VANDENBROELE GRETA

Contactgegevens VANDENBROELE GRETA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANDENBROELE GRETA: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANDENBROELE GRETA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EIKENLAAN 1; 8470; GISTEL, België

Telefoon (phone): 59277572 (+32-59277572) 59277572 (+32-59277572)

Fax (fax): +32 (65) 984-24-35 +32 (65) 984-24-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANDENBROELE GRETA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANDENBROELE GRETA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANDENBROELE GRETA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANDENBROELE GRETA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANDENBROELE GRETA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANDENBROELE GRETA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANDENBROELE GRETA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANDENBROELE GRETA
Products information VANDENBROELE GRETA

BTW identificatienummer (tax): BE02489196777
Ondernemingsnummer: 5194854736
Hoofdstad (capital): 233,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 639,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Services: Agences de Placement.

Product categorie (product category): Sélection de personnel and placement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANDENBROELE GRETA
(Get full report from official database of BE for VANDENBROELE GRETA)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANDENBROELE GRETA
Addition kinds of activities for VANDENBROELE GRETA

3596. Weegschalen en balansen, behalve laboratorium | Scales and balances, except laboratory
01330000. Suikerriet en suikerbietjes | Sugarcane and sugar beets
22810200. Kunstmatige en synthetische vezelgarens, gesponnen | Manmade and synthetic fiber yarns, spun
23990000. Vervaardigde textielproducten, nec | Fabricated textile products, nec
24930000. Gereconstitueerde houtproducten | Reconstituted wood products
25190302. Meubels, huishoudelijk: glas, glasvezel en kunststof | Furniture, household: glass, fiberglass, and plastic
35319909. Dakbedekkingsapparatuur | Roofing equipment
79991604. Trail guide | Trail guide

Werken bij VANDENBROELE GRETA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANDENBROELE GRETA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANDENBROELE GRETA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANDENBROELE GRETA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige spoed regio Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht op de spoedafdeling van een groot algemeen ziekenhuis. Dit ziekenhuis biedt een compleet aanbod aan basisspecialistische geneeskunde en beschikt over een spoedafdeling met MUG-functie. Hoe pas jij in dit verhaal? Je bent zeer sterk verpleegtechnisch (infuustherapie, bloedafnames, sondage, medicatietoediening,...) Je kan zelfstandig aan de slag Je bent empathisch en communicatief Je hebt affiniteit voor patiënten van allerlei leeftijden en achtergronden Je bent in staat op staand orders correct op te volgen Je legt vlot contact met patiënten en collega's Je vindt het fijn om interdisciplinair te werken Je bent stressbestendig Je hebt affiniteit voor en ervaring in spoed/intensieve zorgen Je bent in staat tegen een tijdsdruk te werken Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige maximaal ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is Project Staffing beslist iets voor jou. Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportfolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren. Begint het bij jou al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Aanvuller vaste avondploeg MAKRO Eke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als aanvuller sta je in voor het aanvullen van de rekken, plaatsen van prijzen, datum- en kwaliteitscontrole, onderhoud van de rayons, hulp aan klanten, ...

  • Animator/figurenspeler (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Figurenspeler voor de verwelkoming van de bezoekers en verschillende meet and greets van de figuren in het park. *Buiten de zomerperiode maak je af en toe deel uit van het team attractiebedieners. Je staat dan in voor de bediening van de attracties in het themapark, je zorgt ervoor dat de bezoekers vlot en op een veilige manier de attracties kunnen in-en uitstappen. Hierbij besteed je tevens de nodige aandacht aan onze kleinste bezoekers.

  • Commercieel bediende binnendienst (WARNETON)

    Regio: WARNETON

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een interne opleiding groei je uit tot het aanspreekpunt van klanten en transporteurs. Op termijn en afhankelijk van je inzet en ambities, krijg je binnen de dienst meer verantwoordelijkheden en mogelijkheden. Als commercieel bediende verzorg je de orderopvolging van A tot Z: input, voorraadcontrole, orderbevestiging, organisatie en opvolging van het transport. Het bijhouden van verkoop statistieken en het opmaken van prognoses behoort ook tot jouw takenpakket. Je werkt nauw samen met de collega's van planning en de kwaliteitsdienst.

  • Technisch Bediende (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant gelegen te Kinrooi, regio Bree is opzoek naar een technische bediende.  Je zal instaan voor het verwerken, uitwerken en bestellen van binnendeuren.  Je helpt ook met de calculatie indien nodig. 

  • Verpleegkundige (m/v) regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je houdt van een gevarieerde dag waarbij je als verpleegkundige werkt op een gespecialiseerde afdeling met aangepaste zorg voor bewoners met dementie. Je voert de dagdagelijkse verpleegkundige handelingen uit (oa. Inspuitingen, wondzorg, medicatie,...) maar staat er ook voor open om gericht met en van elkaar te leren. De georganiseerde werkgroepen en bijkomende vormingen geven daartoe de ideale gelegenheid. Voorts bouw je met het volledige team mee aan de samenwerkingsrelaties. Doe bijvoorbeeld eens mee met de leuke Zumba-sessies of de bbq met collega's! Jouw dag als verpleegkundige start met een 'goedemorgen/goedemiddag¿ van jouw collega's tijdens het eerste teamoverleg. Na deze overdracht gaat jouw zorg uit naar de bewoners. Naast het geven van medicatie en verrichten van enige verzorging maak je ook graag eens tijd voor een leuke babbel. Wie weet kan je wel eens meedoen met het dagelijkste fitness of het nieuwsmoment van de bewoners. Jouw dagplanning heeft dan wel een bepaalde indeling maar is zeker geen vaststaand gegeven. Aanvullingen met werkgroepoverleg, vormingen, teamontspanningen, enz. zijn eerder een regel dan uitzondering.

  • Huishoudhulp regio Izegem 15h/week (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AMBY IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij particulieren. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Oosterzele (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terecht kan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Meestergast / ploegleider inpak (2-pl.) M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: MULDER NATURAL FOODS

    Type: Vaste Job

    Na een grondige interne opleidingsperiode sta je als meestergast / ploegleider in voor het efficiënt reilen en zeilen van de volledige ploeg in de verpakkingsafdeling, met als doel een kwalitatieve output en een optimaal rendement te bekomen door een sterke machinebezetting met een goed opgeleid en gemotiveerd team. - De ploegleider stuurt, coacht en assisteert daarbij een ploeg van een 20-tal medewerkers in de hoogtechnologische productieafdeling. - Je zorgt, als (assistent) meestergast, voor verdere opleiding van je teamleden door kennisoverdracht- en captatie. - Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling (aanvoer van garnituren en verpakkingsmaterialen, afvoer van afgewerkte producten) en spreekt de technische ploeg aan in geval van storingen. - Als ploegleider overleg je steeds met collega’s en leidinggevenden om duurzame oplossingen te vinden. - Je hebt geregeld contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de manager productie. - De ploegleider / meestergast heeft een voorbeeldfunctie, draagt de Mulder waarden hoog in het vaandel en leeft de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften steeds strikt na.

  • Elektricien 5 ploegen M/V (OUDEGEM)

    Regio: OUDEGEM

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

    Type: Vaste Job

    Zin om als elektricien aan de slag te gaan in een 5-poegensysteem? Lees zeker verder! Onze klant in Oudegem, werkzaam in de papiersector is op zoek naar jou! Als elektricien ben je verantwoordelijk voor het optimaal elektrisch functioneren van de papiermachines. Daarin speel je een essentiële rol in het productieproces. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Het nakijken en herstellen van de elektrische installaties in 5 ploegen. Na analyse van de storing onderneem je actie om de storing zo snel mogelijk op te lossen. Dit houdt o.a. in: monteren van elektrische onderdelen, testen van de goede werking van onderdelen, elektrische schema's lezen om complexe problemen te kunnen oplossen, kleinere werken op het gebied van meet- en regeltechniek, Pneumatiek & Hydraulica. Ondersteuning, indien nodig, van de Ploegmechanieker bij het uitvoeren van mechanische werken.

  • Apside Belgium - Infrastructure Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    YOUR MISSION  You will join the Application support team, responsible of the technical support for +- 200 applications used worldwide. You have a general knowledge in IT and systems, able to jump from one technology to another.  Deliverables/ Livrables: Monitoring of the assigned requests, and implementing the corrective actions Deployment of application releases Solving application technical incidents Installation and configuration of new applications Technical involvement in new projects   YOUR PROFILE  You have a good knowledge in: IIS and Apache Web servers Windows Server administration Network general knowledge: TCP/IP, load balancers, certificates, Firewall Citrix configuration and management Optional: WAS and SSO You are Client Focused, Rigorous and autonomous and Flexible English and French mandatory, Dutch is a plus.

Zoek naar antwoorden van VANDENBROELE GRETA in sociale netwerken
Look for responds of VANDENBROELE GRETA in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANDENBROELE GRETA. Laat een reactie achter voor VANDENBROELE GRETA. VANDENBROELE GRETA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANDENBROELE GRETA. Leave a respond for VANDENBROELE GRETA. VANDENBROELE GRETA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANDENBROELE GRETA op de google maps. Adres en contacten VANDENBROELE GRETA
Location of VANDENBROELE GRETA on the google maps. Address and contacts of VANDENBROELE GRETA

Andere gerelateerde bedrijven als come VANDENBROELE GRETA VANDENBROELE GRETA: Société Liégeoise de Gestion et de Révision Soligere | IMMO COLPIN | AZIZ | EDDY VAN EECKHOUT | Van Hauwaert H

Other related companies as VANDENBROELE GRETA: Société Liégeoise de Gestion et de Révision Soligere | IMMO COLPIN | AZIZ | EDDY VAN EECKHOUT | Van Hauwaert H

VANDENBROELE GRETA is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANDENBROELE GRETA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02489196777. Het bedrijf VANDENBROELE GRETA bevindt zich op het adres: EIKENLAAN 1; 8470; GISTEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 233,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 639,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Sélection de personnel and placement. Lijst met producten zijn Services: Agences de Placement..
De hoofdactiviteit van VANDENBROELE GRETA is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANDENBROELE GRETA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANDENBROELE GRETA, openstaande posities, locatie van VANDENBROELE GRETA op de kaart.

VANDENBROELE GRETA is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANDENBROELE GRETA, company assigned to the tax number BE02489196777. The company VANDENBROELE GRETA is located at the address: EIKENLAAN 1; 8470; GISTEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 233,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 639,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Sélection de personnel and placement. List of products are Services: Agences de Placement..
The main activity of VANDENBROELE GRETA is United States Postal Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VANDENBROELE GRETA is not available. You also can look at reviews of VANDENBROELE GRETA, open positions, location of VANDENBROELE GRETA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANDENBROELE GRETA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANDENBROELE GRETA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANDENBROELE GRETA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANDENBROELE GRETA, employees, financial statistics.