Wylock NV

Contactgegevens Wylock NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Wylock NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Wylock NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ninoofsesteenweg 400 Box 18; 1700; Dilbeek, België

Telefoon (phone): 02 569 41 39 (+32-02 569 41 39) 02 569 41 39 (+32-02 569 41 39)

Fax (fax): +32 (51) 368-57-14 +32 (51) 368-57-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Wylock NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Wylock NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Wylock NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Wylock NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Wylock NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Wylock NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Wylock NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Wylock NV
Products information Wylock NV

BTW identificatienummer (tax): BE09348785400
Ondernemingsnummer: 9864868164
Hoofdstad (capital): 170,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 511,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in Wylock NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Surveyors and valuers - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Wylock NV
(Get full report from official database of BE for Wylock NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Wylock NV
Addition kinds of activities for Wylock NV

8082. Home gezondheidszorg diensten | Home health care services
20240308. Tofu-desserts, bevroren | Tofu desserts, frozen
23710104. Jassen, vacht | Coats, fur
25110300. Kindermeubelen | Children's wood furniture
26210602. Kaart papier | Card paper
26530101. Dozen, golfkarton: gemaakt van aangekochte materialen | Boxes, corrugated: made from purchased materials
57340205. Woordverwerkende apparatuur en benodigdheden | Word processing equipment and supplies
80829902. Bezoekende verpleegkundige dienst | Visiting nurse service

Werken bij Wylock NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Wylock NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Wylock NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Wylock NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C/E (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Laden en lossen van vrachtwagens - Chauffeur in de bouwsector. Dit houdt in dat de ritten niet internationaal zijn en maximum 1 uur rond het bedrijf zijn - Aanleveren en ophalen van het materiaal op de bouwwerven - Communicatie met dispatching

  • Tijdelijk Administratief bediende Personeelsdienst (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een belangrijke speler actief in de cosmeticasector is VIO op zoek naar een tijdelijk bediende voor ondersteuning op de Personeelsdienst.  De opdracht zal ongeveer 3 maand duren. Kans op verlenging is niet uitgesloten. Je zal instaan voor allerlei administratieve taken die betrekking hebben tot HR. Contracten opstellen, ziektebriefjes, vragen personeel beantwoorden,...  Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • KOELTECHNIEKER (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een opleiding koeltechniek genoten Europese erkenning/certificaat is een pluspunt Je bent op zoek naar een zeer afwisselende job Je kan koelinstallaties installeren en herstellen Je bent bereid productscholing te volgen Kan je nauwkeurig werken

  • DRINGENDE POETSHULP TE ZINGEM (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Zingem. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • Huishoudhulpen regio Hever - Boortmeerbeek (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio Haacht. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman, huishoudhulp ).

  • Winkelmedewerker supermarkt Westmalle (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Westmalle zoeken we gemotiveerde werknemers die op oproepbasis willen werken. Deze job kan variëren van kassa tot aanvul tot bakkerij tot groenten en fruitafdeling. Na een periode van flexibiliteit, bestaat er een mogelijkheid tot een vast contract bij de klant zelf. taken: rekken aanvullen in de winkel kwaliteitscontrole van producten klanten bedienen kassawerk

  • Tuinman of tuinvrouw - student - Winksele (WINKSELE)

    Regio: WINKSELE

    Bedrijf: ADECCO LEUVEN INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in tuinaanbouw en tuinaanleg, zoeken we studenten die zich doorheen het academiejaar willen inzetten om het vast team uit te breiden. Je hoeft geen vast rooster te hebben, de klant bespreekt samen met jou de mogelijkheden. Belangrijk is dat je de juiste attitude bezit, je handen uit de mouwen kan steken en ook groene vingers hebt. Interesse? Neem met ons contact op! => [email protected] of 016/20.45.44

  • Persoonlijk assistent voor jongeman met autisme - weekend (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Randstad Medical

    Type: Studentenjob

    Onze klant is een dertiger met autisme en een licht mentale beperking. Tijdens de week gaat hij werken, maar op zondag en eventueel af en toe op vrijdag, is hij op zoek naar een toffe PAB-assistent die hem kan begeleiden. Hij kan redelijk zelfstandig leven, maar heeft nog begeleding nodig bij het koken, doen van activiteiten en uitstappen,... Je staat zelf in voor het bedenken van activiteiten en stemt deze af op wat onze klant leuk vindt. Werkuren: zondag van 14-17u (dit is niet elke zondag, maar zoveel mogelijk - af en toe komt hier ook een vrijdag bij indien je beschikbaar zou zijn). Locatie: Herentals of Nijlen (te bespreken)

  • JOBSTUDENTEN/WINKELMEDEWERKERS (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DELI GENT

    Type: Studentenjob

    Je werkt als winkelmedewerker in de Panos Langemunt Gent en staat in voor het bedienen van klanten en bemannen van de kassa. Je zorgt voor een uitstekende service en bent zeer klantvriendelijk. Je helpt bij de dagelijkse schoonmaak van de winkel.

  • STUDENT KELNER - Deeltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AAN HET STRAND VAN OOSTENDE

    Type: Studentenjob

    "Aan het strand van Oostende" is intussen een vaste waarde en nog steeds een speelse, vrolijke, kleurrijke tent die valt onder de noemer Brasserie - Grand Café, maar dan "freestyle" Onze drukbezochte zaak is gelegen op de alombekende Dageraadplaats en biedt plaats aan een vijftigtal gasten tijdens de winter en in de zomer een honderdtal. Wij verzorgen, met de glimlach, ontbijt, lunch & diner. Ons team bestaat uit een 10-tal medewerkers die vriendelijk, vrolijk & gastvrij zijn. Passie en gedrevenheid zijn per definitie een absolute must! Neem ook eens een kijkje op onze website: www.aanhetstrandvanoostende.be

  • Gepassioneerd IT Support medewerker (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een gekende speler binnen de veiligheid van technische toestellen, zijn wij op zoek naar een helpdeskmedewerker met een hart voor IT voor hun zetel in Berchem. Een greep uit het takenpakket: - Je bent het aanspreekpunt voor de medewerkers op vlak van IT. - Je draagt de verantwoordelijkheid voor de ondersteuning van de systemen. - Je lost basis netwerkproblemen op. - Je verzorgt de informaticaondersteuning van begin tot einde, zowel hard- als software. - Je communiceert vooral per telefoon en per mail met collega's. - Je stelt nieuwe werkposten, gebruikers en de bijhorende software in. - Je registreert oplossingen voor de meest voorkomende IT-problemen. - Je werkt mee aan de optimalisering van de infrastructuur en dienstverlening op vlak van IT.

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio Vlaams-Brabant (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk Vlaams-Brabant) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

Zoek naar antwoorden van Wylock NV in sociale netwerken
Look for responds of Wylock NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Wylock NV. Laat een reactie achter voor Wylock NV. Wylock NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Wylock NV. Leave a respond for Wylock NV. Wylock NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Wylock NV op de google maps. Adres en contacten Wylock NV
Location of Wylock NV on the google maps. Address and contacts of Wylock NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Wylock NV Wylock NV: Shoes Mode | Generation Jeux | ANTOINE DE VOS | Moens Jean-Pierre | GUY DEMAEGHT

Other related companies as Wylock NV: Shoes Mode | Generation Jeux | ANTOINE DE VOS | Moens Jean-Pierre | GUY DEMAEGHT

Wylock NV is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Wylock NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09348785400. Het bedrijf Wylock NV bevindt zich op het adres: Ninoofsesteenweg 400 Box 18; 1700; Dilbeek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 170,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 511,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Surveyors and valuers - General. Producten gemaakt in Wylock NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Wylock NV is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Wylock NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Wylock NV, openstaande posities, locatie van Wylock NV op de kaart.

Wylock NV is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Wylock NV, company assigned to the tax number BE09348785400. The company Wylock NV is located at the address: Ninoofsesteenweg 400 Box 18; 1700; Dilbeek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 170,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 511,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Surveyors and valuers - General. Products created in Wylock NV were not found.
The main activity of Wylock NV is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Wylock NV is not available. You also can look at reviews of Wylock NV, open positions, location of Wylock NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Wylock NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Wylock NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Wylock NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Wylock NV, employees, financial statistics.