INDUSTRIEEL SERVICEBUREAU

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • INDUSTRIEEL SERVICEBUREAU
Private companiesFurniture and Fixtures • INDUSTRIEEL SERVICEBUREAU

Contactgegevens INDUSTRIEEL SERVICEBUREAU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INDUSTRIEEL SERVICEBUREAU: address, phone, fax, email, website, opening hours

INDUSTRIEEL SERVICEBUREAU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WILGENSTRAAT 18; 9840; DE PINTE, België

Telefoon (phone): 92828530 (+32-92828530) 92828530 (+32-92828530)

Fax (fax): +32 (83) 772-31-17 +32 (83) 772-31-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INDUSTRIEEL SERVICEBUREAU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INDUSTRIEEL SERVICEBUREAU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INDUSTRIEEL SERVICEBUREAU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INDUSTRIEEL SERVICEBUREAU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INDUSTRIEEL SERVICEBUREAU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INDUSTRIEEL SERVICEBUREAU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INDUSTRIEEL SERVICEBUREAU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INDUSTRIEEL SERVICEBUREAU
Products information INDUSTRIEEL SERVICEBUREAU

BTW identificatienummer (tax): BE04201690673
Ondernemingsnummer: 7789550781
Hoofdstad (capital): 947,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 258,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Services: Bureaux de Sélection.

Product categorie (product category): Sélection de personnel and placement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INDUSTRIEEL SERVICEBUREAU
(Get full report from official database of BE for INDUSTRIEEL SERVICEBUREAU)

Aanvulling soorten activiteiten voor INDUSTRIEEL SERVICEBUREAU
Addition kinds of activities for INDUSTRIEEL SERVICEBUREAU

5182. Wijn en gedistilleerde dranken | Wine and distilled beverages
078399. Sierstruik- en boomdiensten, niet inbegrepen | Ornamental shrub and tree services, nec
13899902. Brandbestrijding, olie en gasveld | Fire fighting, oil and gas field
27540302. Kaarten, behalve groet: gravure printing | Cards, except greeting: gravure printing
33139902. Wolframcarbide poeder | Tungsten carbide powder
38230414. Panelbordindicatoren, recorders en controllers: ontvanger | Panelboard indicators, recorders and controllers: receiver
38430107. Tandheelkundige stoelen | Dental chairs
39990504. Sigarettenaanstekerflitsen | Cigarette lighter flints
73890404. Doek snijden, bout of kronkelen | Cloth cutting, bolting, or winding
83220612. Telefonische begeleiding | Telephone counseling service

Werken bij INDUSTRIEEL SERVICEBUREAU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INDUSTRIEEL SERVICEBUREAU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INDUSTRIEEL SERVICEBUREAU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INDUSTRIEEL SERVICEBUREAU. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiemedewerker sta je in voor het voorzien van de te verwerken groenten aan de machines. Je volgt nauwgezet de voorschriften inzake hygiëne en veiligheid.

  • Host(ess) (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant te Tessenderlo zoeken wij voor Open Bedrijvendag op zondag 7 oktober een 5-tal hosts/hostessen (m/v): STUDENTEN  Je verwelkomt de mensen, schenkt hen een drankje in en geeft hen een kort woordje uitleg over het bedrijf. Nadat ze een rondleiding hebben gekregen en wensen te vertrekken, neem je afscheid en biedt je de mensen een kleine attentie aan.   

  • Lab Technician (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    FrieslandCampina ontwikkelt, produceert en commercialiseert een gamma zuivelproducten met toegevoegde waarde, gericht op professionele klanten zoals bakkerijen, fast food ketens, hotels, restaurants, cateringbedrijven en industriële voedingsbedrijven. Het gamma bestaat uit roomproducten, slagroomspuitbussen, boterspeciliteiten, vullingen, desserts en ijsroom en milkshakemixen. Verder is het bedrijf een toonaangevende fabrikant van slagroom in spuitbussen voor de consumentenmarkt. Takenpakket: Je werkt pro-actief mee aan de uitdaging om nieuwe analysetechnieken in het labo te integreren Je zorgt voor een continue verbetering van analysemethodes via dialoog tussen collegas en leveranciers Je controleert via analyse specifieke grondstoffen en hulpstoffen, aangemaakte halffabrikaten en afgewerkte eindproducten, blokkeert indien noodzakelijk afwijkende producten en communiceert verdere acties Je geeft goederen die voldoen aan de kwaliteitsspecificaties vrij voor verkoop Je voert specifieke analyses en onderzoeken uit op vraag van de rechtstreekse chef ter assistentie van het oplossen van kwaliteitsproblemen, neemt actief deel in verbetertrajecten Je voert klachtenanalyses uit Je voert kwaliteitscontroles uit op concurrentiestalen en op de gedragingen van de eigen producten in de tijd Je analyseert de opgehaalde stalen van de voorfabriek en rapporteert deze aan de verantwoordelijke

  • Customer service dealer support Orange (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als customer service medewerker op de afdeling dealer support ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je bent de link tussen Orange en de winkels die Orange producten verkopen Je bent verantwoordelijk voor het binnenkomende en uitgaande telefoonverkeer van de aan jou toegewezen klanten en biedt ondersteuning bij praktische vragen Je geeft on-site ondersteuning, neemt deel aan klantenbezoeken en interne klantenvergaderingen Je communiceert de klanteninformatie met de betrokken departementen in het bedrijf (verkoop, naverkoop en marketing)

  • Technieker kranen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: T-INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je checkt dagelijks de installaties en kranen op de site. Indien nodig voer je herstellingen uit.Zelfstandig werken is je ding, al overleg je ook met je team. Je gaat nauwkeurig te werk en werkt in een 3-ploegensysteem. Af en toe word je ingezet in het weekend. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler in de logistieke wereld. Elk jaar groeien ze en breiden ze uit. Naast transport focussen ze ook op opslagruimte en containers.

  • Operator - elektricien (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Operator Elektricien sta je mee in voor het onderhoud en de bediening van de huisvuilverbrandingsinstallatie. Je bent probleemoplossend ingesteld en gaat zelf aan de slag om eventuele issues van elektrische aard aan te pakken. Je toont dat je initiatief wil nemen en mee wil instaan voor de missie die het bedrijf wil volbrengen. Eén van je andere taken is het toezicht op de besturing van de installatie: je grijpt in waar nodig, je analyseert eventuele problemen en je zoekt actief naar de best mogelijke oplossing. Je bent niet bang om je handen vuil te maken en te laten zien dat jij het nodige inzicht hebt. Je weet als geen andere hoe elektronica in elkaar zit en weet dat een installatie bedienen veel meer is dan op een knopje drukken. Je kijkt er dan ook naar uit om de kans met beide handen te grijpen.

  • Student doe-het-zelf-zaak (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Student gezocht voor doe-het-zelf-zaak. Je bent beschikbaar op zaterdag en zondag en 1 dag in de week (10-18u) Je werkt 4 u aan de kassa en 4 u stock.

  • PROCES INGENIEUR (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Wienerberger

    Type: Vaste Job

    Wienerberger is wereldwijd n°1 in de productie en verkoop van snelbouw. In Europa is het marktleider in de productie en verkoop van gevelstenen, dakpannen en kleiklinkers. Bekende merken binnen de groep zijn Desimpel, Porotherm, Terca en Koramic. In België tellen we 11 productievestigingen en meer dan 1.100 medewerkers. Momenteel zijn wij op zoek voor onze vestiging te Beerse (Steenbakkersdam) naar een enthousiaste (m/v): PROCES INGENIEUR Jouw verantwoordelijkheden : het aanspreekpunt voor het verbeteren van productie- en onderhoudsprocessen het realiseren van deze verbeteringen en dit op een gestructureerde manier het bepalen van de technische standaards voor de manier van werken wat betreft productie, onderhoud, energie, kwaliteit, … en het vastleggen ervan in procedures en opleidingen het ondersteunen van collega’s op gebied van veiligheid, milieu en energiebeheer rapportering aan de plantmanager Jouw profiel : masterdiploma industrieel ingenieur elektromechanica passie voor structureel en continu verbeteren goede technische kennis van mechanica, elektriciteit, pneumatica en hydraulica sterke organisatorische vaardigheden en in staat de juiste prioriteiten te stellen analytisch ingesteld vlotte en doeltreffende communicatie kennis van het Engels teamplayer Ons aanbod : een boeiende uitdaging in een groeiende onderneming de ruimte om initiatief te nemen en uw functie verder te ontwikkelen een marktconform salarispakket een doorgedreven interne opleiding Wil je deel uitmaken van ons team? Solliciteer dan via kleikoppen.be We garanderen je een vertrouwelijke behandeling van jouw kanidatuur.

  • Projectleider uitvoering (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: INGENIUM

    Type: Vaste Job

    DROOM JE ERVAN OM: Ingenium te vertegenwoordigen op de werf tijdens de uitvoering van diverse grote gebouwen? Er nauwlettend op toe te zien dat de technische installaties (elektriciteit, verwarming, sanitair, lift ...) die onze ingenieurs hebben ontworpen helemaal volgens plan worden uitgevoerd? Ervoor te zorgen dat de werken op tijd en volledig binnen het budget van de bouwheer worden uitgevoerd? Op de werfvergaderingen samen met de bouwheer, de architect en de aannemer alles in goeie banen te leiden? Je werven ook op administratief vlak op te volgen (10 à 20% van je tijd) door verslagen op te stellen, verrekeningen te maken en het budget bij te houden?

  • VSP zoekt nieuwe sales / account managers (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: VICKERS SALES PROFESSIONALS BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een leuke uitdagende baan in de Sales? Lees dan zeker verder: VSP zoekt nieuwe sales / account managers voor de BtC markt in Vlaanderen, wij werken voor een van de grootste energie leveranciers van Europa, die binnenkort allerlei nieuwe, innovatieve, producten gaat introduceren. Ben jij in staat bij onze residentiele klanten deze producten onder de aandacht te brengen en succesvol te verkopen? Dan willen wij graag met jou in contact komen. Wij bieden bij de start van je werkzaamheden een aantrekkelijke welkomstbonus, daarnaast, uiteraard een mooi vast salaris en een aantrekkelijk commissie systeem, een auto behoort zeker tot de mogelijkheden. Wil je meer weten? Maak een afspraak met Asdin Mouloud telefoon op 0485/007.399 en hoor wat jij aan welkomstbonus alvast kan verdienen!

  • Logopedist(e) (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: OP WIELTJES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Behandelen van kinderen met taal- spraak- en leermoeilijkheden.

  • Eurostaff - .NET Developer (with a Strong Background in SQL Server) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hello, We are looking for an experience .NET Developer with a strong background in SQL Server for our client located in Brussels. This is a long term assignement to start ASAP. Please get back to me VIA the button below for a detailed description of this offer.

Zoek naar antwoorden van INDUSTRIEEL SERVICEBUREAU in sociale netwerken
Look for responds of INDUSTRIEEL SERVICEBUREAU in social networks

Lees alle opmerkingen voor INDUSTRIEEL SERVICEBUREAU. Laat een reactie achter voor INDUSTRIEEL SERVICEBUREAU. INDUSTRIEEL SERVICEBUREAU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INDUSTRIEEL SERVICEBUREAU. Leave a respond for INDUSTRIEEL SERVICEBUREAU. INDUSTRIEEL SERVICEBUREAU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INDUSTRIEEL SERVICEBUREAU op de google maps. Adres en contacten INDUSTRIEEL SERVICEBUREAU
Location of INDUSTRIEEL SERVICEBUREAU on the google maps. Address and contacts of INDUSTRIEEL SERVICEBUREAU

Andere gerelateerde bedrijven als come INDUSTRIEEL SERVICEBUREAU INDUSTRIEEL SERVICEBUREAU: SOCIALIST. MUTUALITEIT | CARRICK | HOME ND DE TOUTES GRACES | AUTOSTAR nv | DE VRIESE MICHEL

Other related companies as INDUSTRIEEL SERVICEBUREAU: SOCIALIST. MUTUALITEIT | CARRICK | HOME ND DE TOUTES GRACES | AUTOSTAR nv | DE VRIESE MICHEL

INDUSTRIEEL SERVICEBUREAU is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INDUSTRIEEL SERVICEBUREAU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04201690673. Het bedrijf INDUSTRIEEL SERVICEBUREAU bevindt zich op het adres: WILGENSTRAAT 18; 9840; DE PINTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 947,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 258,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sélection de personnel and placement. Lijst met producten zijn Services: Bureaux de Sélection..
De hoofdactiviteit van INDUSTRIEEL SERVICEBUREAU is Meubels en uitrustingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INDUSTRIEEL SERVICEBUREAU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INDUSTRIEEL SERVICEBUREAU, openstaande posities, locatie van INDUSTRIEEL SERVICEBUREAU op de kaart.

INDUSTRIEEL SERVICEBUREAU is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is INDUSTRIEEL SERVICEBUREAU, company assigned to the tax number BE04201690673. The company INDUSTRIEEL SERVICEBUREAU is located at the address: WILGENSTRAAT 18; 9840; DE PINTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 947,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 258,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sélection de personnel and placement. List of products are Services: Bureaux de Sélection..
The main activity of INDUSTRIEEL SERVICEBUREAU is Furniture and Fixtures, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of INDUSTRIEEL SERVICEBUREAU is not available. You also can look at reviews of INDUSTRIEEL SERVICEBUREAU, open positions, location of INDUSTRIEEL SERVICEBUREAU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INDUSTRIEEL SERVICEBUREAU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INDUSTRIEEL SERVICEBUREAU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INDUSTRIEEL SERVICEBUREAU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INDUSTRIEEL SERVICEBUREAU, employees, financial statistics.