VL. ONAFHANK. ZIEKENFONDS

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • VL. ONAFHANK. ZIEKENFONDS
Private companiesGeneral Merchandise Stores • VL. ONAFHANK. ZIEKENFONDS

Contactgegevens VL. ONAFHANK. ZIEKENFONDS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VL. ONAFHANK. ZIEKENFONDS: address, phone, fax, email, website, opening hours

VL. ONAFHANK. ZIEKENFONDS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KIELDRECHTSTRAAT 1; 9170; SINT-GILLIS-WAAS, België

Telefoon (phone): 37705838 (+32-37705838) 37705838 (+32-37705838)

Fax (fax): +32 (15) 258-60-41 +32 (15) 258-60-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VL. ONAFHANK. ZIEKENFONDS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VL. ONAFHANK. ZIEKENFONDS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VL. ONAFHANK. ZIEKENFONDS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VL. ONAFHANK. ZIEKENFONDS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VL. ONAFHANK. ZIEKENFONDS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VL. ONAFHANK. ZIEKENFONDS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VL. ONAFHANK. ZIEKENFONDS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VL. ONAFHANK. ZIEKENFONDS
Products information VL. ONAFHANK. ZIEKENFONDS

BTW identificatienummer (tax): BE01191162109
Ondernemingsnummer: 3327728271
Hoofdstad (capital): 977,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 215,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Services: Mutuelles.

Product categorie (product category): Sécurité sociale

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VL. ONAFHANK. ZIEKENFONDS
(Get full report from official database of BE for VL. ONAFHANK. ZIEKENFONDS)

Aanvulling soorten activiteiten voor VL. ONAFHANK. ZIEKENFONDS
Addition kinds of activities for VL. ONAFHANK. ZIEKENFONDS

2141. Tabakstammen en hergebruiken | Tobacco stemming and redrying
01619903. Komkommer boerderij | Cucumber farm
23250102. Jeans: mannen, jongeren en jongens | Jeans: men's, youths', and boys'
28799901. Landbouw desinfectiemiddelen | Agricultural disinfectants
34460104. Wachten, gemaakt van pijp | Guards, made from pipe
35110205. Stoomturbines | Steam turbines
38610504. Microfiche lezers en lezersprinters | Microfiche readers and reader printers
59639901. colporteurs | Canvassers
86319901. Collectieve onderhandelingseenheid | Collective bargaining unit
96110403. Administratie van algemene economische programma's, provincie overheid | Administration of general economic programs, county government

Werken bij VL. ONAFHANK. ZIEKENFONDS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VL. ONAFHANK. ZIEKENFONDS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VL. ONAFHANK. ZIEKENFONDS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VL. ONAFHANK. ZIEKENFONDS. Looking for open vacancies in other companies

  • Metser (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een gemotiveerde metser die het team kunnen versterken. Je kan zelfstandig werken Je kan verschillende verbanden metsen Je hebt ervaring in de nieuwbouw en renovatie

  • Huishoudhulp in Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die wij zoeken! Reken op Tempo-Team Dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden jou graag een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • Huishoudhulp Wuustwezel (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Comforthome

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van schoonmaken, strijken en mensen helpen? En zoek je werk in de omgeving van Wuustwezel ? Aarzel dan niet om bij ons te solliciteren!

  • Huishoudhulp (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lommel

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar iemand die op vrijdag 8 uur bij 1 gezin in BALEN het huishouden en de schoonmaak kan doen. Het uurrooster kan aangevuld worden met andere gezinnen in Lommel en omstreken.

  • 1 HUISHOUDHULP DEELTIJDS MOERBEKE/EKSAARDE (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: GREENHOUSE LOKEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Lokeren zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Student winkelmedewerker fashion (SINT-GENESIUS-RODE)

    Regio: SINT-GENESIUS-RODE

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Studentenjob

    Voor ZEB fashion zijn wij steeds op zoek naar studenten (m/v) om tijdens het schooljaar op weekdagen en weekends te werken in de winkels te Sint-Genesius-Rode,Halle en Sint-Pieters-Leeuw. Je zal instaan voor de verkoop in de winkel en kassawerk. Verder zorg je ervoor dat dat winkel en de paskamers steeds ordelijk zijn. Je zorgt ervoor dat kledij mooi gepresenteerd is.

  • Commercieel studententalent gezocht! (Zaterdagwerk) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP OFFICE GENT

    Type: Studentenjob

    Centje bijverdienen op zaterdag? Houd je van telefoneren? Is sociaal contact je ding? Aarzel dan niet en lees verder! Stap in de wereld van commercieel klantencontact, ontdek én ontwikkel je verkoop skills! Je gaat dagelijks prospecten telefonisch contacteren om je product of dienst aan hen voor te stellen, je probeert hun interesse op te wekken door je natuurlijk enthousiasme en je weet een verkoop realiseren door je geweldige overtuigingskracht.

  • winkelmedewerker - student (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent word je ingeschakeld tijdens de week. Wanneer je werkt en hoeveel uren je zal werken, is afhankelijk van de planning van de winkel en natuurlijk van je eigen beschikbaarheid. Als jobstudent help je 's ochtends mee met het wegvullen van de binnengekomen vrachten (fysiek werk, hoog tempo) en tijdens de middagshiften sta je mee in voor het op orde houden van de winkel (rekken aanvullen, spiegelen, FIFO-vullen) en sta je het verkoopteam bij aan de kassa's op drukke momenten.

  • Allround winkelmedewerker jobstudent (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Studentenjob

    Voor een buurtwinkel in Vrasene zijn we op zoek naar jobstudent voor in het weekend en vakanties te werken. Omdat het gaat om een kleinere winkel sta je in voor een breed takenpakket: kassa, rekken aanvullen, charcuterie snijden, winkel schoonmaken, enz. We zijn voor de functie dus op zoek naar iemand die het fijn vindt om in een klein team nauw samen te werken. Bovendien kan ook je werken in het weekend. De ene week werk je zaterdag, de andere week zondag. Voel jij je hierdoor aangesproken? Contacteer ons snel en misschien is de job wel voor jou!

  • Projectvoorbereider / Project Engineer (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: STRUKTON RAIL

    Type: Vaste Job

    Je werkt in een projectteam met een werfleider en een projectleider voor spoor-of kabel of boveneleidingsafdeling. Je detecteert en vervult de wettelijke en administratieve bepalingen van het bestek. Samen met het projectteam sta je in voor het opstellen van het draaiboek alsook van het uitvoeringsbudget van het project. Je maakt de planning op middellange en lange termijn op van het project, teneinde een correcte inschatting van de nodige middelen en tijd voor de uitvoering voor de realisatie van het project (mankracht, grond- en hulpstoffen) te kunnen maken. Je bedenkt en werkt de technische uitvoeringsmethode uit volgens het contract en in samenwerking met de werfleider en het projectteam. Je onderhoudt contacten met jouw collega’s teneinde de nodige resources te kunnen vrijmaken of bestellen. Je legt contact met (onder)aannemers en leveranciers om offertes op te vragen en op basis van de bestekeisen coördineer je de aankopen. Je monitort de rendementen in vergelijking met het uitvoeringsbudget en signaleert mogelijke verrekeningen en meerwerken aan de projectleider. In samenwerking met het projectteam beheer je het kwaliteitsborgingssysteem om te kunnen aantonen dat er gewerkt wordt volgens de regelgeving en technische eisen van de aanbesteding. Om optimaal zicht te hebben op de gebruikte resources ga je heel regelmatig werven bezoeken. Je rapporteert aan de projectleider met wie je een open communicatie onderhoudt. Meer info vind je op : http://www.struktonrail.com/

  • Technieker Centrale verwarming & Sanitair installaties (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: YES! TALENTS AALST

    Type: Werfreserve

    Voor een dynamisch bedrijf zijn we op zoek naar techniekers(met enige administratie) Heb je een diploma Centrale verwarming en sanitair/ + ervaring op zak? Ben je gebeten om problemen op te sporen en op te lossen? Administratie(rapporteringen) schrikt jou niet af? Voel je de kriebel? Aarzel dan niet om te solliciteren!

  • Notari?le stage (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Gevarieerd werk met zelfstandig dossierbeheer en contact met cli?nteel. U zal verantwoordelijk worden voor het behandelen van alle soorten dossiers : verkopingen, leningen, schenkingen en aangiftes van nalatenschap, vennootschappen, patrimoniaal familierechtelijke dossiers, vermogensplanning e.d. Werkomgeving: Associatie van notarissen die zich tot doel stelt om de kwaliteit van haar diensten op constante wijze te verbeteren; team van 10 mensen?; aangename werkomgeving - moderne infrastructuur?; ruime bibliotheek aanwezig?; praktisch gelegen in hartje Brussel op 10 minuten te voet van Brussel Centraal of Brussel Zuid. Gewenste profiel: Master rechten/ notariaat, voor duurzame samenwerking Stiptheid/precisie, discretie, in teamverband kunnen werken Zeer goede kennis van de Nederlandse taal; goede kennis van de Franse taal en/of Engels zijn pluspunten. Wij bieden: Correcte vergoeding volgens niveau en, naar mate van ontwikkeling, evolutief. Opleiding mede in het licht van een ideale vgl. examenvoorbereiding De ruimte wordt geboden om uw kennis te ontplooien en te verruimen in alle takken van het recht (oa opleidingen volgen). Het kantoor biedt een gevarieerde werkomgeving waar dagelijks en nauw overleg mogelijk is. Interesse? Solliciteer online via onderstaande rode knop. Notarissen Fran?ois Herinckx & Ken Penne Zuidstraat 146 1000 Brussel Tel.:02/512.01.40 Fax : 02/512.61.66 ? Indien u hier solliciteert zullen uw CV en motivatiebrief, die onder andere identificatiegegevens, gegevens betreffende het beroep en academisch curriculum bevatten, in onze databank voor een periode van 3?jaar na afloop van de aanwervingsprocedure worden bijgehouden om redenen van gerechtvaardigd belang (Bv: contacteren voor een nieuwe job). Deze gegevens zullen niet worden verspreid naar derden tenzij met toestemming van de sollicitant of wettelijke verplichting. De sollicitant kan zijn recht op rectificatie en vernietiging uitoefenen door de notaris te contacteren op volgend e-mailadres?: [email protected]

Zoek naar antwoorden van VL. ONAFHANK. ZIEKENFONDS in sociale netwerken
Look for responds of VL. ONAFHANK. ZIEKENFONDS in social networks

Lees alle opmerkingen voor VL. ONAFHANK. ZIEKENFONDS. Laat een reactie achter voor VL. ONAFHANK. ZIEKENFONDS. VL. ONAFHANK. ZIEKENFONDS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VL. ONAFHANK. ZIEKENFONDS. Leave a respond for VL. ONAFHANK. ZIEKENFONDS. VL. ONAFHANK. ZIEKENFONDS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VL. ONAFHANK. ZIEKENFONDS op de google maps. Adres en contacten VL. ONAFHANK. ZIEKENFONDS
Location of VL. ONAFHANK. ZIEKENFONDS on the google maps. Address and contacts of VL. ONAFHANK. ZIEKENFONDS

Andere gerelateerde bedrijven als come VL. ONAFHANK. ZIEKENFONDS VL. ONAFHANK. ZIEKENFONDS: MATCH | COUR DU TRAVAIL | ESPACES ROSKAM & PARTNERS | GARAGE ANDRE | Vandebeek T

Other related companies as VL. ONAFHANK. ZIEKENFONDS: MATCH | COUR DU TRAVAIL | ESPACES ROSKAM & PARTNERS | GARAGE ANDRE | Vandebeek T

VL. ONAFHANK. ZIEKENFONDS is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VL. ONAFHANK. ZIEKENFONDS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01191162109. Het bedrijf VL. ONAFHANK. ZIEKENFONDS bevindt zich op het adres: KIELDRECHTSTRAAT 1; 9170; SINT-GILLIS-WAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 977,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 215,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sécurité sociale. Lijst met producten zijn Services: Mutuelles..
De hoofdactiviteit van VL. ONAFHANK. ZIEKENFONDS is Algemene Merchandise Stores, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VL. ONAFHANK. ZIEKENFONDS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VL. ONAFHANK. ZIEKENFONDS, openstaande posities, locatie van VL. ONAFHANK. ZIEKENFONDS op de kaart.

VL. ONAFHANK. ZIEKENFONDS is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is VL. ONAFHANK. ZIEKENFONDS, company assigned to the tax number BE01191162109. The company VL. ONAFHANK. ZIEKENFONDS is located at the address: KIELDRECHTSTRAAT 1; 9170; SINT-GILLIS-WAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 977,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 215,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sécurité sociale. List of products are Services: Mutuelles..
The main activity of VL. ONAFHANK. ZIEKENFONDS is General Merchandise Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VL. ONAFHANK. ZIEKENFONDS is not available. You also can look at reviews of VL. ONAFHANK. ZIEKENFONDS, open positions, location of VL. ONAFHANK. ZIEKENFONDS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VL. ONAFHANK. ZIEKENFONDS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VL. ONAFHANK. ZIEKENFONDS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VL. ONAFHANK. ZIEKENFONDS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VL. ONAFHANK. ZIEKENFONDS, employees, financial statistics.