WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.

Contactgegevens WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.: address, phone, fax, email, website, opening hours

WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OTEGEMSTRAAT 84; 8550; ZWEVEGEM, België

Telefoon (phone): 56755408 (+32-56755408) 56755408 (+32-56755408)

Fax (fax): +32 (3) 808-83-76 +32 (3) 808-83-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.
Products information WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.

BTW identificatienummer (tax): BE06660430908
Ondernemingsnummer: 6934814453
Hoofdstad (capital): 196,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 824,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Services: Mutuelles.

Product categorie (product category): Sécurité sociale

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.
(Get full report from official database of BE for WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.)

Aanvulling soorten activiteiten voor WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.
Addition kinds of activities for WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.

145999. Klei en aanverwante mineralen, nec, nec | Clay and related minerals, nec, nec
212199. Sigaren, nec | Cigars, nec
306909. Stationer's rubberen diversen | Stationer's rubber sundries
09129908. Pollack, vangst van | Pollack, catching of
35590600. ovens | Kilns
38220107. Tijdprogramma's, airco-systemen | Time program controls, air-conditioning systems
50460103. Neon tekens | Neon signs
51999913. Folie, aluminium: huishouden | Foil, aluminum: household
73130101. Radio reclame vertegenwoordiger | Radio advertising representative
79991104. Bowling instructie | Bowling instruction

Werken bij WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.. Looking for open vacancies in other companies

  • Geschoolde werkman dienst wegen (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gemeente in midden Limburg zijn we op zoek naar een geschoolde werkman (ploeg wegen) die in het bezit is van een rijbewijs C. Takenpakket. Je bent een polyvalent inzetbare werkman die vlot eenvoudige kleine herstellingen en onderhoudstaken aan wegen en andere openbare plaatsen kan uitvoeren. Je werkt zorgvuldig met de ter beschikking gestelde materialen, machines en het rollend materieel. Je streeft een hoge graad van afwerking na. Startdatum: zo snel mogelijk.

  • Dynamische medewerker bakkerij (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Lummen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde verkoper/verkoopster voor een bakkerij.  Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Aanspreekpunt voor de klanten - Bediening - Kassawerk - Werkplek op orde houden

  • Junior Werfleider te Antwerpen (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Activiteit : Wegenbouw Voor een grote bouwgroep zoeken we een startende werfleider. Regio: Antwerpen Functieomschrijving: Je assisteert bij de organistie van een of meerdere wegenbouw projecten/werven.

  • Pistoolspuiter (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor de goede afwerking voor het spuiten van ramen en deuren in hout.

  • Hvac Technieker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Izegem, Regio Roeselare zoeken wij:  EEN INSTALLATEUR SANITAIR HVAC Functieomschrijving: Als HVAC technieker staat u samen met uw collega's in voor allerhande hvac werken. U legt de sanitaire & - verwarmingsleidingen, plaatst ketels en radiatoren, zet het sanitair op.... Kortom u bent in staat om een werf van begin tot einde af te werken.

  • Poetshulp Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: PUUUR PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

  • Student productie tijdens het jaar (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO MARINE HARVEST

    Type: Studentenjob

    Marine Harvest is op zoek naar student productie medewerkers die van aanpakken weten en tijdens het jaar een job zoeken in 2 ploegen. Iets voor jou? Lees snel verder! Ben je student, ben je iemand die van aanpakken weet, steek je graag de handen uit de mouwen of werk je gewoon graag in de voedingssector? Werk je rap en geef je belangrijkheid aan hygiene? Dan hebben wij jou nodig om het team in de productie tijdens het jaar te versterken in Brugge! Marine Harvest is een moderne en dynamische onderneming gespecialiseerd in de productie en commercialisering van een groot assortiment vis-producten. Jouw taken als medewerker student productie bestaan oa. uit het voorbereiden, verwerken en verpakken. Aan de lijn worden de vis-producten in de correcte verpakkingsschalen gelegd, dit steeds met het oog op kwaliteit. Je beheert mee de stock naar de productielijn en helpt mee bij de logistieke afwerkingstaken. Het bedrijf staat open om je te laten groeien naargelang je eigen ambitie en competenties.

  • STUDENTEN WEEKENDWERK (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN LOVENDEGEM

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Lovendegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. We zijn toonaangevend in de tuincentrasector. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, cafetaria, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! http://www.facebook.com/intratuin.lovendegem/

  • Recruiter (VILVOORDE CARGOVIL)

    Regio: VILVOORDE CARGOVIL

    Bedrijf: VAN HECK - INTERPIECES

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de rekrutering van verschillende bedrijven in België en Frankrijk. Je gaat op zoek naar verschillende profielen zowel magazijniers, vertegenwoordigers, IT-ers als administratieve en leidinggevende profielen. Je bent verantwoordelijk voor de publicatie van onze vacatures, contacten met uitzendbureau’s en voor de selecties. Je werkt hiervoor nauw samen met de manager of teamcoach in kwestie. Uiteraard probeer je een maximale instroom te genereren via eigen kanalen en zo de interim- en selectiekosten te verlagen. Eenmaal de kandidaat aangeworven zorg je voor een vlotte opstart van de persoon. Je rapporteert aan de HR-manager. Eventuele moeilijkheden of bijzonderheden breng je onder zijn aandacht.

  • Metser/Bouwvakker (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: GROEP VAN HOOF

    Type: Vaste Job

    Groep Van Hoof is een stabiel groeiend bouwbedrijf. Wij onderscheiden ons door duidelijke communicatie en kwalitatieve ruwbouw met respect voor timing. Binnen Groep Van Hoof hebben wij een jong ervaren team met een gezonde mix van verschillende leeftijden. In deze groep komen de leukste ideeën naar boven. Bovendien werken wij enkel met onze eigen mensen. Zo Creëren wij een optimale werksfeer. Om ons succes verder te zetten zijn wij op zoek naar ervaren bouwvakkers (m/v)die met passie aan hun project werken.

  • PHP developer back end (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als PHP developer behoor je tot de kern van dit bedrijf. Je bouwt mee aan de software van de applicatie. Je past bestaande software aan, gepersonaliseerd aan de wensen van de klant. Je ontwikkelt nieuwe modules. Je denkt mee aan de visie en groei van deze firma.

  • Barman Flexi-job (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: THE PUB

    Type: Flexijob

    Wij zijn opzoek naar een toffe medewerker om ons team te versterken. Je helpt de drankbestellingen uitschenken. Je vult achteraf de toog en de frigo's terug aan. Je sorteert het leeggoed onderhoud van de bar terrasbediening tewerkstelling in een gezellig volkscafé

Zoek naar antwoorden van WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF. in sociale netwerken
Look for responds of WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF. in social networks

Lees alle opmerkingen voor WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.. Laat een reactie achter voor WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.. WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.. Leave a respond for WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.. WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF. op de google maps. Adres en contacten WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.
Location of WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF. on the google maps. Address and contacts of WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.

Andere gerelateerde bedrijven als come WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF. WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.: Geldhof Sebastien | Aneca Mats & Mops NV | SIEGFRIED ADAM | PAUL DACHY | RAYMOND MAESCHAELCK

Other related companies as WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.: Geldhof Sebastien | Aneca Mats & Mops NV | SIEGFRIED ADAM | PAUL DACHY | RAYMOND MAESCHAELCK

WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF. is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06660430908. Het bedrijf WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF. bevindt zich op het adres: OTEGEMSTRAAT 84; 8550; ZWEVEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 196,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 824,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sécurité sociale. Lijst met producten zijn Services: Mutuelles..
De hoofdactiviteit van WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF. is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF., openstaande posities, locatie van WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF. op de kaart.

WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF. is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF., company assigned to the tax number BE06660430908. The company WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF. is located at the address: OTEGEMSTRAAT 84; 8550; ZWEVEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 196,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 824,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sécurité sociale. List of products are Services: Mutuelles..
The main activity of WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF. is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF. is not available. You also can look at reviews of WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF., open positions, location of WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF., employees, financial statistics.