Tixit/S.B.E.I.C. bvba-sprl

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • Tixit/S.B.E.I.C. bvba-sprl
Private companiesUnited States Postal Service • Tixit/S.B.E.I.C. bvba-sprl

Contactgegevens Tixit/S.B.E.I.C. bvba-sprl: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Tixit/S.B.E.I.C. bvba-sprl: address, phone, fax, email, website, opening hours

Tixit/S.B.E.I.C. bvba-sprl

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ninoofsesteenweg 359; 1700; Dilbeek, België

Telefoon (phone): 02 720 80 18 (+32-02 720 80 18) 02 720 80 18 (+32-02 720 80 18)

Fax (fax): +32 (51) 592-14-66 +32 (51) 592-14-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Tixit/S.B.E.I.C. bvba-sprl: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Tixit/S.B.E.I.C. bvba-sprl"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Tixit/S.B.E.I.C. bvba-sprl"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Tixit/S.B.E.I.C. bvba-sprl, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Tixit/S.B.E.I.C. bvba-sprl. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Tixit/S.B.E.I.C. bvba-sprl, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Tixit/S.B.E.I.C. bvba-sprl. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Tixit/S.B.E.I.C. bvba-sprl
Products information Tixit/S.B.E.I.C. bvba-sprl

BTW identificatienummer (tax): BE03127777099
Ondernemingsnummer: 2683654785
Hoofdstad (capital): 359,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 673,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Tixit/S.B.E.I.C. bvba-sprl zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Racks and storage systems

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Tixit/S.B.E.I.C. bvba-sprl
(Get full report from official database of BE for Tixit/S.B.E.I.C. bvba-sprl)

Aanvulling soorten activiteiten voor Tixit/S.B.E.I.C. bvba-sprl
Addition kinds of activities for Tixit/S.B.E.I.C. bvba-sprl

382399. Process controle instrumenten, nec | Process control instruments, nec
22730500. Tapijten, hand en machine gemaakt | Rugs, hand and machine made
27590702. Broodverpakkingen: drukwerk, NSK | Bread wrappers: printing, nsk
35450209. Frezen cutters | Milling cutters
57149904. Bekleding materialen | Upholstery materials
60999909. Kluisbedrijven | Safe deposit companies
73639910. Usher service | Usher service

Werken bij Tixit/S.B.E.I.C. bvba-sprl: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Tixit/S.B.E.I.C. bvba-sprl: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Tixit/S.B.E.I.C. bvba-sprl. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Tixit/S.B.E.I.C. bvba-sprl. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker metaalhandel (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ASAP BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt de klanten bij het wegen en sorteren van materiaal. Je stelt vast welke materialen de klanten binnenbrengen, neemt ze aan, sorteert ze, weegt ze en geeft klanten een bonnetje mee. Je stockeert de materialen daarna op de juiste plaats. Ondertussen heb je oog voor de orde in het magazijn en doe je diverse andere kleine taken binnen de firma.

  • Medewerker Foodtruck (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als foodtruck medewerker zal je verantwoordelijk zijn voor volgende taken: - Klanten bedienen - Broodjes maken - Hamburgers bakken - Afrekenen van bestellingen - Schoonmaak van de foodtruck Je werkt voltijds, ook op zaterdag en zondag en je bent op dinsdag thuis.

  • Dakwerker (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een ervaren dakwerker. U wordt tewerkgesteld op zowel platte als hellende daken. Kennis van zink- en koperwerk is leuk meegenomen ! U werkt zowel voor nieuwbouw als renovatieprojecten.

  • Schrijnwerk(st)er (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een ervaren schrijnwerker plaatser . Onze klant is een bouwbedrijf gespecialiseerd in de opbouw van publieke gebouwen zoals scholen en ziekenhuizen . Als schrijnwerker werk je steeds in een ploeg van 2 à 3 personen . Je staat in voor de plaatsing van: binnendeuren meubilair gyproc wanden plafonds venstertabletten gordijnbakken

  • VERKOPER - MEDEWERKER WINKEL 7268091 / 463 C (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: MANPOWER Manpower Sourcing Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze gekende klant een supermarkt in de regio van Beveren-Waas zijn we op zoek naar een VERKOPER - MEDEWERKER WINKEL. Als verkoper / medewerker winkel ben je verantwoordelijk voor een goede werking van de winkel. Zo sta je in voor het aanvullen en op orde houden van de rekken van jouw afdeling. Je helpt de klanten op een vriendelijke manier met al hun vragen. Hiernaast heb je ook een oog voor detail tijdens het bedienen van de kassa.

  • Poetshulp met dienstencheques (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn opzoek naar een huishoudhulp om bij particulieren thuis te gaan poetsen. Onze particulieren zijn toffe gezinnen en koppels wonende in de regio Lier en omstreken. Bij de gezinnen sta je in voor poetsen, ramen wassen en eventueel strijken, dit naar gelang de wensen van de gezinnen.

  • Enthousiaste huishoudhulpen/poetshulpen met dienstencheques - Regio Bocholt / Grote-Brogel (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Project engineer - investeringsprojecten bij Chemours (chemie) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: VANDER MEIREN & PAUWELS REKRUTERING

    Type: Vaste Job

    Onze klant, Chemours Belgium (www.chemours.com) is een Amerikaanse beursgenoteerde wereldleider in chemische toepassingen. Zij zoeken een Projectleider CAPEX projecten. In 2017 realiseerde Chemours een omzet van 6,2 miljard dollar. In België heeft Chemours twee locaties (hoofdzetel en logistiek centrum in Kallo en een productieplant in Mechelen) en tellen ze momenteel 110 vaste medewerkers. De firma kan terugvallen op een hecht team van betrokken medewerkers. De cultuur kenmerkt zich door een open sfeer, goede interne en externe relaties en door de drive om zich continu te willen verbeteren. De Belgische entiteit kan dan ook mooie cijfers voorleggen en behoort op mondiaal vlak zeker tot de referentieplants. Chemours België is wereldwijd de enige fabriek die zowel water-, solvent- als solvent-medisch gebaseerde coatings (merknaam Teflon™) produceert voor een uiteenlopend arsenaal aan toepassingen (bvb. consumer bak- en braadpannen, kledij, deodorants, smartphones, medische/farmaceutische toepassingen, etc.). Vander meiren & Pauwels Rekrutering zoekt voor Chemours Belgium - uitvalsbasis Mechelen - een m/v: Project Engineer - investeringsprojecten Sleutelrol op de site van Chemours Mechelen // Je neemt de leiding in uiteenlopende investeringsprojecten // Modernisering van de procesinstallaties, uitbreiding van de fabriek, gebouwentechnieken, utilities, supply chain & warehouse engineering… Functieomschrijving Als Project Engineer ben je verantwoordelijk voor de organisatie van A tot Z en de opvolging van een diverse portfolio aan investeringsprojecten. Je maakt deel uit van een hecht en dynamisch team van collega’s dat als doelstelling heeft om de fabriek verder te moderniseren. De site in Mechelen behoort al tot de beter presterende afdelingen van Chemours op mondiaal vlak, maar innovatie en optimalisatie blijven prioriteiten. Jouw rol is dan ook van groot belang: je neemt als project engineer de lead in het beheren van alle CAPEX projecten in Mechelen. .................................................. Voor de meest volledige functie-omschrijving, verwijzen wij u graag door naar onze website: https://vp-recruitment.be/vacatures/

  • Marketing en Communicatie Medewerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen in regio Veurne kijken wij uit naar een Marketing en Communicatie Medewerker (m/v). Als medewerker communicatie assisteer je de Marketing Manager bij het opstellen en opvolgen van het mediaplan. Je verzorgt de aanlevering van redactionele artikels, algemene perscommunicatie en digitale nieuwsbrieven voor jouw regio. ‘Digitale content marketing', ‘SEO & SEA' kennen geen geheimen voor jou. Je houdt de verschillende websites up to date. Daarnaast sta je in voor de opmaak van de beschrijvende inhoud en copywriting van producten en systemen. Je werkt in nauw overleg met de grafische vormgevers en bent verantwoordelijk voor content & update van documentatie, website & social media, enz. Organiseren van productlanceringen, promotionele activiteiten, seminars, beurscommunicatie en evenementen horen eveneens bij jouw gevarieerd takenpakket. Je waakt erover dat onze huisstijl correct wordt uitgedragen. Je werkt in een team van zes personen en rapporteert regelmatig aan de Marketing Manager.

  • Handelsagent B2B - Promoproducten (BEERZEL)

    Regio: BEERZEL

    Bedrijf: BGIFTS | BELGIAN GIFTS & INCENTIVES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een vaste partner - handelsagent B2B - die actief op zoek gaat naar nieuwe klanten. U voelt zich thuis in de wereld van promotionele producten. Dan ben jij de geschikte teamplayer. U kan aan de slag in gans Belgie of in eigen streek.

  • Verkoopmedewerker te Maldegem (m/v) (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een winkelketen, onder meer gevestigd te Maldegem, zijn we op zoek naar een enthousiaste VERKOOPSTER. De winkel biedt een ruim assortiment aan: tuindecoratie, knutselgerief, keukengerei, ... - Adviseren van de klanten - Winkel op orde houden - Kassawerk - Goederen uit het magazijn halen

  • Medewerkers gevraagd ophaling van overledenen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TRANSMOBIEL (BCLimo)

    Type: Werfreserve

    Ophalen van overledenen Thuis of rusthuis In bezit van rijbewijs Ideaal voor 50 plussers Mogelijkheid voor half time Nedrlandse kennis vereist Opleiding door ons gegeven

Zoek naar antwoorden van Tixit/S.B.E.I.C. bvba-sprl in sociale netwerken
Look for responds of Tixit/S.B.E.I.C. bvba-sprl in social networks

Lees alle opmerkingen voor Tixit/S.B.E.I.C. bvba-sprl. Laat een reactie achter voor Tixit/S.B.E.I.C. bvba-sprl. Tixit/S.B.E.I.C. bvba-sprl bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Tixit/S.B.E.I.C. bvba-sprl. Leave a respond for Tixit/S.B.E.I.C. bvba-sprl. Tixit/S.B.E.I.C. bvba-sprl on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Tixit/S.B.E.I.C. bvba-sprl op de google maps. Adres en contacten Tixit/S.B.E.I.C. bvba-sprl
Location of Tixit/S.B.E.I.C. bvba-sprl on the google maps. Address and contacts of Tixit/S.B.E.I.C. bvba-sprl

Andere gerelateerde bedrijven als come Tixit/S.B.E.I.C. bvba-sprl Tixit/S.B.E.I.C. bvba-sprl: Seyen Jos BVBA | ALARM O.K. SECURITY | JAN VANTHUYNE | DE SCHOENMAEKER | FREDDY DECNEUT

Other related companies as Tixit/S.B.E.I.C. bvba-sprl: Seyen Jos BVBA | ALARM O.K. SECURITY | JAN VANTHUYNE | DE SCHOENMAEKER | FREDDY DECNEUT

Tixit/S.B.E.I.C. bvba-sprl is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Tixit/S.B.E.I.C. bvba-sprl, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03127777099. Het bedrijf Tixit/S.B.E.I.C. bvba-sprl bevindt zich op het adres: Ninoofsesteenweg 359; 1700; Dilbeek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 359,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 673,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Racks and storage systems. Producten gemaakt in Tixit/S.B.E.I.C. bvba-sprl zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Tixit/S.B.E.I.C. bvba-sprl is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Tixit/S.B.E.I.C. bvba-sprl is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Tixit/S.B.E.I.C. bvba-sprl, openstaande posities, locatie van Tixit/S.B.E.I.C. bvba-sprl op de kaart.

Tixit/S.B.E.I.C. bvba-sprl is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Tixit/S.B.E.I.C. bvba-sprl, company assigned to the tax number BE03127777099. The company Tixit/S.B.E.I.C. bvba-sprl is located at the address: Ninoofsesteenweg 359; 1700; Dilbeek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 359,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 673,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Racks and storage systems. Products created in Tixit/S.B.E.I.C. bvba-sprl were not found.
The main activity of Tixit/S.B.E.I.C. bvba-sprl is United States Postal Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Tixit/S.B.E.I.C. bvba-sprl is not available. You also can look at reviews of Tixit/S.B.E.I.C. bvba-sprl, open positions, location of Tixit/S.B.E.I.C. bvba-sprl on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Tixit/S.B.E.I.C. bvba-sprl, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Tixit/S.B.E.I.C. bvba-sprl, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Tixit/S.B.E.I.C. bvba-sprl, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Tixit/S.B.E.I.C. bvba-sprl, employees, financial statistics.