RADIO CONTACT 2 NAMUR

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • RADIO CONTACT 2 NAMUR
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • RADIO CONTACT 2 NAMUR

Contactgegevens RADIO CONTACT 2 NAMUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RADIO CONTACT 2 NAMUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

RADIO CONTACT 2 NAMUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OORLOGSKRUISENLAAN 94; 1120; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22442711 (+32-22442711) 22442711 (+32-22442711)

Fax (fax): +32 (55) 378-56-84 +32 (55) 378-56-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RADIO CONTACT 2 NAMUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RADIO CONTACT 2 NAMUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RADIO CONTACT 2 NAMUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RADIO CONTACT 2 NAMUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RADIO CONTACT 2 NAMUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RADIO CONTACT 2 NAMUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RADIO CONTACT 2 NAMUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RADIO CONTACT 2 NAMUR
Products information RADIO CONTACT 2 NAMUR

BTW identificatienummer (tax): BE01386169433
Ondernemingsnummer: 9664093017
Hoofdstad (capital): 704,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 873,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in RADIO CONTACT 2 NAMUR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Radioproductie and uitzendingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RADIO CONTACT 2 NAMUR
(Get full report from official database of BE for RADIO CONTACT 2 NAMUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor RADIO CONTACT 2 NAMUR
Addition kinds of activities for RADIO CONTACT 2 NAMUR

331600. Koude afwerking van staalvormen | Cold finishing of steel shapes
399103. Borstels, behalve verf en lak | Brushes, except paint and varnish
14799902. Amblygoniet mijnbouw | Amblygonite mining
20910201. Kruimels, bewaard of gehard | Clams, preserved or cured
28139902. aërosolen | Aerosols
94510400. Administratie van veteranenzaken, niveau van overheid | Administration of veterans' affairs, level of government

Werken bij RADIO CONTACT 2 NAMUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RADIO CONTACT 2 NAMUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RADIO CONTACT 2 NAMUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RADIO CONTACT 2 NAMUR. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier verpakking en grondstoffen (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor een correcte ontvangst en plaatsing van goederen in het magazijn. Je zorgt voor de distributie van deze goederen naar de mixbereiding en productie zodat zij steeds over de juiste verpakking of grondstof kunnen beschikken Praktisch: -opstart: asap -2 à 3 weken in dagshift, daarna in 2 ploegen -periode: t.e.m. eind september -brutouurloon: 14.76 + (ploegenpremie) -mc 7.14

  • Kwalitief marktonderzoeker (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als kwalitatief onderzoeker kom je terecht in een zeer tof team. Je takenpakket zal bestaan uit onderstaande taken: Je verdiept jezelf in het hoe en het waarom van consumentengedrag, zowel online als offline Je verkrijgt inzicht in de attitudes, motieven en argumenten van consumenten die bepalend zijn voor hun gedrag Je bent verantwoordelijk voor het beheer en uitvoeren van de verschillende stappen in een kwalitatief onderzoeksproject zoals o.a. het opstellen en uitwerken van gespreksgidsen, het uitvoeren en opvolgen van veldwerk (interviews, groepsgesprekken, communities, chatsessies, …), de analyse en rapportering van de resultaten. Hierbij maak je gebruik van bekende tools, maar ook nieuwe methoden (bv. community panels, social listening, mobile apps, Google Glass en inspirerende workshops) Je neemt de verantwoordelijkheid op voor het beheer en de uitvoering van verschillende stappen in een kwalitatief onderzoeksproject Je vat elk nieuw project enthousiast aan en je denkt creatief mee over de verschillende aspecten van het onderzoek

  • IT medewerker (netwerk - serverbeheer, hardware) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als IT Generalist ben je o.a. verantwoordelijk voor de volgende taken: Je bent het enige aanspreekpunt voor het personeel voor ICT-vragen en problemen (support voor computer, printer, database, telefooncentrale, smartphone, …): Je beheert het ticketsysteem en je bepaalt de prioriteit. Je lost de IT-problemen tijdig en volledig op. Indien nodig, doe je beroep op een externe IT-partner en/of jouw collega IT-specialisten in de regio. Bij indiensttreding van een nieuwe collega zorg je voor alle nodige ICT-tools voor een vlotte opstart (nieuwe computer gebruiksklaar maken, user account aanmaken, Je zorgt voor een vlot netwerk. Je beheert de server, zorgt voor voldoende netwerkpoorten, neemt back-ups van de server, … Je zorgt ervoor dat de gebruikers/collega’s voldoende opgeleid zijn om vlot te werken met de computer en diverse software pakketten. Je bereidt het lokale IT-budget voor. Je maakt tevens deel uit van het regionale (UK, Ireland, Belgium, Netherlands & Luxemburg) IT-support team Wanneer nodig geef je Presales ondersteuning aan partners van dormakaba voor interfaces tussen tijdsregistratiesystemen.

  • DRINGENDE POETSHULP TE BALEGEM (BALEGEM)

    Regio: BALEGEM

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Balegem. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Diksmuide (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een flexibele job waarbij je het aantal uren zelf kan kiezen? Ben je op zoek naar een tof bedrijf met leuke collega's? Ben je op zoek naar een job met heel veel voordelen? Kies dan nu voor een job als huishoudhulp met dienstencheques bij HULP IN HUIS. Jouw werk wordt gewaardeerd door ons EN door onze klanten. Altijd voldoening om klanten te laten thuis komen/voelen in een proper huis. Leuke acties en jaarlijkse roadshow.. Mooie voordelen.

  • MECHANIEKER (M/V) (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf die zich specialiseert in het maken van gereedschap en machines voor garages, zoeken wij een enthousiaste medewerker met technisch inzicht. De jobinhoud is zeer gevarieerd: mechanische montages, elektrische cablages, laswerken, grondwerken, afhankelijk van jouw eigen interesses. Na enkele jaren ervaring kan je, indien gewenst, ingeschakeld worden als servicetechnieker, verantwoordelijke montageploeg etc.

  • Commerciële Jobstudenten (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Aalst zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten, die interesse hebben in de telemarketing! Je staat vaak in contact met klanten en je ziet het zitten om enkele administratieve taken uit te voeren. Je bent enkele avonden per week beschikbaar van 17u tot 20u, op zaterdag werk je van 10u tot 13u. Je bent communicatief ingesteld en staat positief in het leven!

  • Jobstudent (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Vlotte student verkoopmedewerker kledij met ervaring (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio SCHILDE (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Freelance Loopbaanbegeleiders (M/V) - West-Vlaanderen (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: ART OF WORK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Art of Work is een gemandateerd loopbaancentra, gecertificeerd door Qfor. Wegens verdere uitbouw van de organisatie zijn we op zoek naar zelfstandige loopbaancoaches. Doel van de functie Klant professioneel ondersteunen op maat van zijn behoeftes en situatie Naar aanleiding van een loopbaanvraag, de klant ondersteunen bij het nemen van loopbaankeuzes en loopbaanbeslissingen zodat hij zelf zijn loopbaan actiever kan beheren en zijn positie op de arbeidsmarkt kan versterken. De loopbaanbegeleiding resulteert steeds in het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan Resultaatsdomeinen Werken met verschillende doelgroepen: Laaggeschoold, hooggeschoold, kansengroepen, werknemers Vertrekken vanuit een klantgerichte invalshoek Verantwoordelijk voor het organiseren, uitvoeren, opvolgen van de begeleiding/coaching De vraag identificeren en de noden van de klant analyseren Moeilijkheden (scholing, motivatie, omgeving, ...) identificeren en onderzoeken Opgegeven instrumenten hanteren Correcte en volledige registratie van gesprekken met de klant POP opmaken Personen ondersteunen bij hun individueel groeiproces

  • Weekendbakker Sint-Denijs-Westrem (flexi) (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Flexijob

    Voor een bakkerij in de regio van Sint-Denijs-Westrem zoeken wij nog een bakker die zich elke zaterdag + zondag wilt inzetten. Concreet sta je in voor de productie van de bakkerij en dit enkel in het weekend. Je staat samen met vaste werknemers en in de winkel zelf lopen er ook enkele studenten via Konvert interim Gent.

Zoek naar antwoorden van RADIO CONTACT 2 NAMUR in sociale netwerken
Look for responds of RADIO CONTACT 2 NAMUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor RADIO CONTACT 2 NAMUR. Laat een reactie achter voor RADIO CONTACT 2 NAMUR. RADIO CONTACT 2 NAMUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RADIO CONTACT 2 NAMUR. Leave a respond for RADIO CONTACT 2 NAMUR. RADIO CONTACT 2 NAMUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RADIO CONTACT 2 NAMUR op de google maps. Adres en contacten RADIO CONTACT 2 NAMUR
Location of RADIO CONTACT 2 NAMUR on the google maps. Address and contacts of RADIO CONTACT 2 NAMUR

Andere gerelateerde bedrijven als come RADIO CONTACT 2 NAMUR RADIO CONTACT 2 NAMUR: DASSY GEORGES & FILS SA | BACCUS MARC-ACTION SHOP | VOETS-GOSSIAUX | CdC | MCDONALD?S

Other related companies as RADIO CONTACT 2 NAMUR: DASSY GEORGES & FILS SA | BACCUS MARC-ACTION SHOP | VOETS-GOSSIAUX | CdC | MCDONALD?S

RADIO CONTACT 2 NAMUR is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RADIO CONTACT 2 NAMUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01386169433. Het bedrijf RADIO CONTACT 2 NAMUR bevindt zich op het adres: OORLOGSKRUISENLAAN 94; 1120; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 704,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 873,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Radioproductie and uitzendingen. Producten gemaakt in RADIO CONTACT 2 NAMUR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RADIO CONTACT 2 NAMUR is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RADIO CONTACT 2 NAMUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RADIO CONTACT 2 NAMUR, openstaande posities, locatie van RADIO CONTACT 2 NAMUR op de kaart.

RADIO CONTACT 2 NAMUR is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is RADIO CONTACT 2 NAMUR, company assigned to the tax number BE01386169433. The company RADIO CONTACT 2 NAMUR is located at the address: OORLOGSKRUISENLAAN 94; 1120; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 704,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 873,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Radioproductie and uitzendingen. Products created in RADIO CONTACT 2 NAMUR were not found.
The main activity of RADIO CONTACT 2 NAMUR is Fishing, Hunting and Trapping, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of RADIO CONTACT 2 NAMUR is not available. You also can look at reviews of RADIO CONTACT 2 NAMUR, open positions, location of RADIO CONTACT 2 NAMUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RADIO CONTACT 2 NAMUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RADIO CONTACT 2 NAMUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RADIO CONTACT 2 NAMUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RADIO CONTACT 2 NAMUR, employees, financial statistics.