look at reviews of RADIO NRJ LA ROCHE, open positions, location of RADIO NRJ LA ROCHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RADIO NRJ LA ROCHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RADIO NRJ LA ROCHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RADIO NRJ LA ROCHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RADIO NRJ LA ROCHE, employees, financial statistics.