MUTUALIT? NEUTRE

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • MUTUALIT? NEUTRE
Private companiesTransportation by Air • MUTUALIT? NEUTRE

Contactgegevens MUTUALIT? NEUTRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MUTUALIT? NEUTRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MUTUALIT? NEUTRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE CHARLEROI 145; 1060; SAINT-GILLES (BRUXELLES), België

Telefoon (phone): 25388300 (+32-25388300) 25388300 (+32-25388300)

Fax (fax): +32 (57) 690-74-98 +32 (57) 690-74-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MUTUALIT? NEUTRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MUTUALIT? NEUTRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MUTUALIT? NEUTRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MUTUALIT? NEUTRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MUTUALIT? NEUTRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MUTUALIT? NEUTRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MUTUALIT? NEUTRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MUTUALIT? NEUTRE
Products information MUTUALIT? NEUTRE

BTW identificatienummer (tax): BE01953338623
Ondernemingsnummer: 5846618652
Hoofdstad (capital): 170,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 823,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Services: Mutuelles.

Product categorie (product category): Sécurité sociale

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MUTUALIT? NEUTRE
(Get full report from official database of BE for MUTUALIT? NEUTRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MUTUALIT? NEUTRE
Addition kinds of activities for MUTUALIT? NEUTRE

3364. Nonferrous die-castings behalve aluminium | Nonferrous die-castings except aluminum
20130302. Frankfurters, van gekocht vlees | Frankfurters, from purchased meat
24990106. Tailors 'drukblokken, hout | Tailors' pressing blocks, wood
50510403. Kwik | Mercury
50850201. Lederen riem, verpakking | Leather belting, packing
51990000. Nondurable goods, nec | Nondurable goods, nec
55719902. Fietsen, gemotoriseerd | Bicycles, motorized
73890405. Corset vertegenwoordigers, alleen geschikt | Corset representatives, fitting only

Werken bij MUTUALIT? NEUTRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MUTUALIT? NEUTRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MUTUALIT? NEUTRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MUTUALIT? NEUTRE. Looking for open vacancies in other companies

  • Metser (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een ervaren metser . Onze klant is een nationaal bouwbedrijf gespecialiseerd in industriebouw . Als metser sta je in voor het metselen van de gevels . Je voert binnen metselwerk uit . Verder voer je ook voegwerken uit . Je komt terecht in een van de grootste bouwbedrijven uit de regio . Interne doorgroeimogelijkheden . Mooie verloning en voordelen volgens barema's bouwsector .

  • Toonbankverkoper (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Tewerkstelling bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbieden van technische oplossingen op het vlak van verlichting, HVAC, datanetwerken,... Je wordt tewerkgesteld in het filiaal in Wilrijk. De functie bestaat uit toonbankverkoop. Je krijgt een divers takenpakket: - Je komt dagelijks rechtstreeks in contact met klanten en dit voor zowel commerciële als technische productinformatie: via de toonbank, via telefoon of via e-mail. - Je peilt naar de behoeften van de klant en reikt de klant een praktijkgerichte oplossing aan. - Je geeft technisch advies. - Je bewaakt de lokale voorraad van goederen en je garandeert een correcte opvolging. - Je detecteert nieuwe opportuniteiten in de markt ter bevordering van de prospectie door de vertegenwoordiger.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: IN-Z NOORDERKEMPEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Brasschaat en omgeving

  • Student magazijnmedewerker gezocht in Opglabbeek! (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Start People Genk

    Type: Studentenjob

    Wil je graag tijdens de week een centje bijverdienen? Dan ben jij misschien de student waarnaar wij op zoek zijn! Je staat in voor algemene magazijntaken het verzamelen en inpakken van goederen. het sorteren van pakjes het scannen van pakketen orderpicken laden en lossen

  • Bijverdienste in de horeca - studenten/flexi (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een restaurant in Menen zijn wij op zoek naar iemand om telkens op vrijdag van 10u tot 15u te komen helpen, om: - te poetsen - af te wassen - te helpen in de zaal en keuken

  • INTERNATIONALE SALES ENGINEER (BE768612) (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: MARELEC FOOD TECHNOLOGIES

    Type: Vaste Job

    Marelec Food Technologies in Nieuwpoort ontwerpt en produceert hoogtechnologische weeg-, sorteer- en portioneersystemen voor de voedingsindustrie (vis, vlees en gevogelte). Hun jarenlange ervaring en knowhow resulteren in op maat gemaakte systemen, die wereldwijd ingezet worden. Een dynamisch team van 89 medewerkers en een internationaal netwerk van agenten dragen bij aan de sterke marktpositie in meer dan 30 landen. Om hun verdere groei te ondersteunen, zijn zij op zoek naar een (m/v) INTERNATIONALE SALES ENGINEER Farmer of Hunter met internationale verkoopervaring en technische affiniteit Functie Als Sales Engineer sta je in voor de verkoop van ‘custom made’ projecten binnen een vooraf bepaalde regio (Amerika, Azië, Midden-Oosten). Na een grondige technische opleiding ondersteun je de lokale distributeurs tijdens het verkoopproces bij eindklanten. Dit zowel op technisch vlak (mechanisch & applicaties/software), op vlak van toepassingsmogelijkheden als naar prijszetting toe. Je tracht een oplossing op maat te bieden. Je treedt in nauw overleg met de projectleiders om de haalbaarheid van potentiële projecten te beoordelen. Ook tijdens de uitvoering van het project blijf je het aanspreekpunt voor de distributeur en/of eindklant. Je streeft naar een optimale en proactieve opvolging na installatie. Je bezoekt op zeer regelmatige basis je rechtstreekse klanten (distributie), met het oog op het uitbouwen van sterke klantenrelaties. Je informeert hen over nieuwe mogelijkheden en productspecificaties, o.a. door het geven van demonstraties (ook aan eindklanten, indien nodig). Je vertegenwoordigt Marelec op internationale beurzen binnen machinebouw en voeding en gebruikt die momenten om up to date te blijven over tendenzen, de concurrentie en andere evoluties in de markt. Je deelt best practices met je collega-sales engineers & business development en werkt nauw samen met je backoffice collega, die in staat voor de uitwerking van offertes. Je maakt verslag van je ondernomen acties en resultaten. Je volgt proactief de ‘hangende’ offertes op. Je rapporteert aan de Commercieel Directeur.

  • Eerste Verkoopmedewerker beenhouwerij regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Vaste Job

    Voor een slagerij te Oudenaarde zoeken we een eerste verkoopsmedewerker. - Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... - Je plaatst de producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdatums. - De klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. - Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. - Je staat jouw filiaalverantwoordelijke regelmatig bij in het ondersteunen van de medewerkers, het opvolgen van de taken en het plannen van de productie.

  • Stikster (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Agilitas Genk

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor de afwerking van orthopedische hulpmiddelen en het stikken van corsetten. Je zal moeten werken met verschillende industriële naaimachines. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf gespecialiseerd in de gezondheidszorg en de productie van onder andere orthesen en prothesen zijn wij op zoek naar een ervaren stikker of stikster.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Freelance trainer 'social media' (locatie: Brugge) (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een gedreven trainer in social media: Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige en heb je bij voorkeur ervaring met lesgeven / organiseren van worshops. We hechten veel belang aan praktijkervaring en als docent breng je onze studenten alle tips en tricks bij uit jouw ervaring. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • zelfstandig logopedist (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: PRAKTIJK VOOR LOGOPEDIE - WIGWAM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het logopedisch begeleiden van kinderen/jongeren.

  • KELNER OF OPDIEN(ST)ER (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: PALACE

    Type: Flexijob

    U staat in voor de bediening van de klanten in ons restaurant. U bent vriendelijk, gemotiveerd en u hebt een goed voorkomen. Interesse? Neem dringend contact met ons op.

Zoek naar antwoorden van MUTUALIT? NEUTRE in sociale netwerken
Look for responds of MUTUALIT? NEUTRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MUTUALIT? NEUTRE. Laat een reactie achter voor MUTUALIT? NEUTRE. MUTUALIT? NEUTRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MUTUALIT? NEUTRE. Leave a respond for MUTUALIT? NEUTRE. MUTUALIT? NEUTRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MUTUALIT? NEUTRE op de google maps. Adres en contacten MUTUALIT? NEUTRE
Location of MUTUALIT? NEUTRE on the google maps. Address and contacts of MUTUALIT? NEUTRE

Andere gerelateerde bedrijven als come MUTUALIT? NEUTRE MUTUALIT? NEUTRE: Libbrecht W | Cielo BVBA | LOCATION NANINNE | OOSTEROP AGENCIES | DUIVENMIJ ST.MICHIEL

Other related companies as MUTUALIT? NEUTRE: Libbrecht W | Cielo BVBA | LOCATION NANINNE | OOSTEROP AGENCIES | DUIVENMIJ ST.MICHIEL

MUTUALIT? NEUTRE is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MUTUALIT? NEUTRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01953338623. Het bedrijf MUTUALIT? NEUTRE bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE CHARLEROI 145; 1060; SAINT-GILLES (BRUXELLES). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 170,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 823,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sécurité sociale. Lijst met producten zijn Services: Mutuelles..
De hoofdactiviteit van MUTUALIT? NEUTRE is Vervoer per lucht, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MUTUALIT? NEUTRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MUTUALIT? NEUTRE, openstaande posities, locatie van MUTUALIT? NEUTRE op de kaart.

MUTUALIT? NEUTRE is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is MUTUALIT? NEUTRE, company assigned to the tax number BE01953338623. The company MUTUALIT? NEUTRE is located at the address: CHAUSS?E DE CHARLEROI 145; 1060; SAINT-GILLES (BRUXELLES). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 170,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 823,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sécurité sociale. List of products are Services: Mutuelles..
The main activity of MUTUALIT? NEUTRE is Transportation by Air, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MUTUALIT? NEUTRE is not available. You also can look at reviews of MUTUALIT? NEUTRE, open positions, location of MUTUALIT? NEUTRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MUTUALIT? NEUTRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MUTUALIT? NEUTRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MUTUALIT? NEUTRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MUTUALIT? NEUTRE, employees, financial statistics.