RADIO NOSTALGIE ST.HUBERT

Contactgegevens RADIO NOSTALGIE ST.HUBERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RADIO NOSTALGIE ST.HUBERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

RADIO NOSTALGIE ST.HUBERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ANSPACHLAAN 30B49; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22270450 (+32-22270450) 22270450 (+32-22270450)

Fax (fax): +32 (61) 953-83-21 +32 (61) 953-83-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RADIO NOSTALGIE ST.HUBERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RADIO NOSTALGIE ST.HUBERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RADIO NOSTALGIE ST.HUBERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RADIO NOSTALGIE ST.HUBERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RADIO NOSTALGIE ST.HUBERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RADIO NOSTALGIE ST.HUBERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RADIO NOSTALGIE ST.HUBERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RADIO NOSTALGIE ST.HUBERT
Products information RADIO NOSTALGIE ST.HUBERT

BTW identificatienummer (tax): BE02578735351
Ondernemingsnummer: 9878875732
Hoofdstad (capital): 216,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 337,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in RADIO NOSTALGIE ST.HUBERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Radioproductie and uitzendingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RADIO NOSTALGIE ST.HUBERT
(Get full report from official database of BE for RADIO NOSTALGIE ST.HUBERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor RADIO NOSTALGIE ST.HUBERT
Addition kinds of activities for RADIO NOSTALGIE ST.HUBERT

149902. Mica mijnbouw | Mica mining
07419902. Dierenarts, vee | Veterinarian, livestock
35440102. Diesetsets voor metalen stempelen (persen) | Die sets for metal stamping (presses)
50990202. Cork producten, gefabriceerd | Cork products, fabricated
73360100. Kunstontwerp diensten | Art design services
86999905. Boerenbureau | Farm bureau

Werken bij RADIO NOSTALGIE ST.HUBERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RADIO NOSTALGIE ST.HUBERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RADIO NOSTALGIE ST.HUBERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RADIO NOSTALGIE ST.HUBERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Contact center medewerk(st)er (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een modern customer service-center zijn wij op zoek naar medewerkers voor de klantendienst, zowel outbound als inbound. ook agendabeheer,facturatie en back office taken, behoren tot de mogelijkheden. Want het leuke is dat je zelf bepaalt voor welk project je graag opstart. Nieuwsgierig? Contacteer ons dan snel.

  • Reachtruckchauffeur te Zingem (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ago Jobs&HR Gent-Zeehaven is op zoek naar een reachtruckchauffeur die in Zingem aan de slag wil in dagploeg.

  • Schilder (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: INFINITY JOBS OUDENAARDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Je hebt kennis van plamuren, vlies kleven/behangen, vinyl,... * Je hebt oog voor detail * Je hebt geen hoogtevrees * Je bent een harde werker en enorm gemotiveerd * Je bent onmiddellijk beschikbaar

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Beringen (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • SCHOONMAAK(ST)ER GRIMBERGEN DEELTIJDS (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: IRON - E

    Type: Dienstenchequebaan

    U zult instaan voor het poetsen bij particulieren zoals afstoffen en dweilen, ramen poetsen, huishoudelijke taken uitvoeren,...

  • Technische jobstudent - regio Zottegem - mooie daguren (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    AGO Technics is voor een firma gelegen te Zottegem op zoek naar een technisch gemotiveerde jobstudent. Hieronder meer informatie over je takenpakket: - je voert voornamelijk preventief onderhoud uit, dit doe je dankzij checklisten die hiervoor zijn ontworpen, een voorbeeld is het periodiek smeren van de machines - hiernaast ga je ook technische curatieve werkzaamheden uitvoeren, een voorbeeld hiervan is het vervangen van heftruckwielen, het vervangen van een noodstop...

  • Bediende Customer Care Duits/Frans (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office kijkt uit naar een Bediende Customer Care voor een bedrijf gespecialiseerd in e-commerce. Het bedrijf is dé partner waarop merken en producenten een beroep doen om online verkoopkanalen te ontwerpen, te bouwen en te beheren. Voor elke online shop die dat wenst worden de goederen opgeslagen en verzorgen ze de internationale distributie ervan. Voor anderen integreren ze het platform met hun SAP/ERP-backend. Met een minimum aan investeringen van de klant zijn kant wordt het klantenbestand uitgebreid, integreren ze de online en offline verkoopkanalen, verbeteren ze de marge en verhogen ze de verkoop. Functie: -Je bent het aanspreekpunt voor een aantal specifieke merken die klant zijn. -Je staat daarbij in voor alle administratieve taken rond orders, returns en sales activiteiten. Concreet wil dit zeggen dat je instaat voor de binnenkomende orders, je bestellingsbevestigingen verstuurt en deze orders opvolgt. -Ook onverwerkte bestellingen volg je nauwgezet op. -Je staat in voor het optimaliseren van de levering van goederen. -Je werkt volgens de bestaande procedures en voert taken uit naargelang de vereiste criteria.

  • IT Support (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een hoogtechnologische firma gaan wij op zoek naar een IT Support. Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor de goede werking van de infrastructuur. Eindgebruikers worden door jou verder geholpen bij zowel first als second line. Dit doe je zowel telefonisch als bij de eindgebruikers zelf, ter plaatse. Je voert daar ook de installaties uit en helpt bij het onderhouden van de documentatie.

  • lijnbuschauffeur (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: VAN DE VOORDE

    Type: Vaste Job

    openbare lijndienst

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

  • ZAALMEDEWERKERS / ZAALMEDEWERKSTERS (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: PARTAASCH

    Type: Flexijob

    Als zaalmedewerkers (m/v) staan jullie in voor de bediening van de gerechten in de zaal. Jullie staan in voor de orde en netheid in de zaal.

Zoek naar antwoorden van RADIO NOSTALGIE ST.HUBERT in sociale netwerken
Look for responds of RADIO NOSTALGIE ST.HUBERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor RADIO NOSTALGIE ST.HUBERT. Laat een reactie achter voor RADIO NOSTALGIE ST.HUBERT. RADIO NOSTALGIE ST.HUBERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RADIO NOSTALGIE ST.HUBERT. Leave a respond for RADIO NOSTALGIE ST.HUBERT. RADIO NOSTALGIE ST.HUBERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RADIO NOSTALGIE ST.HUBERT op de google maps. Adres en contacten RADIO NOSTALGIE ST.HUBERT
Location of RADIO NOSTALGIE ST.HUBERT on the google maps. Address and contacts of RADIO NOSTALGIE ST.HUBERT

Andere gerelateerde bedrijven als come RADIO NOSTALGIE ST.HUBERT RADIO NOSTALGIE ST.HUBERT: KBC | QKATIA HONDENTOILETTAGE | NEW E.T.P. | GEBRUERS MOTOREN | Moriame Olivier

Other related companies as RADIO NOSTALGIE ST.HUBERT: KBC | QKATIA HONDENTOILETTAGE | NEW E.T.P. | GEBRUERS MOTOREN | Moriame Olivier

RADIO NOSTALGIE ST.HUBERT is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RADIO NOSTALGIE ST.HUBERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02578735351. Het bedrijf RADIO NOSTALGIE ST.HUBERT bevindt zich op het adres: ANSPACHLAAN 30B49; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 216,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 337,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Radioproductie and uitzendingen. Producten gemaakt in RADIO NOSTALGIE ST.HUBERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RADIO NOSTALGIE ST.HUBERT is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RADIO NOSTALGIE ST.HUBERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RADIO NOSTALGIE ST.HUBERT, openstaande posities, locatie van RADIO NOSTALGIE ST.HUBERT op de kaart.

RADIO NOSTALGIE ST.HUBERT is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is RADIO NOSTALGIE ST.HUBERT, company assigned to the tax number BE02578735351. The company RADIO NOSTALGIE ST.HUBERT is located at the address: ANSPACHLAAN 30B49; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 216,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 337,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Radioproductie and uitzendingen. Products created in RADIO NOSTALGIE ST.HUBERT were not found.
The main activity of RADIO NOSTALGIE ST.HUBERT is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of RADIO NOSTALGIE ST.HUBERT is not available. You also can look at reviews of RADIO NOSTALGIE ST.HUBERT, open positions, location of RADIO NOSTALGIE ST.HUBERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RADIO NOSTALGIE ST.HUBERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RADIO NOSTALGIE ST.HUBERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RADIO NOSTALGIE ST.HUBERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RADIO NOSTALGIE ST.HUBERT, employees, financial statistics.