VDAB CONSULT

Contactgegevens VDAB CONSULT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VDAB CONSULT: address, phone, fax, email, website, opening hours

VDAB CONSULT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LOUISE MARIE KAAI 6; 9700; OUDENAARDE, België

Telefoon (phone): 55335538 (+32-55335538) 55335538 (+32-55335538)

Fax (fax): +32 (55) 721-48-65 +32 (55) 721-48-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VDAB CONSULT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VDAB CONSULT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VDAB CONSULT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VDAB CONSULT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VDAB CONSULT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VDAB CONSULT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VDAB CONSULT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VDAB CONSULT
Products information VDAB CONSULT

BTW identificatienummer (tax): BE04284088134
Ondernemingsnummer: 5142944335
Hoofdstad (capital): 325,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 107,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Services: Bureaux de Sélection.

Product categorie (product category): Sélection de personnel and placement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VDAB CONSULT
(Get full report from official database of BE for VDAB CONSULT)

Aanvulling soorten activiteiten voor VDAB CONSULT
Addition kinds of activities for VDAB CONSULT

267901. Gedrukte vezel- en gevormde pulpproducten, met uitzondering van voedingsmiddelen | Pressed fiber and molded pulp products, except food products
508405. Gereedschapsmachines en metaalbewerkingsmachines | Machine tools and metalworking machinery
13890201. Detectie en analyse service, gas | Detection and analysis service, gas
37929907. Aanhangwagens, auto | Trailer coaches, automobile
56210103. Kledingwinkels | Dress shops

Werken bij VDAB CONSULT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VDAB CONSULT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VDAB CONSULT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VDAB CONSULT. Looking for open vacancies in other companies

  • Technicus: bachelor elektromechanica - NMBS Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: NMBS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als bachelor elektromechanica vervul je een sleutelrol om de veiligheid en de regelmaat van het treinverkeer te verbeteren: In de Tractiewerkplaats Antwerpen Noord sta je mee in voor het onderhoud en revisie van elektrische en diesellocomotieven. Je past verschillende technieken toe en bouwt een doorgedreven kennis op van het treinmaterieel. Dit onderhoud gebeurt voornamelijk overdag en in het weekend. Op de Technische onderhoudspost Antwerpen Schijnpoort voer je correctief en preventief onderhoud uit van reizigersmaterieel (rijtuigen, motorstellen, …). Dit gebeurt overdag en ’s nachts en ook in de weekends. Naast het onderhoud aan het rollend materieel (treinen) zorgen onze eigen techniekers ook voor het onderhoud en vernieuwingen van eigen technische installaties en gebouwen. Afhankelijk van je inzet, motivatie en competenties groei je snel door naar functies zoals: depannagedienst, teamleader, planner, …

  • Commercieel medewerker deeltijds (M/V) (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een commercieel bediende om aan de slag te gaan in een bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in gespoten isolatie en hellingsbeton. Je komt in contact met zowel particulieren als architecten, aannemers en bouwpromotoren. Je bent de contactpersoon voor de klanten en de prospecten. Je maakt offertes en je bent verantwoordelijk voor de opvolging hiervan. Daarnaast help je mee met de algemene administratie in de firma.

  • Medewerker Chemie nabij Turnhout (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je chemische kennis en wil je werken met (gevaarlijke) afvalstoffen? Ben je verantwoordelijk en zin om bij Suez in Beerse aan de slag te gaan als acceptant gevaarlijk afval (m/v)) ? Je controleert binnenkomende gevaarlijke afvalstoffen en doet de administratie hiervan. Je zorgt ook voor de organisatie van uitgaande afvalstoffen: samen zetten, labelen en order input. Je doet ook controletesten op het afval en checkt daarbij of dit voldoet aan de acceptatievoorwaarden. Hiervoor komt je chemische voorkennis handig van pas. Bovendien ben je interventieleider van de brandinterventieploeg: je kan als het nodig is correct reageren en leiding geven. Je houdt van afwisseling en kan zowel administratieve als praktische taken uitvoeren. Wanneer andere leidinggevende niet aanwezig zijn, spreek jij het team aan. Werken bij Suez betekent dat je mee helpt aan een betere leefomgeving. Als één van de grootste afvalbedrijven in België verwerken zij op een duurzame en deskundige manier afval.

  • Magazijnier (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Winterslag, een distributiecenter zijn we op zoek naar een magazijnier Als magazijnier help je mee met: verwerken van het leeggoed (= lege CDU's platformen, palletten, ..) sorteren van het leeggoed stapelen van het leeggoed

  • Monteurs voor werven (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, gevestigd in Meeuwen, is een allround bouwpartner voor agrarische of industriële bouwprojecten. Of u nu stallen, loodsen, kantoren, winkels, bedrijfsunits of garages wilt realiseren, hun specialisten in bedrijfsbouw nemen uw project volledig in handen. Voor verdere uitbreiding zoeken wij voor hen naar monteurs om op diverse werven stalen constructies, wandbekleding, schrijnwerk en afwerkhoeken te plaatsen. Eventueel leg je ook golfplaten, steeldeck en sandwichdaken. Je maakt het gebouw wind- en waterdicht. Dit doe je op werven in binnen- en buitenland.

  • Poetshulp met dienstencheques (m/v) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Actief Interim Kapellen

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn opzoek naar een huishoudhulp om bij particulieren thuis te gaan poetsen. Onze particulieren zijn toffe gezinnen, alleenstaanden en koppels wonende in de regio van Kapellen. Bij de gezinnen sta je in voor poetsen, ramen wassen, wassen en strijken en eventueel het bereiden van maaltijden. Dit naar gelang de wensen van de gezinnen.

  • Huishoudhulp Heist op den Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Adecco Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen en allerlei huishoudelijke taken bij mensen thuis? Ben je vriendelijk, hulpvaardig, kan je zelfstandig werken? Dan ben JIJ de poetshulp die wij zoeken! Adecco Home Services is gespecialiseerd in het aanbieden van kwalitatieve huishoudhulp via het systeem van dienstencheques. Op ons kantoor word je individueel opgevolgd en ondersteund door een vast contactpersoon.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Beernem - Oostkamp (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetshulp (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: PWA NIEUWERKERKEN

    Type: Dienstenchequebaan

    - poetsen bij particulieren - ramen wassen - wassen en strijken

  • Jobstudent (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Junior .NET developer (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Net-IT

    Type: Vaste Job

    Je bent op zoek naar een (eerste) professionele uitdaging als .Net Developer. We luisteren naar wat jij wilt maken van je carrière en geven je de kansen en ondersteuning om jezelf volledig te ontplooien. Je komt terecht in een team van enthousiaste personen die zichzelf en elkaar steeds op de hoogte houden van de laatste technologische innovaties.

  • INSTALLATEURS ELEKTRICITEIT (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIO NOVO

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf dat actief is in de elektrische sector zoeken wij gemotiveerde installateurs. U installeert elektrische voorzieningen en werkt in particuliere woningen, appartementen, industriegebouwen en kantoren zowel nieuwbouw als renovatie. U staat in voor het voorbereidende werk en de aansluiting van verdeelkasten, verlichting, video- en parlofonie, enz.

Zoek naar antwoorden van VDAB CONSULT in sociale netwerken
Look for responds of VDAB CONSULT in social networks

Lees alle opmerkingen voor VDAB CONSULT. Laat een reactie achter voor VDAB CONSULT. VDAB CONSULT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VDAB CONSULT. Leave a respond for VDAB CONSULT. VDAB CONSULT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VDAB CONSULT op de google maps. Adres en contacten VDAB CONSULT
Location of VDAB CONSULT on the google maps. Address and contacts of VDAB CONSULT

Andere gerelateerde bedrijven als come VDAB CONSULT VDAB CONSULT: Koper-Metsemakers BVBA | FRANCINE BRUNEEL | Targus SA | ALTABO | Polystan Belgium NV

Other related companies as VDAB CONSULT: Koper-Metsemakers BVBA | FRANCINE BRUNEEL | Targus SA | ALTABO | Polystan Belgium NV

VDAB CONSULT is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VDAB CONSULT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04284088134. Het bedrijf VDAB CONSULT bevindt zich op het adres: LOUISE MARIE KAAI 6; 9700; OUDENAARDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 325,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 107,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sélection de personnel and placement. Lijst met producten zijn Services: Bureaux de Sélection..
De hoofdactiviteit van VDAB CONSULT is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VDAB CONSULT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VDAB CONSULT, openstaande posities, locatie van VDAB CONSULT op de kaart.

VDAB CONSULT is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is VDAB CONSULT, company assigned to the tax number BE04284088134. The company VDAB CONSULT is located at the address: LOUISE MARIE KAAI 6; 9700; OUDENAARDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 325,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 107,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sélection de personnel and placement. List of products are Services: Bureaux de Sélection..
The main activity of VDAB CONSULT is Amusement and Recreation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VDAB CONSULT is not available. You also can look at reviews of VDAB CONSULT, open positions, location of VDAB CONSULT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VDAB CONSULT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VDAB CONSULT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VDAB CONSULT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VDAB CONSULT, employees, financial statistics.