MOBISTAR CENTER A.M.S.

Contactgegevens MOBISTAR CENTER A.M.S.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MOBISTAR CENTER A.M.S.: address, phone, fax, email, website, opening hours

MOBISTAR CENTER A.M.S.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ANTWERPSESTEENWEG 15; 2950; KAPELLEN, België

Telefoon (phone): 36054141 (+32-36054141) 36054141 (+32-36054141)

Fax (fax): +32 (57) 917-72-36 +32 (57) 917-72-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MOBISTAR CENTER A.M.S.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MOBISTAR CENTER A.M.S."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MOBISTAR CENTER A.M.S."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MOBISTAR CENTER A.M.S., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MOBISTAR CENTER A.M.S.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MOBISTAR CENTER A.M.S., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MOBISTAR CENTER A.M.S.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MOBISTAR CENTER A.M.S.
Products information MOBISTAR CENTER A.M.S.

BTW identificatienummer (tax): BE03926757812
Ondernemingsnummer: 9060394287
Hoofdstad (capital): 114,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 499,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Produits: GSM.. Produits: Réseaux Téléphoniques,Equipement de Télécommunications,Téléphones. Services: Service d'Entretien,Service de Réparations.

Product categorie (product category): Systèmes de télécommunications. Mobistar Centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MOBISTAR CENTER A.M.S.
(Get full report from official database of BE for MOBISTAR CENTER A.M.S.)

Aanvulling soorten activiteiten voor MOBISTAR CENTER A.M.S.
Addition kinds of activities for MOBISTAR CENTER A.M.S.

799301. Muziekmachines | Music machines
13829903. Geofysische exploratie, olie en gasveld | Geophysical exploration, oil and gas field
33259900. Staalgieterijen, nec, nec | Steel foundries, nec, nec
39991402. Handgrepen, handtas en bagage | Handles, handbag and luggage
79220203. Performing Arts Center productie | Performing arts center production

Werken bij MOBISTAR CENTER A.M.S.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MOBISTAR CENTER A.M.S.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MOBISTAR CENTER A.M.S.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MOBISTAR CENTER A.M.S.. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je gaat aan de slag als magazijnier: - Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van de producten met  behulp van een heftruck. - Je scant de goederen en gaat ze op de juiste plaats stockeren. - Je zorgt voor een correcte opvolging van de te verzenden goederen (van  administratieve voorbereiding tot verzending). - Je bent verantwoordelijk voor de driemaandelijkse inventaris van het  magazijn. - Je bent verantwoordelijke voor de orde en de netheid van het magazijn.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wezembeek-Oppem (WEZEMBEEK-OPPEM)

    Regio: WEZEMBEEK-OPPEM

    Bedrijf: PARTENA DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Werken als huishoudhulp regio Geel? Kies voor Domestic Services! (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Orderpickers nachtploeg (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL Greenyard Belgium

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het klaarmaken van goederen voor verzending (Delhaize) volgens de eisen van de klant en uiteraard rekening houdende met de gevraagde hoeveelheid. Je zorgt voor een vlot en efficïent verloop van de interne logistiek. Je staat in voor het laden van de vrachtwagen. Je draagt zorg voor je materiaal (BT). Je werkuren zijn van maandag tem vrijdag telkens te starten om 18.00 uur. Op vrijdag en zondag is je opstartuur 17.30 uur en indien je op zaterdag werkt start je op om 16.30 uur.

  • Jobstudent Vaper (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Ben jij onze dampende expert? Heb jij ervaring met vapen en dampen? Dan ben jij de ideale kandidaat die wij zoeken voor een toffe studentenjob!

  • Hulpkelner (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiende horecazaak te Heist-op-den-Berg, zijn we op zoek naar een jobstudent hulpkelner voor zondag. Taken :  Bestellingen noteren Klanten bedienen Afruimen Afrekenen

  • GEMOTIVEERDE MONTAGEMEDEWERKERS (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Isomasters

    Type: Vaste Job

    We zoeken dringend medewerkers voor de montage van Isothermische ramen en deuren. Je hebt technisch inzicht en werkt in een 2- ploegenstelsel.

  • Vrachtwagenbestuurder CE (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Proios Maritime n.v.

    Type: Vaste Job

    Proios Maritime NV is werkzaam in de maritieme sector; als scheepsbevoorrader zijn wij gevestigd te 2070 Zwijndrecht, Westpoort 51-59. Momenteel zijn wij op zoek naar een gedreven vrachtwagenbestuurder CE die ons team kan komen vervoegen. Wij zijn actief in België, Frankrijk, Nederland, ...

  • Supervisor(Junior Manager)Massimo Dutti Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MASSIMO DUTTI GENT

    Type: Vaste Job

    Voor onze winkel te Gent zijn we op zoek naar een winkel Supervisor.(Junior Manager) U bent een dynamische, georganiseerde persoonlijkheid én vooral een sterke leider. Het dagelijkse beheer van onze winkel en haar medewerkers vertrouwen we aan jou toe. Ervaring in een gelijkaardige functie is essentieel.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Beautyconsulent(e) - Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

  • Verkoper Residentieel (Beleggings)vastgoed (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: TRES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Be-Housing bestaat 35 jaar en bezit in Vlaanderen en Brussel meer dan 1000 gemeubelde flats, hotelkamers, serviceflats en vakantiewoningen. Voor de verkoop van individuele units voor eigen gebruik en als belegging zijn we op zoek naar een topverkoper die de mensen hierin kan begeleiden. Dit kan perfect als bijverdienste tijdens de avonduren en in het weekeinde

Zoek naar antwoorden van MOBISTAR CENTER A.M.S. in sociale netwerken
Look for responds of MOBISTAR CENTER A.M.S. in social networks

Lees alle opmerkingen voor MOBISTAR CENTER A.M.S.. Laat een reactie achter voor MOBISTAR CENTER A.M.S.. MOBISTAR CENTER A.M.S. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MOBISTAR CENTER A.M.S.. Leave a respond for MOBISTAR CENTER A.M.S.. MOBISTAR CENTER A.M.S. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MOBISTAR CENTER A.M.S. op de google maps. Adres en contacten MOBISTAR CENTER A.M.S.
Location of MOBISTAR CENTER A.M.S. on the google maps. Address and contacts of MOBISTAR CENTER A.M.S.

Andere gerelateerde bedrijven als come MOBISTAR CENTER A.M.S. MOBISTAR CENTER A.M.S.: JOSE VAN DE VELDE | CARMEN HERMAN | LAMBERT | GB CONTACT | CAMEROON AIRLINES

Other related companies as MOBISTAR CENTER A.M.S.: JOSE VAN DE VELDE | CARMEN HERMAN | LAMBERT | GB CONTACT | CAMEROON AIRLINES

MOBISTAR CENTER A.M.S. is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MOBISTAR CENTER A.M.S., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03926757812. Het bedrijf MOBISTAR CENTER A.M.S. bevindt zich op het adres: ANTWERPSESTEENWEG 15; 2950; KAPELLEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 114,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 499,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Systèmes de télécommunications. Mobistar Centres. Lijst met producten zijn Produits: GSM.. Produits: Réseaux Téléphoniques,Equipement de Télécommunications,Téléphones. Services: Service d'Entretien,Service de Réparations..
De hoofdactiviteit van MOBISTAR CENTER A.M.S. is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MOBISTAR CENTER A.M.S. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MOBISTAR CENTER A.M.S., openstaande posities, locatie van MOBISTAR CENTER A.M.S. op de kaart.

MOBISTAR CENTER A.M.S. is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is MOBISTAR CENTER A.M.S., company assigned to the tax number BE03926757812. The company MOBISTAR CENTER A.M.S. is located at the address: ANTWERPSESTEENWEG 15; 2950; KAPELLEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 114,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 499,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Systèmes de télécommunications. Mobistar Centres. List of products are Produits: GSM.. Produits: Réseaux Téléphoniques,Equipement de Télécommunications,Téléphones. Services: Service d'Entretien,Service de Réparations..
The main activity of MOBISTAR CENTER A.M.S. is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MOBISTAR CENTER A.M.S. is not available. You also can look at reviews of MOBISTAR CENTER A.M.S., open positions, location of MOBISTAR CENTER A.M.S. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MOBISTAR CENTER A.M.S., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MOBISTAR CENTER A.M.S., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MOBISTAR CENTER A.M.S., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MOBISTAR CENTER A.M.S., employees, financial statistics.