Rotrix Zwembaden BVBA

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • Rotrix Zwembaden BVBA
Private companiesFood Stores • Rotrix Zwembaden BVBA

Contactgegevens Rotrix Zwembaden BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rotrix Zwembaden BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rotrix Zwembaden BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Janstraat 8C; 2323; Hoogstraten (Wortel), België

Telefoon (phone): 03 314 85 18 (+32-03 314 85 18) 03 314 85 18 (+32-03 314 85 18)

Fax (fax): 03 314 25 16 (+32-03 314 25 16) 03 314 25 16 (+32-03 314 25 16)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rotrix Zwembaden BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rotrix Zwembaden BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rotrix Zwembaden BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rotrix Zwembaden BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rotrix Zwembaden BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rotrix Zwembaden BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rotrix Zwembaden BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rotrix Zwembaden BVBA
Products information Rotrix Zwembaden BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02735015869
Ondernemingsnummer: 4499145507
Hoofdstad (capital): 326,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 216,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Rotrix Zwembaden BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Swimming pools - Contractors and equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rotrix Zwembaden BVBA
(Get full report from official database of BE for Rotrix Zwembaden BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rotrix Zwembaden BVBA
Addition kinds of activities for Rotrix Zwembaden BVBA

601199. Federale reservebanken, nec | Federal reserve banks, nec
17210102. Interieur residentieel schilderij aannemer | Interior residential painting contractor
28739902. Salpeterzuur | Nitric acid
36950202. Instrumentatie type tape, leeg | Instrumentation type tape, blank
37140701. Bandklemmen | Tire valve cores
47310103. Customhouse makelaars | Customhouse brokers
52110202. Deuren, hout of metaal, behalve storm | Doors, wood or metal, except storm

Werken bij Rotrix Zwembaden BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rotrix Zwembaden BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rotrix Zwembaden BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rotrix Zwembaden BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Ondersteunende aankoper tijdelijk (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een petrochemisch bedrijf zijn we momenteel opzoek naar een tijdelijke aankoper (m/v), dit vanaf heden tot einde 2018. Verlenging of verandering naar optie vast is mogelijk. Taken: je zal voornamelijk administratieve ondersteuning bieden aan de collega's aankopers je zal meestreven naar het behalen van goede resultaten

  • Ervaren Monteur industriebouw (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Lommel zijn wij op zoek naar een ervaren monteur industriebouw = metaalskeletbouw (vergelijkbaar met houtskelet) en een ramen- en deurenplaatster (PVC en aluminium, heel zelden eens hout) Op hoogte willen werken is wel een must, geen hoogtevrees hebben is dus belangrijk.

  • CHAUFFEUR C (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U hebt een rijbewijs c en een bestuurderskaart.

  • GL Accountant met controlling taken (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een internationaal bedrijf actief in de haven van Antwerpen is op zoek naar een enthousiaste GL Accountant. Heb je reeds enige ervaring met boekhouding en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in een dynamisch team? Jouw takenpakket als GL Accountant: Maandelijkse afschrijvingen Provisies Omzetspecificaties Margecontrole- en analyse Intercompany BTW Banken boeken Voorraadcontroles Forecasting Cash flow forecasting Debiteurenbeheer van enkele key accounts Controlling Bewaking van interne controleprocessen Sox compliancy Interne audits

  • Tendermanager (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf regio Harelbeke zijn we op zoek naar een TENDERMANAGER (m/v) Als tendermanager leid en organiseer je het tenderproces van één of meerdere grote multidisciplinaire en complexe contracten Je analyseert de klantvraag en vertaalt die naar een winnende strategie Je gaat op zoek naar de complementaire partners en de juiste architecten en studiebureaus. Je leidt het tenderteam (van interne en externe specialisten) zowel inhoudelijk als procesmatig, zowel technisch als commercieel en zorgt voor de afstemming met de directie Je bewaakt de planning, de scope en het budget Vanuit de contractdocumenten breng je de kansen en risico’s duidelijk in beeld. Je bent het aanspreekpunt van de klant en je voert de contractonderhandelingen en verzorgt de eindpresentatie Na het winnen van de tender zorg je voor een goede overdracht naar de projectmanager uitvoering of groei je mee in de uitvoeringsorganisatie.  

  • Technieker garage M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar een eerste job of kijk je uit naar een nieuwe uitdaging als technieker in een garage? Voor een gekende garage in regio Waregem zijn we op zoek naar een polyvalent technieker M/V Als technieker sta je in voor verschillende taken. Eerst ben je verantwoordelijk voor het stellen van een correcte en grondige diagnose. Daarnaast zal je instaan voor het onderhoud aan de wagens. Je voert verschillende herstellingswerken uit, dit kan zowel mechanisch als elektrisch zijn. Je zal daarna een grondige kwaliteitscontrole van de gedane werken uitvoeren. Indien nodig zal je ook instaan voor het bestellen van nodige onderdelen van de wagens.

  • Student with knowledge of Valencian OR Basque (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of one of the following languages: Valencian or Basque. The job requires to do data quality checks in those languages. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

  • ORACLE DEVELOPER (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Bachelor informatica of gelijkwaardig door ervaring Goede Oracle forms/reports kennis Regio Kortrijk Voor onze klant, uitgesproken marktleider in België binnen de interieursector, is Hays IT op zoek naar een Oracle Developer. Als Oracle developer ben je verantwoordelijk voor het programmeerwerk binnen een Oracle database omgeving. Je krijgt als enige binnen het IT team de verantwoordelijkheid over alles wat betreft de interne Oracle database, maar kunt steeds terugvallen op de IT verantwoordelijke voor vragen of begeleiding indien nodig. Je staat in voor onderhoud, zoekt naar optimalisaties in het pakket en helpt collega's ook met hun vragen betreffende de Oracle database.

  • Schoonmaakmedewerker late ploeg farmaceutische omgeving te Beerse (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: CARE

    Type: Vaste Job

    Voor de cleaningwerkzaamheden bij Janssen Pharmaceutica in Beerse zijn wij op zoek naar een gemotiveerde cleaningmedewerker. Je bent verantwoordelijk voor het reinigen van vergaderlokalen en burelen, kleedkamers, sanitair, vloeren, muren, plafonds en de afkuis van meubilair, … in een farmaceutische productieomgeving. Je volgt de geldende regels en procedures op vlak van veiligheid en kwaliteit strikt op. Je werkt met de nodige beschermkledij (afhankelijk van de taak van veiligheidsschoenen, veiligheidsbril, overall, haarnetje tot volgelaatsmasker,..). Je vult planningsdocumenten in en meldt afwijkingen. Je wordt ingeschakeld in een vaste late ploeg. Je werkt van maandag tot donderdag van 14u tot 22u en op vrijdag van 13u tot 20u30.

  • Bijverdienste - Regio Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Werner Cornette

    Type: Zelfstandige activiteit

    W ij werken samen met een internationale onderneming die reeds meer dan 38 jaar actief is in het promoten van een gezonde, actieve levensstijl en hierin marktleider is. We bieden producten, systemen en programma's aan die je helpen je beter in je vel te voelen. We zijn opzoek naar mensen die graag willen bijverdienen op hun vrije momenten, maar ook naar mensen die een nieuwe wending aan hun carriere willen geven. Je zal samen met ons in je eigen regio mensen helpen hun doelstellingen te bereiken. Dit kan part-time of full-time. Je bepaald zelf je uren, je inkomen en je bent je eigen baas! Wij zorgen voor de nodige opleidingen en ondersteuning om deze activiteit succesvol te laten uitgroeien! Je staat er nooit alleen voor.

  • Ergotherapeut/ audioloog/ psycholoog/... (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: FARINA TINA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een multidisciplinaire praktijk zoekt gedreven paramedici om de praktijk verder uit te bouwen.

  • Cronos International - Application Architects (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For the European Commission in Brussels, we are looking for several Application Architects. Task description requirements gathering through use case business logic implementation using PL/SQL SQL queries optimisation UX in ColdFusion and JQuery design and development of the complex parts of the systems code quality review unit and system testing Required expertise ColdFusion Oracle database PL/SQL JQuery UML and Agile methodologies Fuxe-Box and FW1 Web Services (REST, SOAP) Ability to participate in multi-lingual meetings (English and French), ease of communication (both verbal and written) Capability of rapid self-starting, learning and of integration in an international/multi-cultural environment Optional skills/knowledge Jira Confluence SVN/GIT EUI Angular JavaScript HTML5 Python PHP Node.js Profile Experience: minimum 3 years Resistant to the stress, reliable and great worker Constructive participation in meeting Team spirit and Team Player High degree of initiative, commitment, independence and cooperation Service oriented and quality mind-set Capability of working in an international/multicultural environment Good communication skills (both verbal and written, both English and French)

Zoek naar antwoorden van Rotrix Zwembaden BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Rotrix Zwembaden BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rotrix Zwembaden BVBA. Laat een reactie achter voor Rotrix Zwembaden BVBA. Rotrix Zwembaden BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rotrix Zwembaden BVBA. Leave a respond for Rotrix Zwembaden BVBA. Rotrix Zwembaden BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rotrix Zwembaden BVBA op de google maps. Adres en contacten Rotrix Zwembaden BVBA
Location of Rotrix Zwembaden BVBA on the google maps. Address and contacts of Rotrix Zwembaden BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Rotrix Zwembaden BVBA Rotrix Zwembaden BVBA: PATISSERIE WILLEMS | AUGUST VAN MUYLDER | Alratec NV | Eversbos BVBA | Kappeleke('t)

Other related companies as Rotrix Zwembaden BVBA: PATISSERIE WILLEMS | AUGUST VAN MUYLDER | Alratec NV | Eversbos BVBA | Kappeleke('t)

Rotrix Zwembaden BVBA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Rotrix Zwembaden BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02735015869. Het bedrijf Rotrix Zwembaden BVBA bevindt zich op het adres: Sint-Janstraat 8C; 2323; Hoogstraten (Wortel). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 326,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 216,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Swimming pools - Contractors and equipment. Producten gemaakt in Rotrix Zwembaden BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Rotrix Zwembaden BVBA is Voedingswinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rotrix Zwembaden BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rotrix Zwembaden BVBA, openstaande posities, locatie van Rotrix Zwembaden BVBA op de kaart.

Rotrix Zwembaden BVBA is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Rotrix Zwembaden BVBA, company assigned to the tax number BE02735015869. The company Rotrix Zwembaden BVBA is located at the address: Sint-Janstraat 8C; 2323; Hoogstraten (Wortel). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 326,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 216,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Swimming pools - Contractors and equipment. Products created in Rotrix Zwembaden BVBA were not found.
The main activity of Rotrix Zwembaden BVBA is Food Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Rotrix Zwembaden BVBA is not available. You also can look at reviews of Rotrix Zwembaden BVBA, open positions, location of Rotrix Zwembaden BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rotrix Zwembaden BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rotrix Zwembaden BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rotrix Zwembaden BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rotrix Zwembaden BVBA, employees, financial statistics.