Advanced Stevens Corporation SPRL

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • Advanced Stevens Corporation SPRL
Private companiesApparel and Accessory Stores • Advanced Stevens Corporation SPRL

Contactgegevens Advanced Stevens Corporation SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Advanced Stevens Corporation SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Advanced Stevens Corporation SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Allées de Provence 41A; 1140; Bruxelles (Evere), België

Telefoon (phone): 02 705 38 85 (+32-02 705 38 85) 02 705 38 85 (+32-02 705 38 85)

Fax (fax): 02 726 56 59 (+32-02 726 56 59) 02 726 56 59 (+32-02 726 56 59)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Advanced Stevens Corporation SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Advanced Stevens Corporation SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Advanced Stevens Corporation SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Advanced Stevens Corporation SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Advanced Stevens Corporation SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Advanced Stevens Corporation SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Advanced Stevens Corporation SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Advanced Stevens Corporation SPRL
Products information Advanced Stevens Corporation SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03286529541
Ondernemingsnummer: 2264526367
Hoofdstad (capital): 540,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 500,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Advanced Stevens Corporation SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Surveyors and valuers - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Advanced Stevens Corporation SPRL
(Get full report from official database of BE for Advanced Stevens Corporation SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Advanced Stevens Corporation SPRL
Addition kinds of activities for Advanced Stevens Corporation SPRL

17319902. Computer installatie | Computer installation
27410604. Technische documenten: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Technical papers: publishing only, not printed on site
33560501. Tin- en tinlegeringen, pijpen, lakens, enz. | Tin and tin alloy bars, pipe, sheets, etc.
36480100. Buitenverlichtingsapparatuur | Outdoor lighting equipment
38240104. Integratie van meters, niet-elektrisch | Integrating meters, nonelectric

Werken bij Advanced Stevens Corporation SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Advanced Stevens Corporation SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Advanced Stevens Corporation SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Advanced Stevens Corporation SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Colorist / inktmaker (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Wielsbeke, actief in grondbekleding, zijn we op zoek naar een inktmaker. Je doseert de inkt en mengt de inkt. Hiernaast ben je verantwoordelijk voor de binnenkomende basiskleuren en heb je een aantal voorbereidende taken. Tot slot voer je correcties uit aan de machine.

  • Enthousiaste medewerker technische dienst (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt samen met de verantwoordelijk van de technische dienst. Je doet het preventief onderhoud van de machines. Je slijpt messen en je helpt met kleine aanpassing- en herstellingswerken en technische klussen.

  • Werken als huishoudhulp Putte (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Zelzate (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS IN ZULTE (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZULTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Zulte zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Handige jobstudent - Palettenherstel (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Zedelgem zijn wij op zoek naar een handige jobstudent. Je staat in voor: Het nakijken van paletten Vaststellen van fouten en/of gebreken Herstellen van paletten Je kan werken op woensdagnamiddag, zaterdag en tijdens de vakantie

  • Hulpkok (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: BRAMEVA

    Type: Vaste Job

    Assisteren bij alle voorbereidingen, diensten en bestellingen in de keuken.

  • CNC-bediener buizenlaser (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: vind! Tielt

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het bedienen van een CNC-lasermachine. Je zorgt voor de aanvoer van de grondstoffen en waakt over de kwaliteit. Je maakt buizen op maat adhv de machine.

  • Kinesitherapeut (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK ZOTTEGEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil jij Gezondheidspraktijktijk Zottegem graag aanvullen en versterken? We zijn een multidisciplinair team van gezondheidszorgberoepen. Neem zeker een kijkje op onze website www.gezondheidspraktijkzottegem.com We zijn op zoek naar een gemotiveerde kinesitherapeut/beweegcoach die ons team op zelfstandige basis kan versterken, en dit voor een flexibel aantal uur per week.

  • kinesitherapeut(e) voor kinderen (m/v) (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: Paramedische Groepspraktijk Tilia

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een nieuwe, enthousiaste collega met zin om een uitdaging aan te gaan. Binnen ons multidisciplinaire team zal je als kinderkinesitherapeut(e) een nieuw aanbod opstarten en nauw samenwerken met verschillende collega's. Je zal cliënten van a tot z opvolgen, contacten onderhouden met verwijzers en ouders, overleggen en samenwerken met collega's,... Ben jij een gemotiveerde kinesitherapeut(e) en heb je zin in deze leuke uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres om jouw praktijk verder uit te bouwen!

  • Project Engineer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673610-inline.html?cid=Partner_VDAB Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie. Onze opdrachtgever, een internationale chemische marktspeler, wereldwijd bekend voor hun hoge efficiëntie en innovatieve technologieën. Wereldwijd stellen zij ruim 10.000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van 3.5 miljard euro, een cijfer dat jaar na jaar blijft stijgen. Ter ondersteuning van hun continue groei zijn zij voor hun productievestiging in de haven van Antwerpen op zoek naar een project engineer die graag via zijn/haar technisch inzicht en communicatieve skills mee het verschil wil maken in een bedrijf van wereldformaat. De positie als Project Engineer is verantwoordelijk voor het design, voorbereiding en uitvoering van diverse management of change / revamping opdrachten. Volgende taken staan in de functie centraal: Opstellen van budget, scope en planning Opstellen van lastenboeken en datasheets Offerte vergelijkingen maken, bestellingen plaatsen Contacten met leveranciers en prijsoffertebesprekingen houden Overleggen en coördineren met vertegenwoordigers van andere disciplines en diensten. Controleren van detail engineering ( controle van berekeningen ) Opvolgen van site constructiewerkzaamheden Overdracht van het project en asbuilt ( laten ) maken van de on site documentatie.   Keywords: Project manager, project engineer, project engineering, project management, CAPEX, OPEX

  • Interim Zorgkundige MERELBEKE (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor een woonzorgcentrum in Merelbeke zijn we op regelmatige basis op zoek naar zorgkundigen die graag willen bijwerken. Je bepaalt zelf of en wanneer je werkt.

Zoek naar antwoorden van Advanced Stevens Corporation SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Advanced Stevens Corporation SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Advanced Stevens Corporation SPRL. Laat een reactie achter voor Advanced Stevens Corporation SPRL. Advanced Stevens Corporation SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Advanced Stevens Corporation SPRL. Leave a respond for Advanced Stevens Corporation SPRL. Advanced Stevens Corporation SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Advanced Stevens Corporation SPRL op de google maps. Adres en contacten Advanced Stevens Corporation SPRL
Location of Advanced Stevens Corporation SPRL on the google maps. Address and contacts of Advanced Stevens Corporation SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Advanced Stevens Corporation SPRL Advanced Stevens Corporation SPRL: D.B.L. Constructions SA | Barbara Schoenen | GENKER MACHINENFABRIEK | Kruideniertje ('t) | LES SPIROUS DE JEM.S.SAM.

Other related companies as Advanced Stevens Corporation SPRL: D.B.L. Constructions SA | Barbara Schoenen | GENKER MACHINENFABRIEK | Kruideniertje ('t) | LES SPIROUS DE JEM.S.SAM.

Advanced Stevens Corporation SPRL is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Advanced Stevens Corporation SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03286529541. Het bedrijf Advanced Stevens Corporation SPRL bevindt zich op het adres: Allées de Provence 41A; 1140; Bruxelles (Evere). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 540,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 500,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Surveyors and valuers - General. Producten gemaakt in Advanced Stevens Corporation SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Advanced Stevens Corporation SPRL is Kleding en accessoires, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Advanced Stevens Corporation SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Advanced Stevens Corporation SPRL, openstaande posities, locatie van Advanced Stevens Corporation SPRL op de kaart.

Advanced Stevens Corporation SPRL is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Advanced Stevens Corporation SPRL, company assigned to the tax number BE03286529541. The company Advanced Stevens Corporation SPRL is located at the address: Allées de Provence 41A; 1140; Bruxelles (Evere). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 540,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 500,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Surveyors and valuers - General. Products created in Advanced Stevens Corporation SPRL were not found.
The main activity of Advanced Stevens Corporation SPRL is Apparel and Accessory Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Advanced Stevens Corporation SPRL is not available. You also can look at reviews of Advanced Stevens Corporation SPRL, open positions, location of Advanced Stevens Corporation SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Advanced Stevens Corporation SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Advanced Stevens Corporation SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Advanced Stevens Corporation SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Advanced Stevens Corporation SPRL, employees, financial statistics.