OHRA-VANNESTE STEFAAN

Contactgegevens OHRA-VANNESTE STEFAAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OHRA-VANNESTE STEFAAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

OHRA-VANNESTE STEFAAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Koolskampstraat 57B; 8830; Hooglede (Gits), België

Telefoon (phone): 051 72 37 67 (+32-051 72 37 67) 051 72 37 67 (+32-051 72 37 67)

Fax (fax): 051 72 37 67; 051 72 55 19 (+32-051 72 37 67; 051 72 55 19) 051 72 37 67; 051 72 55 19 (+32-051 72 37 67; 051 72 55 19)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OHRA-VANNESTE STEFAAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OHRA-VANNESTE STEFAAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OHRA-VANNESTE STEFAAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OHRA-VANNESTE STEFAAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OHRA-VANNESTE STEFAAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OHRA-VANNESTE STEFAAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OHRA-VANNESTE STEFAAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OHRA-VANNESTE STEFAAN
Products information OHRA-VANNESTE STEFAAN

BTW identificatienummer (tax): BE04697998046
Ondernemingsnummer: 8768157958
Hoofdstad (capital): 769,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 114,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in OHRA-VANNESTE STEFAAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Racks and storage systems

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OHRA-VANNESTE STEFAAN
(Get full report from official database of BE for OHRA-VANNESTE STEFAAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor OHRA-VANNESTE STEFAAN
Addition kinds of activities for OHRA-VANNESTE STEFAAN

6011. Federale reserve banken | Federal reserve banks
14810101. Ontwikkeling van mijnen, niet-metaalhoudende mineralen | Mine development, nonmetallic minerals
14990405. Steengroeven | Rubbing stone quarrying
20489909. Vis eten | Fish food
56999904. Formele kleding | Formal wear
73599911. Verhuur van gereedschap | Tool rental

Werken bij OHRA-VANNESTE STEFAAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OHRA-VANNESTE STEFAAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OHRA-VANNESTE STEFAAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OHRA-VANNESTE STEFAAN. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR CHEMISCHE SECTOR - VASTE LATE PLOEG (M/V) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, actief in de chemiesector, zijn we op zoek naar een operator staalname. Samen met een team van 3 à 4 collega's sta je in voor de staalname en analyse. Je staat in voor: Afnemen van stalen  Uitvoeren van basisanalyses op deze stalen Registratie en communicatie van het resultaat aan de shiftleader Je werkt in de vaste late ploeg (14 -22u) Indien nodig werk je soms in de vroege of dag ploeg. Opstart september tot begin december. Duur: 4 maand met kans op verlenging

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    SCHOONMAKEN BIJ JOU THUIS, ONZE MISSIE In 2006 werd het zusterbedrijf van Itzu Cleaning, Itzu Home (het vroegere service@home), opgericht om gezinnen en huishoudens verder te helpen met allerlei huishoudelijke taken, zoals schoonmaken, strijken, boodschappen doen enz. Het dienstenchequebedrijf Itzu Home staat garant voor een excellente service in Limburg, Brussel en West-Vlaanderen. Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen om ons team te versterken. Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.

  • Jobstudent automechanieker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Door je passie voor vrachtwagens en oog voor kwaliteit zal je voortdurend bijleren. Je spreekt en begrijpt goed Nederlands. De klant verwacht dat je de juiste diagnose kan stellen. In het begin wordt je begeleid bij herstellingen van vrachtwagens of camionetten. Na verloop van tijd zou je dit alleen kunnen. Daarnaast sta je ook in voor zowel klein als groot onderhoud van de wagens als het onderhoud van de werkplaats.

  • Consultant Administratief Gent m/v (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HUMAN SUPPORTS MEDICAL

    Type: Vaste Job

    - De functie van administratief consultant is een sleutelpositie in het bedrijf omdat de administratieve consultants verantwoordelijk zijn voor de loonlijst- en factureringsdiensten van alle agentschappen in België. - De administratief consultant is verantwoordelijk voor de administratieve taken met betrekking tot de bedrijfsactiviteit (HR-diensten). - De consultant is tevens verantwoordelijk voor het administratieve en sociale beheer van elke uitzendkracht. - Een basiskennis van het Frans en Engels is een belangrijke meerwaarde.

  • E&I Technieker (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Je doet opmetingen, storingsanalyses en voert correctieve acties uit on the field Je zorgt ervoor dat de installaties en apparatuur veiliggesteld worden ten behoeve van productie, projectwerk en onderhoudswerkzaamheden. Je gebruikt bij het voorbereiden en uitvoeren van eigen werken de daarvoor voorziene software (historiek van een toestel nakijken, opzoeken in materialenlijst, uitschrijven magazijnmaterialen, historiek aanvullen etc.) Je voert de dagdagelijkse elektrische en instrumentatie (E&I) onderhoudswerken uit in alle productie afdelingen volgens de vooropgestelde planning Bovendien maak je deel uit van de E&I wachtdienst en kan je opgeroepen worden voor het uitvoeren van ongeplande onderhoudswerken. Hierbij ben je de verantwoordelijke die bepaalt of ondersteuning van andere disciplines nodig is. Bedrijfsprofiel: Je wordt tewerkgesteld in een groot bedrijf dat instaat voor onderhoud van installaties en machineparken. Samen met hun technische experts assisteren ze de realisatie van multidisciplinaire projecten.

  • Dosssierbeheerder m/v (OUDERGEM)

    Regio: OUDERGEM

    Bedrijf: METISELECT

    Type: Vaste Job

    U beheert schadegevallen binnen 1 verzekeringstak (auto) en volgt deze dossiers integraal op vanaf de melding tot de afsluiting Bij opening van het schadedossier verzamelt u informatie over de dekking, aansprakelijkheid en oorzakelijke omstandigheden van het schadegeval. Na analyse past u de geldende regels toe. U neemt het nodige initiatief om de schade van zowel de klant als de tegenpartij te becijferen U onderhandelt actief over het schadegeval en gaat uiteindelijk over tot de vergoeding van de klant en de tegenpartijen U houdt de verzekerde met regelmaat op de hoogte betreffende de evolutie van zijn of haar dossier Communicatie en overleg met externe partijen zoals experten en advocaten behoort eveneens tot uw takenpakket

  • ALL ROUND ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: DEPANNAGE LELEU

    Type: Vaste Job

    Uw takenpakket Telefonische oproepen beantwoorden en uitvoeren – permanent in contact staan met officiële instanties waaronder de politie Call intake van de takelopdrachten Takelopdrachten dispatchen Dossiers navolgen (verzekeringsbijstanden) Administratieve taken uitvoeren aan de hand van onze database en computersoftware Geven en terugnemen van een vervangwagen + wassen Uw profiel U bent stressbestendig en in staat om verschillende taken op u te nemen U heeft teamspirit en kan goed communiceren U bent flexibel en sterk in organiseren U bent vriendelijk, beleefd en professioneel naar klanten toe U bent betrouwbaar en eerlijk Geografische kennis van de omgeving is een plus U woont het liefst in het Antwerpse We bieden aan Voltijds vast contract van onbepaalde duur

  • ZELFSTANDIGE LOGOPEDIST / LOGOPEDISTE (BEERVELDE)

    Regio: BEERVELDE

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK DE VLINDER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze multidisciplinaire praktijk zijn we op zoek naar een logopedist / logopediste. Je werkt binnen een bestaande groeiende multidisciplinaire praktijk. We starten met een tweede locatie te Beervelde en willen zo ons aanbod vergroten naar onze cliënten toe. De logopedist(e) zou werken in onze nieuwe locatie te Beervelde. Je wordt ingeschakeld in onderstaande activiteiten. Je werkt het aanbod als logopedist(e) zelfstandig uit. Je gaat actief aan de slag om deze nieuwe discipline in onze praktijk bekend te maken. Je doet intakes, start begeleidingen op, verwijst door indien nodig. Je doet aan overleg met de collega’s en/of de verwijzende instantie Je bent bereid op cliëntoverleg aanwezig te zijn. Je stelt een degelijk verslag op indien nodig.

  • Technisch Tekenaar (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1666392-inline.html?cid=Partner_VDAB Referentie: 2018-258-P-0 In het kader van een project bij onze klant, actief in het aanbieden van toekomstgerichte netwerkoplossingen, zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar Distributienetten. Als tekenaar sta je in voor het controleren en inbrengen van data in de technische databanken (GIS-omgeving) alsook voor het uitwerken van technische plannen en schema’s. • Actualiseren van liggingsplannen (gas- en electriciteitsnetwerk) • Tekenen, aanpassen en aanvullen van de plannen in de bijhorende databanken • Het Up-To-Date houden van de technische databanken • Controleren van de data in de GIS-systemen en eventuele onregelmatigheden oplossen • Je respecteert de opgestelde planning en kwaliteitsnormen • Je communiceert nauwgezet met collega’s binnen de tekencel en directie

  • STAGIAIR CROSS MEDIA-HR (M/V) Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Leercontract

    BESTSELLER is een Deens modehuis, opgericht in 1975 en vandaag actief in meer dan 40 landen. Daarmee is het één van de meest toonaangevende en snelst groeiende modeconcerns wereldwijd. Met merken als onder meer VERO MODA, JACK & JONES, ONLY, VILA en SELECTED HOMME/FEMME spelen we in op de laatste trends en bieden we onze klanten de beste prijs voor uitstekende kwaliteit. TAKENPAKKET o Je plaatst vacatures in the picture op social media o Wij willen een groot publiek bereiken, jij kan ons vertellen welk platform we hiervoor het best inzetten o Interne en externe communicatie is jouw verantwoordelijkheid o Wij rekenen op jou voor een kwalitatieve instroom van nieuwe kandidaten via verschillende rekruteringskanalen o Jij neemt initiatieven om het aanwezige talent in onze kandidatendatabase efficiënt te beheren

  • FLEXI JOB / VERKOPER (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN ZWEVEGEM (Bloemenparadijs)

    Type: Flexijob

    Wie zijn wij? Intratuin Zwevegem (het vroegere Bloemenparadijs) is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame winkelmedewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Verder kom je terecht in een professioneel team waar plezier in het werk en klantencontact op de eerste plaats komen. De functie Extra bijverdienen zonder belastingen of RSZ te betalen? Dat kan! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde verkoper / flexijob die: •klanten op een correcte en klantvriendelijke manier verder helpt en zorgt dat de klanten met een goed gevoel de winkel verlaten. •klanten ondersteunt met deskundig advies. •een gevarieerd takenpakket ziet zitten: tuinmeubelen uitstallen, BBQ uitstallen, stock bijhouden, koppelverkoop stimuleren, onderhoud en netheid afdeling, in de winter kerstafdeling verzorgen •inspringt bij collega's en openstaat voor hulp en een vlotte samenwerking. •graag drukte om zich heen heeft. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/Bloemenparadijs.zwevegem/

Zoek naar antwoorden van OHRA-VANNESTE STEFAAN in sociale netwerken
Look for responds of OHRA-VANNESTE STEFAAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor OHRA-VANNESTE STEFAAN. Laat een reactie achter voor OHRA-VANNESTE STEFAAN. OHRA-VANNESTE STEFAAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OHRA-VANNESTE STEFAAN. Leave a respond for OHRA-VANNESTE STEFAAN. OHRA-VANNESTE STEFAAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OHRA-VANNESTE STEFAAN op de google maps. Adres en contacten OHRA-VANNESTE STEFAAN
Location of OHRA-VANNESTE STEFAAN on the google maps. Address and contacts of OHRA-VANNESTE STEFAAN

Andere gerelateerde bedrijven als come OHRA-VANNESTE STEFAAN OHRA-VANNESTE STEFAAN: DORSMAN & PARTNERS | Art & Mode-Mme & M Dupire-Mathieu | BUR. HORTUS-ALGOED K.& J. | T.K. DE BLAUWE REIGER | De Bast L

Other related companies as OHRA-VANNESTE STEFAAN: DORSMAN & PARTNERS | Art & Mode-Mme & M Dupire-Mathieu | BUR. HORTUS-ALGOED K.& J. | T.K. DE BLAUWE REIGER | De Bast L

OHRA-VANNESTE STEFAAN is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OHRA-VANNESTE STEFAAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04697998046. Het bedrijf OHRA-VANNESTE STEFAAN bevindt zich op het adres: Koolskampstraat 57B; 8830; Hooglede (Gits). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 769,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 114,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Racks and storage systems. Producten gemaakt in OHRA-VANNESTE STEFAAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OHRA-VANNESTE STEFAAN is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OHRA-VANNESTE STEFAAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OHRA-VANNESTE STEFAAN, openstaande posities, locatie van OHRA-VANNESTE STEFAAN op de kaart.

OHRA-VANNESTE STEFAAN is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is OHRA-VANNESTE STEFAAN, company assigned to the tax number BE04697998046. The company OHRA-VANNESTE STEFAAN is located at the address: Koolskampstraat 57B; 8830; Hooglede (Gits). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 769,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 114,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Racks and storage systems. Products created in OHRA-VANNESTE STEFAAN were not found.
The main activity of OHRA-VANNESTE STEFAAN is Printing, Publishing and Allied Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of OHRA-VANNESTE STEFAAN is not available. You also can look at reviews of OHRA-VANNESTE STEFAAN, open positions, location of OHRA-VANNESTE STEFAAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OHRA-VANNESTE STEFAAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OHRA-VANNESTE STEFAAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OHRA-VANNESTE STEFAAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OHRA-VANNESTE STEFAAN, employees, financial statistics.