HULPK.ZIEKT.INVALID.VERZ.

Particuliere bedrijvenElektriciteit, Gas en Sanitair • HULPK.ZIEKT.INVALID.VERZ.
Private companiesElectric, Gas and Sanitary Services • HULPK.ZIEKT.INVALID.VERZ.

Contactgegevens HULPK.ZIEKT.INVALID.VERZ.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HULPK.ZIEKT.INVALID.VERZ.: address, phone, fax, email, website, opening hours

HULPK.ZIEKT.INVALID.VERZ.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LAURENT DELVAUXSTRAAT 12; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92239856 (+32-92239856) 92239856 (+32-92239856)

Fax (fax): +32 (87) 962-97-55 +32 (87) 962-97-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HULPK.ZIEKT.INVALID.VERZ.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HULPK.ZIEKT.INVALID.VERZ."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HULPK.ZIEKT.INVALID.VERZ."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HULPK.ZIEKT.INVALID.VERZ., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HULPK.ZIEKT.INVALID.VERZ.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HULPK.ZIEKT.INVALID.VERZ., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HULPK.ZIEKT.INVALID.VERZ.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HULPK.ZIEKT.INVALID.VERZ.
Products information HULPK.ZIEKT.INVALID.VERZ.

BTW identificatienummer (tax): BE02506225585
Ondernemingsnummer: 5367889404
Hoofdstad (capital): 224,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 277,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Services: Mutuelles.

Product categorie (product category): Sécurité sociale

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HULPK.ZIEKT.INVALID.VERZ.
(Get full report from official database of BE for HULPK.ZIEKT.INVALID.VERZ.)

Aanvulling soorten activiteiten voor HULPK.ZIEKT.INVALID.VERZ.
Addition kinds of activities for HULPK.ZIEKT.INVALID.VERZ.

411901. Lokale huurvervoer | Local rental transportation
16230300. Water- en riolering | Water and sewer line construction
27599904. Directories, telefoon: printen, nsk | Directories, telephone: printing, nsk
37430108. Spoorwegauto's | Railway motor cars
39140500. Roestvrij staalwerk | Stainless steel ware
42250000. Algemene opslag en opslag | General warehousing and storage

Werken bij HULPK.ZIEKT.INVALID.VERZ.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HULPK.ZIEKT.INVALID.VERZ.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HULPK.ZIEKT.INVALID.VERZ.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HULPK.ZIEKT.INVALID.VERZ.. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel bediende m/v (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lommel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een publiciteitsfirma gelegen in Lommel. Om hun team te versterken, zoeken wij een commercieel bediende. Je bent verantwoordelijk voor: • Opmaken van een prospectielijst; • Voeren van telefoongesprekken met mogelijke klanten; • Maken van passende voorstellen; • Uitbouwen van een professionele relatie met je klanten; • Opvolgen van de klantentevredenheid;

  • Verkoper bestelwagens regio Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage in de regio van Ninove zijn wij op zoek naar een verkoper voor bestelwagens. Hierbij garandeer je een klantvriendelijke ontvangst en je geeft informatie en advies aan de klant. Daarnaast ben je een goede luisteraar die de noden van de klanten vlot kan herkennen.

  • DRINGENDE POETSHULP TE SINT LIEVENS HOUTEM (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Sint - Lievens - Houtem. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Landen (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: t-interim Ieper

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk: Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen

  • Jobstudent textiel elke woensdag van 13u15 tot 16u30 (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een textielbedrijf te Deerlijk zijn we op zoek naar een jobstudent die elke woensdagnamiddag kan werken van 13u15 tot 16u30. Je staat naast een werknemer met de nodige ervaring die je leert om tapijten te franjeren.

  • Jobstudent customer care (iedere zondag) M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de regio Antwerpen zijn wij op zoek naar studenten die iedere zondag beschikbaar zijn. Als student zal je inkomde telefoons en e-mails beantwoorden. Je zal klanten verder helpen met het maken van een online afspraak. Bij klachten probeer je de klant zo goed mogelijk verder te helpen. Je kan klanten te woord staan in het Nederlands maar ook in het Frans is dit geen probleem voor jou.

  • Notulist (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een klant van ons, gesitueerd in Gent - niet ver van Gent- Dampoort,- zijn wij regelmatig op zoek naar notulisten. De bedoeling is dat je tijdens een onderzoek, dat plaats heeft in de vorm van een groepsgesprek of interview, zo goed en nauwkeurig mogelijk uittypt wat er wordt gezegd. Het kan ook zijn dat je het werk van thuis uit kan doen via een link en nadien je werk per mail doorstuurt.

  • Student kassa sportwinkel Zwijndrecht (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Voor een sportwinkel te Zwijndrecht zoeken we een gedreven student die instaat voor het verder helpen van de klanten en het bedienen van de kassa. Je werkt telkens op zaterdag.

  • Enthousiaste Talent Matchmaker (M/V) (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: Rialto Recruitment

    Type: Vaste Job

    Ontstaan in 2001, gespecialiseerd in Ingenieurs-, Management-, CxO en Board Level profielen, én exclusief Belgische partner zijnde van IMSA Worldwide International Executive Search Association (HQ: Zürich), zijn wij vandaag op zoek naar een enthousiaste collega om ons team te vervoegen. en zo verder te kunnen groeien in België. Net als Rialto, de beroemde brug in Venetië, wil Rialto Recruitment een verbinding vormen. Wij willen de brug zijn tussen de industrie en universiteit, tussen werkgevers en werknemers, maar vooral ook het pad vormen naar een volgende stap in iemands carrière! Doorheen de jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een begrip in de markt, als wervingskantoor voor technisch hoger opgeleide profielen, en niet-technisch hoger opgeleide profielen die in een zeer technische markt actief willen zijn. Techniek is duidelijk de rode draad in het verhaal. Daarnaast focussen wij ons op de zoektocht naar (zeer) ervaren mensen, van middenkader tot hoger kader (management, board level profielen). Sinds 2016 hebben wij ons hoofdkantoor in het bruisende en splinternieuwe wetenschapspark “Waterfront” te Niel, waar we onze klanten, kandidaten, en gasten ontvangen in de Darwin incubator, te midden van het groen en de vijvers. Ook in Genk op de terreinen van C-Mine hebben wij onze activiteiten verder ontwikkeld op de technologiecampus van C-Mine Crib. Wil je zelf één van onze nieuwe brugpijlers worden? Wil jij voor al onze kandidaten die op ons rekenen om hen in contact te brengen met onze relaties bijdragen bij de keuze naar hun nieuwe droomjob? Dan hebben wij meer dan een luisterend oor om elkaars verwachtingen af te toetsen. Neem alvast een kijkje op onze websites: Rialto Recruitment: https://www.rialtorecruitment.eu/ Atlantae Executive Search: http://www.atlantae-executivesearch.be/ IMSA Global Executive Search: https://www.imsa-search.com/ De functie Je behandelt alle dossiers van kandidaten die ons spontaan contacteren met de vraag of wij voor hen een nieuwe en uitdagende baan hebben. Je hebt een gesprek met deze kandidaten en vormt zo een luisterend oor om te ontdekken naar welke droomjob ze op zoek zijn (diepte interviews, competentie analyses, aftoetsing van de verwachtingen van beide kanten, …,). Je matcht dan onze kandidaat met openstaande vacatures, of gaat kijken in de markt bij onze relaties die op zoek zijn naar dergelijke profielen. Je behandelt de verdere afwikkeling van het dossier bij de klant (met uitgebreid screeningrapport) en blijft zo de contactpersoon tussen de kandidaat en de klant. Je gaat pro-actief op zoek via zeer krachtige software en via direct contact naar die klanten die vandaag nood hebben aan de profielen die ons het vertrouwen hebben gegeven hun wensen bij de klanten over te brengen. Je blijft én kandidaat én klant opvolgen. Je acteert als ware HR professional, als spreekbuis voor de directieleden van onze klant naar zijn potentiële werknemers toe, en zo draag je onze Rialto missie en visie uit als boodschap naar de markt.

  • Sr.NET Software Engineer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Tri-ICT

    Type: Vaste Job

    Je bent Sr .NET Software Engineer en je gaat aan de slag met de nieuwste ontwikkelingen en technologieën zoals ASP.net 4.6, MVC, Angular, … Als ervaren ontwikkelaar geef je ook voldoende zorg aan het onderhoud van de reeds aanwezige applicaties Je bent in staat om complexe problemen zelfstandig op te lossen. Je bouwt business kritische applicaties en websites verder uit Door je ‘drive’ en het opnemen van ‘ownerschip’ maak je het verschil in diverse development projecten.

  • winkelmedewerker drankencentrale (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TABAK EXPRESS

    Type: Leercontract

    bestellingen klaarzetten, aanvullen, sorteren, omgaan met klanten, ondersteunend werken bij aanleveringen, eventueel kassawerk. OPGELET ENKEL LEERCONTRACT OF OPLEIDING

Zoek naar antwoorden van HULPK.ZIEKT.INVALID.VERZ. in sociale netwerken
Look for responds of HULPK.ZIEKT.INVALID.VERZ. in social networks

Lees alle opmerkingen voor HULPK.ZIEKT.INVALID.VERZ.. Laat een reactie achter voor HULPK.ZIEKT.INVALID.VERZ.. HULPK.ZIEKT.INVALID.VERZ. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HULPK.ZIEKT.INVALID.VERZ.. Leave a respond for HULPK.ZIEKT.INVALID.VERZ.. HULPK.ZIEKT.INVALID.VERZ. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HULPK.ZIEKT.INVALID.VERZ. op de google maps. Adres en contacten HULPK.ZIEKT.INVALID.VERZ.
Location of HULPK.ZIEKT.INVALID.VERZ. on the google maps. Address and contacts of HULPK.ZIEKT.INVALID.VERZ.

Andere gerelateerde bedrijven als come HULPK.ZIEKT.INVALID.VERZ. HULPK.ZIEKT.INVALID.VERZ.: DE DRIE ZWANEN | Tobias | GEMEENTELIJKE P.O.B. | Ravert L | JAN WATTEEUW

Other related companies as HULPK.ZIEKT.INVALID.VERZ.: DE DRIE ZWANEN | Tobias | GEMEENTELIJKE P.O.B. | Ravert L | JAN WATTEEUW

HULPK.ZIEKT.INVALID.VERZ. is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HULPK.ZIEKT.INVALID.VERZ., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02506225585. Het bedrijf HULPK.ZIEKT.INVALID.VERZ. bevindt zich op het adres: LAURENT DELVAUXSTRAAT 12; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 224,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 277,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Sécurité sociale. Lijst met producten zijn Services: Mutuelles..
De hoofdactiviteit van HULPK.ZIEKT.INVALID.VERZ. is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HULPK.ZIEKT.INVALID.VERZ. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HULPK.ZIEKT.INVALID.VERZ., openstaande posities, locatie van HULPK.ZIEKT.INVALID.VERZ. op de kaart.

HULPK.ZIEKT.INVALID.VERZ. is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is HULPK.ZIEKT.INVALID.VERZ., company assigned to the tax number BE02506225585. The company HULPK.ZIEKT.INVALID.VERZ. is located at the address: LAURENT DELVAUXSTRAAT 12; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 224,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 277,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Sécurité sociale. List of products are Services: Mutuelles..
The main activity of HULPK.ZIEKT.INVALID.VERZ. is Electric, Gas and Sanitary Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HULPK.ZIEKT.INVALID.VERZ. is not available. You also can look at reviews of HULPK.ZIEKT.INVALID.VERZ., open positions, location of HULPK.ZIEKT.INVALID.VERZ. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HULPK.ZIEKT.INVALID.VERZ., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HULPK.ZIEKT.INVALID.VERZ., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HULPK.ZIEKT.INVALID.VERZ., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HULPK.ZIEKT.INVALID.VERZ., employees, financial statistics.