VLAAMS ONAFH. ZIEKENFONDS

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • VLAAMS ONAFH. ZIEKENFONDS
Private companiesLeather and Leather Products • VLAAMS ONAFH. ZIEKENFONDS

Contactgegevens VLAAMS ONAFH. ZIEKENFONDS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VLAAMS ONAFH. ZIEKENFONDS: address, phone, fax, email, website, opening hours

VLAAMS ONAFH. ZIEKENFONDS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LANGE MUNTE 34; 9860; OOSTERZELE, België

Telefoon (phone): 93624197 (+32-93624197) 93624197 (+32-93624197)

Fax (fax): +32 (83) 428-73-44 +32 (83) 428-73-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VLAAMS ONAFH. ZIEKENFONDS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VLAAMS ONAFH. ZIEKENFONDS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VLAAMS ONAFH. ZIEKENFONDS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VLAAMS ONAFH. ZIEKENFONDS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VLAAMS ONAFH. ZIEKENFONDS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VLAAMS ONAFH. ZIEKENFONDS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VLAAMS ONAFH. ZIEKENFONDS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VLAAMS ONAFH. ZIEKENFONDS
Products information VLAAMS ONAFH. ZIEKENFONDS

BTW identificatienummer (tax): BE03471649169
Ondernemingsnummer: 6758483886
Hoofdstad (capital): 882,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 567,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Services: Mutuelles.

Product categorie (product category): Sécurité sociale

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VLAAMS ONAFH. ZIEKENFONDS
(Get full report from official database of BE for VLAAMS ONAFH. ZIEKENFONDS)

Aanvulling soorten activiteiten voor VLAAMS ONAFH. ZIEKENFONDS
Addition kinds of activities for VLAAMS ONAFH. ZIEKENFONDS

027100. Varkensdraende dieren en konijnen | Fur-bearing animals and rabbits
355903. Automotive gerelateerde machines | Automotive related machinery
874801. Testdiensten | Testing services
22820401. Tapijtgaren: draaien, wikkelen of spoelen | Carpet yarn: twisting, winding, or spooling
75320400. Externe reparatiediensten | Exterior repair services
83220601. Gemeenschapscentrum | Community center

Werken bij VLAAMS ONAFH. ZIEKENFONDS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VLAAMS ONAFH. ZIEKENFONDS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VLAAMS ONAFH. ZIEKENFONDS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VLAAMS ONAFH. ZIEKENFONDS. Looking for open vacancies in other companies

  • Leidinggevende technieker (m / v) (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaren technieker met leidinggevende capaciteiten? Wie kunnen een mooie uitdaging bieden bij één van onze klanten in Hooglede. Ter versterking van het team van techniekers zijn we op zoek naar een teamverantwoordelijke of meestergast. TAKEN: Je stuurt een aantal techniekers aan Je zorgt voor een efficiënt productieproces en stuurt bij waar nodig Tevens sta je in voor het preventief en curatief onderhoud aan de machines. Je houdt toezicht op de machines terwijl de operatoren aan het werken zijn en helpt hen bij technische problemen.

  • IT helpdesk Medewerk(st)er (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een informaticabedrijf, gespecialiseerd in notariële informatica zijn wij op zoek naar een analist-programmeur. Voor deze sector hebben zij zelf een eigen softwareprogramma ontwikkeld en leveren, installeren en configureren zij tevens alles van materiaal (PC's, servers & printers). Jouw takenpakket zal er als volgt uitzien; - Technische ondersteuning geven aan de gebruikers van computers en informaticatoepassingen. Zowel voor hardware, algemene software als voor onze eigen programma's. Je probeert daarbij in eerste instantie zelf een oplossing voor de klant te vinden, zorgt voor een gepaste doorverwijzing of, indien noodzakelijk, voor het sturen van een technieker ter plaatse. - Beantwoorden van probleemmeldingen per telefoon of per e-mail

  • Industrieel reiniger M/V (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je reeds ervaring als industrieel reiniger? Wens je jouw ervaring als reiniger verder te zetten? Je zorgt voor het reinigen van een productielijn in een voedingsbedrijf in Wieze. De machine wordt uiteengehaald door de firma, je zorgt ervoor dat alle stukken perfect worden gereinigd.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wachtebeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Diepenbeek (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en op orde zetten van particuliere woonruimtes in de regio Diepenbeek. Soms sta je in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, enz. Daarnaast komt het voor dat je andere huishoudelijke taken uitvoert, afhankelijk van de behoeften van de klanten : wassen, strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken uitvoeren en eventueel maaltijden klaarmaken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sinaai – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINAAI-WAAS)

    Regio: SINAAI-WAAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • 2 Magazijniers (heftruckchauffeur) dagdienst 30 en 31/10 + 2/11 (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor het distributiecentrum in Hasselt zijn we op zoek naar een magazijnier-heftruckchauffeur op volgende dagen: 30 en 31 oktober en vrijdag 2 november. Je staat in voor het lossen van containers: enerzijds manueel stapelen van pakketten op palletten en anderzijds orderpicking met heftruck, goederen op locatie plaatsen in het magazijn. Je werkt in dagdienst.

  • Commercieel administratief bediende (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: Dyco nv

    Type: Vaste Job

    Onthaal van klanten & leveranciers aan de telefoon en in de showroom Orders opnemen, naar leveranciers doorgeven & klasseren Problemen bij leveringen oplossen Binnenkomende collectiestukken controleren Retours van goederen organiseren en controleren. Mailings organiseren en verzenden en dagelijks briefwisseling posten Klanten bellen die te laat betalen.

  • Psycholoog (M/V) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Totaalpraktijk

    Type: Zelfstandige activiteit

    Totaalpraktijk is een multidisciplinaire groepspraktijk gelegen in Destelbergen, op de grens met Gent. Onze therapeuten zijn werkzaam in volgende domeinen: podologie, dieetkunde, kinesitherapie, vroedkunde en psychotherapie. We zijn op zoek naar een zelfstandig psycholoog die onze huidige psycholoog kan vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof, dit van 01/11/2018 tot en met 30/04/2019 met de eventuele optie om nadien het team permanent te versterken. Je hebt relevante ervaring in het therapeutisch werken met volwassenen. Je heb een master in Psychologie en een langdurige therapieopleiding afgerond (of bent in opleiding). Je werkt op zelfstandige basis, aantal uren vrij te kiezen en in te vullen op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag of zaterdag.

  • Vacature psycholo(o)g(e) (M, V, X) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: DYNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze nieuwe locatie in Merelbeke zijn we op zoek naar een gemotiveerde, zelfstandige psycholo(o)g(e) voor de doelgroep volwassenen en/of kinderen.

  • Verkoper op beurzen en/of in winkelcentra (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: HOOFTMAN CONSULTING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Is gezondheid en sport voor jou belangrijk? Wil je graag werken met een vlot verkopend, kwalitatief product? Zijn een goede, positieve en eerlijke werksfeer met toffe, jonge (of jongdenkende) collega's voor jou belangrijk? Ben je niet bang om mensen aan te spreken, werk je graag op resultaat en word je daar graag correct en goed voor verloond? Dan is dit misschien wel dé opportuniteit die je zoekt. Wij doen heel veel beurzen (+/- 10 per maand) in Vlaanderen (en Nederland) en zoeken gemotiveerde, zelfstandige verkopers om onze producten te verkopen (in concreto de Vibromix van Münich Spring, krachtig sport- en gezondheidsgerelateerd toestel). Alle verkopers worden betaald op commissiebasis (mooie verdienste!) en alle kosten worden door ons gedragen. Dit kan voltijds of deeltijds gedaan worden, volgens onderlinge afspraken. Ben jij de gemotiveerde verkoper die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons op.

  • Zelfstandig logopedist(e) (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: DE BEULE LIESBETH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het betreft een deeltijdse betrekking van ongeveer 20 uur per week of een deel ervan, te starten vanaf 05/11/'18 tot en met 01/02/'19. Indien mogelijk kan je nadien je eigen uurrooster uitbouwen. Je behandelt kinderen met spraak-, taal- en leerproblemen.

Zoek naar antwoorden van VLAAMS ONAFH. ZIEKENFONDS in sociale netwerken
Look for responds of VLAAMS ONAFH. ZIEKENFONDS in social networks

Lees alle opmerkingen voor VLAAMS ONAFH. ZIEKENFONDS. Laat een reactie achter voor VLAAMS ONAFH. ZIEKENFONDS. VLAAMS ONAFH. ZIEKENFONDS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VLAAMS ONAFH. ZIEKENFONDS. Leave a respond for VLAAMS ONAFH. ZIEKENFONDS. VLAAMS ONAFH. ZIEKENFONDS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VLAAMS ONAFH. ZIEKENFONDS op de google maps. Adres en contacten VLAAMS ONAFH. ZIEKENFONDS
Location of VLAAMS ONAFH. ZIEKENFONDS on the google maps. Address and contacts of VLAAMS ONAFH. ZIEKENFONDS

Andere gerelateerde bedrijven als come VLAAMS ONAFH. ZIEKENFONDS VLAAMS ONAFH. ZIEKENFONDS: Van Loon BVBA | LIMBURG HOTEL | ALFONS STAESSENS | GEORGE WUYTACK | AUTO LAVAGE DE PRESTIGE

Other related companies as VLAAMS ONAFH. ZIEKENFONDS: Van Loon BVBA | LIMBURG HOTEL | ALFONS STAESSENS | GEORGE WUYTACK | AUTO LAVAGE DE PRESTIGE

VLAAMS ONAFH. ZIEKENFONDS is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VLAAMS ONAFH. ZIEKENFONDS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03471649169. Het bedrijf VLAAMS ONAFH. ZIEKENFONDS bevindt zich op het adres: LANGE MUNTE 34; 9860; OOSTERZELE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 882,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 567,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sécurité sociale. Lijst met producten zijn Services: Mutuelles..
De hoofdactiviteit van VLAAMS ONAFH. ZIEKENFONDS is Leder- en leerproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VLAAMS ONAFH. ZIEKENFONDS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VLAAMS ONAFH. ZIEKENFONDS, openstaande posities, locatie van VLAAMS ONAFH. ZIEKENFONDS op de kaart.

VLAAMS ONAFH. ZIEKENFONDS is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is VLAAMS ONAFH. ZIEKENFONDS, company assigned to the tax number BE03471649169. The company VLAAMS ONAFH. ZIEKENFONDS is located at the address: LANGE MUNTE 34; 9860; OOSTERZELE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 882,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 567,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sécurité sociale. List of products are Services: Mutuelles..
The main activity of VLAAMS ONAFH. ZIEKENFONDS is Leather and Leather Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VLAAMS ONAFH. ZIEKENFONDS is not available. You also can look at reviews of VLAAMS ONAFH. ZIEKENFONDS, open positions, location of VLAAMS ONAFH. ZIEKENFONDS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VLAAMS ONAFH. ZIEKENFONDS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VLAAMS ONAFH. ZIEKENFONDS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VLAAMS ONAFH. ZIEKENFONDS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VLAAMS ONAFH. ZIEKENFONDS, employees, financial statistics.