green light security/gls SPRL

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • green light security/gls SPRL
Private companiesFood Stores • green light security/gls SPRL

Contactgegevens green light security/gls SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data green light security/gls SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

green light security/gls SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Hugo Van der Goes 101; 1160; Bruxelles (Auderghem), België

Telefoon (phone): 02 663 70 00; 0496 56 40 21 (+32-02 663 70 00; 0496 56 40 21) 02 663 70 00; 0496 56 40 21 (+32-02 663 70 00; 0496 56 40 21)

Fax (fax): 02 663 70 09 (+32-02 663 70 09) 02 663 70 09 (+32-02 663 70 09)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) green light security/gls SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "green light security/gls SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "green light security/gls SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van green light security/gls SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen green light security/gls SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of green light security/gls SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees green light security/gls SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti green light security/gls SPRL
Products information green light security/gls SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06387145996
Ondernemingsnummer: 8512725830
Hoofdstad (capital): 610,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 229,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Alarm systems - Installation; Access-control (Systems for)

Product categorie (product category): Surveillance - Apparatus and systems

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor green light security/gls SPRL
(Get full report from official database of BE for green light security/gls SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor green light security/gls SPRL
Addition kinds of activities for green light security/gls SPRL

369401. Batterij laad alternatoren en generatoren | Battery charging alternators and generators
20910210. Schaaldieren, bewaard en gehard | Shellfish, preserved and cured
35240200. Tuinmaaiers en toebehoren | Lawn and garden mowers and accessories
39440703. Kinderwagens, baby (voertuig) | Strollers, baby (vehicle)
59639905. Sieraden verkoop, huis-naar-huis | Jewelry sales, house-to-house

Werken bij green light security/gls SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in green light security/gls SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor green light security/gls SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for green light security/gls SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Pneumologie Antwerpen (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht op een afdeling gespecialiseerd in longziekten.De dienst pneumologie behandelt patiënten met longaandoeningen en problemen aan de luchtwegen. Dat kan gaan om uiteenlopende klachten van luchtweginfecties, allergieën, astma/COPD tot longtumoren. Verder gaat een groot deel van de activiteiten naar het diagnosticeren en behandelen van longkankerpatiënten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Metaalarbeider (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken een metaalarbeider voor een bedrijf regio Oudenaarde. Als metaalarbeider zal je volgende taken uitvoeren: het op maat verzagen/bewerken van diverse profielen plaatbewerking laden en lossen van vrachtwagens bestellingen klaarmaken aanvullen van de rekken klanten bijstaan

  • MAGAZIJNIER/KLANTENADVISEUR (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Beschik je over een zekere technische kennis Ben je klantgericht? Ben je op zoek naar een job met de nodige variatie Aarzel dan niet, Forum Jobs heeft wat jij zoekt! Onze klant is een vooruitstrevende groothandel in technisch materiaal (elektriciteit, sanitair, verwarming,...) Voor deze firma is Forum Jobs op zoek naar een magazijnier/klantenadviseur. De eerste 2 maand werk je hoofdzakelijk als magazijnier om het volledige productgamma te leren kennen. Na deze inwerkperiode word je bij voorkeur verder opgeleid als klantenadviseur in de winkel. Je adviseert de klanten omtrent de producten en geeft een eerste technische uitleg waar nodig. Dit steeds in combinatie met magazijnwerk. Je werkt van maandag tot en met vrijdag van 8u tot 17u of van 9u tot 18u (naar keuze). Daarnaast sta je ook open om af en toe op zaterdag te werken (met inhaalrust in de week).

  • Tuin-/Groenarbeider (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Zandhoven zijn wij op zoek naar een gemotiveerde tuinarbeider. Je zal in eerste instantie instaan voor het aanleg en onderhoud van tuinen. Terrassen en opritten aanleggen  

  • Enthousiaste Thuishulpen (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp met dienstencheques regio Sint-Katelijne-Waver (voltijds) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Productiemedewerkers (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE MARMO

    Type: Studentenjob

    Wij zijn dringend op zoek naar productiemedewerkers, verpakkers en etiketteerders. Als productiemedewerker sta je in voor het maken van onder meer saté's, hamburgers, worsten en gourmet-barbequepaketten. Omdat je met rauw vlees werkt, hou je rekening met het voorgeschreven hygiënereglement. Ook voor onze logistieke afdelingen (verpakkers/etiketteerders) zoeken wij extra personeel. Heb je er geen problemen mee om in een koude omgeving te werken? Je steekt graag de handen uit de mouwen en flexibele uren schrikken je niet af? Kun je beschikken over eigen vervoer en ben je onmiddellijk beschikbaar?

  • Dossierbeheerder Verzekeringen (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: Connexis Gent

    Type: Vaste Job

    Sterk groeiende speler met meerdere kantoren Open sfeer Ruim, modern kantoor Als Dossierbeheerder Verzekeringen Ondernemingen & Particulieren maak je deel uit van ons verzekeringsteam en volg je het dossier van je klant op van begin tot einde: Je zorgt voor correcte opmaak van offertes en polissen en volgt deze verder op in samenspraak met zowel cliënt als je commerciële collega's. Voor complexe risico's onderhandel je met klanten en makelaars/agenten over voorwaarden en tarieven. Je maakt polissen op en levert bijaktes af, en je verwerkt opzeggingen, schorsingen en vernietigingen van polissen. Je levert voorlopige dekkingen af, stelt teruggavenkwitanties op en betaalt verschuldigde bedragen uit. Je voert alle administratieve taken nauwkeurig uit en verzekert zo de continuïteit van de dienstverlening. Je bent ook het eerste aanspreekpunt en vertrouwenspersoon voor onze klanten, waarbij je zorgt voor een juiste interpretatie van de aangiftes. Je stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant, je neemt in een redelijke tijd initiatieven en beslissingen voor de klant om een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers te verzekeren. Je behandelt briefwisseling en verzorgt de administratie. Je zorgt hierbij steeds voor een professionele en heldere communicatie met de klanten en geeft hen raad bij de verdere opvolging van hun vragen.

  • RECHTERHAND ZAAKVOERDER (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Voor een sterke en nog steeds groeiende kmo met verschillende vestigingen is Hays Finance op zoek naar een rechterhand zaakvoerder. ● Bachelor of master in een algemeen economische richting ● Aantal jaar ervaring binnen kmo ● Sterke people manager In deze functie fungeer jij als rechterhand van de zaakvoerder en sta je in voor het dagelijks beheer van de verschillende activiteiten. Je bent onder meer verantwoordelijk voor boekhoudkundige taken (facturatie en debiteurenbeheer) alsook het aansturen en coachen van de verschillende kantoren. Verder ben je het eerste aanspreekpunt voor alles wat betreft personeelszaken, zoals opleidingen, sociale documenten, aanwerving & integratie van nieuwe werknemers,... Daarnaast neem je ook het marketingluik en ICT-gerelateerde zaken zoals digitalisering, social media, netwerking… voor jouw rekening. Tot slot werk je samen met de zaakvoerders de visie van het bedrijf verder uit.

  • engineer / technieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Technieker / Engineer sta je in voor : Het algemeen onderhoud van de productielijnen, pompen, kleppen... in het atelier of on-site bij de klanten. Je lost elektrische en mechanische storingen op. Je vervangt mechanische onderdelen. Je voert preventieve en curratieve controles uit. Je vervangt pneumatische en hydraulische onderdelen. Bedrijfsprofiel: Onze klant legt zich toe op maintenance activiteiten, revisie van pompen, onderhoud van roterende machines en verspanning voor hun klanten, dit zowel over heel België als ook in het buitenland.   Om hun team te versterken zijn zij op zoek naar Techniekers / Engineers, zowel op vaste werven als op de baan.

  • Monteurs beton- en staalbouw (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: VAN DE WALLE I.B.C

    Type: Vaste Job

    * Werken op verplaatsing * Ervaring in de bouwsector en/of renovatie is een pluspunt, maar geen must * Kennis metaal is een pluspunt * Voornamelijk actief in de regio Oost- en West-Vlaanderen

  • Chauffeur CE (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: BUYL TRANSPORT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE voor nationaal transport. Je staat in voor korte dagritten.

Zoek naar antwoorden van green light security/gls SPRL in sociale netwerken
Look for responds of green light security/gls SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor green light security/gls SPRL. Laat een reactie achter voor green light security/gls SPRL. green light security/gls SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for green light security/gls SPRL. Leave a respond for green light security/gls SPRL. green light security/gls SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie green light security/gls SPRL op de google maps. Adres en contacten green light security/gls SPRL
Location of green light security/gls SPRL on the google maps. Address and contacts of green light security/gls SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come green light security/gls SPRL green light security/gls SPRL: BODYLINE SA | BEGRAFENISSEN AMYS | MIGA | Truyenberg | HUIS VITAMIENTJE

Other related companies as green light security/gls SPRL: BODYLINE SA | BEGRAFENISSEN AMYS | MIGA | Truyenberg | HUIS VITAMIENTJE

green light security/gls SPRL is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is green light security/gls SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06387145996. Het bedrijf green light security/gls SPRL bevindt zich op het adres: Avenue Hugo Van der Goes 101; 1160; Bruxelles (Auderghem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 610,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 229,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Surveillance - Apparatus and systems. Lijst met producten zijn Alarm systems - Installation; Access-control (Systems for).
De hoofdactiviteit van green light security/gls SPRL is Voedingswinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van green light security/gls SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van green light security/gls SPRL, openstaande posities, locatie van green light security/gls SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

green light security/gls SPRL is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is green light security/gls SPRL, company assigned to the tax number BE06387145996. The company green light security/gls SPRL is located at the address: Avenue Hugo Van der Goes 101; 1160; Bruxelles (Auderghem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 610,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 229,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Surveillance - Apparatus and systems. List of products are Alarm systems - Installation; Access-control (Systems for).
The main activity of green light security/gls SPRL is Food Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of green light security/gls SPRL is not available. You also can look at reviews of green light security/gls SPRL, open positions, location of green light security/gls SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over green light security/gls SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf green light security/gls SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about green light security/gls SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company green light security/gls SPRL, employees, financial statistics.