WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.

Contactgegevens WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.: address, phone, fax, email, website, opening hours

WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): IEPERSTRAAT 96; 8970; POPERINGE, België

Telefoon (phone): 57333650 (+32-57333650) 57333650 (+32-57333650)

Fax (fax): +32 (15) 557-81-57 +32 (15) 557-81-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.
Products information WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.

BTW identificatienummer (tax): BE08963714599
Ondernemingsnummer: 7113342285
Hoofdstad (capital): 858,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 692,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Services: Mutuelles.

Product categorie (product category): Sécurité sociale

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.
(Get full report from official database of BE for WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.)

Aanvulling soorten activiteiten voor WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.
Addition kinds of activities for WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.

2251. Vrouwenschoenen, behalve sokken | Women's hosiery, except socks
142300. Gebroken en gebroken graniet | Crushed and broken granite
873200. Commercieel nonphysisch onderzoek | Commercial nonphysical research
38450120. Ultrasone medische apparatuur, behalve schoonmaak | Ultrasonic medical equipment, except cleaning
62110108. Belastingcertificaat dealers | Tax certificate dealers
65419903. Titel zoek bedrijven | Title search companies

Werken bij WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het plooiwerk van allerhande veren. Je start 12 september 2018 tot 26 september 2018. Er is een grote kans op verlening.

  • Monteur hoogspanning (klimmer) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur hoogspanning (klimmer) regio Diest zijn we op zoek naar een gemotiveerde kandidaat met zin om er in te vliegen. Je zal verschillende werkzaamheden uitvoeren waaronder: het oprichten en in elkaar zetten van hoogspanningsmasten; het plaatsen en vervangen van uitrustingen van hoogspanningslijnen en van sferische bakens; het afrollen en vervangen van hoogspanningslijnen (volgens de klassieke methode/helikopter/trekrobot/?); diverse werken in de hoogte die professionele alpinisten vereisen (pylonen/grote stellingen/antennes/klimwerken); het werken op hoogtes tot wel 120 meter.

  • CUSTOMER CARE MEDEWERKER! (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: MANPOWER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als CUSTOMER CARE MEDEWERKER ben je verantwoordelijk voor accurate en tijdige communicatie, zowel persoonlijk als via telefoon en mail. Alsook sta je in voor het beheren en het bepalen van de juiste methode van de order - ingave, en kijk je toe op een nauwkeurige verzending en klanttevredenheid! Je onderzoekt de klachten met betrekking tot diensten en facturen en zorgt voor de nodige acties en verbeteringen voor zowel de klant als de onderneming.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Vorst-Laakdal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Wijgmaal (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Voor onze site te Wijgmaal zijn we op zoek naar geschikte huishoudhulpen. U wordt tewerkgesteld in assistentiewoningen op de site. De uren die je wenst te werken zijn bespreekbaar. Het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Bijverdiener te Aalter; avondploeg (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je bent op zoek naar een bijverdienste en kan op wekelijkse basis werken. Je staat in voor het manueel laden en lossen van pakketten tot 30kg. Je hebt de verantwoordelijkheid dat deze op een vlotte manier verhandeld worden. Je werkt in de avondploeg en werkt dagelijks van 20h-00h. Heb je interesse? Aarzel niet om ons te contacteren! Goederenbehandeling data input Laden/lossen Stapeling in de hoogte

  • STUDENT ADMINISTRATIE 8U/WEEK (KLUIZEN)

    Regio: KLUIZEN

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten, een krediet- en verzekeringsmakelaar, zijn wij op zoek naar een jobstudent. Je zal basis administratieve taken uitvoeren en data inputten in het computersysteem. De werkuren en de werkdagen zijn bespreekbaar. Je werkt minstens 8u/week.

  • Werkvoorbereider civiele bouw (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Continu Carrière

    Type: Vaste Job

    wanneer een project (na offertestadium) opdracht wordt, herbekijk jij de zaken opnieuw vanuit het calculatiedossier: bestekken, tekeningen, detailplannen, aankoopplanning je bepaalt en werkt de meest effectieve en efficiënte werkmethoden uit je lanceert de prijsaanvragen voor onderaanneming en materialen en volgt deze op – je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de prijsvergelijkingen – je krijgt eveneens de kans om commerciële onderhandelingen te voeren je staat in voor het opstellen en bewaken van de projectplanning en deelschema’s je wordt aangestuurd door de projectleider en je werkt nauw samen met het uitvoerend team op de bouwplaats. Daarnaast heb je veel contact met de architect / het ingenieursbureau, de klant, de constructeur, onderaannemers en leveranciers je werkt vanaf het hoofdkantoor in Antwerpen, maar je neemt ook deel aan de werfvergaderingen op de bouwplaats Bedrijfsprofiel: Onze klant gevestigd in Antwerpen is een begrip on de industrie- en utiliteitsbouw

  • .NET webdeveloper (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    Als .NET webdeveloper maak je deel uit van een jong gemotiveerd team die dagelijks wordt ingeschakeld bij het uitvoeren van IT-projecten. Je zet functionele en technische analyses om in een correcte oplossing op maat. Kortom, onze klanten en dossierbeheerders rekenen op jouw expertise. Bedrijfsprofiel: Graag stel ik jou voor aan een gedreven organisatie die ten dienste staat van ondernemers. Zij begeleidt ondernemers, werkgevers en gezinnen bij het aansluiten van verzekeringen, het invullen van documenten en meer. Je komt terecht binnen een gemotiveerd team vol passie en drive. We garanderen meteen een vast contract binnen een voltijdse tewerkstelling. Er heerst een toegankelijke mentaliteit met ruimte voor zelfontplooiing.

  • Financieel Adviseur Vermogensopbouw (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Als Financieel Adviseur Vermogensopbouw heb je volgende verantwoordelijkheden: onthaal en begeleiden van de klanten; je brengt met enthousiasme en dynamiek alle waarden en de strategie over aan prospecten en klanten; je draagt bij tot de aanwinst en de retentie van nieuwe klanten; je ziet het potentieel en u richt de klant naar het aanbod dat aan zijn profiel is aangepast; je neemt pro-actief contact op met klanten en u bevordert hun gebondenheid; je verzorgt klantencorrespondentie en verzorgt dagelijkse administratie.

  • Creatieve KEUKENMEDEWERKER (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: LEO Pancakes

    Type: Flexijob

    We zijn een nieuwe hippe zaak met een leuk concept met zelf uitgedachte recepten! Veganfriendly kaart Je ondersteunt de kok. Je bent creatief en je hebt fantasie voor de presentaties van de pancakes. Je staat ook in voor de afwas en het onderhoud van de keuken.

  • flexijob (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: VOLLEBERGH

    Type: Flexijob

    Verkopen van schoenen en accessoires. Onderhoud van de winkel. Uitpak van nieuwe collectie.

Zoek naar antwoorden van WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF. in sociale netwerken
Look for responds of WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF. in social networks

Lees alle opmerkingen voor WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.. Laat een reactie achter voor WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.. WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.. Leave a respond for WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.. WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF. op de google maps. Adres en contacten WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.
Location of WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF. on the google maps. Address and contacts of WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.

Andere gerelateerde bedrijven als come WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF. WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.: De Braekeleer | LE PR? CHEVALY | FUNDP-FAC. DES SCIENCES | LEEN VAN HOVE | VANDENHOUTE MARC BROMFIETSEN

Other related companies as WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.: De Braekeleer | LE PR? CHEVALY | FUNDP-FAC. DES SCIENCES | LEEN VAN HOVE | VANDENHOUTE MARC BROMFIETSEN

WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF. is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08963714599. Het bedrijf WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF. bevindt zich op het adres: IEPERSTRAAT 96; 8970; POPERINGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 858,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 692,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sécurité sociale. Lijst met producten zijn Services: Mutuelles..
De hoofdactiviteit van WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF. is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF., openstaande posities, locatie van WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF. op de kaart.

WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF. is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF., company assigned to the tax number BE08963714599. The company WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF. is located at the address: IEPERSTRAAT 96; 8970; POPERINGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 858,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 692,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sécurité sociale. List of products are Services: Mutuelles..
The main activity of WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF. is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF. is not available. You also can look at reviews of WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF., open positions, location of WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF., employees, financial statistics.