MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS

Contactgegevens MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STEENSTRAAT 53; 8000; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50340012 (+32-50340012) 50340012 (+32-50340012)

Fax (fax): +32 (19) 947-92-44 +32 (19) 947-92-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS
Products information MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS

BTW identificatienummer (tax): BE07820312500
Ondernemingsnummer: 8559417724
Hoofdstad (capital): 465,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 182,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Produits: GSM.. Produits: Téléphones,Equipement de Télécommunications,Réseaux Téléphoniques. Services: Service de Réparations,Service d'Entretien.

Product categorie (product category): Systèmes de télécommunications. Mobistar Centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS
(Get full report from official database of BE for MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS
Addition kinds of activities for MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS

615303. Afbetalingspapier | Installment paper
922900. Openbare orde en veiligheid, nv | Public order and safety, nec
07629902. Beheer en onderhoud van boomgaarden | Orchard management and maintenance services
22520101. Anklets (sokken) | Anklets (hosiery)
28920102. Detonatoren, hoge explosieven | Detonators, high explosives
38270102. Boroscopes | Boroscopes
50910705. zeilplanken | Sailboards
61110201. Banken voor coöperaties | Banks for cooperatives

Werken bij MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende - Debiteurenbeheer | Voltijds | Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als credit controler: houd jij geregeld contact met onze klanten met een betalingsachterstand, zowel telefonisch, per mail of per brief behandel jij alle inkomende aanvragen van collega's om orders al dan niet vrij te geven sta je in voor diverse administratieve taken zoals het ingeven van SEPA-mandaten, opstellen van contracten voor gespreide betalingen, afbetalingsplannen opstellen, schuldvorderingen voorbereiden, voorbereiden van dossiers voor de advocaten ... controleer jij de betalingsbewijzen en de inkomende betalingen in os ERP-systeem. rapporteer je aan de Credit Manager

  • sanitair installateur (MATER)

    Regio: MATER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sanitair installateur regio Oudenaarde zal je instaan voor de montage en plaatsing van: Centrale Verwarming Sanitair Zonneboilers Condensatie ketels op Gas en Stook Olie Warmtepompen Bodem/Water en Lucht/Water Ventilatie

  • Onderhoudselektricien tweeploegen (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij Ontex te Buggenhout zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudselektricien in 2-ploegen ter versterking van het technisch team. Je komt terecht in een ervaren team van 2 elektriciens, 2 mecaniciens en 1 automatisatie technieker. Als onderhoudselektricien sta je in eerste instantie in voor zowel het preventief als curatief onderhoud. Hieronder valt onder meer het onderhouden van de herstellingswerken aan zowel de productielijnen, de machines als de wisselstukken. Daarnaast doe je ook de onderhoudswerken aan diezelfde productielijnen, machines en wisselstukken. Als tweede luik help je mee met de (om)bouw van machines en de elektrische werken tijdens veranderingsprojecten volgens productspecificaties.

  • Magazijnier diepvriesafdeling (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij klantgericht en steek je ook graag de handen uit de mouwen? Dan word jij misschien de nieuwe magazijnier voor de diepvriesafdeling van onze klant, een leuk en professioneel bedrijf uit regio Beringen. Een greep uit jouw takenpakket: Je helpt en informeert de klanten. Je zet de bestellingen klaar. Je vult goederen aan in de winkel met een scanner volgens stockbeheer.

  • Student frituurmedewerker (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Als frituurmedewerker zal je instaan voor het opnemen en klaarmaken van bestellingen.

  • Monteur / onderhoudstechnieker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: NETWERK

    Type: Vaste Job

    Machines optimaal afstellen. Uitvoeren van reparaties en preventief onderhoud aan de productiemachines. Reviseren en aanpassen van machines i.s.m. de technische dienst. Nemen van initiatief tot en mede uitvoeren van (technische) verbeteringen. Analyse en oplossen van storingen i.s.m. de Teamleader Productie. Het opvolgen en bijsturen van machines na analyse van uitvalpercentages en efficiëntieresultaten. Het actief deelnemen aan verbeterprojecten. Het onderzoeken en oplossen van kwaliteitsissues en klachten. Naleven van de gestelde regels t.a.v. veiligheid, welzijn en milieu (5S).

  • Service Technieker (m/v) (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: YES select

    Type: Vaste Job

    - Meewerken aan het opbouwen en fijn-afstellen van nieuwe installaties. - Analyseren en oplossen van storingen. - Uitvoeren van werken in het kader van predictief en preventief onderhoud. - Uitwerken en implementeren van technische verbeteringen. - Helpen bij de realisatie van grote technische projecten. - ...

  • Ontwikkelaar Elektronische Meetapparatuur ( vaste contract ) (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: JOB FACTO

    Type: Vaste Job

    Ontwikkeling van nieuwe systemen en aanpassingen van installaties op maat voor de klanten. U zal deel uit maken van een team dat instaat voor de ontwikkelingen van de meet- en controle systemen voor de auto industrie. U bent hiervoor verantwoordelijk voor : technisch dossier met alle mechanische tekeningen, lay-outs, schema’s, stuklijsten, foto’s, afregelprocedures... vooral in 3D en 2D (Solidworks) elektrische plannen ( E-Plan) opmaak extern technisch dossier voor de klant productie dossier met detail tekeningen opstellen documentatie communicatie met de klant overleg met de sales & productie afdelingen om een project te begeleiden In deze functie maakt u deel uit van het projectbureau en zal u instaan , samen met je collega's voor het volledige uitwerken van de projectdossiers.

  • Adviseur watercoolers (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: ECO-SERV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een dynamisch bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring, actief op de dienstenmarkt. Als sales organisatie bieden we onze verkopers de mogelijkheid een carrière uit te bouwen in die diensten sector, zowel het B2B als B2C segment. Als erkend partner van een Belgisch bedrijf dat actief is op de markt van watercoolers, zijn we op zoek naar gedreven medewerkers over gans Vlaanderen om deskundig advies op maat te verlenen aan nieuwe klanten, zowel gezinnen als bedrijven. Je toont hen de vele voordelen & mogelijkheden van dit topproduct met bijgaande all-in-service formule. Je werkt op zelfstandige basis, wij bieden alle nodige opleidingen, een zeer sterke verloning naar prestaties, en ook heel wat extra's. Ben je een gedreven vlotte onderhandelaar, en ga je geen enkele uitdaging uit de weg? Ben je commercieel & klantgericht ingesteld, dan is dit zeker een job op je lijf geschreven! Stuur je gegevens door per mail of bel ons! 0475 29 19 90 - [email protected]

  • RESERVE schoonmaak regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Sint-Niklaas zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • WERVINGRESERVE: CUSTOMER SERVICE ADVISOR FT NL/FR - NABIJ ANTWERPEN CENTRAAL ! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    Als Customer Service Advisor voor een Premium Duits automerk behandel je op professionele wijze een brede waaier aan vragen en problemen met betrekking tot de diensten en producten van de klant. Je fungeert in een adviserende rol en biedt effectieve en efficiente oplossingen aan. -Je staat in contact met de klanten en geeft hen advies op maat. -Je biedt de juiste antwoorden en/of een correcte diagnose bij het oplossen van problemen en vragen met betrekking tot de diverse producten en diensten. -Je streeft voortdurend naar een kwalitatief dossierbeheer met het oog op snelheid, nauwkeurigheid en efficientie. -Je neemt initiatief bij het voorstellen van mogelijke verbeteringen van onze klantenprocessen met als doel een maximale klantentevredenheid na te streven. -Je verzekert het administratieve beheer, de verwerking én de opvolging van de binnenkomende oproepen en mails.

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Brasserie Marbre (Izegem) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    Brasserie Marbre te Izegem gaat op zoek naar 'medewerkers horeca' (week en/of weekendwerk) Taken: Bar aanvullen, mise-en-place voorbereiden voor de volgende dag, opdienen, afruimen, algemeen onderhoud, afwassen, terras opbergen en uitzetten ... dinsdag en woensdag van 17u - 19u vrijdag van 17u - 21u zaterdag van 15u - 21u zondag van 15u - 19u deze uren / dagen zijn bespreekbaar ! (kan ook minder)

Zoek naar antwoorden van MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS in sociale netwerken
Look for responds of MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS. Laat een reactie achter voor MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS. MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS. Leave a respond for MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS. MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS op de google maps. Adres en contacten MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS
Location of MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS on the google maps. Address and contacts of MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS

Andere gerelateerde bedrijven als come MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS: Haspeslagh K | EURO-CARRELAGES SANITAIRE | GAR CARR LAMMENS EDDY BVBA | PETRUS JANSSEN | PHOTO-HALL MERKSEM

Other related companies as MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS: Haspeslagh K | EURO-CARRELAGES SANITAIRE | GAR CARR LAMMENS EDDY BVBA | PETRUS JANSSEN | PHOTO-HALL MERKSEM

MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07820312500. Het bedrijf MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS bevindt zich op het adres: STEENSTRAAT 53; 8000; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 465,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 182,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Systèmes de télécommunications. Mobistar Centres. Lijst met producten zijn Produits: GSM.. Produits: Téléphones,Equipement de Télécommunications,Réseaux Téléphoniques. Services: Service de Réparations,Service d'Entretien..
De hoofdactiviteit van MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS, openstaande posities, locatie van MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS op de kaart.

MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS, company assigned to the tax number BE07820312500. The company MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS is located at the address: STEENSTRAAT 53; 8000; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 465,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 182,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Systèmes de télécommunications. Mobistar Centres. List of products are Produits: GSM.. Produits: Téléphones,Equipement de Télécommunications,Réseaux Téléphoniques. Services: Service de Réparations,Service d'Entretien..
The main activity of MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS is Fishing, Hunting and Trapping, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS is not available. You also can look at reviews of MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS, open positions, location of MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS, employees, financial statistics.