Checkpoint Meto Benelux BV

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • Checkpoint Meto Benelux BV
Private companiesTransportation by Air • Checkpoint Meto Benelux BV

Contactgegevens Checkpoint Meto Benelux BV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Checkpoint Meto Benelux BV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Checkpoint Meto Benelux BV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Schali?nhoevedreef 20J; 2800; Mechelen, België

Telefoon (phone): 015 28 72 00; 015 28 72 37 (+32-015 28 72 00; 015 28 72 37) 015 28 72 00; 015 28 72 37 (+32-015 28 72 00; 015 28 72 37)

Fax (fax): 015 28 72 37 (+32-015 28 72 37) 015 28 72 37 (+32-015 28 72 37)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Checkpoint Meto Benelux BV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Checkpoint Meto Benelux BV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Checkpoint Meto Benelux BV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Checkpoint Meto Benelux BV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Checkpoint Meto Benelux BV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Checkpoint Meto Benelux BV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Checkpoint Meto Benelux BV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Checkpoint Meto Benelux BV
Products information Checkpoint Meto Benelux BV

BTW identificatienummer (tax): BE05807891845
Ondernemingsnummer: 4078369140
Hoofdstad (capital): 395,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 535,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Alarm systems - Installation; Barcode scanners & printers

Product categorie (product category): Surveillance - Apparatus and systems

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Checkpoint Meto Benelux BV
(Get full report from official database of BE for Checkpoint Meto Benelux BV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Checkpoint Meto Benelux BV
Addition kinds of activities for Checkpoint Meto Benelux BV

302102. Schoenen, rubber of plastic gegoten tot stof | Shoes, rubber or plastic molded to fabric
28330405. Hormonen of derivaten | Hormones or derivatives
33150201. Brads, staal: draad of snij | Brads, steel: wire or cut
51530101. Gerst | Barley
59410300. Golf, tennis, en skischoenen | Golf, tennis, and ski shops

Werken bij Checkpoint Meto Benelux BV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Checkpoint Meto Benelux BV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Checkpoint Meto Benelux BV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Checkpoint Meto Benelux BV. Looking for open vacancies in other companies

  • WEVER (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als wever met vandewiele getouwen. Je werkt in de vaste nacht.

  • Animator/figurenspeler (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Figurenspeler voor de verwelkoming van de bezoekers en verschillende meet and greets van de figuren in het park. *Buiten de zomerperiode maak je af en toe deel uit van het team attractiebedieners. Je staat dan in voor de bediening van de attracties in het themapark, je zorgt ervoor dat de bezoekers vlot en op een veilige manier de attracties kunnen in-en uitstappen. Hierbij besteed je tevens de nodige aandacht aan onze kleinste bezoekers.

  • Reachtruckchauffeur | twee ploegen (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in de waaslandhaven (Kallo) zijn we op zoek naar reachtruckchauffeurs met ervaring. Je staat ook open om in combinatie manueel werk te verichten.

  • Operator afvulafdeling (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het afvullen van onze silicone in kokers. Je taak bestaat uit het opzetten van de kuip onder de pers, het instellen van verschillende parameters op de afvulmachine en de uitvoering van de eindcontrole op het product. Je volgt nauwkeurig de productspecificaties op en houdt de machine proper. Je hecht belang aan het afleveren van een kwaliteitsvol eindproduct.

  • 1 HUISHOUDHULP regio Middelkerke -kies een(elektrische) fiets of bedrijfswagen (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gepassioneerde student voor een goed draaiende bakkerij ! (m/v) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende en zeer goed draaiende bakkerij, zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega om als student of flexijobber mee te draaien in de winkel! Wij zijn op zoek naar iemand die op zaterdag en/of zondag wil meedraaien in de bediening. Daarnast sta je mee in om de zaak netjes en proper te houden. De werkuren zijn van 's morgens heel vroeg, 05u30 tot in de vroege namiddag 14u.

  • Betonarbeider Regio Stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Willemen Infra nv

    Type: Vaste Job

    Bedrijfsinformatie Willemen Infra - de grootste Belgische wegenbouwer - is op 1 juli 2018 ontstaan uit de fusie tussen Aswebo, Aannemingen Van Wellen en de infra-afdeling van Kumpen. WILLEMEN INFRA beheerst alle aspecten van de wegenbouw. Niet alleen de uitvoerende werken, maar ook alle ondersteunende diensten hebben we in eigen beheer: laboratoria, studiediensten, onderhoudsdiensten, landmeters, signalisatie, … Ook in de haven en de petrochemie zijn we sterk vertegenwoordigd. Met onze vijf asfaltproductieplants, een 50 % participatie in die van Villers-Le-Bouillet en twee mobiele betoncentrales zijn we ook een van de belangrijkste producenten van asfalt en wegenisbeton. Verder beschikken we ook over eigen recyclingsites waardoor we een actieve bijdrage kunnen leveren aan het hergebruiken van beton-, asfalt- en bouwpuin. We dragen duurzaamheid hoog in het vaandel. Dit uit zich enerzijds in het voortdurend nastreven van de hoogst mogelijke kwaliteit en veiligheid tijdens de productie van de materialen en de uitvoering van de werken. Anderzijds in het belang dat we hechten aan de impact van onze activiteiten op het milieu en de maatschappij. Momenteel zoeken wij naar een betonarbeider om ons huidig team te Stekene te versterken. Functie U werkt als betonarbeider op werven over het hele land (aanleg rijwegbeton en lijnvormige elementen zoals o.a. stootbanden). U vertrekt, samen met uw collega's met de camionette vanuit de regio naar de werf en omgekeerd. U hoeft dus niet naar ons kantoor te komen in Drongen, enkel voor het sollicitatiegesprek. U bent flexibel. Af en toe veel overuren op onze werven op autosnelwegen (tot 12u werken per dag + verplaatsing, uiteraard NIET dagelijks), werken tijdens het bouwverlof is sporadisch mogelijk, nachtwerk alsook weekendwerk schrikken u niet af. De overuren worden betaald met een toeslag en worden gerecupereerd tijdens de winterperiode of bij slecht weer. U krijgt een interne opleiding met betrekking tot uw job. Soms fysiek zwaar werk. Ook ijzer leggen behoort tot uw takenpakket. Zie filmpje via deze link: https://www.youtube.com/watch?v=XQKAsmDB-K4 of van een groter werk: https://www.youtube.com/watch?v=xtbEkc-0O8Q . Zie ook https://www.facebook.com/leiedal/videos/1902258446481775/?hc_ref=ARRO2RcR3cN391fsuVVQ7GlChLbicnRQTYbA7Vq1c-5nGxvGDwsfZ4dO3SmxozwNWVs&pnref=story

  • Financial & Business Controller (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

    Type: Vaste Job

    Als Financial & Business Controller maak je maandelijks de vertaalslag van de boekhoudkundige gegevens naar een gedetailleerde rapportering, die je presenteert aan het management van TVH Equipment. Zelf maak je ook deel uit van het management team. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse verwerking, controle en diepgaande analyse van de financiële gegevens van TVH Equipment. Je stelt financiële rapporten op, bespreekt de resultaten met het management, vergelijkt de YTD cijfers met het budget, zoekt een verklaring voor afwijkingen en doet suggesties. Je hebt een actieve rol in de opmaak van het jaarlijks budget: je geeft het budget vorm op basis van input van het management. Je staat in voor de voorbereiding, coördinatie en opvolging van de jaarlijkse business review. Je bent verantwoordelijk voor de periodieke controle op het budget en stuurt bij waar nodig. Daarnaast werk je mee aan de ontwikkeling van controlesystemen. Je ontwikkelt een procedure waarbij het management inzicht krijgt in de rendabiliteit van de verkoopactiviteiten. Je implementeert wijzigingen in het systeem en promoot een optimaal gebruik van de processen en systemen. Je informeert en begeleidt collega’s in het correcte gebruik van de procedures en de boekhoudkundige en rapportagetools. Je blijft up-to-date over de ontwikkelingen binnen controlling en rapportering en doet verbetervoorstellen.

  • Kinesitherapeut (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ANNELEEN DRIESEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gezocht gemotiveerde collega Kinesitherapeut M/V op zelfstandige basis voor Praktijk te Achel.

  • Zelfstandige Kantoorhouders (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

  • Mystery Shopper (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

  • keukenhulp (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: DE KUIPER

    Type: Flexijob

    Je maak voorgerechten en helpt de kok in de keuken.

Zoek naar antwoorden van Checkpoint Meto Benelux BV in sociale netwerken
Look for responds of Checkpoint Meto Benelux BV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Checkpoint Meto Benelux BV. Laat een reactie achter voor Checkpoint Meto Benelux BV. Checkpoint Meto Benelux BV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Checkpoint Meto Benelux BV. Leave a respond for Checkpoint Meto Benelux BV. Checkpoint Meto Benelux BV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Checkpoint Meto Benelux BV op de google maps. Adres en contacten Checkpoint Meto Benelux BV
Location of Checkpoint Meto Benelux BV on the google maps. Address and contacts of Checkpoint Meto Benelux BV

Andere gerelateerde bedrijven als come Checkpoint Meto Benelux BV Checkpoint Meto Benelux BV: BACOB | DORIAN TERRIER | Weisz Diamant Belgium | KIND EN GEZIN | RADIO TIENEN

Other related companies as Checkpoint Meto Benelux BV: BACOB | DORIAN TERRIER | Weisz Diamant Belgium | KIND EN GEZIN | RADIO TIENEN

Checkpoint Meto Benelux BV is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Checkpoint Meto Benelux BV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05807891845. Het bedrijf Checkpoint Meto Benelux BV bevindt zich op het adres: Schali?nhoevedreef 20J; 2800; Mechelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 395,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 535,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Surveillance - Apparatus and systems. Lijst met producten zijn Alarm systems - Installation; Barcode scanners & printers.
De hoofdactiviteit van Checkpoint Meto Benelux BV is Vervoer per lucht, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Checkpoint Meto Benelux BV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Checkpoint Meto Benelux BV, openstaande posities, locatie van Checkpoint Meto Benelux BV op de kaart.

Checkpoint Meto Benelux BV is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Checkpoint Meto Benelux BV, company assigned to the tax number BE05807891845. The company Checkpoint Meto Benelux BV is located at the address: Schali?nhoevedreef 20J; 2800; Mechelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 395,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 535,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Surveillance - Apparatus and systems. List of products are Alarm systems - Installation; Barcode scanners & printers.
The main activity of Checkpoint Meto Benelux BV is Transportation by Air, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Checkpoint Meto Benelux BV is not available. You also can look at reviews of Checkpoint Meto Benelux BV, open positions, location of Checkpoint Meto Benelux BV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Checkpoint Meto Benelux BV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Checkpoint Meto Benelux BV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Checkpoint Meto Benelux BV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Checkpoint Meto Benelux BV, employees, financial statistics.