ZWEMBAD MATERIAAL

Contactgegevens ZWEMBAD MATERIAAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZWEMBAD MATERIAAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZWEMBAD MATERIAAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Elise 87; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 648 17 82 (+32-02 648 17 82) 02 648 17 82 (+32-02 648 17 82)

Fax (fax): 02 648 18 14 (+32-02 648 18 14) 02 648 18 14 (+32-02 648 18 14)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZWEMBAD MATERIAAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZWEMBAD MATERIAAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZWEMBAD MATERIAAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZWEMBAD MATERIAAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZWEMBAD MATERIAAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZWEMBAD MATERIAAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZWEMBAD MATERIAAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZWEMBAD MATERIAAL
Products information ZWEMBAD MATERIAAL

BTW identificatienummer (tax): BE05216278076
Ondernemingsnummer: 1841003417
Hoofdstad (capital): 724,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 303,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in ZWEMBAD MATERIAAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Swimming pools - Contractors and equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZWEMBAD MATERIAAL
(Get full report from official database of BE for ZWEMBAD MATERIAAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZWEMBAD MATERIAAL
Addition kinds of activities for ZWEMBAD MATERIAAL

241102. Palen, posten en palen: onbehandeld hout | Poles, posts, and pilings: untreated wood
329902. Zandkalkproducten | Sand lime products
20910316. Vissen: verpakt in blikjes, potten, enz. | Fish: packaged in cans, jars, etc.
23530103. Politie hoeden en caps | Police hats and caps
25990104. Werkbanken, fabriek | Work benches, factory
28229905. Ethyleen-propyleenrubber, epdm-polymeren | Ethylene-propylene rubbers, epdm polymers
35560207. Mills, eten | Mills, food

Werken bij ZWEMBAD MATERIAAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZWEMBAD MATERIAAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZWEMBAD MATERIAAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZWEMBAD MATERIAAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker chemie te Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij ervaring als magazijnier of orderpicker en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de chemiesector? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken. Voor een chemisch bedrijf te Geel, gespecialiseerd in opslag en verdeling van chemicaliën, zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Na positieve screening kom je terecht op de poollijst en kan een mogelijke opstart snel verlopen. Als orderpicker chemie zal je aan de hand van bestellijsten en een handscanner de juiste goederen picken en sorteren. Je zal er werken in een 2 ploegen stelsel en dagelijks zo'n 12 km wandelen tijdens de shift.

  • Inpakker dag Meer m/v (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Productiearbeider en op zoek verpakkingswerk? Wij zoeken productie arbeiders voor onze klant te Meer voor inpakwerk van alluminium profielen. U verpakt samen met een collega aluminiumprofielen en maakt het verpakkingsmateriaal klaar (Afhankelijk van het lotnummer wordt er een bepaalde manier van verpakken voorgeschreven bv. in karton, met een folie, stapelen op een pallet,... ). Je werkt in het productie-atelier.

  • Productiemedewerker (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Opvullen van materiaal klaarzetten van drogers maalmolens en andere randapparatuur (indien nodig). Reinigen van hoppers filters en inkleurtoestellen

  • Kaaibediende (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kaaibediende bestaat je functie uit: Je neemt de operationele verantwoordelijkheden tijdens de shift in een team afwisselend de verantwoordelijkheden nemen over al het operationele gebeuren op de terminal en neemt beslissingen om de terminal optimaal te laten draaien voor wat de operaties tijdens zijn shift betreft (stockage schepen spoor gate trucks). Alle operationele problemen oplossen en anticiperen conflictenbehandeling afhankelijk van de verwachte capaciteit een optimale bezetting van de havenarbeiders berekenen beslissingen nemen betreffende de veiligheid. Hierbij rapporteer je continu aan de Operations Coördinator

  • Sales Support m/v (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: SKILLFLEX

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal een sleutelpositie uitoefenen binnen een Mechels familiebedrijf, gespecialiseerd in was-, strijk-, en poetsmiddelen. Onze klant is sterk aanwezig in de Belgische en Franse markt van FMCG en zal ook snel uitbreiden naar het Verenigd Koninkrijk. Het huidig team werkt heel hecht samen en zoekt een nieuwe collega om in tandem te werken. Je gaat klantgericht, nauwkeurig en planmatig te werk. Jouw week ziet er als volgt uit: - Klanten opvolgen: je bent verantwoordelijk voor de verwerking en opvolging van de klantenservice van A tot Z. Jij bent de vaste eerste lijn contactpersoon van alle klanten. - Orders, transport en facturatie: je organiseert het transport van de leveringen in samenspraak met de klant, je verwerkt de orders en factureert deze ook. - Planning en stocks beheren: je managet de stock zodat je steeds kan inspelen op de behoeften van de klanten, daarbij hoort natuurlijk ook dat je zelf orders zal moeten plaatsen om eigen stock aangevuld te houden. - Administratie: Je zal instaan als back-up Marketing Manager in geval van ziekte of vakantie. Je doet verschillende aanpassingen in het systeem van onze klant, je organiseert alle inkomende facturen en je houdt de 'Klanten Informatie Fiches' up-to-date

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ROESELARE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GREENHOUSE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Roeselare zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Drongen 16u/week (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin in Drongen. Dit gastgezin verhuist binnenkort naar Drongen en is op zoek naar een Home Manger van A tot Z. Het huishouden kent geen geheimen voor u. U werkt graag zelfstandig en neemt graag de verantwoordelijkheid met respect voor de delicate materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Lauwe (LAUWE)

    Regio: LAUWE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een flexibele job waarbij je het aantal uren zelf kan kiezen? Ben je op zoek naar een tof bedrijf met leuke collega's? Ben je op zoek naar een job met heel veel voordelen? Kies dan nu voor een job als huishoudhulp met dienstencheques bij HULP IN HUIS. Jouw werk wordt gewaardeerd door ons EN door onze klanten. Altijd voldoening om klanten te laten thuis komen/voelen in een proper huis.

  • Verkoop groenten en fruit (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Studentenjob

    'Student of studente' gezocht in groenten en fruit voor de winkel in Aarschot. Het betreft een fulltime vacature van 1 dag per week op zaterdag. Je staat in voor het uitpakken van de groenten en het fruit. Je bedient de klanten en je rekent af. Bedrijfsprofiel: Voor een groenten-en fruitspecialist zijn wij op zoek naar versterking van het het jobstudententeam!

  • PROJECTLEIDER (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: EB PROJECTS NV

    Type: Vaste Job

    U verzorgt een project vanaf point of sale tot oplevering. U staat binnen ons team mee in on het groeiende aantal projecten tot een goed einde te brengen. U ziet het niveau van het werk als een uitdaging. Systematisch en effectief werken zitten in uw natuurlijke aard.

  • Zelfstandige, ondernemende & sportieve Verdelers van Voedinssuplementen M/V (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: MiekBrebels.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

  • Flexijob McDonald's Middagshift (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: McDonald's Kortrijk

    Type: Flexijob

    Ben je een sociale persoon die er alles aan doet om onze klant als koning te bedienen? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Na een grondige opleiding kun je helemaal zelfstandig aan de slag in de servicezone of de productiezone van ons restaurant. We zoeken mensen die minstens 10 uur per week kunnen werken, dit op weekdagen, tussen 11u en 14u, eventueel aangevuld met avonduren in het weekend (vrijdag-, zaterdag-, zondagavond) Indien u niet beschikbaar bent in de week 's middags, gelieve niet op deze vacature te reageren.

Zoek naar antwoorden van ZWEMBAD MATERIAAL in sociale netwerken
Look for responds of ZWEMBAD MATERIAAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZWEMBAD MATERIAAL. Laat een reactie achter voor ZWEMBAD MATERIAAL. ZWEMBAD MATERIAAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZWEMBAD MATERIAAL. Leave a respond for ZWEMBAD MATERIAAL. ZWEMBAD MATERIAAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZWEMBAD MATERIAAL op de google maps. Adres en contacten ZWEMBAD MATERIAAL
Location of ZWEMBAD MATERIAAL on the google maps. Address and contacts of ZWEMBAD MATERIAAL

Andere gerelateerde bedrijven als come ZWEMBAD MATERIAAL ZWEMBAD MATERIAAL: COIFFURE LUCIEN | RUSTHUIS SINT-JOZEF | HUIS MUZIEKDOOS | POLICE F?D?RALE | JEHAES VINCENT

Other related companies as ZWEMBAD MATERIAAL: COIFFURE LUCIEN | RUSTHUIS SINT-JOZEF | HUIS MUZIEKDOOS | POLICE F?D?RALE | JEHAES VINCENT

ZWEMBAD MATERIAAL is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZWEMBAD MATERIAAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05216278076. Het bedrijf ZWEMBAD MATERIAAL bevindt zich op het adres: Rue Elise 87; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 724,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 303,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Swimming pools - Contractors and equipment. Producten gemaakt in ZWEMBAD MATERIAAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ZWEMBAD MATERIAAL is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZWEMBAD MATERIAAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZWEMBAD MATERIAAL, openstaande posities, locatie van ZWEMBAD MATERIAAL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ZWEMBAD MATERIAAL is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZWEMBAD MATERIAAL, company assigned to the tax number BE05216278076. The company ZWEMBAD MATERIAAL is located at the address: Rue Elise 87; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 724,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 303,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Swimming pools - Contractors and equipment. Products created in ZWEMBAD MATERIAAL were not found.
The main activity of ZWEMBAD MATERIAAL is Eating and Drinking Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ZWEMBAD MATERIAAL is not available. You also can look at reviews of ZWEMBAD MATERIAAL, open positions, location of ZWEMBAD MATERIAAL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZWEMBAD MATERIAAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZWEMBAD MATERIAAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZWEMBAD MATERIAAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZWEMBAD MATERIAAL, employees, financial statistics.