TIME DESIGN - WINSON WATCHES

Contactgegevens TIME DESIGN - WINSON WATCHES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TIME DESIGN - WINSON WATCHES: address, phone, fax, email, website, opening hours

TIME DESIGN - WINSON WATCHES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DENERSTRAAT 17; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11234202 (+32-11234202) 11234202 (+32-11234202)

Fax (fax): +32 (83) 656-12-25 +32 (83) 656-12-25

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TIME DESIGN - WINSON WATCHES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TIME DESIGN - WINSON WATCHES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TIME DESIGN - WINSON WATCHES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TIME DESIGN - WINSON WATCHES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TIME DESIGN - WINSON WATCHES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TIME DESIGN - WINSON WATCHES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TIME DESIGN - WINSON WATCHES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TIME DESIGN - WINSON WATCHES
Products information TIME DESIGN - WINSON WATCHES

BTW identificatienummer (tax): BE07865356445
Ondernemingsnummer: 4952606201
Hoofdstad (capital): 965,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 826,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Produits: Hi-Fi,Télévisions,Magnétoscopes.. Produits: Ordinateurs,Périphériques.. Produits: Montres,Flik Flak,Chronos.

Product categorie (product category): Swatch. Equipement photographique. Electroménager,télévisions and radios. Ordinateurs and équipement informatique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TIME DESIGN - WINSON WATCHES
(Get full report from official database of BE for TIME DESIGN - WINSON WATCHES)

Aanvulling soorten activiteiten voor TIME DESIGN - WINSON WATCHES
Addition kinds of activities for TIME DESIGN - WINSON WATCHES

16230000. Water-, riool- en nutlijnen | Water, sewer, and utility lines
20460403. hydrol | Hydrol
36799901. Antennes, ontvangen | Antennas, receiving
50230101. Aluminumware | Aluminumware
51129907. Kantoorbenodigdheden, nec | Office supplies, nec
72219904. Schoolfotograaf | School photographer
72999906. Huishoudelijke verbetering en renovatie contractant agentschap | Home improvement and renovation contractor agency
75190102. Verhuur van motorhuizen | Motor home rental

Werken bij TIME DESIGN - WINSON WATCHES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TIME DESIGN - WINSON WATCHES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TIME DESIGN - WINSON WATCHES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TIME DESIGN - WINSON WATCHES. Looking for open vacancies in other companies

  • LAGO zoekt: horecaverantwoordelijke in een sportief jasje! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! Met hun hip Rest-eau-Café speelt LAGO perfect in op je buikgevoel: want zeg nu zelf, wat is er heerlijker dan een lekkere maaltijd na een middagje zwemmen? Om hun team enthousiaste obers te leiden, gaat LAGO op zoek naar een horecaverantwoordelijke. Er wordt je een uitdagende job in een boeiende omgeving aangeboden, waar je de mogelijkheid krijgt om samen met je collega's dit veelbelovend project verder te laten ontwikkelen. Als horecaverantwoordelijke stuur je niet alleen je collega's aan, maar ben je ook attent voor de noden van je klanten. Je bent tevens het boegbeeld van LAGO en kan je dan ook perfect vinden in hun bedrijfswaarden en normen.

  • Bordenbouw (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klant in de regio Dilsen-Stokkem zijn we op zoek naar een gemotiveerde Bordenbouw Je takenpakket bestaat uit: - Als bordenbouwer ben je verantwoordelijk voor het tijdig en correct monteren, assembleren en afwerken van elektrische stuur- en regelborden. - Je treft de nodige voorbereidingen: leest en interpreteert het installatiedossier, plan , stuk- en klemlijsten, en controleer de tekeningen en de materiaallijst. - Je monteert een pregefrabiceerde kast en bijhorende montageplaat. - Je plaatst en verbindt de onderdelen en elektrische componenten. - Vervolgens monteer je de kabelgoten en elektrische onderdelen, daarna breng je de bedrading en labeling aan. Hierna rest je nog enkel het testen en controleren van de elektrische stuur-en regelborden. - Tijdens die uitvoering communiceer je met je leidinggevende en bespreek je mogelijke technische optimalisaties. Je staat mee in voor het tijdig afleveren van een kwaliteitsvol product, conform de eisen van de klant, de voorschriften van de leverancier en de interne kwaliteitseisen.

  • Fleet Advisor - Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, gelegen te Zaventem, is een internationale speler binnen de automobielsector. Momenteel zijn zij op zoek naar een Fleet Advisor om hun team te vervoegen. Binnen deze functie vervul je een commerciële rol waarbij je instaat voor de uitbreiding van contracten bij bestaande klanten. Concreet betekent dit: Het telefonish verkopen, opmaken en toelichten van offertes. Deze volg je ook op. Het plaatsen van de prebestelling. Het oplossen van vragen en problemen van zowel interne als externe klanten. Je bent een centraal aanspreekpunt en helpt hen met de glimlach verder.

  • Kraanmachinist - rijbewijs CE (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Hechtel-Eksel zijn we op zoek naar een gemotiveerde kraanmachinist met rijbewijs CE

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Hasselt en omgeving.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Lochristi solliciteer per sms (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: LA GARDEROBE

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

  • STUDENTENJOB - 2 DYNAMISCHE HOSTESSEN (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Van 1 Juli tem 1 Augustus openen wij in GENT een Pop-Store van het online winkelplatform STORESQUARE. Hiervoor zijn wij op zoek naar 2 dynamische hostessen die gedurende de volledige periode beschikbaar zijn op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag om de Pop-Up volledig uit te baten. Het concept van de Pop-Up store is de voorbijgangers kennis te laten maken met het concept Storesquare https://storesquare.be, dmv zelfontdekking. In de Pop-Up wordt er een gratis koffie aangeboden en de bezoekers kunnen plaatsnemen in de cosy corner van de Pop-Up waar ze eveneens kunnen genieten van gratis Wifi.

  • logopediste deeltijds/voltijds (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: 2SENSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    2 Sense is op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde logopedist om samen met het huidige team de praktijk verder uit te bouwen. Momenteel bestaat het team uit twee audiologen en drie logopedisten, maar gezien het grote aantal aanmeldingen hebben we dringend versterking nodig. Als zelfstandige logopedist(e) behandel je voornamelijk kinderen met spraak-, taal-, leerstoornissen. Je werkt zowel op school in daguren als op de praktijk (dag- en avonduren). Je werkt in een nieuwe praktijk en je hebt een eigen praktijkruimte ter beschikking. Verder is alles van onderzoeks- en therapiemateriaal voorhanden. Om gemakkelijk je therapiesessies te kunnen voorbereiden beschik je over een groot kopieertoestel, lamineermachine, enz. Op administratief vlak is ondersteuning mogelijk. Uiteraard vinden wij de sfeer in het team belangrijk, en kan je bij je collega’s terecht met mogelijke vragen of problemen. Eénmaal per week is er een overleg gepland, om bepaalde zaken te bespreken (om advies te vragen, afspraken te maken, enz...). Dit overleg verloopt steeds in gemoedelijke sfeer en geeft ons tijd onder collega's. We werken nauw samen met scholen, CLB en andere hulpverleners om de beste dienstverlening te kunnen geven. Ondersteuning op verschillende vlakken is mogelijk indien gewenst. Bijdrage wordt jaarlijks aangepast.

  • Systeembeheerder (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: V-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    V-IT is op zoek naar Systeembeheerders voor regio's Leuven en Mechelen. Dit kan zowel op freelance basis als op de payroll.

  • DIËTIST m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: PERSPECTIEF

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt consultaties waarbij je een grondige anamnese uitvoert, gevolgd door het voorstellen van een gepast voedingsadvies. Het voedingsadvies wordt aangepast aan de individuele noden van en in samenspraak met de cliënt. Je ondersteunt de cliënt bij het uitvoeren van dit voedingsadvies en leert hem/haar de nodige vaardigheden om uiteindelijk zelfstandig aan de slag te kunnen gaan. Je volgt de vooruitgang van de patiënt op en rapporteert grondig aan betrokken partijen (arts, beweegcoach,…). Je bent steeds alert voor het opsporen van risico’s (ondervoeding, prediabetes,…). Je informeert en sensibiliseert rond gezonde voeding, levensstijl en preventie van aandoeningen. Je bent bereid om ook kookworkshops te verzorgen. Je hebt zin voor initiatief. Zo organiseer je mee infodagen, workshops, opleidingen, enz Je werkt mee aan het realiseren van de leef- en zorgpaden van cliënten met oog op het verhogen van levenskwaliteit in samenwerking met een multidisciplinair team.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van TIME DESIGN - WINSON WATCHES in sociale netwerken
Look for responds of TIME DESIGN - WINSON WATCHES in social networks

Lees alle opmerkingen voor TIME DESIGN - WINSON WATCHES. Laat een reactie achter voor TIME DESIGN - WINSON WATCHES. TIME DESIGN - WINSON WATCHES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TIME DESIGN - WINSON WATCHES. Leave a respond for TIME DESIGN - WINSON WATCHES. TIME DESIGN - WINSON WATCHES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TIME DESIGN - WINSON WATCHES op de google maps. Adres en contacten TIME DESIGN - WINSON WATCHES
Location of TIME DESIGN - WINSON WATCHES on the google maps. Address and contacts of TIME DESIGN - WINSON WATCHES

Andere gerelateerde bedrijven als come TIME DESIGN - WINSON WATCHES TIME DESIGN - WINSON WATCHES: MAENHOUT HORECA BVBA | Teller Verviers Dance Club | Alex | BANCONTACT-MISTER CASH | GUIDO LAMBERTS

Other related companies as TIME DESIGN - WINSON WATCHES: MAENHOUT HORECA BVBA | Teller Verviers Dance Club | Alex | BANCONTACT-MISTER CASH | GUIDO LAMBERTS

TIME DESIGN - WINSON WATCHES is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TIME DESIGN - WINSON WATCHES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07865356445. Het bedrijf TIME DESIGN - WINSON WATCHES bevindt zich op het adres: DENERSTRAAT 17; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 965,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 826,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Swatch. Equipement photographique. Electroménager,télévisions and radios. Ordinateurs and équipement informatique. Lijst met producten zijn Produits: Hi-Fi,Télévisions,Magnétoscopes.. Produits: Ordinateurs,Périphériques.. Produits: Montres,Flik Flak,Chronos..
De hoofdactiviteit van TIME DESIGN - WINSON WATCHES is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TIME DESIGN - WINSON WATCHES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TIME DESIGN - WINSON WATCHES, openstaande posities, locatie van TIME DESIGN - WINSON WATCHES op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

TIME DESIGN - WINSON WATCHES is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is TIME DESIGN - WINSON WATCHES, company assigned to the tax number BE07865356445. The company TIME DESIGN - WINSON WATCHES is located at the address: DENERSTRAAT 17; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 965,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 826,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Swatch. Equipement photographique. Electroménager,télévisions and radios. Ordinateurs and équipement informatique. List of products are Produits: Hi-Fi,Télévisions,Magnétoscopes.. Produits: Ordinateurs,Périphériques.. Produits: Montres,Flik Flak,Chronos..
The main activity of TIME DESIGN - WINSON WATCHES is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of TIME DESIGN - WINSON WATCHES is not available. You also can look at reviews of TIME DESIGN - WINSON WATCHES, open positions, location of TIME DESIGN - WINSON WATCHES on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over TIME DESIGN - WINSON WATCHES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TIME DESIGN - WINSON WATCHES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TIME DESIGN - WINSON WATCHES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TIME DESIGN - WINSON WATCHES, employees, financial statistics.