COMMUNICATION CENTER

Contactgegevens COMMUNICATION CENTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COMMUNICATION CENTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

COMMUNICATION CENTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU CHEMIN DE FER 39; 1300; WAVRE, België

Telefoon (phone): 10226332 (+32-10226332) 10226332 (+32-10226332)

Fax (fax): +32 (15) 575-77-63 +32 (15) 575-77-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COMMUNICATION CENTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COMMUNICATION CENTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COMMUNICATION CENTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COMMUNICATION CENTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COMMUNICATION CENTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COMMUNICATION CENTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COMMUNICATION CENTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COMMUNICATION CENTER
Products information COMMUNICATION CENTER

BTW identificatienummer (tax): BE06903228759
Ondernemingsnummer: 4176147460
Hoofdstad (capital): 102,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 465,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Produits: Réseaux Téléphoniques.. Produits: Téléphones,Accessoires de Téléphonie.. Services: Montres,Horloges.. Produits: Chronos,Flik Flak,Montres.

Product categorie (product category): Swatch. Matériel de Télécommunication. Systèmes de télécommunications. Réparations d'horloges,montres and bijoux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COMMUNICATION CENTER
(Get full report from official database of BE for COMMUNICATION CENTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor COMMUNICATION CENTER
Addition kinds of activities for COMMUNICATION CENTER

507899. Koeltechniek en -benodigdheden, niet inbegrepen | Refrigeration equipment and supplies, nec
599914. Schrijfmachines en bedrijfsmachines | Typewriters and business machines
20860000. Gebottelde en ingeblikte frisdranken | Bottled and canned soft drinks
22990704. Trek naar bovenmolen | Tow to top mills
32510201. Boek tegel, klei | Book tile, clay
35790306. Stapelmachines (hand of kracht) | Stapling machines (hand or power)
42269905. Opslag van goederen in buitenlandse handelszones | Storage of goods at foreign trade zones
50650000. Elektronische onderdelen en uitrusting, nec | Electronic parts and equipment, nec
73380200. Stenografische diensten | Stenographic services

Werken bij COMMUNICATION CENTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COMMUNICATION CENTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COMMUNICATION CENTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COMMUNICATION CENTER. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent IT-technieker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Go4Jobs Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Je versterkt het technische team * Het herstellen IT gerelateerde producten zoals PC's, Iphone's,... behoort tot je takenpakket. * Je herstelt evenwel voor particulieren als kleine bedrijven

  • Bekister ruwbouw (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Konvert Construct Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Opglabbeek zijn wij op zoek naar een ruwbouw bekister met ervaring. Heb je ervaring? Werk je graag in teamverband? En ga je steeds zorgvuldig te werk? Solliciteer dan onmiddellijk.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZWEVEZELE (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Zwevezele zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • HUISHOUDHULP BORGLOON (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Jobstudent gezocht te Lummen (16/8 tot 27/8) (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: Care

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten voor de periode van 16 tot 27 augustus te Lummen. Je staat in voor het poetsen kantoren, meubels en sanitairen. Dagelijks werk je van 6u tot 9u30.  Heb je interesse? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Wens je te solliciteren? Denk er dan zeker aan om volgende documenten toe te voegen:  ° Student@Work attest ° Kopie van je identiteitskaart ° Verklaring op eer

  • Jobstudent Zorg m/v (Hasselt) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HUMAN SUPPORTS MEDICAL

    Type: Studentenjob

    Om een een volwaardig thuismilieu te creëren voor de residenten, waar optimale hulp en verzorging gekoppeld kan worden aan een zo comfortabel en aangenaam mogelijk verblijf zijn we op zoek naar naar jobstudenten zorgkundigen/verpleegkundigen die het team van verplegend en verzorgend personeel te ondersteunen. Als jobstudent sta je in voor volgende taken: · Je verleent integrale zorg mee aan de cliënten. · Je vertrekt vanuit de hulpvraag van de zorggebruikers zodat je hun zelfredzaamheid blijft stimuleren en ondersteunen. · Je staat in voor de persoonsgerichte zorg en binnen de leefgroep sta je ook in voor huishoudelijke en animatieve activiteiten. · Je hebt een belangrijke rol als pleitbezorger voor de zorggebruiker, jij bent immers de persoon die de cliënt van zeer nabij meemaakt.

  • Jobstudent (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Student ondertiteling (vanaf midden december) (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een mediabedrijf in Wijgmaal zijn we op zoek naar een student om ondertiteling te doen. Daarvoor ben je meerdere dagen per week beschikbaar vanaf midden december.

  • Jobstudent orderpicker tijdens schooljaar - m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ADECCO ONSITE VAN MARCKE

    Type: Studentenjob

    Wil je graag als jobstudent op je lesvrije (halve) dag een centje bijverdienen als orderpicker / magazijnier te Kortrijk? Dan hebben wij een leuke job voor jou! Van Marcke is een firma gespecialiseerd in sanitair en centrale verwarming. Voor de logistieke site in Kortrijk is Adecco Van Marcke op zoek naar jobstudenten die naar gelang hun beschikbaarheid kunnen ingezet worden. Jouw taken als jobstudent orderpicker / magazijnier zijn onder meer: orders klaarmaken / klaarzetten goederen voor chauffeurs, orders verpakken, laden van vrachtwagens, opkuisen van het magazijn.

  • Teamleader - Zelfstandig Accountant voor kwaliteitsvol kantoor (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Heeft u al een stevige ervaring opgedaan in een accountants - of boekhoudkantoor, maar bent u er klaar voor om uw kennis en ervaring naar een nieuw niveau te brengen? Heeft u hiernaast ook ervaring opgedaan met het aansturen van een team? Dan is deze accountants groep met een vestiging in regio Turnhout mogelijk een interessante optie! In dit accountantskantoor ligt de standaard op een kwalitatieve dienstverlening naar het cliënteel toe. Dit reflecteert zich dan ook in de medewerkers die deel uitmaken van de groep, een team van ± 100 experts die verspreid zijn over de verschillende vestigingen. Waar ze in dit kantoor op inzetten? Deze mensen naar een nieuw niveau brengen met behulp van ondersteuning en opleidingen. Lijkt het u interessant om een deel uit te maken van het team in dit kantoor? Lees hier dan zeker even verder over de functie details en het aanbod! Teamleader / Zelfstandig Accountant in dit Accountantskantoor - De verantwoordelijkheden U zult in deze functie de kans krijgen om aansturing te geven aan een team. U zult zowel zicht houden op de planning en deadlines van deze medewerkers, en hun voorbereidingswerk controleren. Ook houdt u duidelijk zicht op het rendement van het team en stuurt bij waar nodig. Hiernaast bent u verantwoordelijk voor het bespreken van de jaarrekeningen met de klant, evenals het formuleren van de nodige adviezen en ook deze bediscussiëren met de klanten. U zult deze ook bijstaan met de fiscale controles.

  • Operator draaibank - niet volledig CNC (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb jij graag een afwisselende job? Ben jij technisch en heb je graag in grote mate zelfstandigheid? Dan hebben wij de job die jij zoekt! Voor onze klant in Bree zijn wij opzoek naar een operator voor de draaibank. Jouw takenpakket bestaat uit: Programmeren en bedienen van de draaibanken: niet volledig CNC; Bewerkingsfasen en afstelwaarden van het materiaal en gereedschap bepalen; Bewerkingen uitvoeren; Controle eindproduct uitvoeren.

  • logopedist(e) (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: LOGOSENSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Behandeling en diagnostiek van o stotteren o leerstoornissen o neurogene communicatiestoornissen o stemstoornissen o articulatiestoornissen o taalontwikkelingsstoornissen o …

Zoek naar antwoorden van COMMUNICATION CENTER in sociale netwerken
Look for responds of COMMUNICATION CENTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor COMMUNICATION CENTER. Laat een reactie achter voor COMMUNICATION CENTER. COMMUNICATION CENTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COMMUNICATION CENTER. Leave a respond for COMMUNICATION CENTER. COMMUNICATION CENTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COMMUNICATION CENTER op de google maps. Adres en contacten COMMUNICATION CENTER
Location of COMMUNICATION CENTER on the google maps. Address and contacts of COMMUNICATION CENTER

Andere gerelateerde bedrijven als come COMMUNICATION CENTER COMMUNICATION CENTER: WAJER HEFTRUCK SERVICE | Schoonejans F | LEVEAUX PIERRE | GEERT VERVAET | SONJA BERAEL

Other related companies as COMMUNICATION CENTER: WAJER HEFTRUCK SERVICE | Schoonejans F | LEVEAUX PIERRE | GEERT VERVAET | SONJA BERAEL

COMMUNICATION CENTER is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COMMUNICATION CENTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06903228759. Het bedrijf COMMUNICATION CENTER bevindt zich op het adres: RUE DU CHEMIN DE FER 39; 1300; WAVRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 102,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 465,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Swatch. Matériel de Télécommunication. Systèmes de télécommunications. Réparations d'horloges,montres and bijoux. Lijst met producten zijn Produits: Réseaux Téléphoniques.. Produits: Téléphones,Accessoires de Téléphonie.. Services: Montres,Horloges.. Produits: Chronos,Flik Flak,Montres..
De hoofdactiviteit van COMMUNICATION CENTER is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COMMUNICATION CENTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COMMUNICATION CENTER, openstaande posities, locatie van COMMUNICATION CENTER op de kaart.

COMMUNICATION CENTER is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is COMMUNICATION CENTER, company assigned to the tax number BE06903228759. The company COMMUNICATION CENTER is located at the address: RUE DU CHEMIN DE FER 39; 1300; WAVRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 102,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 465,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Swatch. Matériel de Télécommunication. Systèmes de télécommunications. Réparations d'horloges,montres and bijoux. List of products are Produits: Réseaux Téléphoniques.. Produits: Téléphones,Accessoires de Téléphonie.. Services: Montres,Horloges.. Produits: Chronos,Flik Flak,Montres..
The main activity of COMMUNICATION CENTER is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of COMMUNICATION CENTER is not available. You also can look at reviews of COMMUNICATION CENTER, open positions, location of COMMUNICATION CENTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COMMUNICATION CENTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COMMUNICATION CENTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COMMUNICATION CENTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COMMUNICATION CENTER, employees, financial statistics.