Sodefi SA

Contactgegevens Sodefi SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sodefi SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sodefi SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Winston Churchill 246 Box 7; 1180; Bruxelles (Uccle), België

Telefoon (phone): 02 346 16 57; 0475 31 56 66 (+32-02 346 16 57; 0475 31 56 66) 02 346 16 57; 0475 31 56 66 (+32-02 346 16 57; 0475 31 56 66)

Fax (fax): 02 346 13 05 (+32-02 346 13 05) 02 346 13 05 (+32-02 346 13 05)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sodefi SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sodefi SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sodefi SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sodefi SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sodefi SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sodefi SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sodefi SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sodefi SA
Products information Sodefi SA

BTW identificatienummer (tax): BE02516387939
Ondernemingsnummer: 5761474609
Hoofdstad (capital): 117,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 862,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Real estate

Product categorie (product category): Surveyors - Building

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sodefi SA
(Get full report from official database of BE for Sodefi SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sodefi SA
Addition kinds of activities for Sodefi SA

344300. Gemaakt plaatwerk (boilerwinkel) | Fabricated plate work (boiler shop)
372400. Vliegtuigen motoren en motor onderdelen | Aircraft engines and engine parts
01190403. Rye boerderij | Rye farm
20919902. Kaviaar: verpakt in blikjes, potten, enz. | Caviar: packaged in cans, jars, etc.
32710000. Betonblok en baksteen | Concrete block and brick
42269903. Bontopslag | Fur storage
70410202. Huisvesting, organisatie | Lodging house, organization
92220101. Procureur-generaal's kantoor | Attorney general's office

Werken bij Sodefi SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sodefi SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sodefi SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sodefi SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator CNC freesmachine + CNC draaibank (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Waregem zij we op zoek naar een operator cnc freesmachine + cnc draaibank

  • afwasser (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    afwassen zowel manueel als met de vaatwas keuken proper houden en kuisen af en toe wat helpen met groenten wassen in de keuken vuilbakken ledigen

  • Huishoudhulp (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Agilitas Roeselare

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Bedrijfsprofiel: Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden?  Dan ben je bij Agilitas home services aan het juiste adres!! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp in de regio Roeselare, Beveren, Hooglede, Gits, Moorslede… Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.  

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Huldenberg, 16 uur per week (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week, voor een gastgezin wonende te Huldenberg. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp gezinszorg ( Sthep Care dienstencheques )- Regio Bocholt/Bree (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groot succes zoeken wij huishoudhulpen voor onmiddellijke tewerkstelling in de regio Bocholt/Bree om enkele gezinnen met een grote hoeveelheid uren op te nemen. Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Chauffeur Rijbewijs C (m/v) (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een klant actief in de voedingssector en gelegen te Wijnegem/Wommelgem zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs C: Functieomschrijving:  U staat in voor het leveren van goederen met een vaste vrachtwagen naar vnl. horeca-groothandels, catering- en retailbedrijven in gans België (nationaal transport) Rond +-6u 's morgens start je de toer en wanneer je in de namiddag terug binnen komt, help je de magazijnier mee met het laden van de vrachtwagen, controleren van de bestellingen,... 

  • Student Magazijnwerk - Weekend - Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiend en dynamisch logistiek bedrijf in Grobbendonk, zijn we dringend op zoek naar studenten voor de weekendploeg. Je takenpakket is afwisselend en kan bestaan uit: Orderpicking: bestellingen verzamelen uit de rekken Retours verwerken Administratie Verpakken van de bestellingen De werkuren liggen tussen 8u en 20u.  Je dient wel minstens 18 jaar te zijn voor deze job. Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Bleckmann is een groeiend internationaal, logistiek bedrijf met een no-nonsens mentaliteit dat houdt van flexibiliteit, snelheid en extreme service. Ben jij op zoek naar een job met voldoening, verantwoordelijkheidsgevoel en carrièremogelijkheden? Dan kan Bleckmann voor jou de perfecte werkgever zijn.

  • Student productie - oproepbasis (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: VIO Turnhout

    Type: Studentenjob

    Onze klant in Arendonk is op zoek studenten die willen helpen in de productie na de schooluren of als ze een vrije dag hebben. Je zal vooral moeten helpen met het overstapelen van eieren. Eventueel ook met het industrieel reinigen van de productieruimte. Heb jij een paar dagen in de week vrij of wil je na de schooluren nog iets bijverdienen? Solliciteer dan snel of spring binnen met je CV.

  • Gemotiveerde arbeider voor kwaliteitscontrole en inpak / vaste nacht (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een glasbedrijf in de regio van Roeselare zijn wij op zoek naar een arbeider die instaat voor de kwaliteitscontrole en de inpak voor de vaste nacht.. Je staat in voor de controle van ruiten op krassen, barsten e.d. Wij zoeken mensen met productie-ervaring en een stabiel werkverleden. Er is onmiddellijke opstart voorzien.

  • zeecontainer chauffeur CE dag (VAC053) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in zeecontainertransport zijn we op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE. En dit voor de dagploeg. Transport van zeecontainers. In dehaven wordt de container dmv een stacker erop gezet, vervolgens rij je naar de klant om te laden (je moet niet zelf laden of lossen, dit wordt door de bedrijven gedaan. Je dient enkel de containerdeuren te openen) . Enige ervaring met containertransport is vereist. Kan tot 6h wachttijden zijn. Je vertrekt flexibel tussen 5u - 8u 's morgens. Je werkt ongeveer 12 à 15u/dag.

  • METSER (M/V) (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: CAERELS GEBROEDERS

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een familiaal bouwbedrijf en door verdere uitbreiding op zoek naar een ervaren metser. Je zal als metser dagelijks in team instaan voor het metselen van nieuwbouwwoningen. Onze projecten zijn op maat van de klant getekend en worden door eigen personeel uitgewerkt. Je werkt in een team van ervaren metsers en gaat dagelijks regio gebonden verschillende metselwerken uitvoeren.

  • Dynamische projectverpleegkundige (W) (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Vaste Job

    Zoek je afwisseling in jouw job als verpleegkundige en wil je heel veel ervaring opdoen in de brede en boeiende gezondheidszorg? Kom dan werken bij Talent in Motion en word projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid van een contract van onbepaalde duur en tal van andere voordelen. Je wordt als verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg. Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Hiervoor bieden we opleidingen op maat aan. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

Zoek naar antwoorden van Sodefi SA in sociale netwerken
Look for responds of Sodefi SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sodefi SA. Laat een reactie achter voor Sodefi SA. Sodefi SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sodefi SA. Leave a respond for Sodefi SA. Sodefi SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sodefi SA op de google maps. Adres en contacten Sodefi SA
Location of Sodefi SA on the google maps. Address and contacts of Sodefi SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Sodefi SA Sodefi SA: Deschamps (Immobilière) | SOFRA D?NER KEBAP PIZZERIA | H. TIBBAUT | Stevens Olivier | MICHELLE HALLE

Other related companies as Sodefi SA: Deschamps (Immobilière) | SOFRA D?NER KEBAP PIZZERIA | H. TIBBAUT | Stevens Olivier | MICHELLE HALLE

Sodefi SA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sodefi SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02516387939. Het bedrijf Sodefi SA bevindt zich op het adres: Avenue Winston Churchill 246 Box 7; 1180; Bruxelles (Uccle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 117,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 862,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Surveyors - Building. Lijst met producten zijn Real estate.
De hoofdactiviteit van Sodefi SA is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sodefi SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sodefi SA, openstaande posities, locatie van Sodefi SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Sodefi SA is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sodefi SA, company assigned to the tax number BE02516387939. The company Sodefi SA is located at the address: Avenue Winston Churchill 246 Box 7; 1180; Bruxelles (Uccle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 117,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 862,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Surveyors - Building. List of products are Real estate.
The main activity of Sodefi SA is Eating and Drinking Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Sodefi SA is not available. You also can look at reviews of Sodefi SA, open positions, location of Sodefi SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sodefi SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sodefi SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sodefi SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sodefi SA, employees, financial statistics.