PWA WINGENE

Contactgegevens PWA WINGENE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PWA WINGENE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PWA WINGENE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MARKTPLEIN 5; 8750; WINGENE, België

Telefoon (phone): 51611701 (+32-51611701) 51611701 (+32-51611701)

Fax (fax): +32 (87) 134-35-82 +32 (87) 134-35-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PWA WINGENE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PWA WINGENE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PWA WINGENE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PWA WINGENE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PWA WINGENE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PWA WINGENE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PWA WINGENE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PWA WINGENE
Products information PWA WINGENE

BTW identificatienummer (tax): BE06566223144
Ondernemingsnummer: 8880767822
Hoofdstad (capital): 577,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 425,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Services: Agences de Placement.

Product categorie (product category): Sélection de personnel and placement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PWA WINGENE
(Get full report from official database of BE for PWA WINGENE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PWA WINGENE
Addition kinds of activities for PWA WINGENE

225201. Anklets en sokken | Anklets and socks
289200. explosieven | Explosives
951202. Grondbeschermingsbureaus | Land conservation agencies
28420101. Ammoniak, huishouden | Ammonia, household
34460106. Ladders, voor permanente installatie: metaal | Ladders, for permanent installation: metal
87339901. Fysisch onderzoek, niet-commercieel | Physical research, noncommercial

Werken bij PWA WINGENE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PWA WINGENE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PWA WINGENE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PWA WINGENE. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Menginstallatie (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Functie: • Opvolging van de geplande batchen • Kwaliteitscontrole grondsto"en en afgewerkt product. • Verzekeren van de kwaliteit en de conformiteit van de producten • Technische controle menginstallatie • Voorraadbeheer • Zorgen voor just in time aanlevering van de grondsto"en • Samenwerken met andere afdelingen zoals productie • Ten allen tijde respecteren van de ‘standard operating procedures’ (SOP) Taken: • Uitvoering van de meng-planning • Opstart en toezicht op de menginstallatie • Labotesten voor kwaliteitscontrole en vrijgave grondsto"en en afgewerkt product • Opstellen vrijgaverapport per geproduceerde batch • Detecteert en informeert over de afwijkingen (grondsto"en, afgewerkt product) • Dagelijkse checklijst van paraatheid van het machinepark • Lossen grondsto"en • Laden afgewerkt product • Stockopvolging met SAP (ontvangt, overboeking, stockcorrecties, afmelding mengopdrachten...) • Zorgt voor orde en netheid op de werkvloer

  • Verpleegkundige projectstaffing Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden in de thuiszorg regio Brugge voor een project van 6 maanden. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan de thuiszorg (o.m. wondzorg, inspuitingen, medicatie, hygiënische zorg etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten op jouw tour. Je start met een tweeweekse opleiding waarbij je tijdens je zelfstandige tour kan beroepen op een gespecialiseerd team. Je werkt in gesplitste diensten (7-11u en 14u30-18u30). Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Medewerker poederlakkerij (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een uitgebreide opleiding zal je worden ingeschakeld in de poederlakkerij. Op deze afdeling sta je mee in voor het ophangen en afhaken van profielen. Het lakken van profielen en inpakken hiervan behoort eveneens tot je taken. Kwaliteitscontrole is een zeer belangrijk onderdeel in deze functie.

  • isolateur (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je zal samen met je collega's isolatiemortel gaan plaatsten op verschillende werven

  • chauffeur C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    > je gaat op baan om de containers waar mensen hun tweedehands kledij in deponeren te ledigen. Dit gebeurt met de hand dus je moet zich voorstellen dat je manueel alle zakken in jouw vrachtwagen gooit. > als je wagen vol is of je hebt alle containers leeg gemaakt die op de planning staan brengt u deze naar de sorteercentra. De karren met zakken die u vulde gedurende de dag zal je hier van de vrachtwagen rijden en lege karren mee nemen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Boutersem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: START PEOPLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan in combinatie met Mol, Westerlo, Oevel of Meerhout indien vervoer geen probleem is. Start People Services wil graag rekening houden met de afstanden en de regio's die best bereikbaar zijn voor jou.

  • Jobstudent - GAMMA Koersel (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: GAMMA Koersel, Franchisenemer Van Neerbos België NV

    Type: Studentenjob

    Voor de uitbreiding van ons team zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor één of meer dagen per week als kassamedewerk(st)er en/of verkoper-aanvuller. Je pakt leveringen uit en plaatst deze in de winkel Je ontvangt klanten met een glimlach Je staat mee in voor de verkoop Je bedient de kassa Je zorgt ervoor dat de winkel er telkens netjes en verzorgd bijligt.

  • Teamleader vaste nacht - Voedingsbedrijf regio Eeklo (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Als teamleader sta je in voor het coachen, ontwikkelen en motiveren van een 40-tal inpakkers en operatoren in de inpakafdeling. Je bent binnen je ploeg verantwoordelijk voor het realiseren van de objectieven op vlak van veiligheid, kwaliteit, output, rendementen en uitval. Je begeleidt je team bij het realiseren van procesverbeteringen. Je staat in voor het integreren en toepassen van verbetertechnieken (5S, SMED, PDCA,¿). Je modereert en faciliteert teammeetings en volgt continu de lopende teamacties op. Je waakt erover dat de regels inzake kwaliteit, hygiëne en veiligheid nageleefd worden. Je rapporteert rechtstreeks aan de Packing Manager. Interesse in deze job? Stuur dan je cv en motivatie naar Gent High Technics

  • MECANICIEN (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Mechaniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als mechanieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • ICT Support Medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ITXX

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een enthousiaste medewerker met een uitgesproken interesse voor IT. Je versterkt het team bij de first-line ondersteuning van onze eindgebruikers. Je installeert mee computermateriaal (laptops, pc’s, printers, thin clients) Je beheert de afwerking van de support tickets. Je werkt met een administratief pakket om offertes te maken en de ontvangsten en leveringen van IT materiaal te registreren.

  • .NET ontwikkelaar (M/V) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: UNAICLE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je vervoegt het ontwikkelteam en staat in voor het ontwikkelen en onderhouden van toepassingen. Je zal ook verantwoordelijk zijn voor het uitrollen van de nieuwe functionaliteiten alsook het onderhouden van bestaande toepassingen.

Zoek naar antwoorden van PWA WINGENE in sociale netwerken
Look for responds of PWA WINGENE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PWA WINGENE. Laat een reactie achter voor PWA WINGENE. PWA WINGENE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PWA WINGENE. Leave a respond for PWA WINGENE. PWA WINGENE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PWA WINGENE op de google maps. Adres en contacten PWA WINGENE
Location of PWA WINGENE on the google maps. Address and contacts of PWA WINGENE

Andere gerelateerde bedrijven als come PWA WINGENE PWA WINGENE: Heinz Bakkerijovens | An BVBA | JEAN DERAMAIX | REFLETS DU MONDE | VANDENBROUCKE GUY

Other related companies as PWA WINGENE: Heinz Bakkerijovens | An BVBA | JEAN DERAMAIX | REFLETS DU MONDE | VANDENBROUCKE GUY

PWA WINGENE is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PWA WINGENE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06566223144. Het bedrijf PWA WINGENE bevindt zich op het adres: MARKTPLEIN 5; 8750; WINGENE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 577,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 425,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sélection de personnel and placement. Lijst met producten zijn Services: Agences de Placement..
De hoofdactiviteit van PWA WINGENE is Kleding en accessoires, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PWA WINGENE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PWA WINGENE, openstaande posities, locatie van PWA WINGENE op de kaart.

PWA WINGENE is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is PWA WINGENE, company assigned to the tax number BE06566223144. The company PWA WINGENE is located at the address: MARKTPLEIN 5; 8750; WINGENE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 577,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 425,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sélection de personnel and placement. List of products are Services: Agences de Placement..
The main activity of PWA WINGENE is Apparel and Accessory Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PWA WINGENE is not available. You also can look at reviews of PWA WINGENE, open positions, location of PWA WINGENE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PWA WINGENE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PWA WINGENE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PWA WINGENE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PWA WINGENE, employees, financial statistics.