Seatec Consult BVBA

Contactgegevens Seatec Consult BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Seatec Consult BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Seatec Consult BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Belgi?lei 92; 2018; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 239 50 33 (+32-03 239 50 33) 03 239 50 33 (+32-03 239 50 33)

Fax (fax): 03 230 39 61 (+32-03 230 39 61) 03 230 39 61 (+32-03 230 39 61)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Seatec Consult BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Seatec Consult BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Seatec Consult BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Seatec Consult BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Seatec Consult BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Seatec Consult BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Seatec Consult BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Seatec Consult BVBA
Products information Seatec Consult BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07785980224
Ondernemingsnummer: 9662170410
Hoofdstad (capital): 874,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 111,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Seatec Consult BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Surveyors - Marine

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Seatec Consult BVBA
(Get full report from official database of BE for Seatec Consult BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Seatec Consult BVBA
Addition kinds of activities for Seatec Consult BVBA

104402. Zilvererts verwerking | Silver ores processing
24991200. Spoelen, rollen en katrollen: hout | Spools, reels, and pulleys: wood
35650205. Etiketteringsmachines, industrieel | Labeling machines, industrial
42139907. Minder dan vrachtauto (ltl) | Less-than-truckload (ltl)
59410700. Team sportuitrusting | Team sports equipment
72190400. Handwassers | Hand laundries

Werken bij Seatec Consult BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Seatec Consult BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Seatec Consult BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Seatec Consult BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator textiel (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is wereldwijd leider op het gebied van systemen en componenten voor de beheersing en distributie van elektrische energie. Heb jij interesse in machines? Dan ben jij de kandidaat dat wij zoeken! Je zal zakken lassen op een 4 kops lasmachine Je plaatst en last plastiek ringen en buitenzakken op machines

  • Leeggoedbehandelaars - Oostakker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Materialen die op de lijn nodig zijn om te assembleren worden o.a. in houten kisten aangevoerd door materiaalbehandelaars naar de verschillende zones in de fabriek. Wanneer deze kisten leeg zijn worden terug volle kisten aangeleverd en wordt het 'leeggoed' opgepikt en naar de leeggoedzone aangevoerd. Vanaf daar starten de activiteiten voor de leeggoedbehandelaars: afbreken van standaard verpakkingsmateriaal en sorteren volgens instructies verpakken van de verpakkingsmaterialen volgens instructies binden van de verpakkingen met strapmachine en labelen volgens instructie dagelijks opruimen van de leeggoedzone

  • Commercieel medewerker binnendienst B2B (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als commercieel medewerker binnendienst ben jij het eerste interne ondersteunende aanspreekpunt voor de B2B klanten. Voor je commerciële collega’s bied je de nodige pre en post sales ondersteuning (administratief, analytisch, probleemoplossend, …). Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor een aantal eigen B2B klantencontracten. Je taken zijn o.a. : - Opmaak van offertes voor bestaande en nieuwe B2B klanten: inhoudelijk en administratief - Analyse van bestaande energiecontracten m.b.t. hernieuwingen en toevoegingen - Ondersteuning vanexterne sales partners : je zorgt telefonisch en schriftelijk voor een snelle afhandeling van hun vragen bv over commissies, afwijkingen t.o.v. de standaarden, … - Je staat in voor de controle, het beheer en de administratieve verwerking van B2B klantendossiers. - Je volgt toegewezen klantencontracten op : bv einde contract, facturatie slechte betalers, … - Je ondersteunt eveneens je 1ste en 2de lijn collega’s van de klantendienst voor B2B klanten, - Je zorgt er als team voor dat je door goede communicatie en samenwerking voor de klant tot de beste oplossing komt.

  • Chauffeur(s) CE (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio Hoogstraten zijn we op zoek naar chauffeur(s) CE voor het vervoeren van bouwmaterialen. Je hebt normale daguren. Je werkt met de kraan dus ervaring is hier een vereiste. Na interimperiode kijg je een vast contract.

  • Ploegbaas Industriebouw (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Lille zijn we op zoek naar een ploegbaas industriebouw  Je leidt een ploeg van 2 à 3 medewerkers. Je staat in voor het monteren van metalen spanten, het plaatsen van muren, het dichtleggen van een dak, aanbrengen van siliconen, plaatsen ramen en deuren, ...

  • Chauffeur CE Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dagelijks lever je en haal je machines op bij klanten met een dieplader. Bij het leveren geef je een correcte en bondige uitleg over de werking en veilig gebruik van het toestel.

  • Technisch beambte dienstencheques (m/v/x) (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: OCMW BRAKEL

    Type: Dienstenchequebaan

    U bent in privésfeer ook dagelijks bezig met het huishouden? Poetsen, wassen, strijken en het bereiden van maaltijden behoren tot jouw dagelijkse taken? Dan is de vacature van huishoudhulp zeker iets voor jou. Als huishoudhulp verzorg je alle bovenstaande taken bij de klanten in een professionele sfeer.

  • Studenten inventaris kledingwinkel Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Op 5-11-2018 organiseert een bekende kledingwinkel een inventaris. Concreet betekend dit een opkuis van de zomercollectie. Je dient de kledingstukken uit de zomercollectie te labelen, in te scannen en op een correcte manier in te pakken. De inventaris gebeurt in twee beurten op dezelfde dag. De eerste shift zal plaatsvinden van 7u tot 11u. De tweede shift van 17.45u-22u. Voor de tweede shift dien je minstens 18 jaar te zijn wegens de late werkuren. Je mag dus een keuze maken tussen één van de twee shiften.

  • calculator/medewerker commerciële binnendienst (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KBS SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    KBS Systems biedt u een totaal pakket aan diensten en producten om brandverspreiding te voorkomen en de gevolgen van een brand zo gering mogelijk te houden. Denk aan oa. brandwerende deuren, afdichtingen en omkastingen. Taakomschrijving: · Je interpreteert de prijsvraag van de klanten en kan hen kritisch begeleiden in de juiste keuze · Je kan de aanvraag technisch inschatten, plannen interpreteren, lastenboeken ontleden en omrekenen naar een correcte offerte · Je staat klanten te woord bij eventuele vragen over de offerte · Je staat ook in nauw contact met de leveranciers en gaat zo op zoek naar de beste prijs-kwaliteit verhouding

  • Fietshersteller ('S GRAVENWEZEL)

    Regio: 'S GRAVENWEZEL

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen regio Schilde zoeken wij een gedreven fietshersteller! De fietsenzaak heeft zich gedurende jaren flink weten te verruimen qua mogelijkheden en breidt daarom zijn team uit. Ben je sportief, handig en rijdt je zelf met een mountainbike of koersfiets? Heb je geen probleem met zaterdagwerk? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Je taken zijn: - Je monteert alle fietsen met oog voor detail - Je zorgt voor een ordelijk atelier - Je kan allerlei herstellingen zelf afwerken - Je sleutelt waar nodig aan koersfietsen of mountainbikes Ben jij de gepassioneerde fietsenhersteller die wij zoeken? Stuur dan je CV met motivatie door naar [email protected]

  • Operator - Lijn Verantwoordelijke (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen de voedingsnijverheid, kijken we uit naar een gemotiveerde en dynamische operator / lijn verantwoordelijke. Je werkt binnen een wisselend ploegensysteem, voor- en/of namiddag. Als lijnverantwoordelijke sta je in voor het vlotte verloop van het productieproces, daarbij bewaak je de volledige lijn en geef je sturing aan je lijnmedewerker. Men kijkt uit naar iemand die kan terugblikken op een stabiel werkverleden en zelfstandig kan werken als operator.

  • Kinderverzorgster/verzorger (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Kinderdagverblijven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde en betrouwbare kinderverzorgsters (m/v). Je bent iemand die gemakkelijk structuur kan aanbrengen in de leefwereld van het kindje. Je zorgt voor kindjes tussen 0-3 jaar. Motivatie en inzet zijn noodzakelijk. Huishoudelijke taken zoals de kribbe schoonmaken behoren mee tot het takenpakket.

Zoek naar antwoorden van Seatec Consult BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Seatec Consult BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Seatec Consult BVBA. Laat een reactie achter voor Seatec Consult BVBA. Seatec Consult BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Seatec Consult BVBA. Leave a respond for Seatec Consult BVBA. Seatec Consult BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Seatec Consult BVBA op de google maps. Adres en contacten Seatec Consult BVBA
Location of Seatec Consult BVBA on the google maps. Address and contacts of Seatec Consult BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Seatec Consult BVBA Seatec Consult BVBA: FA. KNOCKAERT | TEAM CONCEPT | Van Vlierden F | FORTIS | Corimex NV

Other related companies as Seatec Consult BVBA: FA. KNOCKAERT | TEAM CONCEPT | Van Vlierden F | FORTIS | Corimex NV

Seatec Consult BVBA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Seatec Consult BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07785980224. Het bedrijf Seatec Consult BVBA bevindt zich op het adres: Belgi?lei 92; 2018; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 874,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 111,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Surveyors - Marine. Producten gemaakt in Seatec Consult BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Seatec Consult BVBA is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Seatec Consult BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Seatec Consult BVBA, openstaande posities, locatie van Seatec Consult BVBA op de kaart.

Seatec Consult BVBA is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Seatec Consult BVBA, company assigned to the tax number BE07785980224. The company Seatec Consult BVBA is located at the address: Belgi?lei 92; 2018; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 874,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 111,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Surveyors - Marine. Products created in Seatec Consult BVBA were not found.
The main activity of Seatec Consult BVBA is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Seatec Consult BVBA is not available. You also can look at reviews of Seatec Consult BVBA, open positions, location of Seatec Consult BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Seatec Consult BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Seatec Consult BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Seatec Consult BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Seatec Consult BVBA, employees, financial statistics.