SOZIALIST. KRANKENKASSE

Contactgegevens SOZIALIST. KRANKENKASSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SOZIALIST. KRANKENKASSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

SOZIALIST. KRANKENKASSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE NEUVE 100; 4700; EUPEN/EUPEN, België

Telefoon (phone): 87743200 (+32-87743200) 87743200 (+32-87743200)

Fax (fax): +32 (68) 135-63-96 +32 (68) 135-63-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SOZIALIST. KRANKENKASSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SOZIALIST. KRANKENKASSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SOZIALIST. KRANKENKASSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SOZIALIST. KRANKENKASSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SOZIALIST. KRANKENKASSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SOZIALIST. KRANKENKASSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SOZIALIST. KRANKENKASSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SOZIALIST. KRANKENKASSE
Products information SOZIALIST. KRANKENKASSE

BTW identificatienummer (tax): BE05608489990
Ondernemingsnummer: 2923156738
Hoofdstad (capital): 641,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 772,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Services: Mutuelles.

Product categorie (product category): Sécurité sociale

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SOZIALIST. KRANKENKASSE
(Get full report from official database of BE for SOZIALIST. KRANKENKASSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor SOZIALIST. KRANKENKASSE
Addition kinds of activities for SOZIALIST. KRANKENKASSE

22820102. Stopgaren: draaien, wikkelen of spoelen | Darning yarn: twisting, winding, or spooling
29510100. Plaveiselblokken | Paving blocks
31110300. Lederverwerking | Leather processing
38450119. Retinoscopen, electromedical | Retinoscopes, electromedical
50850111. Plastic flessen | Plastic bottles

Werken bij SOZIALIST. KRANKENKASSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SOZIALIST. KRANKENKASSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SOZIALIST. KRANKENKASSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SOZIALIST. KRANKENKASSE. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier bouwhandel (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een handel in bouwmaterialen zijn we op zoek naar een extra magazijnier. Je zal instaan voor het bedienen van klanten en het laden en lossen van vrachtwagens. Verwacht: - Je bent vlot, communicatief en hulpvaardig - Je hebt een klantgerichte houding, zelfs in drukke periodes - Je bent vertrouwd met bouwmaterialen - Leergierigheid is je niet vreemd waardoor je snel je kennis over ons uitgebreid gamma vergroot en blijft onderhouden - In de kandidaat zoeken wij een dynamisch en gedreven persoon met teamspirit en die zelfstandig zijn taken kan organiseren

  • HANDLANGER AFBRAAKWERKEN (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: AGO CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant uit Ursel zijn we SUPERDRINGEND op zoek naar een handlanger afbraakwerken. Je zal voornamelijk instaan voor manuele afbraakwerken. Het betreft vooral binnenhuisontmanteling en binnenhuis afbraakwerken.

  • Operatoren/productiemedewerkers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR GENT ARBEIDERS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf vult vaten met allerlei soorten oliën zoals fakkelolie, olie voor zibro camin vuren... Je bedient de machines of staat in voor het aanbrengen en afvoeren van de goederen. U bent mede verantwoordelijk voor de uitvoering van arbeid en lost kleine storingen op

  • Technisch tekenaar / werkvoorbereider (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant biedt interieuroplossingen aan op maat. Je bent verantwoordelijk voor het tekenen van de werkplannen alsook voor het verwerken en opvolgen van bestellingen. Je kan productieplannen uittekenen met behulp van een tekenprogramma. (In hout, metaal en glas) Je kan opmetingen uitvoeren.

  • POETSHULP DC Westkust (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: THUISHULP REGIO KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio WESTKUST (Westende-Middelkerke-Nieuwpoort-Oostduinkerke-Koksijde-Adinkerke-De Panne) zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je biedt hulp bij cliënten aan huis: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, ramen wassen, strijken.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Kortessem (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Jobstudent tapijten op woensdagnamiddag (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekend textielbedrijf regio Waregem, zijn wij op zoek naar een afwerk(st)er van tapijten. Hierbij sta je in voor het franjeren van de tapijten. De functie zal aangeleerd worden. Je krijgt ook steeds de nodige begeleiding van een ervaren werknemer. Het betreft een job op woensdagnamiddag, telkens van 13u15 tot 16u30.

  • Jobstudent Back-office medewerk(st)er Aanbieders.be (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Aanbieders.be - Mesfournisseurs.be

    Type: Studentenjob

    Aanbieders.be / Mesfournisseurs.be is de grootste online prijsvergelijkingswebsite in België voor internet, energie en telecom. Via onze websites regelen wij elke dag voor honderden klanten hun aansluitingen/overstap voor energie / gsm en internet. Wij zoeken één of meerdere jobstudenten die ons willen helpen, in onze backoffice, bij het verwerken van deze bestellingen, en bij het opvolgen van onvolledige orders. Vanuit ons online klantenbeheersysteem (crm) dienen de bestellingen verwerkt te worden in de systemen van bedrijven zoals Electrabel, Luminus, Proximus, Telenet, etc. Natuurlijk krijg je hier eerst een training voor van onze vaste medewerkers.

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Application Specialist (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in de regio van Ieper zijn we op zoek naar een Application Specialist. Binnen een team van specialisten kom je terecht in de serviceafdeling waar je zal instaan voor de telefonische ondersteuning van het intern ontwikkeld softwarepakket, de toegangscontrole- en gebouwenbeheerssystemen en andere IT- infrastructuren. Dit softwarepakket wordt volledig aangeleerd aan de hand van een opleidingstraject.

  • Servicetechnieker (M/V) voor onze koffie-automaten (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: BDS

    Type: Vaste Job

    Ons bedrijf, BDS te Waregem, spitst zich toe op de verkoop, verhuur en uitbating van alle soorten verkoopautomaten. Dankzij onze jarenlange ervaring is ons familiebedrijf uitgegroeid tot een aanbieder van topkwaliteit met een grondige kennis van zaken. Met onze verschillende leveranciers en verschillende modellen kunnen we de klant altijd een maatoplossing bieden! Door de verdere groei van ons bedrijf gaan wij op zoek naar een servicetechnieker koffie-automaten om ons team te versterken. Altijd willen weten hoe koffie te (s)maken? Dan wil je alle details weten van onze koffiemachines! Welkom in de wondere wereld van caffeïne, melkschuim, caffe laté en chococino. Als servicetechnieker koffie-automaten sta je in voor zowel het preventief onderhoud als voor het detecteren en oplossen van defecten. Daarnaast verzorg je ook de installatie van nieuwe koffiemachines. Aan de hand van een smaaktest zorg je ervoor dat de klant opnieuw kan genieten van een heerlijke kop koffie. Je verplaatst je vanuit Waregem naar onze klanten in West- en Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Limburg. Als technieker rapporteer je rechtstreeks aan het Hoofd Techniek.

  • ZAALMEDEWERKER / KOERIER (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: CESAR

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een gemotiveerde collega die meehelpt bij het bedienen van de klanten. Je staat ook in voor het leveren van de bestellingen bij de klanten thuis.

Zoek naar antwoorden van SOZIALIST. KRANKENKASSE in sociale netwerken
Look for responds of SOZIALIST. KRANKENKASSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor SOZIALIST. KRANKENKASSE. Laat een reactie achter voor SOZIALIST. KRANKENKASSE. SOZIALIST. KRANKENKASSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SOZIALIST. KRANKENKASSE. Leave a respond for SOZIALIST. KRANKENKASSE. SOZIALIST. KRANKENKASSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SOZIALIST. KRANKENKASSE op de google maps. Adres en contacten SOZIALIST. KRANKENKASSE
Location of SOZIALIST. KRANKENKASSE on the google maps. Address and contacts of SOZIALIST. KRANKENKASSE

Andere gerelateerde bedrijven als come SOZIALIST. KRANKENKASSE SOZIALIST. KRANKENKASSE: MEIR WOLPUT W | HERMAN PEDE | A-M VAN NIEUWENHOVE | Harake F | LEEN VERJANS

Other related companies as SOZIALIST. KRANKENKASSE: MEIR WOLPUT W | HERMAN PEDE | A-M VAN NIEUWENHOVE | Harake F | LEEN VERJANS

SOZIALIST. KRANKENKASSE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SOZIALIST. KRANKENKASSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05608489990. Het bedrijf SOZIALIST. KRANKENKASSE bevindt zich op het adres: RUE NEUVE 100; 4700; EUPEN/EUPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 641,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 772,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sécurité sociale. Lijst met producten zijn Services: Mutuelles..
De hoofdactiviteit van SOZIALIST. KRANKENKASSE is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SOZIALIST. KRANKENKASSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SOZIALIST. KRANKENKASSE, openstaande posities, locatie van SOZIALIST. KRANKENKASSE op de kaart.

SOZIALIST. KRANKENKASSE is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is SOZIALIST. KRANKENKASSE, company assigned to the tax number BE05608489990. The company SOZIALIST. KRANKENKASSE is located at the address: RUE NEUVE 100; 4700; EUPEN/EUPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 641,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 772,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sécurité sociale. List of products are Services: Mutuelles..
The main activity of SOZIALIST. KRANKENKASSE is Amusement and Recreation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SOZIALIST. KRANKENKASSE is not available. You also can look at reviews of SOZIALIST. KRANKENKASSE, open positions, location of SOZIALIST. KRANKENKASSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SOZIALIST. KRANKENKASSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SOZIALIST. KRANKENKASSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SOZIALIST. KRANKENKASSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SOZIALIST. KRANKENKASSE, employees, financial statistics.