BUREAU VAN LOOCK & PARTN.

Contactgegevens BUREAU VAN LOOCK & PARTN.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUREAU VAN LOOCK & PARTN.: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUREAU VAN LOOCK & PARTN.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE MONS 421B12; 1600; SINT-PIETERS-LEEUW, België

Telefoon (phone): 23313565 (+32-23313565) 23313565 (+32-23313565)

Fax (fax): +32 (86) 697-75-26 +32 (86) 697-75-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUREAU VAN LOOCK & PARTN.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUREAU VAN LOOCK & PARTN."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUREAU VAN LOOCK & PARTN."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUREAU VAN LOOCK & PARTN., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUREAU VAN LOOCK & PARTN.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUREAU VAN LOOCK & PARTN., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUREAU VAN LOOCK & PARTN.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUREAU VAN LOOCK & PARTN.
Products information BUREAU VAN LOOCK & PARTN.

BTW identificatienummer (tax): BE01981079101
Ondernemingsnummer: 3515594482
Hoofdstad (capital): 170,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 233,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Services: Bureaux de Sélection.

Product categorie (product category): Sélection de personnel and placement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUREAU VAN LOOCK & PARTN.
(Get full report from official database of BE for BUREAU VAN LOOCK & PARTN.)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUREAU VAN LOOCK & PARTN.
Addition kinds of activities for BUREAU VAN LOOCK & PARTN.

7694. Armature rewinding winkels | Armature rewinding shops
145902. Nonclay vuurvaste materialen | Nonclay refractory materials
203201. Bonen en bonen spruitjes, ingeblikt, jarred, enz. | Beans and bean sprouts, canned, jarred, etc.
308299. Niet-ondersteunde kunststof profielvormen, nec | Unsupported plastics profile shapes, nec
25110107. Hoofdplanken: hout | Headboards: wood
32219906. Flesjes, glas | Vials, glass
35699910. Ijsbrekers (machines) | Ice crushers (machinery)
38420405. Baarmoederhalsbanden | Cervical collars
39999900. Manufacturing industries, nec, nec | Manufacturing industries, nec, nec
63310000. Brand-, zee- en ongevallenverzekering | Fire, marine, and casualty insurance

Werken bij BUREAU VAN LOOCK & PARTN.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUREAU VAN LOOCK & PARTN.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUREAU VAN LOOCK & PARTN.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUREAU VAN LOOCK & PARTN.. Looking for open vacancies in other companies

  • Gezocht seizoensarbeiders! (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar sorteerders/sorteersters in een modern groentebedrijf. Naast het sorteren van de groenten staat u ook in voor het reinigen van uw lijn. Wat zijn de hoofdtaken van sorteerder/sorteerster? Visueel inspecteren van de verse/diepgevroren groenten aan de verleesband. Groenten met kwaliteitsgebreken verwijderen uit de productstroom of eventueel het kwaliteitsgebrek wegsnijden. Vreemde voorwerpen uit de productstroom verwijderen. Tijdens een productiestop: de lijn helpen reinigen, droog en nat met schuim. Zorg ervoor dat de verleesband tijdens productie nooit onbemand achterblijft, indien het wel zou voorkomen, verwittig onmiddellijk de chef productie/verpakking /bandverantwoordelijke. Bij een eventuele lijnstilstand: de werkpost reinigen, nat met schuim

  • Orderpicker bij Estée Lauder te Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Estée Lauder te Oevel zoekt gemotiveerde orderpickers! De pickingoperator is verantwoordelijk voor de verschillende taken die te maken hebben met het picken, het afwerken, het verpakkings- en verzendingsklaar maken van de orders. Dit betekent dat je de cosmeticaproducten verzamelt in de pickingzone die aan jou worden toegewezen. Je werkt via het systeem 'pick to light'. De verzamelde producten scan je in met behulp van een handscanner. Bovendien voer je steeds kwaliteitscontroles uit, opdat beschadigde verpakkingen uit de stock worden gehaald.

  • WEGENWERKER (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Schelle zijn we op zoek naar een arbeider wegenwerker voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: u maakt deel uit van een ploeg arbeiders u voert werkzaamheden uit aan diverse onderdelen van weg; aansluitingen kolken boordstenen funderingen afwerkingen.

  • Operated Forwarder (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

      Behandelen van expeditiedossiers Ontvangen van binnenkomende orders Registeren van de orders in het bedrijfseigen expeditiepakket Controleren van de door de klant verstrekte gegevens Bijkomende gegevens desgevallend opvragen aan de klant Aanmaken van de nodige documenten Doorgeven van het dossier aan polyvalent expediteur of expediteur Klasseren van afgewerkte dossiers Opvragen van alle noodzakelijke informatie voor het opmaken van het dossier Coördinatie tussen operations, magazijn en afhandelaars

  • polyvalent magazijnmedewerker (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als polyvalent magazijnmedewerker sta je in voor : Het voorbereiden en klaarzetten van klantorders. Laden & lossen van goederen. Kwaliteitscontrole bij inkomende goederen. Onderhouden van toonzaal. Begeleiden en voorbereiden van opnames in fotostudio. Monteren van meubelen. Beheer volledig beursmateriaal 'wanden dekoratie verlichting enz...) Op en afbouw beurzen begeleiden.

  • Plaatser buitenschrijnwerk (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als plaatser buitenschrijnwerk regio Lubbeek krijg je heel wat taken toegewezen. Onderstaande werkzaamheden zal jij uitvoeren: je bent verantwoordelijk voor renovatiewerken en nieuwbouw; je plaatst ramen in verschillende materialen (PVC/aluminium/fineer); je plaatst deuren in verschillende materialen (PVC/aluminium/fineer); je plaatst veranda's; je voert kleine voorbereidende grond- en graafwerken uit; je voert kleine metsel- en funderingswerken uit; je zorgt ook mee voor een perfecte afwerking; je bent bereid samen met je collega's ook ander buitenschrijnwerk te plaatsen (zoals glas rolluiken garagepoorten zonneweringen).

  • Huishoudhulpen regio Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Haacht, Keerbergen, Tremelo. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken, zoals het wekelijkse poetswerk, die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • Jobstudent horeca M/V (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een bijverdienste in de horeca als student? Wij zijn op zoek naar studenten met een eerdere horecaervaring voor het bijspringen op verschillende soorten evenementen in de regio van Deinze. Jij staat in voor het bedienen en afruimen van gasten tijdens evenementen. Hierbij moet je met een plateau kunnen lopen, met borden kunnen lopen, barwerk verrichten en dit steeds met een glimlach.

  • TECHNISCH COMMERCIEEL BEDIENDE HOUTBEWERKINGSMACHINES (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt de dienst na verkoop van A tot Z in België. Je staat in voor het opnemen en verwerken van de telefonische meldingen. Je stelt gerichte vragen zodat je een eerste technische diagnose kan opmaken. Je coördineert de planning van de techniekers voor de installatie en depannage van machines. Je onderhoudt nauwe contacten met de techniekers op de baan.

  • Civiele Expert (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Beschik je over een Master diploma Bouwkunde? Heb je interesse in werfopvolging in de chemie? Ben je veiligheidsbewust en kan je de nodige maatregelen hiertoe nemen? Je zorgt in hoofdzaak voor de dagelijkse werfopvolging van de bouwkundige werken voornamelijk beton-, staal en wegeniswerken en betonherstellingen,.. Je zorgt ervoor dat tijdens de voorbereiding maar ook tijdens en de uitvoering deze veilig, kwalitatief en efficiënt verlopen. Je stelt en volgt de planning op en stuurt bij om afspraken qua timing te halen. Je werkt oplossingen uit voor bouwkundige vragen van de interne klanten en werkt deze vaktechnisch uit voor zowel projecten als onderhoudsjobs. Je zorgt voor een vlotte communicatie met de interne klanten tijdens de ontwerpfase en met de aannemers tijdens de uitvoeringsfase. Je doet de finale kostencontrole op het uitgevoerde werk en houdt de bouwkundige tekeningen ‘up to date’. Je stelt prijsbegrotingen op voor de bouwkundige projecten en onderhoudsjobs. Je stelt (in mindere mate) lastenboeken op voor kleine civiele werken zoals staalwerken, betonwerken, betonherstellingen, … Je controleert (in mindere mate) de ontwerp- en uitvoeringstekeningen van staalconstructies en betonfunderingen voor de grotere bouwkundige werken die door een externe studiebureau werden opgesteld.

  • Bakker / Hulpbakker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: PINSON BISCUITERIE

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een industriële koekjesbakkerij in Veurne, en zijn op zoek naar een bakker/hulpbakker. In eerste fase sta je in voor het inbrengen van het deeg in de spuitmachines, het instellen van de machines, gewichtscontrole en afwegen van ingrediënten volgens het recept. Na de inwerkperiode zal ook de deegbereiding volgens de opgegeven recepturen aangeleerd worden. Je respecteert hierbij de normen voor de hygiëne, netheid en onderhoud.

  • Field Services Engineer Hardware Backend (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: Realdolmen

    Type: Vaste Job

    Als CSE ben je verantwoordelijk om op verschillende technische vlakken ondersteuning te bieden aan klanten betreffende hun IT infrastructuur. De CSE kan in het installatie-, interventie-, interne repair-, helpdesk- of service-delivery team tewerkgesteld worden. Het kan daarbij zowel om een interne als een externe tewerkstelling gaan. In een project voor een klant ben je verantwoordelijk voor het opnemen van één of meerdere taken. Daarnaast kan je, afhankelijk van de grootte of complexiteit van een project, ook ingeschakeld worden in een coördinerende functie. Hoewel België jouw uitvalsbasis is, zijn kortstondige installatie opdrachten in het buitenland niet uitgesloten.

Zoek naar antwoorden van BUREAU VAN LOOCK & PARTN. in sociale netwerken
Look for responds of BUREAU VAN LOOCK & PARTN. in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUREAU VAN LOOCK & PARTN.. Laat een reactie achter voor BUREAU VAN LOOCK & PARTN.. BUREAU VAN LOOCK & PARTN. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUREAU VAN LOOCK & PARTN.. Leave a respond for BUREAU VAN LOOCK & PARTN.. BUREAU VAN LOOCK & PARTN. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUREAU VAN LOOCK & PARTN. op de google maps. Adres en contacten BUREAU VAN LOOCK & PARTN.
Location of BUREAU VAN LOOCK & PARTN. on the google maps. Address and contacts of BUREAU VAN LOOCK & PARTN.

Andere gerelateerde bedrijven als come BUREAU VAN LOOCK & PARTN. BUREAU VAN LOOCK & PARTN.: MOUSCRON VOLAILLES | DANYVAN | APPELMANS | FRITERIE LE DOMINO | FRUITHAL

Other related companies as BUREAU VAN LOOCK & PARTN.: MOUSCRON VOLAILLES | DANYVAN | APPELMANS | FRITERIE LE DOMINO | FRUITHAL

BUREAU VAN LOOCK & PARTN. is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUREAU VAN LOOCK & PARTN., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01981079101. Het bedrijf BUREAU VAN LOOCK & PARTN. bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE MONS 421B12; 1600; SINT-PIETERS-LEEUW. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 170,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 233,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sélection de personnel and placement. Lijst met producten zijn Services: Bureaux de Sélection..
De hoofdactiviteit van BUREAU VAN LOOCK & PARTN. is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUREAU VAN LOOCK & PARTN. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUREAU VAN LOOCK & PARTN., openstaande posities, locatie van BUREAU VAN LOOCK & PARTN. op de kaart.

BUREAU VAN LOOCK & PARTN. is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUREAU VAN LOOCK & PARTN., company assigned to the tax number BE01981079101. The company BUREAU VAN LOOCK & PARTN. is located at the address: CHAUSS?E DE MONS 421B12; 1600; SINT-PIETERS-LEEUW. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 170,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 233,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sélection de personnel and placement. List of products are Services: Bureaux de Sélection..
The main activity of BUREAU VAN LOOCK & PARTN. is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BUREAU VAN LOOCK & PARTN. is not available. You also can look at reviews of BUREAU VAN LOOCK & PARTN., open positions, location of BUREAU VAN LOOCK & PARTN. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUREAU VAN LOOCK & PARTN., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUREAU VAN LOOCK & PARTN., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUREAU VAN LOOCK & PARTN., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUREAU VAN LOOCK & PARTN., employees, financial statistics.