VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS
Private companiesUnited States Postal Service • VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS

Contactgegevens VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS: address, phone, fax, email, website, opening hours

VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SPINNESCHOOLSTRAAT 7B1; 8820; TORHOUT, België

Telefoon (phone): 50212932 (+32-50212932) 50212932 (+32-50212932)

Fax (fax): +32 (15) 898-38-75 +32 (15) 898-38-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS
Products information VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS

BTW identificatienummer (tax): BE05558502197
Ondernemingsnummer: 5608764648
Hoofdstad (capital): 899,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 233,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Services: Mutuelles.

Product categorie (product category): Sécurité sociale

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS
(Get full report from official database of BE for VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS)

Aanvulling soorten activiteiten voor VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS
Addition kinds of activities for VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS

513199. Stukartikelen en opvattingen, anders | Piece goods and notions, nec
22210309. taffetas | Taffetas
35550302. Galleys of achtervolgers, printers ' | Galleys or chases, printers'
37310115. Sleepboten, bouw en reparatie | Tugboats, building and repairing
50150100. Automotive onderdelen en benodigdheden, gebruikt | Automotive parts and supplies, used

Werken bij VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS. Looking for open vacancies in other companies

  • Gepassioneerde techneuten kaasindustrie te Genk gezocht (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP XL Yoko Cheese

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Preventief onderhoud van het machinepark; - Oplossen van storingen en onderdelen vervangen; - Lijnen programmeren; - Verbeteringsvoorstellen aanreiken; - Operatoren uitleg geven zodat ze kleine storingen zelf kunnen oplossen.

  • Werkplaatsverantwoordelijke (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent een geboren motivator en planner? Een echte teamplayer... Dan is deze job je op het lijf geschreven. Als werkplaatsverantwoordelijke sta je in voor: het voorbereiden van de werkplanning in het atelier aansturen van de mecaniekers en bedienden eindverantwoordelijke van het aankoopbeleid opvolgen van de werkflow operationele ondersteuning bieden aan je team

  • Bijstandsverlener bij autopech (parttime ook mogelijk) (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze opdrachtgever is een nationale speler inzake mobiliteit. We zijn voor hen op zoek naar collega's voor de alarmcentrale binnenland. Welke taken mag je verwachten in deze functie? Als bijstandsverlener beantwoord je telefonische oproepen van klanten die problemen hebben met de wagen/moto/fiets. Je doet een duidelijke analyse van het probleem en geeft deze info correct en volledig door aan de dispatching. Je zorgt ervoor dat jouw collega's van de dispatching en de wegenwacht over kwalitatieve informatie beschikken om de best mogelijk interventie te doen. Je bent bereid te werken in een 2-ploegensysteem, waarbij je ook regelmatig in het weekend werkt.

  • Huishoudhulp Puuur Zandhoven/ Massenhoven/ Pulle/ Pulderbos/ Viersel (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: PUUUR ZOERSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Relegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student lader-losser tijdelijke opdracht (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Ninove zijn we op zoek naar een aantal studenten die beschikbaar zijn in het weekend van 1 en 2 september om een aantal uren te helpen met het uitladen van een vrachtwagen en het opstellen van tenten.

  • Jobstudent Recruiter - Intelect Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Intelect

    Type: Studentenjob

    Intelect is de partner van KMO's op het vlak van selectie, uitzend, advies en payroll. Over alle sectoren heen zoeken we voor onze klanten naar kandidaten die matchen met de bedrijfscultuur. Onze geheime wapens? Doorzettingsvermogen, humor, ons motto: "No Guts No Glory" en een passie voor talent en groei. Omdat die passie voor "groei" in ons DNA zit, staan we te popelen om uit te breiden en om binnenkort ons achtste kantoor te openen. Daarom zoeken we gepassioneerde studenten die mee willen bouwen aan onze groei. Hoe ziet jouw dag er uit? -Je zoekt actief naar potentiële kandidaten -Je screent kandidaten tijdens een telefonisch gesprek -Je interviewt kandidaten face to face -Je stelt potentiële kandidaten voor bij de klant -Je schrijft vacatures uit -Je staat in voor de volledige opvolging van je dossiers -Je begeleidt de kandidaat tot aan de ondertekening van de arbeidsovereenkomst -Je staat mee in voor algemene taken zoals onthaal, telefonie en administratieve ondersteuning van het kantoor.

  • Medewerker fruitteelt rijbewijs G (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: Landbouwven. Vandewijngaerden

    Type: Vaste Job

    Je stuurt ons team van fruitplukkers aan maar staat ook zelf in voor het plukken, sorteren, snoeien en aanplanten. Je bedient hierbij verschillende landbouwvoertuigen.

  • Ervaren Consulent Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Dienstenbedrijf Easy Life

    Type: Vaste Job

    Easylife is een jong en dynamisch bedrijf opgestart in 2009 in Antwerpen. Door onze sterke service naar klanten en werknemers, zijn we er in geslaagd sterk te groeien van 1 kantoor naar 17 kantoren, 1400 vaste huishoudhulpen & strijksters en 40 bedienden. Ons verhaal begint nog maar net! We hebben nog 1001 ideeën en plannen. Om onze groei te kunnen realiseren zijn we op zoek naar gedreven, resultaatsgerichte en enthousiaste superhelden. We werken hard, heel hard maar daartegenover staat veel plezier, een fantastisch team en een openheid tot creativiteit. Voor de uitbreiding van ons kantoor in Wilrijk zijn Stephanie (kantoorverantwoordelijke), Stefano, Demi en Edyta (consulenten) op zoek naar een gemotiveerde Ervaren Consulent. Als Ervaren Consulent ben je de rechterhand van de kantoorverantwoordelijke. Bij afwezigheid van Stephanie neem jij de verantwoordelijkheid op over het kantoor. Je staat op dat moment in voor de volledige organisatie van het kantoor (Selectie en uitzenden van huishoudhulpen). Dit houdt oa in: Veelvuldig contact met klanten en huishoudhulpen Leiding en ondersteuning aan de huishoudhulpen Matchen van huishoudhulp met klant om een blijvende relatie te bewerkstelligen Eventuele klachten en opmerkingen van de klanten op een constructieve manier verwerken en oplossen Administratief gedeelte: Planning maken en aanpassen in een sterk veranderende omgeving, rekening houdend met de noden, behoeften en beperkingen van de klanten en huishoudhulpen. Contracten opstellen Verwerken van betalingen Je denkt en werkt actief mee aan de verbetering van de werkwijze, tools, … (deelname werkgroepen, …)

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Verkopers M/V Brussel FR/NL (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en hun opties openhoudt als het gaat om geld verdienen, buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

  • Klinisch psycholoog/orthopedagoog - psychotherapeut volwassenen (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Psylodie

    Type: Zelfstandige activiteit

    Psylodie is een multidisciplinaire groepspraktijk voor psychologie-psychotherapie en diëtiek in Wetteren. In de praktijk werken momenteel een klinisch psycholoog-psychotherapeut voor kinderen en jongeren, een klinisch psycholoog-psychotherapeut voor volwassenen en een diëtiste. Om ons team uit te breiden en de druk op de wachtlijst weg te nemen, zijn we momenteel op zoek naar een bijkomende psycholoog-psychotherapeut voor volwassenen, die een psychotherapie-opleiding afgerond heeft of nog in opleiding is. We zijn met sterke voorkeur op zoek naar iemand die naast individuele therapie ook relatietherapie en gezinsgesprekken kan opnemen. In ons team vinden we het belangrijk om cliënten écht te leren kennen, ons aanbod af te stemmen op de cliënt en individueel te werk te gaan met therapieplannen op maat. Op de teamvergaderingen is er mogelijkheid tot samen nadenken hoe we de cliënt het beste kunnen helpen en intervisie. Veiligheid, vertrouwen en constructieve samenwerking staan voor ons centraal. We zijn op zoek naar een collega die zich in dezelfde waarden kan terugvinden. De praktijk bestaat uit modern ingerichte lokalen, afgestemd op de discipline die er gebruik van maakt. Er is verder een toiletruimte, wachtruimte en bergruimte voorzien. De praktijk ligt dicht bij het centrum en het station van Wetteren. Er is parking in de straat. Om al wat in voeling te komen met waar wij als praktijk voor willen staan, kan je een kijkje nemen op onze website www.psylodie.be

Zoek naar antwoorden van VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS in sociale netwerken
Look for responds of VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS in social networks

Lees alle opmerkingen voor VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS. Laat een reactie achter voor VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS. VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS. Leave a respond for VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS. VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS op de google maps. Adres en contacten VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS
Location of VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS on the google maps. Address and contacts of VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS

Andere gerelateerde bedrijven als come VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS: BBL | L.S.V. OLYMPIA RIPOSTE | T.C. DU PARC | MARIOLINE BONSIGNORE | Ase Europe N.V.

Other related companies as VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS: BBL | L.S.V. OLYMPIA RIPOSTE | T.C. DU PARC | MARIOLINE BONSIGNORE | Ase Europe N.V.

VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05558502197. Het bedrijf VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS bevindt zich op het adres: SPINNESCHOOLSTRAAT 7B1; 8820; TORHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 899,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 233,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sécurité sociale. Lijst met producten zijn Services: Mutuelles..
De hoofdactiviteit van VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS, openstaande posities, locatie van VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS op de kaart.

VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS, company assigned to the tax number BE05558502197. The company VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS is located at the address: SPINNESCHOOLSTRAAT 7B1; 8820; TORHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 899,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 233,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sécurité sociale. List of products are Services: Mutuelles..
The main activity of VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS is United States Postal Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS is not available. You also can look at reviews of VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS, open positions, location of VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS, employees, financial statistics.