MC Paints bvba

Contactgegevens MC Paints bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MC Paints bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

MC Paints bvba

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gontrode Heirweg 145 9090 Melle, België

Telefoon (phone): +32 (53) 589-65-65 +32 (53) 589-65-65

Fax (fax): +32 (9) 266-15-17 +32 (9) 266-15-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MC Paints bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MC Paints bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MC Paints bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MC Paints bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MC Paints bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MC Paints bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MC Paints bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MC Paints bvba
Products information MC Paints bvba

BTW identificatienummer (tax): BE07563781738
Ondernemingsnummer: 2759185791
Hoofdstad (capital): 362,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 833,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in MC Paints bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MC Paints bvba
(Get full report from official database of BE for MC Paints bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor MC Paints bvba
Addition kinds of activities for MC Paints bvba

072305. Boommoergewassen marktvoorbereidende diensten | Tree nut crops market preparation services
203500. Pickles, sauzen en salade dressings | Pickles, sauces, and salad dressings
734902. Bouwonderhoud schoonmaakdienst | Building component cleaning service
22110101. Bed linnen, katoen | Bed sheeting, cotton
39310201. Banjos en onderdelen | Banjos and parts
39490504. Bogen, boogschieten | Bows, archery

Werken bij MC Paints bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MC Paints bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MC Paints bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MC Paints bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel Bediende (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij commercieel ingesteld? Spreek je meerdere talen en wil je deze graag gebruiken in je job? Let your light shine! Voor onze klant in Deurne zoeken wij een commercieel bediende. Je werkt ter ondersteuning van de accountmanagers. Wat ga je zoal doen? Je maakt offertes op. Je bereid bezoeken voor. Je volgt contracten op. Je werkt collecties (administratief) uit en volgt deze op. Je werkt aan de planning voor promoties. ... Een zeer diverse job!

  • Automecanicien (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Deurne, zoeken wij een mecanicien. Je zal instaan voor het onderhoud van wagens, van A tot Z. Je zal hoofdzakelijk werken met Volkswagen, maar eveneens merken zoals Audi-Skoda-Seat. Tevens staat de garage ook in voor de carrosserieherstelling van alle merken.

  • Bijverdienste Medewerker inventaris- ook voor studenten op 06/11 (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant gespecialiseerd in winkelinventarisatiediensten zijn wij op zoek naar een medewerker voor de Carrefour winkel te Diest. De opdracht gaat door op dinsdag 6 november om 19u45. De voorziene duur is minimum 3 uren maar de opdracht is pas gedaan als de inventaris is afgelopen.

  • JOBSTUDENT / EXTRA catering (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Sunparks De Haan

    Type: Studentenjob

    Beste student, Ben jij 16 jaar of ouder en nog op zoek naar een leuke, interessante en veelzijdige job? Dan ben je bij Sunparks De Haan het juiste adres! Wij zijn namelijk op zoek naar jobstudenten voor de weekends, vakanties of tijdens de week voor zowel de brasserie, ons hamburgerrestaurant als voor de keuken

  • Bijlesgever rechten (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor rechten aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Junior Service Desk Application Specialist (m/v) (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: HANSEN INDUSTRIAL TRANSMISSIONS

    Type: Vaste Job

    Het merk Sumitomo Drive Technologies staat voor een gevestigde wereldwijde ontwerper, fabrikant en leverancier van precisieaandrijvingen, standaardaandrijvingen, gepersonaliseerde aandrijfoplossingen en industriële tandwielkasten. Als deel van Sumitomo Heavy Industries (SHI) Japan en de Power Transmission and Control (PTC) divisie van het bedrijf, bieden Sumitomo (SHI) Cyclo Drive Germany en Hansen Industrial Transmissions bijna 95 jaar know-how in aandrijftechnologie. Met productielocaties in Markt Indersdorf, nabij München, en Edegem, nabij Antwerpen, en dochterondernemingen in Duitsland, Benelux, Frankrijk, Italië, Spanje, Scandinavië, Turkije, Groot Brittannië en Indië, bedienen wij de EMEIA markt (Europa, Midden Oosten, Afrika, Indië) Voor onze productieplant in Edegem zijn wij op zoek naar een Junior Service Desk Application Specialist. Als Junior Service Desk Application Specialist word je tewerkgesteld in het IT service desk team, dat het eerste aanspreekpunt is voor onze medewerkers. * Je zorgt ervoor dat de nodige applicaties en data transfers tussen deze applicaties steeds optimaal blijven functioneren. * Je zorgt ervoor dat de huidige IT-oplossingen optimaal blijven functioneren en denkt proactief na over eventuele verbeteringen. * Je speelt een actieve rol bij de voorbereiding en uitvoering van veranderingen in applicaties. * Je levert support voor wat betreft onze business applicaties, en je lost eventuele problemen op, op het gebied van software, data transfer en data nauwkeurigheid. * Wanneer nodig zorg je mee voor permanentie van het service desk team. Op die manier is er steeds iemand bereikbaar voor onze medewerkers gedurende de werkuren. * Je registreert, analyseert, verdeelt en zorgt voor een oplossing van de binnenkomende IT service desk ticketten.

  • Onderhoudstechnieker / Procestechnieker (bouwmateriaal) - 2 ploegen (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Vaste Job

    Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Als Onderhoudstechnieker / Storingstechnieker voer je curatief en preventief onderhoud uit aan de installaties los je PLC-storingen op en volg je geautomatiseerde processen op (her)programmeer je de oven- en drogerijprocessen ondersteun je operatoren bij storingen en omstellingen sta je in voor de meet- en regeltechnieken Bedrijfsprofiel : Bedrijf in bouwmateriaal te Beerse met een 120-tal vaste werknemers

  • OPERATIONS PROCES CONTROLLER (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: NINATRANS

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging te Heverlee (Leuven) zoeken wij momenteel naar een Operationele Proces Controller: - Opvolging, controle en bijsturen van operationele processen - Analyse van het verkregen materiaal - Anticiperen op afwijkingen - Meten en rapporteren van de performance - Verbetervoorstellen opmaken - Identificeren van afwijkingen, beschrijven en naar oplossingen zoeken

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • FREELANCE ACCOUNTANT (M/V) (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: MENTOR hr

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wordt ingezet op heel diverse accountancy projecten in boekhoudkantoren en/of bedrijven Je staat in voor input van de boekhouding, het afsluiten voor BTW, de voorbereiding van aangiftes en jaarafsluitingen,... Je weet uw klanten te adviseren en te begeleiden

  • Jobcoach / Gezondheidscoach (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de begeleiding van mensen in een loopbaantraject of heroriëntering in samenwerking met een multidisciplinair team.

  • KELNER / BARMAN (m/v) (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: THERMEN LONDERZEEL

    Type: Flexijob

    Het is onze bedoeling om de klanten te laten genieten van een dagje ontspanning. Het hoort dan ook bij je takenpakket om met de andere medewerkers hieraan mee te werken. Je bedient de klanten aan de bar. Je bereidt en serveert koude en warme dranken en cocktails. Je wast de glazen af en vult de ijskast. Daarnaast neem je de bestellingen op van drank en eten aan de tafels in ons restaurant.

Zoek naar antwoorden van MC Paints bvba in sociale netwerken
Look for responds of MC Paints bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor MC Paints bvba. Laat een reactie achter voor MC Paints bvba. MC Paints bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MC Paints bvba. Leave a respond for MC Paints bvba. MC Paints bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MC Paints bvba op de google maps. Adres en contacten MC Paints bvba
Location of MC Paints bvba on the google maps. Address and contacts of MC Paints bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come MC Paints bvba MC Paints bvba: W.V.M. BELGIUM | HUCOSPORT | BOUWCENTRALE DE DONCKER | Le Trung Dang Uyen | IRIS

Other related companies as MC Paints bvba: W.V.M. BELGIUM | HUCOSPORT | BOUWCENTRALE DE DONCKER | Le Trung Dang Uyen | IRIS

MC Paints bvba is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MC Paints bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07563781738. Het bedrijf MC Paints bvba bevindt zich op het adres: Gontrode Heirweg 145 9090 Melle. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 362,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 833,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Painting contractors. Producten gemaakt in MC Paints bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MC Paints bvba is Depotinstellingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MC Paints bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MC Paints bvba, openstaande posities, locatie van MC Paints bvba op de kaart.

MC Paints bvba is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is MC Paints bvba, company assigned to the tax number BE07563781738. The company MC Paints bvba is located at the address: Gontrode Heirweg 145 9090 Melle. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 362,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 833,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Painting contractors. Products created in MC Paints bvba were not found.
The main activity of MC Paints bvba is Depository Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MC Paints bvba is not available. You also can look at reviews of MC Paints bvba, open positions, location of MC Paints bvba on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MC Paints bvba, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MC Paints bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MC Paints bvba, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MC Paints bvba, employees, financial statistics.