MUTUALITE LIBERALE

Contactgegevens MUTUALITE LIBERALE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MUTUALITE LIBERALE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MUTUALITE LIBERALE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE TOURNAI 6; 7900; LEUZE-EN-HAINAUT, België

Telefoon (phone): 69670209 (+32-69670209) 69670209 (+32-69670209)

Fax (fax): +32 (53) 975-88-85 +32 (53) 975-88-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MUTUALITE LIBERALE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MUTUALITE LIBERALE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MUTUALITE LIBERALE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MUTUALITE LIBERALE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MUTUALITE LIBERALE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MUTUALITE LIBERALE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MUTUALITE LIBERALE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MUTUALITE LIBERALE
Products information MUTUALITE LIBERALE

BTW identificatienummer (tax): BE06544799804
Ondernemingsnummer: 4888885498
Hoofdstad (capital): 559,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 880,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Services: Mutuelles.

Product categorie (product category): Sécurité sociale

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MUTUALITE LIBERALE
(Get full report from official database of BE for MUTUALITE LIBERALE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MUTUALITE LIBERALE
Addition kinds of activities for MUTUALITE LIBERALE

641102. Verzekeringsinstellingen | Insurance adjusters
922202. Rechtsbijstand | Legal counsel
01610000. Groenten en meloenen | Vegetables and melons
34430209. Warmtewisselaars: koelers (na, inter), condensatoren, enz. | Heat exchangers: coolers (after, inter), condensers, etc.
35590402. Cryogene machines, industriële | Cryogenic machinery, industrial
50520201. Steenkool | Coal
50829903. Voorladers | Front end loaders
57340201. Computer tapes | Computer tapes
79970500. Indoor / outdoor court clubs | Indoor/outdoor court clubs
96510201. Inspectie voor arbeidsnormen en veiligheid, overheid | Inspection for labor standards and safety, government

Werken bij MUTUALITE LIBERALE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MUTUALITE LIBERALE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MUTUALITE LIBERALE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MUTUALITE LIBERALE. Looking for open vacancies in other companies

  • Montage-arbeider voor werven (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ter versterking van het team zoekt Randstad een montage-arbeider. Je staat in voor het monteren van betonnen constructies op werven. Je vertrekt vanuit Lier naar de verschillende werven. Heb je interesse? Maak dan een afspraak: de procedure bestaat uit een test op kantoor (technisch plan lezen) en een gesprek. Neem telefonisch contact op of stuur een mail met recent cv en motivatie.

  • Aanmaakoperator - 2 Ploegen of vaste nacht (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Talentus Tienen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als aanmaakoperator heb je de volgende verantwoordelijkheden: Controleren van de afgewogen ingrediënten op nummer, gewichten datum Instellen van de aanmaakinstallaties Controleren van parameters (zoals temperatuur en doseersnelheid) van deaanmaakinstallaties Registreren van de uitgevoerde werkzaamheden en controleresultaten Stalen nemen en laten controleren door het labo Doorsturen of overpompen van de afgewerkte producten  Reinigen van leidingen, koppelingen, filters en gehele werkomgeving Bedrijfsprofiel: Voor één van onze klanten actief in de voedingsindustrie zijn we op zoek naar een nieuw talent, een aanmaakoperator in een 2-ploegenstelsel of in vaste nachtdienst 

  • Zaalmedewerker (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij gaan op zoek naar een zaalmedewerker! Opleiding of ervaring... Je werkt niet op zondag en bent nog een extra dag vrij tijdens de week. Service Coupé Zaterdag werken vanaf 18u00

  • Chauffeur Rijbewijs C/E (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Houthalen zijn we op zoek naar een chauffeur C/CE.  Ze zijn gespecialiseerd in afbraak-, grond-, riolerings-, en bestratingswerken.

  • Onderhoudselectriciens (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Westerlo zijn wij dringend op zoek naar elektriciens. Je voert repititief werk uit. Je staat in voor het leggen van sterkspanningskabels tussen de 400 tot 700V. De aansluiting hiervan gaat gepaard met strikte instructies. Je kan makkelijk elektrische schema's lezen en je hebt een sterke kennis van industriële elektriciteit. Indien je kan werken met de rolbrug is dit zeker een pluspunt! Je hebt geen hoogtewerkerattest nodig, wel een VCA attest. Indien je dit niet hebt moet je het zo snel mogelijk behalen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Gistel - Oudenburg (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULP Herenthout - Direct VAST contract mét maaltijdcheques (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, wassen en strijken. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat. Je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg)

  • Student productiemedewerker (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Jouw takenpakket bestaat uit: Het inleggen van was in de strijkmangels; Verpakken van wasgoed; Sorteren.

  • Projectleider Automatisatie (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging richting projectmanagement automatisatie ? Kijk dan snel verder! Aansturen van een team, verantwoordelijk voor een project van A tot Z. Als projectleider automatisatie voer je op drachten uit in functie van je kennis en ervaring. Je neemt de leiding van een team, dat instaat om een project vanuit conceptfase tot en met de nazorg te ondersteunen. Hierbij ben je mee verantwoordelijk voor de communicatie met de klanten en leveranciers. Het opstellen van de RFQ’s, opstellen van specificaties, uitwerken van concepten, opvolgen van de werken van PLC en robot programmeurs, het opvolgen van een team van uitvoerders voor de elektrische aansluitingen van alle systemen. Opvolgen van de FAT en SAT testen. Opstellen van de projectplanning / cost control en de opvolging.

  • Zelfstandige Promotors en Verdelers M/V (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: MiekBrebels.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

  • Zelfstandige of gepensioneerde vrachtwagenchauffeur CE (BEERZEL)

    Regio: BEERZEL

    Bedrijf: BLEYS AUTO S

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je zal instaan voor het afhalen van wagens bij onze klanten en leveranciers.

  • AFWASSER/KEUKENHULP (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: DE BIBLIOTHEEK

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de afwas van ons restaurant en je helpt mee in de keuken.

Zoek naar antwoorden van MUTUALITE LIBERALE in sociale netwerken
Look for responds of MUTUALITE LIBERALE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MUTUALITE LIBERALE. Laat een reactie achter voor MUTUALITE LIBERALE. MUTUALITE LIBERALE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MUTUALITE LIBERALE. Leave a respond for MUTUALITE LIBERALE. MUTUALITE LIBERALE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MUTUALITE LIBERALE op de google maps. Adres en contacten MUTUALITE LIBERALE
Location of MUTUALITE LIBERALE on the google maps. Address and contacts of MUTUALITE LIBERALE

Andere gerelateerde bedrijven als come MUTUALITE LIBERALE MUTUALITE LIBERALE: YVES HENDOUX | Mathieu Bureau-DPM SA | TEA-ROOM ZEEBRIES | FA. DE CLERCQ G.-MAES | Watteeuw Tania

Other related companies as MUTUALITE LIBERALE: YVES HENDOUX | Mathieu Bureau-DPM SA | TEA-ROOM ZEEBRIES | FA. DE CLERCQ G.-MAES | Watteeuw Tania

MUTUALITE LIBERALE is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MUTUALITE LIBERALE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06544799804. Het bedrijf MUTUALITE LIBERALE bevindt zich op het adres: RUE DE TOURNAI 6; 7900; LEUZE-EN-HAINAUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 559,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 880,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sécurité sociale. Lijst met producten zijn Services: Mutuelles..
De hoofdactiviteit van MUTUALITE LIBERALE is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MUTUALITE LIBERALE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MUTUALITE LIBERALE, openstaande posities, locatie van MUTUALITE LIBERALE op de kaart.

MUTUALITE LIBERALE is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is MUTUALITE LIBERALE, company assigned to the tax number BE06544799804. The company MUTUALITE LIBERALE is located at the address: RUE DE TOURNAI 6; 7900; LEUZE-EN-HAINAUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 559,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 880,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sécurité sociale. List of products are Services: Mutuelles..
The main activity of MUTUALITE LIBERALE is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MUTUALITE LIBERALE is not available. You also can look at reviews of MUTUALITE LIBERALE, open positions, location of MUTUALITE LIBERALE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MUTUALITE LIBERALE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MUTUALITE LIBERALE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MUTUALITE LIBERALE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MUTUALITE LIBERALE, employees, financial statistics.