Slock Schilderwerken BVBA

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • Slock Schilderwerken BVBA
Private companiesFood and Kindred Products • Slock Schilderwerken BVBA

Contactgegevens Slock Schilderwerken BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Slock Schilderwerken BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Slock Schilderwerken BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zeveneken Dorp 40 9080 Zeveneken (Lochristi), België

Telefoon (phone): +32 (81) 386-66-80 +32 (81) 386-66-80

Fax (fax): +32 (65) 127-40-31 +32 (65) 127-40-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Slock Schilderwerken BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Slock Schilderwerken BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Slock Schilderwerken BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Slock Schilderwerken BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Slock Schilderwerken BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Slock Schilderwerken BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Slock Schilderwerken BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Slock Schilderwerken BVBA
Products information Slock Schilderwerken BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03052795410
Ondernemingsnummer: 2212066650
Hoofdstad (capital): 295,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 666,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Slock Schilderwerken BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Slock Schilderwerken BVBA
(Get full report from official database of BE for Slock Schilderwerken BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Slock Schilderwerken BVBA
Addition kinds of activities for Slock Schilderwerken BVBA

2323. Kleding van mannen en jongens | Men's and boy's neckwear
336999. Nonferrogerijen, nec, nec | Nonferrous foundries, nec, nec
14990107. Ruby mijnbouw | Ruby mining
22820202. Acryl- en modacrylfilamentgarens: gooien, wikkelen, enz | Acrylic and modacrylic filament yarn: throwing, winding, etc
32550101. Kunststof brandstenen | Plastic fire clay bricks
38230302. Fluidische apparaten, circuits en systemen voor procescontrole | Fluidic devices, circuits, and systems for process control
38510103. Lensbekleding, oftalmisch | Lens coating, ophthalmic
73891503. Teken schilderij en briefwinkel | Sign painting and lettering shop
82310301. Circulerende bibliotheek | Circulating library
86410202. Universiteitsklub | University club

Werken bij Slock Schilderwerken BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Slock Schilderwerken BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Slock Schilderwerken BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Slock Schilderwerken BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Quality Assistant met technische kennis! (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Quality Assistant ben je verantwoordelijk voor het controleren en functioneel testen van alle producten die worden verstuurd naar klanten, subcontractors en field service mensen en dit aan de hand van klanteisen en specificaties teneinde de klanttevredenheid te garanderen. Je zorgt voor: - Het controleren en testen van de geproduceerde producten. - Het Controleren en/of testen van bepaalde niet intern geproduceerde producten/goederen. - Het opstellen en up to date houden van werkinstructies voor quality assurance - Het registreren van vastgestelde fouten. - Het terugsturen van defecte producten naar productie voor reparatie. - Het zorgt steeds voor het naleven veiligheidsregels.

  • Airport Crew (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als onthaalmedewerker zorg je ervoor dat de passagiers op de luchthaven hun reis op een aangename manier kunnen aanvatten of afronden. Je staat samen met een team van dynamische collega’s in voor de vlotte doorstroming van reizigers aan de veiligheidscontrole en paspoortcontrole. Je pakt eventuele problemen pro-actief en diplomatisch aan, en biedt hulp en advies waar nodig. Je bekwaamt je in de geldende regels en procedures, de luchthaven zal voor jou geen geheimen kennen. Als je merkt dat reizigers naar iets op zoek zijn, ga je er naartoe en probeer je hen verder te helpen. Verder help je aan de douane reizigers verder die problemen ervaren met het inscannen van hun ticket. Bovendien zal je aan de douane worden ingezet om ervoor te zorgen dat passagiers vlot aanschuiven. Welke rol je ook uitoefent, je bent hét aanspreekpunt voor de gasten van de luchthaven. Met de glimlach garandeer je een continue, kwaliteitsvolle dienstverlening. Kortom, je maakt het bezoek aan de luchthaven een aangename beleving.

  • Elektricien - electromecaniciens (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken gemotiveerde elektriciens die voltijds willen werken.

  • SERVICE TECHNIEKER LIFTSYSTEMEN - MELSELE (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Melsele, een unieke speler op de markt, zijn wij op zoek naar een service technieker. Als service technieker sta je in het volgende takenpakket: Installatie, preventief en correctief onderhoud van dynamische systemen en machines. Na een korte doorstart zal je zelfstandig functioneren bij klanten om machines op te bouwen, gebreken te herstellen en technische problemen op te lossen. Je rapporteert rechtstreeks aan de servicemanager via dagelijkse raportage.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Kasterlee (Lichtaart en Tielen) (TIELEN)

    Regio: TIELEN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis . Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.  U beschikt bij voorkeur over auto of fiets.

  • Huishoudhulp regio Waregem - dringend! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet met onmiddellijke ingang!

  • JOBSTUDENT KEUKENMEDEWERKER (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: DE KELLE

    Type: Studentenjob

    Voor ons gastronomisch restaurant zoeken wij een gemotiveerde en enthousiaste kandidaat voor hulp in de keuken. Je helpt bij voorbereidende taken, dresseren borden en afwas. Interesse? Solliciteer snel. Je bent vrij één of meerdere dagen in het weekend en/of in de vakantieperiodes. Dit is in onderling overleg af te spreken.

  • Student verkoper ONLY Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    ONLY LIER IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van ONLY? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij ONLY prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Verkoopmedewerker Buurtslagers Carrefour Aalter 24 uur (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Een verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Doel)

    Regio: Regio Doel

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • kelner gelegenheidswerker/ Flexi-job (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: MAGNUS feestzaal

    Type: Flexijob

    Om ons vast team aan te vullen zijn wij opzoek naar kelners ( gelegenheidswerkers: Flexi jobs) met horeca ervaring. Zowel in de week als in het weekend kunnen wij u inzetten op kleine en grote feesten of events. Nederlandstalig zijn is een vereiste. Bent u ordelijk, steeds op tijd en een aangenaam persoon om in groep samen te werken, dan zouden wij u graag in ons team. Stuur vandaag nog een email en dan nemen we contact met u op. Ervaring in de traiteurswereld is van belang.

Zoek naar antwoorden van Slock Schilderwerken BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Slock Schilderwerken BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Slock Schilderwerken BVBA. Laat een reactie achter voor Slock Schilderwerken BVBA. Slock Schilderwerken BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Slock Schilderwerken BVBA. Leave a respond for Slock Schilderwerken BVBA. Slock Schilderwerken BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Slock Schilderwerken BVBA op de google maps. Adres en contacten Slock Schilderwerken BVBA
Location of Slock Schilderwerken BVBA on the google maps. Address and contacts of Slock Schilderwerken BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Slock Schilderwerken BVBA Slock Schilderwerken BVBA: FLHIAB FOCO SA | ASLK-CGER Bank | BELGO WEBDESIGN | Costers Nadine | De Voogdt Marc

Other related companies as Slock Schilderwerken BVBA: FLHIAB FOCO SA | ASLK-CGER Bank | BELGO WEBDESIGN | Costers Nadine | De Voogdt Marc

Slock Schilderwerken BVBA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Slock Schilderwerken BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03052795410. Het bedrijf Slock Schilderwerken BVBA bevindt zich op het adres: Zeveneken Dorp 40 9080 Zeveneken (Lochristi). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 295,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 666,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Painting contractors. Producten gemaakt in Slock Schilderwerken BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Slock Schilderwerken BVBA is Food and Kindred Products, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Slock Schilderwerken BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Slock Schilderwerken BVBA, openstaande posities, locatie van Slock Schilderwerken BVBA op de kaart.

Slock Schilderwerken BVBA is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Slock Schilderwerken BVBA, company assigned to the tax number BE03052795410. The company Slock Schilderwerken BVBA is located at the address: Zeveneken Dorp 40 9080 Zeveneken (Lochristi). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 295,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 666,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Painting contractors. Products created in Slock Schilderwerken BVBA were not found.
The main activity of Slock Schilderwerken BVBA is Food and Kindred Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Slock Schilderwerken BVBA is not available. You also can look at reviews of Slock Schilderwerken BVBA, open positions, location of Slock Schilderwerken BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Slock Schilderwerken BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Slock Schilderwerken BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Slock Schilderwerken BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Slock Schilderwerken BVBA, employees, financial statistics.