DE PAEPE BIJOUTERIE

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • DE PAEPE BIJOUTERIE

Contactgegevens DE PAEPE BIJOUTERIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE PAEPE BIJOUTERIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE PAEPE BIJOUTERIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROTE MARKT 36; 7700; MOUSCRON, België

Telefoon (phone): 56330582 (+32-56330582) 56330582 (+32-56330582)

Fax (fax): +32 (10) 285-43-66 +32 (10) 285-43-66

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE PAEPE BIJOUTERIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE PAEPE BIJOUTERIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE PAEPE BIJOUTERIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE PAEPE BIJOUTERIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE PAEPE BIJOUTERIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE PAEPE BIJOUTERIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE PAEPE BIJOUTERIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE PAEPE BIJOUTERIE
Products information DE PAEPE BIJOUTERIE

BTW identificatienummer (tax): BE09015899658
Ondernemingsnummer: 1837158203
Hoofdstad (capital): 164,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 383,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Activités: Fabrication de Bijoux.. Produits: Orfèvrerie en Argent,Orfèvrerie en Or.. Services: Horloges,Montres.. Produits: Chronos,Montres,Flik Flak.

Product categorie (product category): Swatch. Bijouteries and horlogeries. Bijoux Fab. Réparations d'horloges,montres and bijoux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE PAEPE BIJOUTERIE
(Get full report from official database of BE for DE PAEPE BIJOUTERIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE PAEPE BIJOUTERIE
Addition kinds of activities for DE PAEPE BIJOUTERIE

027302. Schelpdierboerderijen | Shellfish farms
769926. Raamblind reparatie | Window blind repair services
22210200. Kleding en buitenkledingstof, synthetische vezel of zijde | Apparel and outerwear fabric, manmade fiber or silk
26560101. Bekers, papier: gemaakt van gekocht materiaal | Cups, paper: made from purchased material
35419900. Gereedschapsmachines, metalen snij type, nec | Machine tools, metal cutting type, nec
37140502. Remdrums, motorvoertuig | Brake drums, motor vehicle
59949900. Nieuwsverkopers en krantenkiosken, nec | News dealers and newsstands, nec
76999902. Vulpen reparatie winkel | Fountain pen repair shop

Werken bij DE PAEPE BIJOUTERIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE PAEPE BIJOUTERIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE PAEPE BIJOUTERIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE PAEPE BIJOUTERIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker bij Dupont Cheese te Brugge (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zoekt een gevarieerde job in de productie, waarbij je... het product uitpakt en afweegt zorgt voor een correcte versnijding (gebeurt voornamelijk machinaal) inpakt & correcte hoeveelheden verpakt in dozen de stock telkens aanbrengt kartonneert plateautjes vult

  • Elektricien verlichtingsinstallaties (m/v) (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U voert onderhouds- en elektriciteitswerken aan verlichtingsinstallaties uit in onder meer industriële bedrijven, scholen, sporthallen, winkelcentra en kantoren in heel België.

  • Recruiter (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Vilvoorde zijn we op zoek naar een recruiter (m/v). Het gaat om een tijdelijke opdracht van 2 maanden, met kans op verlenging en/of vaste aanwerving. Je analyseert de behoeften in de rekrutering. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met je interne klanten die onze operationele verantwoordelijken zijn. Je stelt vacatureteksten op en je coördineert deze publicaties in de verschillende media. Je organiseert rekruteringsacties in moeilijke regio's en hiervoor ben je bereid om verplaatsingen te maken over heel Vlaanderen. (jobbeurzen, social media,..) Je voert een kwalitatieve en grondige selectie. Je beheert de kandidatendossiers en de administratie verbonden aan de aanwerving. Je bent hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de korte vervangingsopdrachten regio Vlaams-Brabant, de aanwerving van receptionisten over heel België en schoonmaak-en cateringprofielen (voornamelijk in Antwerpen en Gent). Je bouwt een reservepool van kandidaten die je up to date houdt, dit in functie van de invulling van dagopdrachten. Je bent aanwezig op interne vergaderingen en communiceert je resultaten op een duidelijke manier.

  • BEKISTER (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als volle bekister? Heb je ervaring met een torenkraan? Dan is deze job zeker iets voor jou! neem snel contact met ons op..

  • Grond & Wegenwerker (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als wegenwerker voer je opbraak-, grond- en funderingswerken uit, je plaatst en herstelt verhardingslagen voor onder meer wegen, inritten, voetpaden en parkeerterreinen. Je legt riolering-, waterafvoer- en andere leidingsstelsels aan en draagt een grote verantwoordelijkheid wat publieke veiligheid betreft.

  • Vrachtwagenmecanicien opbouw - Herentals - optie vast - dagdienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een garage in Herentals zijn wij op zoek naar een gemotiveerde mechanieker voor de vrachtwagens. Je staat voornamelijk in voor de opbouw van de vrachtwagens. Daarvoor is een zeer goede kennis van elektronica en bij voorkeur ook hydraulica belangrijk. Dit is belangrijk omdat je een aantal toestellen gaat monteren op de vrachtwagen (vb. ijskast, accessoires) Je werkt voltijds in dagdienst.

  • Jobstudent (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Administratief bediende bouw | projectassistent (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Als projectassistente - trajectbeheerder ben je verantwoordelijk voor het opmaken van/voor: de nulstaten de urenbladen de vorderingsstaten (je hoeft zelf niet te vorderen, maar je houdt wel alle vorderingsstaten in het oog en zorgt ervoor dat deze correct verwerkt worden zodat deze kunnen worden doorgestuurd naar een intern programma) het verwerken van de facturen naargelang de typeposten (inzicht hebben waarvoor het typemateriaal dient alsook wat allemaal verwerkt wordt op die bepaalde werf) afrekeningen van kleinere regiewerken verrekeningen meerwerken overzichtslijsten bezorgen

  • Chauffeur C Haakarm /afzetcontainers (optie ADR) (VAC175) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Wil jij het nieuwe gezicht zijn van onze klant om hun firma te vertegenwoordigen bij hun klanten? Voor hun vestiging in Antwerpen zoeken wij een chauffeur met een rijbewijs C. ADR is een pluspunt. Je rijdt met een haakwagen met voor het plaatsen en ophalen van afzetcontainers (eventueel met gevaarlijk afval). Je rijdt in de regio en over heel België.

  • Projectleider (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: NEWPOINT PROFESSIONALS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een bedrijf actief in de chemische industrie, zoeken we momenteel een Projectleider. Het betreft hier kleine projecten bestaande uit onder andere: vaten, pompen, pijpwerk, staalwerk en fundatie. Dit vertrekkende van P&ID, pijpklasse, specificaties, standaarden in een bestaande installatie. Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het volledige project: basic, detail engineering, aankoop en constructie. Je werkt nauw samen met een bestaand project team, onderhoudsdiensten en productie. Je krijgt een pakket van meerdere kleine projecten. Takenpakket als project coördinator: Scope analyse en budget raming. Project planning, rapportering en opvolging. Budget raming, rapportering en opvolging. Coördinatie tussen interne klant, interne of externe engineering bureel, andere diensten. Overdracht van het project en asbuilt ( laten ) maken van de on site documentatie. - Actief toepassen van het veiligheid beleid: in het design van de nieuwe installaties. bij het samenstellen van de lastenboeken. bij opdracht besprekingen met de aannemers. tijdens constructie werkzaamheden. Takenpakket als project ingenieur elektromechanica piping en civiele werken: - Opstellen van lastenboeken en specificaties voor: aankoop van roterende en statische equipment. extern uitbestede engineering zoals onder andere civiele engineering zowel staal als beton, pipe stress-berekeningen, Notified Body. - Constructie werkzaamheden zoals onder andere: civiel staal en beton. piping. plaatsen en monteren roterende en statische equipment. - Analyse van de offertes en opmaken van technisch vergelijk voor equipment en uitvoerings contracten. - Verschaffen van assistentie en advies op de bouwplaats. - Opvolgen van de werf. - Indien nodig de rol van constructie supervisor voor korte perioden mee opnemen.

  • Projectontwikkelaar (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: CAAAP

    Type: Vaste Job

    Je screent en evalueert projecten, maakt haalbaarheidsstudies op en stelt een plan van aanpak voor • Na het verkrijgen van de vergunning ben je verantwoordelijk voor de opvolging van de projectvoortgang (kwaliteit, timing, budget, gestructureerde projectadministratie) • Je onderhoudt contacten met overheden, architecten, studiebureaus en diverse actoren binnen het project • Je werkt onder de vleugels van een Projectmanager aan gevarieerde vastgoedprojecten (PPS ea) over gans Vlaanderen • Het aantal projecten dat je behartigt, zal variëren in functie van je ervaring enerzijds en het stadium en de complexiteit van de projecten anderzijds. • Je gaat actief op zoek naar netwerken

  • LEERCONTRACT HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN BRUSSEL (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: BUBBLES AT HOME

    Type: Leercontract

    gepassioneerd en enthousiast klanten informeren over onze huidverzorgingsproducten en dit vlot in het nederlands, frans en engels winkel aanvullen, proper houden en op orde houden stock bijhouden afrekenen aan kassa werken in weekends en op feestdagen Invallen indien nodig in winkels te Gent en Brugge.

Zoek naar antwoorden van DE PAEPE BIJOUTERIE in sociale netwerken
Look for responds of DE PAEPE BIJOUTERIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE PAEPE BIJOUTERIE. Laat een reactie achter voor DE PAEPE BIJOUTERIE. DE PAEPE BIJOUTERIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE PAEPE BIJOUTERIE. Leave a respond for DE PAEPE BIJOUTERIE. DE PAEPE BIJOUTERIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE PAEPE BIJOUTERIE op de google maps. Adres en contacten DE PAEPE BIJOUTERIE
Location of DE PAEPE BIJOUTERIE on the google maps. Address and contacts of DE PAEPE BIJOUTERIE

Andere gerelateerde bedrijven als come DE PAEPE BIJOUTERIE DE PAEPE BIJOUTERIE: FLBIO-VENJAVA BVBA | VADECA | JAN VAN NIEUWENHOVE | K Imam Diamonds BVBA | Verschueren L

Other related companies as DE PAEPE BIJOUTERIE: FLBIO-VENJAVA BVBA | VADECA | JAN VAN NIEUWENHOVE | K Imam Diamonds BVBA | Verschueren L

DE PAEPE BIJOUTERIE is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE PAEPE BIJOUTERIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09015899658. Het bedrijf DE PAEPE BIJOUTERIE bevindt zich op het adres: GROTE MARKT 36; 7700; MOUSCRON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 164,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 383,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Swatch. Bijouteries and horlogeries. Bijoux Fab. Réparations d'horloges,montres and bijoux. Lijst met producten zijn Activités: Fabrication de Bijoux.. Produits: Orfèvrerie en Argent,Orfèvrerie en Or.. Services: Horloges,Montres.. Produits: Chronos,Montres,Flik Flak..
De hoofdactiviteit van DE PAEPE BIJOUTERIE is Motorvrachtvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE PAEPE BIJOUTERIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE PAEPE BIJOUTERIE, openstaande posities, locatie van DE PAEPE BIJOUTERIE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DE PAEPE BIJOUTERIE is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE PAEPE BIJOUTERIE, company assigned to the tax number BE09015899658. The company DE PAEPE BIJOUTERIE is located at the address: GROTE MARKT 36; 7700; MOUSCRON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 164,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 383,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Swatch. Bijouteries and horlogeries. Bijoux Fab. Réparations d'horloges,montres and bijoux. List of products are Activités: Fabrication de Bijoux.. Produits: Orfèvrerie en Argent,Orfèvrerie en Or.. Services: Horloges,Montres.. Produits: Chronos,Montres,Flik Flak..
The main activity of DE PAEPE BIJOUTERIE is Motor Freight Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DE PAEPE BIJOUTERIE is not available. You also can look at reviews of DE PAEPE BIJOUTERIE, open positions, location of DE PAEPE BIJOUTERIE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE PAEPE BIJOUTERIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE PAEPE BIJOUTERIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE PAEPE BIJOUTERIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE PAEPE BIJOUTERIE, employees, financial statistics.